Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

Προτεκτοράτο του Σιωνισμού οι ΗΠΑ: ΟΙ Αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν περισσότερα για την άμυνα του Ισραήλ από ότι οι Ισραηλινοί! ..Τώρα ποιό είναι οι συνωμοσιολόγοι..;

Ο αρχηγός του Ισραηλινού Στρατού υποστηρίζει ότι τα τελευταία 3 χρόνια, «οι Αμερικανοί φορολογούμενοι συνεισέφεραν περισσότερα στον προϋπολογισμό της Άμυνας του Ισραήλ από ότι οι Ισραηλινοί φορολογούμενοι». Όλα αυτά σύμφωνα με μια αναφορά της κορυφαίας Ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post.




της Alison Weir

Σύμφωνα με την αναφορά του Στρατηγού Gabi Ashkenazi που έγινε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του της 11 Σεπτεμβρίου στην οποία έδωσε έμφαση στο εξής:
«Πρέπει να προστατέψουμε τους δεσμούς μας με τις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια αναγκαιότητα ασφαλείας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα η ομιλία έλαβε χώρα στο.....

Julius Evola: "Ο Δυτικός Πολιτισμός"

Ο παρών δυτικός “πολιτισμός” αναμένει μια σημαντική αναστάτωση , χωρίς την οποία αργά ή γρήγορα είναι καταδικασμένος να συντριβεί. Έχει εκφράσει τη πλήρη διαστροφή στην ορθολογική τάξη των πραγμάτων. Βασίλειο της ύλης , του χρυσού , των μηχανών , των αριθμών.

Σε αυτόν τον πολιτισμό δεν υπάρχει πλέον καμία πνοή , ελευθερία ή φως. Η Δύση έχει χάσει την ικανότητα της να διατάζει και να υπακούει. Έχει χάσει την αίσθηση του νου και της δράσης. Έχει χάσει την αίσθηση των αξιών , των πνευματικών αξιών, ανθρώπων ημίθεων. Δεν γνωρίζει πλέον τη φύση. Δεν είναι πλέον ένας...

Εξιχνιάστηκε κι άλλη ρατσιστική επίθεση!! Αλβανοί οι δράστες... Περαστικά στους αλληλέγγυους...!!

Δεν πρόλαβαν φαίνεται να τον δασκαλέψουν οι προοδευτικοί ωστε να λέει το ποίημα για ''κάτι παιδιά με μαύρες μπλούζες'' 
 
Η είδηση είχε «συγκλονίσει» την κοινή γνώμη, επρόκειτο για μία ακόμη «ρατσιστική» επίθεση σε δύο Πακιστανούς στην Μεταμόρφωση. Η επίθεση είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ αφού όπως ανέφερε το ρεπορτάζ ένας Πακιστανός είχε μεταφερθεί μαχαιρωμένος στο ΚΑΤ και ένας ομοεθνής είχε τραυματιστεί από μεταλλικό αντικείμενο το κεφάλι.

Αμέσως τα.....

Ιδού οι υψηλοί προστάτες των κουκουλοφόρων

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...

Απλά διαβάστε την ανάρτηση - ξεμπρόστιασμα μέσα από τα κείμενα των αναρχικομπολσεβίκων...

Συναυλία για τους "αντικαθεστωτικούς" της Συρίας θα κάνει ο ΑΝΤΑΡ-CIA....Guest Star της βραδυάς και ο Αβραμόπουλος;!

Συναυλία αύριο στα Προπύλαια θα κάνει η ΑΝΤΑΡ-CIA και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες χαιρετισμούς στην εκδήλωση θα κάνει τόσο ο Τσίπρας του "να υποδεχθούμε τους Σύριους πρόσφυγες", αλλά και ο Αβραμόπουλος που έχει ταχθεί στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή της....επαναστάσεως;!..
 ΕΔΩ και ΕΔΩ

Υ.Γ.
Θα ακολουθήσει εκπαίδευση των παρευρισκομένων για τους τρόπους με τους οποίους θα ρουφιανεύουν τους αντιστεκόμενους Έλληνες από τον Κωνσταντίνου και τη φίλη του(εδώ)

Δείτε και την αφίσα της συναυλίας..

Ηλίας Κασιδιάρης προς Δένδια: “Κάντε το προαύλιο της βουλής πρώτο κέντρο υποδοχής”

Ο λόγος;! που δολοφονήθηκε, σαν σήμερα, ο Ιωάννης Καποδίστριας

EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
Αριθ. 2953
Μυστική Εγκύκλιος

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Προς το Πανελλήνιον. Προς τους κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.

Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποίαν συνδεόμενοι μεταξύ των οι άνθρωποι δια μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός της Πατρίδος των και δια της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστι χρήματα. 


Όσον και αν.....

Επιστολή προς τον Ιερώνυμο: "Σηκώστε τη σημαία της Επανάστασης"

Προς το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο
Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
κ. Ιερώνυμο

Σεβασμιότατε,

Το "ήθος" των "πατριωτών" της "χαζοχαρούμενης Δεξίας"

Απολαύστε διάλογο Μεϊμαράκη - Παυλόπουλο στο Κοινοβούλιο με αφορμή μια συνέντευξη του τελευταίου στον Χατζηνικολάου...

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Σαλί Μπερίσα μιλάει για “Μεγάλη Αλβανία” με ακροατή τον Σαμαρά


ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Σαλί Μπερίσα μιλάει για “Μεγάλη Αλβανία” με ακροατή τον Σαμαρά

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, κατά την ομιλία του στη Σύνοδο Ηγετών της Διεθνούς Ένωσης Κεντρώων Δημοκρατών που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη (22/9/12), άδραξε την ευκαιρία για να κατακρίνει την διεθνή κοινότητα, για τον άδικο διαμελισμό των Αλβανικών εδαφών πριν από 100 χρόνια. Και όταν οι Αλβανοί μιλάνε για χαμένα εδάφη, δεν εννοούν τίποτα άλλο από τη "Μεγάλη ή Φυσική Αλβανία", που συμπεριλαμβάνει εδάφη από το Κόσοβο μέχρι την "Τσαμουριά" η οποία επανέρχεται δυναμικά στον πολιτικό διάλογο της χώρας. Όταν μιλάμε όμως για.....

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής στην Άρτα για έλεγχο αλλοδαπών!!


Μετά το Μεσολόγγι και τη Ραφήνα η Χρυσή Αυγή δίνει δυναμικό "παρών" και στην Άρτα!

Το κόμμα μέσω ανακοίνωσής του κάνει γνωστό πως κλιμάκιό του θα βρίσκεται στο πανηγύρι της πόλης προκειμένου να ελέγξει τις άδειες των αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εμποροπανήγυρις «θα έχει χρώμα ελληνικό και η Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό των αγωνιζόμενων Ελλήνων με έμπρακτη συμπαράσταση».

Πακιστανοί λαθρομετανάστες στη Ρόδο επιτέθηκαν σε δύο νεαρά παιδιά επειδή φορούσαν...μαύρες μπλούζες!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα ιδιαίτερα των κατά τόπους αριστερομπολσεβίκων, στους λαθρο-έποικους για επιθέσεις στα παιδιά με τις "μαύρες μπλούζες" θα λάβουν και την ανάλογη απάντηση.

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου το άγριο επεισόδιο που συνέβη στην Παλιά Πόλη ανάμεσα σε δύο νεαρούς Έλληνες και εξαγριωμένους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν. Από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων περίπου 15 λαθρομετανάστες με καδρόνια και σιδερολοστούς επιτέθηκαν ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ σε δύο νεαρούς , επειδή....

Πόσο νόμιμες είναι οι δημόσιες συναθροίσεις αλλοδαπών;

Με αφορμή τα επεισόδια στην Αθήνα και τις καταστροφές καταστημάτων

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν στις 23 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα ομάδες Μουσουλμάνων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ομονοίας φωνάζοντας συνθήματα και αποπειρώμενοι να πραγματοποιήσουν πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία με αφορμή την γνωστή ταινία για τον Μωάμεθ.
Ισχυρές δυνάμεις αστυνομίας τους απώθησαν και από τότε άρχισαν τα επεισόδια, με αποτέλεσμα να καταστραφούν δεκάδες καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Από τα παραπάνω αναδύεται και πάλι το ερώτημα.
Πόσο νόμιμες είναι οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών στην Ελληνική επικράτεια, όταν μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι παράνομοι αλλά και διακατέχονται από θρησκευτικό μίσος.
Προσεγγίζοντας το Σύνταγμα, το άρθρο 11 ορίζει πως.....

Χαμός στον Άγιο Παντελεήμονα... Έριξαν αυγά στην Κούρτοβικ που είχε πάει να υπερασπιστεί αλλοδαπό!!! Βίντεο!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βλέπετε ποιοί φοράνε τις "κουκούλες"...Είναι οι αλλόφυλοι "περιούσιοι" υμνητές του διεθνισμού και του μπολσεβικισμού

Κόλαση και η αποψινή(χθεσινή) βραδυά. Πριν από λίγο γυναίκα κάτοικος της περιοχής εκσφενδόνισε αυγό στην γνωστή ποινικολόγο Ιωάννα Κούρτοβικ που είχε προσέλθει στο τμήμα για να υπερασπισθεί αλλοδαπό συλληφθέντα από τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια στην πλατεία Αμερικής.
Η ποίτης συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και μετά από....

Ezra Pound: Ποιός είναι ο σκλάβος;

"Σκλάβος είναι αυτός που....

Επίσκεψη συλλόγων τριτέκνων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!! Επιβεβαιώθηκε οτι Συριζέος δημιούργησε το σκηνικό τις προάλλες...


Διαβάστε και την αλήθεια για το "γιουχάϊσμα" του Κασιδιάρη

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών, διαψεύδει τα περί γιουχαϊσματος από όλους τους συγκεντρωμένους


Το προεδρείο των τριτέκνων Αττικής υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της Βουλής κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Οι εκπρόσωποι των τριτέκνων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης. Πάγιο αίτημά τους είναι η εξίσωσή τους με τους πολύτεκνους, ώστε να απολαμβάνουν τα όποια προνόμια έχουν απομείνει και να μην τους κοπούν τα επιδόματα. Επιπλέον,