Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 24, 2014

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Βρε, βρε, βρε, σαν τα χιόνια! Ο σύντροφος Πετρακάκος, λοιπόν, ήταν ο αρχιλήσταρχος του Διστόμου, μιας και τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο σκάφος που χρησιμοποίησε η κόκκινη ληστοσυμμορία για τη διαφυγή της.

Σας θυμίζουμε, ότι πρόκειται για τον «ιδεολόγο κομμουνιστή» κ.τ.λ., που προ ετών βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κατηγορούμενος για σωρεία ενόπλων ληστειών. Κι αφού δήλωσε πως έκανε τις ληστείες για τη… φουκαριάρα τη μάνα του και πως δε θα το ξανακάνει, κάποιος...

Σαν Σήμερα "κοιμάται" ο Απόστολος του Γένους μας, Κοσμάς ο Αιτωλός.. Ο Απόστολος της Εθνεγερσίας του 21, που τόσο μίσησαν οι εβραίοι...


Στις 24 Αυγούστου 1779 περνά στην αιωνιότητα ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός

Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Απόστολος της Εθνικής Παλιγγενεσίας
Έχουν περάσει δύο και πλέον αιώνες από τον μαρτυρικό θάνατο του Κοσμά του Αιτωλού, την 24η Αυγούστου 1779 στο Κολλικόντασι της Βορείου Ηπείρου. Ο Ιεραπόστολος των Βαλκανίων, θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες μορφές του Νεοελληνικού Διαφωτισμού και ανήκει στις φωτισμένες εκείνες προσωπικότητες των χρόνων της δουλείας που προετοίμασαν το Γένος για την παλιγγενεσία του.
Ο βίος και η πολιτεία του Κοσμά του Αιτωλού, κατά πολλούς αποτελούν εθνικό κεφάλαιο, καθώς η συμβολή του υπήρξε μέγιστη στην προετοιμασία της Επανάστασης του 1821, στη διάδοση των.....

Καθημερινή: "Ο Σαμαράς θα επιλέξει τον κομμουνιστή, Πρόεδρο του 1%, Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της ναυαρχίδας της Δεξίας στον καθεστωτικό τύπο, "Καθημερινής", αφιερώνεται στο μείζον πολιτικό ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Γνωρίζοντας, εκ των έσω, η εφημερίδα τα τεκταινόμενα και τις ζυμώσεις που γίνονται ουσιαστικά ανακοινώνει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει ο Σαμαράς.

Φυσικά δεν είναι κάποιος "δεξιός" ή "πατριώτης" αλλά ο "πάντα πρόθυμος" και εκλεκτός των "εκλεκτών", ακραιφνής μαρξιστής - κομμουνιστής, Φώτης......

Οι δημοσιογράφοι - παπαγάλοι του Μαξίμου έβγαλαν καταδικαστικές αποφάσεις για τη Χρυσή Αυγή με μάρτυρα κατηγορίας έναν... βουλευτή της!!!


Τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, αφού ανακάλυψαν ψευδομάρτυρα κατηγορίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής (!), έβγαλαν και καταδικαστική απόφαση

Σε παροξυσμό βρίσκονται τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, αλλά και ο βασικός ενορχηστρωτής της σκευωρίας και της παραδικαστικής κλίκας, Αθανασίου, ο οποίος συνεχίζει απρόσκοπτα τα τηλέφωνα και τις παρεμβάσεις.
Το σημερινό φύλλο από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, "Παραπολιτικά" περιέχει δυο σημαντικές ειδήσεις που εκθέτουν και αποκαλύπτουν την παραδικαστική κλίκα Αθανασίου.
Αρχικά, στην σελίδα 16 υπάρχει ολοσέλιδη συνέντευξη του υπουργού δικαστικής εξουσίας, στην οποία αναφέρεται και στην μελλοντική δίκη της σκευωρίας, την δίκη της Χρυσής Αυγής. Εκεί ο "καλός φίλος" μερίδας... ανεξάρτητων εισαγγελέων, ανακριτών και....

Απίστευρο ΘΡΑΣΟΣ του Βενιζέλου: "Ναι χρησιμοποίησα το πρωθυπουργικό σκάφος για να γυρίσω στον τόπο διακοπών μου..."!!!


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο μόνος μας σχολιασμός για την είδηση που αποτελεί μνημείο θράσους, αναισθησίας και ταυτόχρονα δεσποτισμού έναντι του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού είναι μια ρήση του Μένανδρου:

"Αλαζονείας ούτις εκφεύγει δίκην"
 
Η Νέμεσις για τον Βενιζέλο έρχεται οσονούπω... Μια πρόγευση πήρε στις Ευρωεκλογές.
 
Σάλος από το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες και επέστρεψε στο νησί των Σποράδων.
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε να τον παραλάβει το κυβερνητικό αεροσκάφος από τη Σκιάθο και να τον μεταφέρει πίσω στο νησί των Σποράδων προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του στη Σκόπελο. Το αίτημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ικανοποιήθηκε από.....

Κυβέρνηση διακοπών και... κρεβατιών!

Γράφει ο Αινείας

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ακούγαμε συνεχώς από τα ΜΜΕ να αναπαράγουν δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του "πρωθυπουργικού περιβάλλοντος" για..."ώρα δουλειάς" και "οι διακοπές έπονται" λόγω της αναγκαιότητας να "σηκωθούν τα μανίκια" για το καλό της Χώρας.

Βέβαια όλα αυτά φυσικά πήγαν περίπατο, καθώς η Κυβέρνηση και όλο το υπουργικό επιτελείο βρίσκεται σε... διαρκή ραστώνη και το μόνο ανέβηκε κατά τα φαινόμενα το καλοκαίρι ήταν η... λίμπιντος των Υπουργών καθώς η....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΓΕΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ - Πού να πηγαίνουν άραγε;!

006-001
Πρόσφατα ταξίδεψα με το πλοίο της γραμμής από και προς νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου, αρκετά γνωστό για την καθημερινή εισβολή και ενίοτε σύλληψη λαθρομεταναστών.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι με το πλοίο ταξίδευαν και αρκετοί εμφανώς λαθρομετανάστες αραβόφωνοι μελαμψοί (όχι από τον ήλιο!) από ασιατικές και μουσουλμανικές χώρες, γυναίκες με μαντήλες και μικρά παιδιά αλλά και αφρικανοί μαύροι. Μου δημιουργήθηκαν τα εξής ερωτήματα που θα ήθελα να απευθύνω στις “αν-αρμόδιες αρχές” :

1) Που βρήκαν τα χρήματα για να αγοράσουν το εισιτήριο του ταξιδιού (αν υποθέσουμε ότι δεν είναι λαθρεπιβάτες); Τους τα έδωσε κάποιος και ποιός;
2) Πόσο δύσκολο θα ήταν οι.....

Ο Μπαλτάκος ομολογεί μέσω της "Εφημερίδας των Συντακτών": "Θα δημιουργηθεί νέο κόμμα στα δεξιά για να αναχαιτιστεί η Χρυσή Αυγή ή θα μαζευτούν όλοι οι δεξιοι στη ΝΔ"

Νέα συνέντευξη παραχωρεί ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκος, και αναφέρεται εκ νέου στην ανάγκη η ΝΔ να βρει τον τρόπο να... μαζέψει τις "χαμένες ψήφους στη Χρυσή Αυγή" ειδάλλως θα βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει.

Ο Τ. Μπαλτάκος ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ομολογία του ίδιου για την πολιτική σκευωρία που στήθηκε με εντολή του Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής και στόχο είχε την εκλογική της αναχαίτιση, όταν απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ακόμη και σήμερα έχει συνεννοήσεις με τον Αντώνη Σαμαρά για τις κινήσεις λέει: "Δεν μπορώ ούτε να το διαψεύσω, ούτε να το επιβεβαιώσω."

Στο ίδιο μοτίβο θεωρεί ότι λόγω της....

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ – Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

kke4
Το 2006, όταν στην Ευρώπη συζητούσαν για την ανάγκη καταδίκης των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων και την καθιέρωση ημέρας μνήμης των θυμάτων τους, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης- τότε Γραμματέας της Κ.Ε. της ψοφοδεξιάς Ν.Δ. και νυν πρόεδρος της βουλής, απέστειλε επιστολή στον «Ριζοσπάστη», στην οποία αρνείτο ότι  τα κομμουνιστικά καθεστώτα διέπραξαν εγκλήματα! Και για να μην ξεχνιόμαστε, ιδού τα αίσχη της ψοφοδεξιάς, της ζαρντιέρας και της καλτσοδέτας:

«Κατ’ αρχήν πρέπει να σας πω ότι είχε κατατεθεί μία πρόταση εδώ και πάρα πολλούς μήνες, να υπάρξει μία τέτοια έκθεση και μάλιστα με διαφορετικό τίτλο. Η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με την επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, την Έλσα Παπαδημητρίου, ήταν ριζικά αντίθετη για να.....

Ηλίας Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τοκογλυφίας


ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τοκογλυφίας

Οι γεωπολιτικές πτυχές της σκευωρίας σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος – Η Ευρώπη των Εθνών, η στροφή στην Ρωσία και ο οικονομικός πόλεμος με τα αρπακτικά των αγορών - Γιατί ο Λαϊκός Σύνδεσμος αποτελεί σημείο αναφοράς και επηρεάζει τα δρώμενα σε διεθνές επίπεδο

Του Ηλία Κασιδιάρη

Η Χρυσή Αυγή από το θέρος του 2012 οπότε και πέρασε δυναμικά στο προσκήνιο της πολιτικής μας ζωής, έγινε βασικό σημείο αναφοράς σε όλα τα διεθνή μέσα και κυρίως για όλες τις ξένες πολιτικές δυνάμεις και τα παγκόσμια λόμπυ. Όλοι έβλεπαν πως ένα κίνημα εθνικής αντίστασης γεννιέται στην Ελλάδα και οι προεκτάσεις αυτού του γεγονότος δεν αφορούσαν μόνο τα πολιτικά δρώμενα στην Πατρίδας μας. Εξ αρχής λοιπόν εκδηλώθηκε σε τρία επίπεδα ο φόβος των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τοκογλυφίας.
Σε επίπεδο πολιτικό και οικονομικό, η αντίσταση που....

ΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΝΟΜΟΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

ανταρσιαΓράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Από το…”κρεβάτι του πόνου” με…βαρύτατη ισχιαλγία, η ουρά του Βενιζέλου, ο διεκπεραιωτής των επιταγών του αμερικανοσιωνιστικού λόμπυ, ο κατ ευφημισμό “πρωθυπουργός”, παρακολουθεί τις εξελίξεις περί του νομοθετικού εκτρώματος που προσπαθεί να φέρει προς ψήφιση καλοκαιριάτικα και με ιδιαίτερη βιασύνη.
Η χαρακτηριστική απουσία του από το σκηνικό τις τελευταίες ημέρες, έχει να κάνει με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με κορωνίδα φυσικά το περιβόητο “αντιρατσιστικό” έκτρωμα. Ο κουτοπόνηρος Μεσσήνιος δοσίλογος πολιτικάντης, προσπαθεί να σφυγμομετρήσει τις εσωτερικές “δονήσεις” που επιφέρει το εν λόγω ανοσιούργημα στο παραπαίων απόκομμά του και τις αναμενόμενες “διαρροές” που τυχόν θα επέλθουν.
Πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι οι “διαφωνούντες” νεοδημοκράτες πολιτικάντηδες, δεν εκφράζουν τη διαφωνία τους ορμώμενοι από εθνικά ή νομικά κίνητρα, απλά διαισθάνονται ότι η αναμενόμενη κηδεία του προδοτικού αποκόμματος, το οποίο ιδιοτελώς υπηρετούν, θα επιφέρει και το τέλος των πολιτικών τους καριερών, καθώς και την απώλεια των σκανδαλωδών κι έκνομων προνομίων και απολαβών τους, είτε “σύννομων” είτε παρασκηνιακών.
Το άθλιο αυτό νομικό κατασκεύασμα αποτελούσε, επί σειρά ετών, την κρυφή ονείρωξη κάθε ακραιφνούς ανθέλληνα, διεθνιστή, αναρχομαρξιστή και δημιουργούσε (εντός των νοσηρών τους εγκεφάλων) μία πρώτης τάξεως νομική πρόφαση για τη διάδοση του ανθελληνικού τους δηλητηρίου καθώς και ένα φόβητρο για τους έλληνες, ώστε να αποφεύγουν να εκφράσουν ελεύθερα τη γνώμη τους για ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Αποτελεί επιβεβαιωμένο γεγονός (μέσω πολλών δημοσκοπήσεων) η απέχθεια των ελλήνων προς τους αλλόθρησκους, αλλοεθνείς, εγκληματίες λαθροεποίκους. Είναι αποδεδειγμένη η ιστορική και έμφυτη απέχθεια των ελλήνων προς τους μογγόλους γείτονες, οι οποίοι κατέσφαξαν και δυνάστευσαν επί αιώνες τους προγόνους μας αλλά και πολλούς άλλους λαούς.
Τέλος είναι παραδοσιακή (όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν περί του αντιθέτου τα ξενόδουλα ΜΜΕ των πλουτοκρατών) η απέχθεια του λαού μας προς τον εβραϊκό φονταμενταλισμό κι επεκτατισμό, που έχει διαποτίσει την υφήλιο κι έχει επιφέρει στη Μέση Ανατολή, αμέτρητους πολέμους, εκατόμβες θυμάτων κυρίως ΑΜΑΧΩΝ και ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Το νομοθετικό έκτρωμα λοιπόν, ερχόμενο κατ εντολή των αμερικανοσιωνιστών και με την…κωλοπιλάλα των αναρχομαρξιστών για την ψήφισή του, έχει διττό σκοπό.
Από τη μία την τρομοκράτηση των ελλήνων, ώστε να φοβούνται να δηλώνουν δημόσια τις αντιλήψεις τους, οι οποίες είναι φυσικά αντίθετες προς τις επιταγές των νεοταξιτών ξένων επικυριάρχων.
Και φυσικά από την άλλη είναι “στοχευμένο” προς τη Χρυσή Αυγή, καθόσον κάθε άρθρο αυτού του εκτρώματος ποινικοποιεί και τιμωρεί, με σατανική ακρίβεια, όλες τις θέσεις και τις απόψεις του Κινήματός μας περί σιωνισμού και λαθροεποικισμού.
Και φυσικά έως τώρα δεν έχουμε ακούσει ούτε ΜΙΑ δικαιολογία, ούτε ΕΝΑ επιχείρημα, από τους συγκυβερνώντες, για τη χρησιμότητα του εν λόγω νομοεκτρώματος προς τον ελληνικό λαό, προς την Πατρίδα.
Εμείς φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα σκύβαλα της παλαιοπολιτικής κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, νομοθετούν με βάση είτε τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, είτε προς όφελος της οικονομικής ελίτ, είτε κατ εντολή των ξένων αφεντικών και το παρόν νομικό ανοσιούργημα δεν παρεκκλίνει διόλου από αυτό τον κανόνα.
Είναι βέβαια γραφική και άκρως διασκεδαστική η πρεμούρα και η “ανησυχία” των διεθνιστικών αναρχομαρξιστικών συμμοριών (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ) για την τύχη του εν λόγω τερατουργήματος και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην εμετική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ http://left.gr/news/oi-lagoi-kai-petrahili “Εννοείται ότι απαγορεύεται πλέον να αμφισβητεί κανείς το Ολοκαύτωμα”.
