Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2013

Ένας Ήρωας της Ιδέας μας σαν σήμερα δολοφονείται από τον σιωνιστικό κτήνος...Άλλα μένει για πάντα στις καρδιές και τις ψυχές μας... Κορνήλιος Ζελέα Κοντρεάνου: Presente!


  "Θα δημιουργήσουμε μια πνευματική κοινωνία, μια ηθική κοινωνία, όπου ο Ηρωικός άνδρας θα γεννηθεί και θα ευημερήσει. Ο ήρωας αυτός, θα οδηγήσει το λαό μας στο δρόμο της δόξας του."


Κορνήλιος Κοντρεάνου

Δίχως να έχει καλά καλά ξημερώσει το πρωινό της 9ης Οκτωβρίου 1923, έξι άνδρες κάθονταν στις καρέκλες του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βουκουρέστι. Η αστυνομία τους είχε συλλάβει μερικές ώρες νωρίτερα. Ένας πληροφοριοδότης μέσα από τις τάξεις τους, τους είχε κατηγορήσει ότι σκοπεύανε να δολοφονήσουν, πάνω από είκοσι σημαίνοντα μέλη της ρουμανικής κοινωνίας.
Ο αρχηγός των κατηγορούμενων, ο 24χρονος Κορνήλιος Κοντρεάνου, περίμενε σκεπτικός, ενώ οι σύντροφοί του έμπαιναν ένας ένας στο ανακριτικό γραφείο. Προσπαθούσε να σκαρφιστεί τρόπους για να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις που θα του έκαναν. Έπειτα, ήρθε και η σειρά του.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να του ....

Defencenet.gr : "Η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων από τη Χρυσή Αυγή...."

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο πολιτικό κόμμα τα τελευταία χρόνια που να έχει κάνει κάποια ανάλογη συγκέντρωση...
Από το ΠΑΣΟΚ με τους πακιστανούς - μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ και τους αναρχοαριστερούς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο..
Μηδενική παρουσία - Μαζική διαφήμιση από τα ΜΜΕ...

Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από το αυτό που συνέβη σήμερα...

Διαβάζουμε στο αντικειμενικό defencenet.gr για τη σημερινή μεγαλειώδη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής....

Στην μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει στην πλατεία Συντάγματος τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται η συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. 

Ολόκληρη η πλατεία από το ύψος του Αγνωστου Στρατιώτη, την Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι και την Φιλελλήνων, την Σταδίου και την Καραγιώργη Σερβίας είναι γεμάτη από χιλιάδες οπαδούς του κόμματος που......

Συγκλονιστική παρουσία χιλιάδων Εθνικιστών στο Σύνταγμα.... Φωτορεπορτάζ

Πενήντα χιλιάδες Έλληνες έστειλαν ηχηρό μήνυμα στο σάπιο καθεστώς: Η Ελλάδα θα νικήσει! Φωτορεπορτάζ
Μεγαλειώδης είναι η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην πολιτική σκευωρία. Οι συγκεντρωμένοι Έλληνες είναι πάνω από 50 χιλιάδες σε αντίθεση με τις λίγες εκατοντάδες κομματόσκυλα που μάζεψε πριν τρεις εβδομάδες η κατά τα λεγόμενα αξιωματική αντιπολίτευση του Σύριζα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Δημοσκοπική εκτίναξη 27% της Χρυσής Αυγής σε ακόμη μια δημοσκόπηση.....Τρόμος στο καθεστώς!

Νέα εγκεφαλικά προκαλεί στο καθεστώς δημοσκόπηση της Marc, που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Επενδυτής, καθώς η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να αυξάνει τη δύναμή της από την τελευταία μέτρηση της ίδιας εταιρείας κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες...
Αύξηση περίπου 27%!!!!

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει ποσοστό 29,7% έναντι 23,2% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τον Οκτώβριο του 2013 και Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει ποσοστό 27,8% έναντι 21,8%, αντιστοίχως.

Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 8,8% έναντι 6,9% κατά την προηγούμενη δημοσκόπηση.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λαμβάνουν.....

Πανικός στο Σύνταγμα - Πολλές χιλιάδες Έλληνες στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής!


Συγκλονιστική συμμετοχή Ελλήνων στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα! Η Χρυσή Αυγή πιο δυνατή από ποτέ!

Από κάθε μεριά της Έλλαδος χιλιάδες Συναγωνιστές έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος.

Η τεράστια συγκέντρωση μεταδίδεται ζωντανά από την κεντρική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ...

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα....

Greece Extreme Right
Τα ψέματα τελείωσαν! Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα! Aψηφούμε τα κοπρόσκυλα του παρακράτους, αψηφούμε τις κινδυνολογίες για κακοκαιρία (παρεμπιπτόντως, για το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες η πρόβλεψη για το κέντρο της Αθήνας είναι συννεφιά, με 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή πιθανότητα βροχής), αψηφούμε το νέο γύρο… αποκαλύψεων –που είναι πολύ καλές για τις καλοκαιρινές… επιθεωρήσεις στο Δελφινάριο), και τις λοιπές προκλήσεις των σάπιων του καταρρέοντος καθεστώτος της δυστυχίας μας και πάμε στο Σύνταγμα!

Εφόσον ο Αρχηγός, δύο βουλευτές και στελέχη του Κινήματος βρίσκονται στα μπουντρούμια του μνημονιακού κράτους, εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να......

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ… ΓΙΝΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!

Σε γονάτισαν. Σε έκλεψαν. Σου πήραν τη δουλειά. Σε απέλυσαν. Σου κουβάλησαν ξένα προϊόντα με τη σέσουλα , σε φόρτωσαν φόρους και σε ανάγκασαν να κλείσεις τη βιοτεχνία σου. Όλα τριτοκοσμικά, τίποτα ελληνικό, μέχρι τα τσολιαδάκια και τα σπίρτα και τα ποτήρια που πίνεις νερό. Εστρεψαν το λαό στους κολοσσούς και σε ανάγκασαν να κλείσεις το μαγαζάκι σου. Σε έβαλαν να πληρώσεις το σπίτι που έχτισες με τον κόπο τον δικό σου και τις θυσίες των γονιών σου, δυο και τρεις φορές από τους φόρους για ένα κράτος που πάτο και χορτασμό δεν έχει. 
Σου έκοψαν στη μέση τη σύνταξη που.......

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


Όλους τους διαθέσιμους τρόπους χρησιμοποιεί το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, προκειμένου να εμποδίσει τον κόσμο να έρθει στη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων. 

Ένας από τους τρόπους –πέραν των συνηθισμένων παρακρατικών που διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις- είναι και το...

Έγινε και αυτό...Μέχρι και ο Γλέζος έκραξε τους ψευτοδημοκράτες του αντισυνταγματικού τόξου

Ένας πολιτικός του χώρου της αριστεράς, ο οποίος δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να θεωρηθεί ως φίλος ή συμπαθών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο βουλευτής του Σύριζα Μανώλης Γλέζος, απηυδισμένος από την «υπερδημοκρατία» των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου κατήγγειλε την αναστολή της χρηματοδότησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταψηφίζοντας την σχετική προσαρμογή του Κανονισμού της Βουλής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», στη συζήτηση της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής σχετικά με....

Η ώρα πλησιάζει.... Σήμερα το Σύνταγμα πρέπει να βουλιάξει από τα εθνικιστικά λάβαρα...


Στις 7μ.μ. η πορεία από το Κ-υ-νοβούλιο προς το άνδρο της ανομίας (Υπουργείο Δικαιοσύνης) ξεκινά....

Οι Εθνικιστές καταλαμβάνουμε ξανά την Αθήνα και κάνουμε μια πρόβα τζενεράλε για τον Ιανουάριο και....το Μάιο

Οι Ελληνικές Δυνάμεις στον Έβρο έστειλαν το μήνυμά τους στους απέναντι εν μέσω πυρών και βλημάτων αρμάτων μάχης.... "Είμαστε εδώ και....σας περιμένουμε" - Εκπληκτικό Φωτορεπορτάζ από την άσκηηση "Νυχτερινή Αστραπή 2013"

Η νύχτα έγινε μέρα από την άσκηση των αρμάτων στον Έβρο - Φωτογραφίες από την "Νυκτερινή Αστραπή 2013"

Φωτιά και ατσάλι τη νύχτα - Οι βολές των LEO-2HEL τράνταξαν την Τουρκία

Τα άρματα μάχης Leopard 2HEL ισοπέδωσαν τα πάντα στο πεδίο βολής «Αετός» κατά την άσκηση «Αστραπή», ενώ έγιναν προσβολές επίγειων στόχων από....

Ο Σύριζα ως «πλυντήριο» για τους πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ ...


Ο Σύριζα ως «πλυντήριο» για τους πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ

Το πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια μετεξέλιξη του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, χωρίς να διαθέτει μια ξεκάθαρη ιδεολογία το διαπιστώνουμε σε καθημερινή βάση. Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να προσφέρει «πολιτικό άσυλο» στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εφόσον αυτοί ψήφιζαν εναντίον της συγκυβέρνησης, δείχνει ότι το συνονθύλευμα αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμη πολιτική κίνηση δίχως Αρχές και Αξίες. Το πολυσυλλεκτικό και πολυτασικό αυτό μόρφωμα απευθύνθηκε ξεκάθαρα στους πασόκους τάζοντάς τους πολιτική επιβίωση στην περίπτωση που έριχναν την κυβέρνηση. Τα λόγια του Τσίπρα ήταν σαφέστατα: «όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην......