Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2011

Να ποιός είναι ο ξεφτιλισμένος - ψεύτης - προδότης Παπανδρέου... Ότι κατηγορούσε πριν 3 χρόνια κάνει τώρα το "θατσεράκι"

8/4/2008
Γ. Παπανδρέου

Αν υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης  , η Ελλάδα θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία τα μεγαλύτερα λιμάνια, το σύνολο των μεγάλων αεροδρομίων, οι τηλεπικοινωνίες, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και άλλοι ζωτικοί τομείς της οικονομίας θα είναι ιδιωτικοί ή θα ελέγχονται από αντίστοιχους οργανισμούς άλλων χωρών.
Αυτή η πολιτική είναι και ξεπερασμένη και αποτυχημένη. Την εφάρμοσαν μόνο στο παρελθόν ακραία νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως της κ. Θάτσερ και του κ. Μητσοτάκη.

 πηγή

Πορεία κάνουν αυτή την ώρα στην Τσιμισκή έλληνες εθνικιστές ενώ η Αστυνομία προστατεύει τους αναρχοκομμουνιστές στο Λευκό Πύργο

Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται πορεία με περισσότερους από χίλιους Εθνικιστές στην οδό Τσιμισκή! Δεν πέρασαν οι μεθοδεύσεις του παρακράτους των “αναρχοκαθεστωτικών” που ήθελαν να εμποδίσουν την πορεία της Χρυσής Αυγής… Λίγο πιο πριν έγινε κανονικά η εκδήλωση στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου όπου μίλησε ο Μιχαλολιάκος ενώ διμοιρίες ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένες στη λεωφόρο Νίκης, μετά τις συνεχείς παρακλήσεις των “αντιεξουσιαστών”, για να μη προσεγγίσουν οι Εθνικιστές την παράνομη αντισυγκέντρωσή τους μη τυχόν και πειραχτεί κανένα ρετάλι... και αυτό όπως βλέπετε στη φώτο [ΜΑΤ προσπαθούν να προλάβουν επίθεση από φασίστες εναντίον αντεξουσιαστών στο Λευκό Πύργο] το παραδέχονται και μόνοι τους ότι εκλιπαρούσαν για την προστασία των ΜΑΤ λες και οι Έλληνες δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να λερώσουν τα χέρια τους σφαλιαρίζοντας τους άπλυτους ψειριάρηδες
πηγή

ΔΕΙΤΕ  ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Κάποιοι παραμυθιάζουν το Γιώργο ότι είναι Ομπάμα ή Πούτιν


(Σχόλιο ΣΚ για το Άρθρο: Σκεφτείτε ...τι γράφει... Ποιός το γράφει...Πότε το γράφει...Για ποιόν/ποιούς το γράφει...Γιατί το γράφει...Που το γράφει...κ.ό.κ.!)

Ας υποθέσουμε ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας… Ψηφίζεται, δηλαδή, το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας από την ελληνική Βουλή, η πέμπτη δόση εκταμιεύεται και οι Ευρωπαίοι συμφωνούν, τελικά, για το νέο πρόγραμμα δανειοδότησης.

Ας υποθέσουμε, επίσης, ότι...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Ο Σαλβαντόρ Αλιέντε βλέποντας τα άρματα μάχης του Πινοτσέτ να περικυκλώνουν το Προεδρικό μέγαρο και έχοντας μόνο ελάχιστους ελαφριά οπλισμένους στρατιώτες στο πλευρό του απήθυνε το τελευταίο ραδιοφωνικό διάγγελμα στο λαό του που διακόπηκε από τις κανονιές των τανκς και το θάνατο του.
 «Έχουν την ισχύ να μας υποτάξουν αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν τις κοινωνικές διαδικασίες με εγκλήματα και με επίδειξη δύναμης. Είμαι βέβαιος ότι ο σπόρος της έντιμης συνείδησης που φυτέψαμε σε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιανούς πολίτες δεν είναι δυνατόν να ξεριζωθεί. Η ιστορία είναι με το μέρος μας και την γράφει ο λαός». Αποδείχτηκε σωστός!
Αναρωτιέμαι αν σήμερα στην Ελλάδα ο ελληνισμός έχει...

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
  • ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
  • ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
  • ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
  • Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
  • ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.
Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!
ΤΟ κτίριο στην οδό Vignerons 1A όπου στεγάζεται η εταιρεία του Α. Παπανδρέου
Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.
Δείτε τα στοιχεία της εταιρείας:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιφυλακή σε επίλεκτες μονάδες. (ετοιμάζουν το “θερμό”;)

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί επίλεκτες ομάδες του ΕΣ. Υπάρχει έκτακτη ανάκληση αδειών και επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Πιθανά να αναμένουν την προβοκατόρικη δημιουργία θερμού επεισοδίου που παράπλευρα (;) θα εξυπηρετήσει τα καθάρματα τις Εργενεκον και τα ελληνόφωνα καθάρματα που αμοίβονται από το μαύρο χρήμα της Εργένεκον (λαθρομετανάστευση, δουλεμπόριο, ναρκωτικά, ανθρώπινα όργανα) για να συσπειρώσουν την πολιτική τους εξουσία.
Το ανησυχητικό αλλά και...

Η Κίνα αγοράζει ομόλογα του ουγγρικού δημοσίου ύψους 1 δισ. ευρώ

Αυτά "παθαίνουν" όσοι εγκαταλείπουν τους ΔυΝασΤες τους...
 Τζιαμπάο πραγματοποιεί τη δεύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία του, εννέα μήνες μετά την επίσκεψή του σε Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία. Αυτή τη φορά, μετά τη Βουδαπέστη, θα μεταβεί στο Βερολίνο και το Λονδίνο.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, ο Κινέζος πρωθυπουργός απέφυγε να...

Διαβάστε τη θανατική καταδίκη της Ελλάδας... Αν τολμάτε ψηφίστε την υποδούλωση της χώρας νεοταξίτες του ΠΑΣΟΚ

Άλλοι με το παξιμάδι και ο ΓΑΠ με το φιλέτο...

Τι και αν στενάζει ο Ελληνικός λαός και τρέχει σε συσσίτια της Εκκλησίας για ένα πιάτο φαγητό, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ έχει χρόνο για να τρώει με τους συμπατριώτες του σε πανάκριβα εστιατόρια της Κηφισιάς και να μοιράζει χαμόγελα...
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ..

Ελπίζουμε το ελικόπτερο να έχει ήδη ανάψει τις μηχανές του...

Υ.Γ.
Τον βλέπετε εσείς να έχει πάθει κατάθλιψη; Χαρωπά τα δυο μου χερια τα χτυπω… ο αναίσθητος

Τελείωσαν οι «πουτάνες» και πιάσανε τις «παράγκες»;

Τελικά πρέπει να παραδεχθούμε πως η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου έχει φαντασία! Από ό,ποια πλευρά και αν δούμε το θέμα, διαπιστώνουμε πως αυτή η θλιβερή κυβέρνηση – τσίρκο, διαθέτει ένα πλήθος από εναλλακτικές μεθόδους αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης…

Εν μέσω της τεράστιας πολιτικής (και όχι οικονομικής) κρίσης, τη στιγμή που οι «νταήδες» γίνονται κοτούλες και ακολουθούν πιστά τις διαταγές- εντολές της τρόικας (βλ. οικονομικά λόμπι διαφόρων funds, τράπεζες, τοκογλύφους, λαμόγια, μυστικές υπηρεσίες και άλλα πολλά), τη στιγμή που η πατρίδα μας έχει τοποθετηθεί στο τραπέζι των οικονομικών μας τρομοκρατών και διαμοιράζεται αναλόγως της ισχύος της κάθε «δάνειας δύναμης», τη στιγμή που η χώρα βράζει και υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης, η κυβέρνηση του «σκεπτόμενου» (μία σύγχρονη απόδοση της λέξης «καθοδηγούμενος») Παπανδρέου αποφάσισε να επιχειρήσει έναν επικοινωνιακό αποπροσανατολισμό. «Παλιά τους τέχνη κόσκινο», δηλαδή…

Αυτή τη φορά οι...

Όλη η Ελλάδα μια γροθιά την Τετάρτη και την Πέμπτη για να πέσει η κατοχική Κυβέρνηση

Οι "Αγανακτισμένοι" της Θεσσαλονίκης κατεβαίνουν Αθήνα
Οι "Σπαρτιάτες" έχουν ήδη φτάσει
Οι Πατρινοί αναμένονται την Τρίτη το βράδυ και συνεχίζεται....

Πάρτε Ελληνικές σημαίες και Σταυρό μαζί σας... Αυτά που τρέμουν οι νεοταξίτες, απάτριδες του ΠΑΣΟΚ...

"ΑΙΧΜΗΡΗ' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Οι μονομερείς κυρώσεις, εκ μέρους των ΗΠΑ, κατά του βασικού λιμένα της χώρας και του εθνικού αερομεταφορέα,  εγείρουν σοβαρά ερωτήματα, όπως ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το υπουργείο τόνισε πως ότι οι κυρώσεις είχαν αρνητικές επιπτώσεις στο κύρος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η κίνηση των ΗΠΑ ενίσχυσε την υποψία ότι η πολιτική κυρώσεων επιδιώκει άλλους στόχους, εκτός από τη μη διατήρηση του καθεστώτος του Ιράν.

"Η θέση των ΗΠΑ είναι απολύτως απαράδεκτη για μας. Χρειάζεται μια....

Παντού άνθρωποι της Goldman Sachs, ακόμα και στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας.

Από τον Φιλοκτήτη,
Την παροιμία “η πουτάνα θέλει να κρυφτεί – η χαρά δεν την αφήνει” φυσικά την ξέρετε. Τη βιώνουμε καθημερινά με της πόρνες των τραπεζιτών που κάνουν τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους κλπ, που μόλις μετά βίας κρατούν κάποιες κάποιες αποστάσεις από τους “νταβάδες” τους.
Το τραπεζικό- τοκογλυφικό κατεστημένο περνά σε νέα επίπεδα πρόκλησης με το διορισμό του νέου προδρου της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, αντικαθιστώντας τον “λατρεμένο” μας Τρισέ. Σύμφωνα με άρθρο του reuters που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ο νέος πρόεδρος είναι ο Ιταλός καθηγητής Mario Draghi και αναλαμβάνει καθήκοντα από...