Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2012

Αποκαλυπτικό - Θράκη: Το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα βρίσκεται προ των πυλών της υλοποίησής του...!!!

Το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα βρίσκεται προ των πυλών της υλοποίησής του. Η "βολική" (έως παρεξηγήσεως) θέση του Γ.Γ. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνάρτηση με την σιωπή της Αθήνας, για το θέμα δημιουργίας ΕΟΖ (Ειδικής Οικονομικής Ζώνης) στην περιοχή της Θράκης (μαθαίνουμε πως μένει απλώς η υπογραφή του "αντιμνημονιακού" Σαμαρά), αλλά και η ύπαρξη ενός γερμανού πως έχει ως προσόν του την οργάνωση καμηλοδρομιών, μάλλον δημιουργούν περισσότερα ερωτήματα παρά δίνουν απαντήσεις στο πως και ποιοι επενδυτές θα είναι αυτοί που θα "εγκατασταθούν" στην Θράκη για να "προσφέρουν" ανάπτυξη...
Ξεκινώντας από τον.....

34 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ 25 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!

Τουλάχιστον 25 συλλήψεις με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, έχει κάνει μέχρι στιγμής η αστυνομία, από τις 34 προσαγωγές, μετά από εφόδους σε καταλήψεις "αντεξουσιαστών", αλλά και σε σπίτια της ίδια συνομοταξίας. Οι συλληφθέντες αναμένεται να περάσουν αύριο το πρωί από Εισαγγελέα...

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στο Λαό..Δίπλα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες προσφέρει τη στήριξή της..Κοινωνικό Παντοπωλείο στα Άνω Λιόσια

Η φτώχεια και η απελπισία στην οποία έχουν ρίξει τους Ελληνες οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του μνημονίου, ατσαλώνουν τις καρδιές και τη θέληση των αγωνιστών Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.
Με υποδειγματική θέληση και αποτελεσματικότητα οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες του Πυρήνα των Ανω Λιοσίων συγκεντρώνουν τρόφημα τα οποία παραλαμβάνουν από το κοινωνικό παντοπωλείο του Πυρήνα, στην κεντρική πλατεία των Ανω Λιοσίων, αποκλειστικά ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται από την οκονομική κρίση και την ανεργία, ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες που θα έπρεπε να στηρίζει το κράτος και να προβάλλει ως παράδειγμα στο λαό μας, αλλά και άτομα μεγάλης ηλικίας που βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται από μήνα σε μήνα, όλοι οι Ελληνες που βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στα νύχια των αδίστακτων διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους, είναι απαραίτητο να στηριχθούν από ένα δίκτυο ανιδιοτελούς κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πρώτη και μόνη η....

"Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα" για τους......"πατριώτες". Η Χρυσή Αυγή φέρνει πρόταση νόμου για την κατάργηση του λαθρονόμου Ραγκούση

Για να δούμε....; Τι διακιαολογία θα βρούνε τώρα οι "πατριώτες" για να....μην ψηφίσουν (εκτός αν μας εκπλήξουν...)

Όταν δεν μπορεί η Αστυνομία μπορούν οι πολίτες...Κερκυραίοι συλλαμβάνουν αλλοδαπό κλέφτη και τον παραδίδουν στην αστυνομία


Σύλληψη αλλοδαπού από πολίτες από jvnadr

Αισχρή και άθλια προπαγάνδα από την Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στην Hyrriet..."Συνεχίζουμε το έργο του Βενιζέλου και του Κεμάλ Ατατούρκ"

Πραγματικά δεν έχουμε λόγια για την άθλια συνέντευξη που παραχώρησε η νέα Υπουργός Τουρισμού στην τουρκική εφημερίδα Hyrriet..
Μας έπιασε εμετός και αηδία με τα λεγόμενα της Υπουργού και αγαπημένης του MEGA και του Βαρδινογιάννη.
Θα μεταφέρουμε απλά τα λεγόμενά της.

Στα πλαίσια της "ελληνοτουρκικής φιλίας" μίλησε για την ευτυχία να συνεργάζονται δύο εταιρείες, μια τουρκική και μια ελληνική, και να εκμεταλλεύονται την μαρίνα της Λέσβου.
Για την προσπάθεια που θα καταβάλλει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απόδοσης της visa στους τούρκους που θα έρχονται στην Ελλάδα.

Αλλά και για την "κληρονομιά" που άφησαν οι Βενιζέλος και Κεμάλ Ατατούρκ όσο αναφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, και πως αυτή θα πρέπει να προστατευτεί και να συνεχιστεί στο ίδιο μήκος κύματος.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε και για....

Τους ξεφτίλισαν τους μογγολότουρκους ΗΠΑ και Ρωσία για την κατάρριψη του RF-4E


Σοκ έχουν πάθει στην Τουρκία πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την αμερικανική επιβεβαίωση των συριακών ισχυρισμών ότι το τουρκικό μαχητικό/αναγνωριστικό RF-4E καταρρίφθηκε εντός του συριακού εναέριου χώρου σε απόσταση αναπνοής από τις συριακές ακτές, αλλά πριν καλά-καλά συνέλθουν ήρθε και η επίσημη ρωσική επιβεβαίωση των συριακών ισχυρισμών και μάλιστα διά χειλέων του ίδιου του Ρώσου ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ! 
Κατόπιν αυτών ο...

"Ύποπτοι" για....έγκλημα, κατά τη ΔΗΜ.Αρ., όσοι ψήφισαν τον προτεινόμενο Ζ'Αντιπρόεδρο της Βουλής της Χρυσής Αυγής

Προσέξτε το βίντεο με την επίθεση που κάνει ο Μαργαρίτης της ΔΗΜ.ΑΡ. στον Χαϊκάλη που υποστηρίζει τα αυτονόητα...
Φυσικά για τους "αριστερούς" το Σύνταγμα, οι 500.000 Έλληνες που ψήφισαν το Εθνικιστικό Κίνημα δεν λογίζονται ως κάτι που πρέπει να σεβόνται καθώς έχουν να κάνουν με ένα...."νεοφασιστικό" κόμμα..(οι κλασσικές αστήριχτες "ταμπέλες" της θολοκουλτούρας και του διεθνισμού που στερούνται βάσης..)

Το παραλήρημα του Μαργαρίτη συνεχίζεται με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τον Χαϊκάλη "ύποπτο", με τη δημοσιογράφο να σπεύδει για διευκρινήσεις..
"τι εννοείτε κύριε Μαραγαρίτη...; Έκανε κανένα έγκλημα..;"
και απαντάει με στόμφο το ορφανό του Στάλιν και του Λένιν...
"φυσικά"
ο "σύντροφος" της Ρεπούση όλα αύτα.....

Δεν πειράζει...θα σου περάσει και εσένα όμως..Μην ανησυχείς...
Πρώτα από όλα όμως προμηθεύσου ΞΥΔΙ...Πολύ ΞΥΔΙ...

Έχουν χαζέψει οι μογγόλοι...Μας κάνουν διάβημα για το "συνωστισμό της Σμύρνης" και ζητούν να...ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζήτω οι πατριώτες της ΝΔ που έβαλαν στην κυβέρνηση τη Ρεπούση της ΔΗΜ.ΑΡ. και τον ΓΑΠ του ΠΑΣΟΚ..Και εις ανώτερα..

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη χώρα μας, προχώρησε η Τουρκία, επειδή ο πρώην υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης αποφάσισε την αντικατάσταση του αποσπάσματος του βιβλίου Ιστορίας της Μ. Ρεπούση (βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και στηρίζουσα την κυβέρνηση Σαμαρά), το οποίο περιέγραφε την σφαγή και το κάψιμο της Σμύρνης με τον χαρακτηριστιμό «συνωστισμός στις αποβάθρες της Σμύρνης»!

Η τουρκική πλευρά επικαλείται τις συμφωνίες που είχε υπογράψει ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ισμαήλ Τζεμ για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων. Μια ακόμα επαίσχυντη και....

Όταν μέσα Κυριακή, μέσα στο καλοκαίρι ένα πολιτικό κίνημα μπορεί και μαζεύει 1000 και πλέον άτομα σε εγκαίνια γραφείων σίγουρα το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό...

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους,...

Ο Μακρυγιάννης απαντά στους ασεβείς και άθεους Ευρωλιγούριδες

“Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται.Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες. Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας!

Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους.....