Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

Οργή κατοίκων της Ραφήνας για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Γκρεμίζετε τα σπίτια των Ελλήνων, για να στεγάσετε λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Ξεχείλισε η οργή των κατοίκων της Ραφήνας από την πρόθεση της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα να γκρεμίσει σπίτια Ελλήνων οικογενειαρχών, παρόλο που οι ιδιοκτήτες έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα και έχουν πληρώσει φόρους.

Την ίδια στιγμή το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης χτίζουν παράνομους καταυλισμούς για να στεγάσουν τους εισβολείς.

Οι οργισμένοι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τις κατεδαφίσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Οι αληταράδες χρειάζονται χρήματα; Κόβονται μισθοί, συντάξεις και γκρεμίζουν και τα σπίτια.

Στεγάζουν τους ξένους, για να ξεσπιτώσουν τους Έλληνες. Τακτοποιούν τους ξένους και...

Ο MISTER TSIPRAS ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί θεωρητικά η κορυφαία στιγμή του… μεγαλείου που ζει αυτές τις μέρες ο mister Tsipras στην Αμέρικα, να είναι η επικείμενη συνάντησή του με τον Ομπάμα, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, αλλά πρακτικά χθες έγινανι τα σπουδαία – μιας και οι πραγματικοί «πλανητάρχες» δεν κατοικοεδρεύουν στον Λευκό Οίκο, αλλά στην Wall Street!

Χθες το βράδυ, λοιπόν, στις 23:15 ώρα Ελλάδος, ο πρώην κνίτης μίλησε  σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κλίντον, με θέμα «Η κρίσιμη καμπή, προώθηση της ανάπτυξης στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη», η δε ομιλία του θα μεταδόθηκε  ζωντανά από το CNN.

Ακροατές του, μεταξύ των άλλων ήταν,...

«Νεότευκτος εθνικός μύθος» η γενοκτονία των Ποντίων για την Εφημερίδα των Συντακτών!

Αμετανόητοι ως προς την άρνηση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού παραμένουν τα «ορφανά» του «Ιού». Μετά τον χαρακτηρισμό «νεοπαγές θεώρημα», που είχε χρησιμοποιήσει για την γενοκτονία η τριάδα του Τάσου Κωστόπουλου, Δημήτρη Ψαρρά και Άντας Ψαρρά στις 17 Μαίου, έρχεται τώρα ο πρώτος με σχόλιό του στην φυλλάδα που αρθρογραφεί να αρνηθεί εκ νέου την γενοκτονία των Ποντίων, χαρακτηρίζοντάς την «νεότευκτο εθνικό μύθο»!

Για την ακρίβεια, κάτω από τον τίτλο «Ακρίδες» γράφει τα εξής στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Δεν πρόλαβε καλά καλά να υπουργοποιηθεί ο Νίκος Φίλης, και τα εθνικόφρονα ποντιακά σωματεία...

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ-ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

ekloges_gallop_xrysi_augi__article

Γράφει ο Αντίοχος

Μια πολύ σοβαρή πληροφορία δημοσίευσε ο –διαθέτων «εσωτερική πληροφόρηση»- «Βηματοδότης», για επικειμένη αλλαγή του εκλογικού συστήματος. Ιδού:
«Κατάτμηση όλων των περιφερειών
Αν νομίζετε ότι οι ειδήσεις βγαίνουν στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, κάνετε λάθος. Οι ειδήσεις βγαίνουν στα «πηγαδάκια» του Υπουργικού. Θέλετε ένα παράδειγμα; Με καμάρι εξήγγειλε σε συναδέλφους του ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής την αλλαγή του εκλογικού νόμου που οσονούπω ετοιμάζει: «Θα...

Όταν ο Τσίπρας διαδήλωνε εναντίον του Κλίντον: Η ιστορία ενός αμερικανοκομμουνιστή


Όταν ο Τσίπρας διαδήλωνε εναντίον του Κλίντον: Η ιστορία ενός αμερικανοκομμουνιστή

Ήταν το 1999 όταν οι ΗΠΑ βομβάρδιζαν ανηλεώς την Σερβία, προσπαθώντας να ελέγξουν την κατάσταση γύρω από την διάλυση της τότε Γιουγκοσλαβίας. Τότε πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Μπίλ Κλίντον και επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη. Η αριστερά, προσπαθώντας για μία ακόμα φορά να ψηφοθηρίσει, έκανε διαδηλώσεις, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κηρύξει τον Κλίντον ανεπιθύμητο.
Οι διαδηλώσεις αυτές απαγορεύτηκαν και τότε πολιτικές νεολαίες της αριστεράς είχαν παραθέσει σχετική συνέντευξη τύπου, στην οποία είχε...

ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ… ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΜΑΛΑΚΑ» ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ… ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ!

lafazanis
Γράφει ο Αντίοχος

Δεν είναι μόνο ο Λεβέντης που έβριζε τους ψηφοφόρους που δεν τον ψήφισαν μετά τις εκλογές («ζώα», «ηλίθιοι», κ.λπ.). Τώρα που σταμάτησε να τους βρίζει ο Λεβέντης, άρχισαν να τους βρίζουν τα ψώνια, οι Λαφαζανίστας!
Έτσι, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην… λενινιστική σπίθα τους (που δεν έγινε φωτιά να μας κάψει…), υπό τον… ποιητικό τίτλο «Αυτός ο λαός ο μικρός και μέγας, ο αχρείος και ήρωας», αναγράφονται –μεταξύ των άλλων- και τα εξής:
«Επειδή η νέα Βουλή είναι κατά 90% μνημονιακή και κατά το υπόλοιπο 6% ναζιστική. Επειδή μπήκε στη Βουλή ο...

Διεθνής Οργάνωση κατά της διαφθοράς: Ο Σύριζα προσέφερε κάλυψη στη διαπλοκή!


Διεθνής Οργάνωση κατά της διαφθοράς: Ο Σύριζα προσέφερε κάλυψη στη διαπλοκή!

Ο Σύριζα εξελέγη δις έχοντας πύρινη ρητορική ενάντια στη διαπλοκή και την διαφθορά. Βεβαίως αυτή η ρητορική ουδεμία σχέση είχε με την τάση υπουργών και στελεχών της αριστεράς να συνωστίζονται στα τηλεπαράθυρα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, προκειμένου να προωθήσουν τις θέσεις τους. Επίσης η ρητορική αυτή ουδεμία σχέση είχε με την πρακτική, αφού όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρώην υπουργός ενάντια στην διαφθορά, ο Σύριζα δεν κατάφερε τίποτα σχετικά με τους αμαρτωλούς λογαριασμούς της Λίστας Λαγκάρντ.
Αυτά αποτυπώνει στην έκθεσή του ο διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός Transperancy International (TI) που ασχολείται με τη διαφθορά σε όλα τα κράτη της υφηλίου. Όπως αναφέρεται σχετικά με τις πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης Σανέλ: «Οι περισσότερες από αυτές τις πρακτικές ήταν διαδεδομένες και στις προηγούμενες κυβερνήσεις δίνοντας λάθος σήματα στους πολίτες της χώρας. Η υπόσχεση της...

Το πραξικόπημα της 28ης Σεπτεμβρίου από το βαθύ κράτος της ΝΔ (*) με αρωγό τον μνημονιακό Σύριζα


Το πραξικόπημα της 28ης Σεπτεμβρίου από το βαθύ κράτος της ΝΔ (*) με αρωγό τον μνημονιακό Σύριζα

Η πιο βρώμικη επιχείρηση παράνομης πολιτικής καταστολής στα χρονικά της μεταπολίτευσης - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Σήμερα κλείνουν δύο χρόνια από την παράνομη επιχείρηση σύλληψης του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Βρέθηκα στον πυρήνα εκείνων των γεγονότων, ακολούθως συγκέντρωσα επαρκείς πληροφορίες και μπορώ πλέον να περιγράψω με λεπτομέρειες όλο το σκοτεινό παρασκήνιο της υπόθεσης. Πρόκειται για μία άθλια συμπαιγνία με έναν οργανωτικό και δύο εκτελεστικούς βραχίονες. Οργανωτές ήταν φυσικά το περιβάλλον Σαμαρά και οι υπουργοί Δένδιας, Αθανασίου, Βορίδης και Μιχελάκης. Εκτελεστές ο Άρειος Πάγος και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δηλαδή η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία, που οι κεφαλές τους ελέγχονται απόλυτα από την διεφθαρμένη εξουσία του μνημονίου.
Μία ημέρα πριν....

ΣΟΚ: 310 χιλιάδες λαθρομετανάστες εισέβαλαν στην Ελλάδα από τις αρχές του χρόνου!


Τα νούμερα αποτυπώνουν την αλήθεια: 310 χιλιάδες λαθρομετανάστες εισέβαλαν στην Ελλάδα από τις αρχές του χρόνου!

Μετά τις εξαγγελίες του υπουργού Μουζάλα για ανοιχτά σύνορα και στον Έβρο, λόγω της βαρυχειμωνιάς, φαίνεται πως η ροή των λαθρομεταστών δεν πρόκειται να ανακοπεί ούτε εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Άλλωστε, τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δείχνουν το μέγεθος των ροών, αφού από τους συνολικά 430.000 λαθρομετανάστες που έχουν καταφθάσει στη Δυτική Ευρώπη από τις αρχές του χρόνου, οι 310.000 εισέβαλαν παρανόμως από την Ελλάδα.
Αριθμός αρκετά εντυπωσιακός μιας που....

"Τσούζει" πολύ τους κομμουνιστές ότι η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί τη λαϊκή τάξη και τους ενστόλους!

Γράφει ο Αινείας

Μια εβδομάδα έχει περάσει από τις εθνικές εκλογές και το αποτέλεσμα τους, που επισφράγισε την κυριαρχία της Χρυσής Αυγής ως της μόνης εθνικολαϊκής δύναμης παγιώνοντάς τη στην 3η θέση, και οι κομμουνιστές δε λένε να... το χωνέψουν.

Σήμερα λοιπόν στη "φυλλάδα" τους προσπαθούν να αποτιμήσουν το αποτέλεσμα και φυσικά εστιάζουν στο γεγονός στο γιατί η Χρυσή Αυγή είναι πραγματική εκπρόσωπος των ενστόλων, των πληγέντων από τη λαθρομετανάστευση κατοίκων της ακριτικής Ελλάδος. Με τις γνωστές απολιθωμένες ρήσεις τους επιδιώκουν να παρουσιάσουν τη Χρυσή Αυγή ως...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΩΝ WIKILEAKS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ: ΠΩΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006


ΑΠΟ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Νέα αποδεικτικά στοιχεία και έγγραφα για το σχεδιασμό της καταστροφής της Συρίας από τις ΗΠΑ και τη μετάδοση της σύγχυσης και της αποσταθεροποίησης της χώρας.

Οι νέες αποκαλύψεις των wikileaks δεν εκπλήττουν πια κανέναν καθώς ο κόσμος έχει αποκτήσει συνείδηση ότι η Αμερική έχει συνεργήσει για....