Η “πολυπαθής” και “κατατρεγμένη” παράταξη, αυτή η οποία είχε κάνει σύνθημά της την “ελευθερία γνώμης” και στηλίτευε καθεστώτα που ποινικοποιούσαν τις απόψεις, μιμούμενη τους ιδεολογικούς της ταγούς του παραπετάσματος (Στάλιν, Χόνεκερ, Τσαουσέσκου), αποφασίζει για το τι πρέπει να πιστεύει και τι όχι, ο ελληνικός λαός.
Η “ελευθερία της έκφρασης” και η “δημοκρατικότητα” της προδοτικής αριστεράς βέβαια, έχει εκφραστεί ιστορικά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, είτε όταν την επέβαλλαν το 1944-1949 ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ οι εγκληματικές συμμορίες του ΔΣΕ, είτε σήμερα από τον εσμό των ρυπαρών αλητήριων ροπαλοφόρων ανθελλήνων οι οποίοι ΧΤΥΠΟΥΝ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τους έλληνες που έχουν επιλέξει να αγαπούν την Πατρίδα τους και τις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες του Έθνους.
Όσα αντισυνταγματικά και πραξικοπηματικά “νομοθετήματα” κι αν φέρουν προς επικύρωση στο άντρο της ανομίας, της κλεψιάς και της διαφθοράς (βλ. Βουλή) τα ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ τους, του “συνταγματικού τόξου”, όση τρομοκρατία κι αν προσπαθήσουν να επιφέρουν στη ΓΝΩΜΗ και την ΒΟΥΛΗΣΗ του ελληνικού λαού, αυτά θα έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Διότι το φυλετικό ένστικτο των ελλήνων έχει μία εγγενή απέχθεια προς την ξενοδουλεία, της οποίας οι πλέον φανατικοί υποστηρικτές ήταν και είναι διαχρονικά οι πολιτικάντηδες, οι θιασώτες μίας ψευδεπίγραφης και διεφθαρμένης “κοινοβουλευτικής δημοκρατίας”.
Διότι εάν οι έλληνες ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τον εποικισμό της χώρας τους από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους λαθροεισβολείς, αυτό είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ και δεν “απαγορεύεται δια νόμου”.
Εάν οποιοσδήποτε έλληνας ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στο μύθο του “ολοκαυτώματος”, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ και δεν ποινικοποιείται ΟΥΤΕ Η ΠΙΣΤΗ, ΟΥΤΕ Η ΓΝΩΜΗ.
Εάν ως έλληνες ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να αποκαλούμε τους κίναιδους με την πραγματική τους ονομασία και να τους θεωρούμε ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ είναι και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, αλλά και επιστημονικά αυταπόδεικτη ΑΛΗΘΕΙΑ, η οποία ΔΕΝ “ποινικοποιείται”.
Τα μόνα ποινικά κολάσιμα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην Πατρίδα μας είναι αυτά της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, της ΚΛΕΨΙΑΣ, της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, της ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ, ένοχοι των οποίων δεν είναι οι έλληνες, αλλά τα προδοτικά κι ελεεινά υποκείμενα (πάσης κομματικής αποχρώσεως) που τους κυβερνούν και τους ποδηγετούν συστηματικά και κατ εντολή ξένων κέντρων εξουσίας.
Πριν λοιπόν οι έλληνες καταλήξουν στη φυλακή (όπως οι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ συναγωνιστές μας) επειδή είχαν “το θράσος” να έχουν ΓΝΩΜΗ και ΑΠΟΨΗ επί “ευαίσθητων θεμάτων”, πριν τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να αποφασίζουν αυτοί για το μέλλον των παιδιών και της Πατρίδας τους, ας πράξουν κατά συνείδηση.
Και όπως αντιλαμβάνεται κι ο πλέον μωρός ή στρουθοκαμηλίζων συνέλλην, η μόνη (νομοτελειακά) διέξοδος είναι η πύκνωση των γραμμών του Κινήματός μας, της ΜΟΝΗΣ αντισυστημικής και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πολιτικής δύναμης που έχει απομείνει και της τελευταίας ελπίδας για την αναγέννηση της Πατρίδας.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη