Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

Και όμως η Χούντα Βενιζέλου και Σαμαρά είναι κάπου στις πρώτες θέσεις... Όχι στην Οικονομία βεβαίως αλλά στο...μίσος και την οργή που θρέφουν για αυτή οι Έλληνες πολίτες!


“Success story”: Η Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά είναι η τρίτη πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο

Έγινε πραγματικότητα το όνειρο των δικτατόρων του μνημονίου, αφού πλέον η κυβέρνηση τους κατατάσσεται στην ίδια θέση με τριτοκοσμικές δικτατορίες. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά σε δημοσκόπηση της εταιρείας Gallup, που υπολογίζει την αποδοχή που απολαμβάνει μία κυβέρνηση στην χώρα της.
Η σαμαρική δικτατορία παίρνει μετά βίας 14%, ερχόμενη κατά πολύ πίσω από την  κυβέρνηση του Πακιστάν που παίρνει 18% και περνάει ίσα – ίσα την κυβέρνηση της Βουλγαρίας που παίρνει 13%. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πάντα λέγαμε, ότι.....

Αλέξανδρος Βέλιος....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ που θα μπορούσε να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή!

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είναι ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους στην Ελλάδα που λένε τα πράγματα με τα όνομά τους και χωρίς φόβο για τις "συνέπειες"... και μάλιστα ως γνωστόν ανήκει στον αριστερό πολιτικό χώρο.

Και λέει το αυτονόητο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ που θα μπορούσε να καταδικάσει κάποιον, τον οποιονδήποτε, ακόμα και τον μεγαλύτερο φερόμενο ως εγκληματία, χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία και αποδείξεις ενοχής εναντίον του οι οποίες πρέπει να στοιχειοθετούνται, αποδεικνύονται και να δένουν νομικά με πραγματικά και όχι θεωρητικά περιστατικά, υποθέσεις και εικασίες. 

Άλλο η προδικασία και ανακριτική διαδικασία όπου μπορεί ένας ανακριτής και εισαγγελέας να κατηγορεί κάποιον απλά και έστω με ενδείξεις ενοχής και να τον προφυλακίζει ακόμα και άλλο η φάση της κυρίως δίκης όπου εκεί για...

Θερμά συγχαρητήρια των Σιωνιστών για τα αίσχη Ντογιάκου-Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής

Την τεράστια ικανοποίηση του διεθνούς σιωνισμού προκάλεσε η δημοσιοποίηση της πρότασης-φιάσκο Ντογιάκου εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών και δεκάδων συναγωνιστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Με την γνωστή σιωνιστική αλαζονεία ο εκτελεστικός διευθυντής της αμερικανοεβραικής επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις, μίλησε για αξιοθαύμαστο θάρρος και αποφασιστικότητα του Αντώνη Σαμαρά, εις ότι αφορά την πρόταση Ντογιάκου για παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής. Επί της ουσίας δηλαδή, ο σιωνιστικός παράγοντας...

Απίστευτα αίσχην παρανομίας... Tρέμουν το ξεφτίλισμα - Δεν θα φέρουν τους ψευδομάρτυρες στην δίκη!!!

Ψευδομάρτυρας αγκαλιά με τον Βαρβιτσιώτη...
Είθισται, στα πλαίσια του νομικού πολιτισμού μας, ο εκάστοτε μάρτυρας, κατηγορίας ή υπεράσπισης αδιάφορο, να έρχεται στο δικαστήριο, προκειμένου να υποστεί την βάσανο των ερωτοαπαντήσεων, προκειμένου να αποδείξει το αληθές αυτών που καταμαρτυρεί. Αλλιώς η κατάθεση κρίνεται πλήρως αναξιόπιστη και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Στην περίπτωση των λεγόμενων «προστατευόμενων» μαρτύρων, λαμβάνεται ειδική μέριμνα προστασίας της ταυτότητάς τους, αφού διαμορφώνεται ειδικός χώρος στην αίθουσα του ακροατηρίου, ώστε να δεχτούν κανονικά τις ερωτήσεις των συνηγόρων.
Στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχει καταθέσει ως «προστατευόμενος μάρτυρας» το κάθε «καρυδιάς καρύδι». Από στελέχη της ΝΔ μέχρι ανθρώπους που κακοποιούσαν τα παιδιά τους, ψυχοπαθείς και εμπαθείς, ενωμένοι στον αγώνα της ΝΔ εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Όσον αφορά τις μαρτυρίες εκεί έχουμε τα πραγματικά γέλια! «Οπλοστάσια» που δεν βρέθηκαν, «στάνες με αμνοερίφια» και μπόλικο...

Σιγή… Ψαρρά για τις αποκαλύψεις σχετικά με το νεοδημοκράτη ψευδομάρτυρα

Σιγή… Ψαρρά για τις αποκαλύψεις σχετικά με το νεοδημοκράτη ψευδομάρτυρα
Χθες δόθηκε η αποκαλυπτική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο bankingnews, στην οποία αποκαλύπτεται ότι ένας από τους κυριότερους ψευδομάρτυρες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι, όχι απλά μέλος, αλλά στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Η αποκάλυψη αυτή βεβαίως προκαλεί την κατάρρευση της όλης σκευωρίας, αφού αποδεικνύεται άνευ κάθε αμφιβολίας ότι ο βασικότερος μάρτυρας της υποθέσεως είναι κατευθυνόμενος και ορμώμενος από πολιτικά ελατήρια.
Η εν λόγω συνέντευξη του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, έτυχε προβολής τόσο από την φυλλάδα του Μπόμπολα, όσο και από τον αρχισκευωρό Ψαρρά του «Ιού». Αμφότεροι, στα σχετικά άρθρα που γράφτηκαν «ξέχασαν» να.....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΠΟΥ… ΦΥΤΡΩΣΑΝ

stathakis_karpota
Το πρωί της Δευτέρας, σε όλα τα ΜΜΕ είχε αναρτηθεί η παρακάτω είδηση, συνοδευόμενη από φωτογραφία όπου απεικονίζονταν τα… πειστήρια (καρότα):
«Ακροδεξιοί πέταξαν καρότα στον Σταθάκη
Μία σακούλα με καρότα άδειασαν στον προαύλιο χώρο του πρώην δημαρχείου Καλυβών στην Κρήτη δύο νεαροί λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής.
Τα δύο άτομα επέβαιναν σε μηχανάκι ενώ σύμφωνα με τους περίοικους οι οποίοι τους αναγνώρισαν οι νεαροί κινούνται στο χώρο της ακροδεξιάς. Υπενθυμίζεται ότι......

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΒΙΑΖΕ, ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΕ ΝΕΑΡΗ ΑΦΡΙΚΑΝΗ

kopela-viasmos-580x392
Το πραγματικό πρόσωπο του «αντιρατσισμού» βίωσε στην Ελλάδα μια ταλαίπωρη νεαρή κοπέλα από το Καμερούν. Γνώρισε κάποιον «αντιρατσιστή» (εφόσον δεν είχε πρόβλημα που είναι μαύρη…) στην Σαντορίνη, τον εμπιστεύτηκε και δημιούργησε σχέση μαζί του. Έτσι, άρχισε ο εφιάλτης της!
Η 30χρονη γυναίκα από το Καμερούν κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο «αντιρατσιστής» φίλος της  την χτυπούσε από τις αρχές Σεπτεμβρίου και την εξανάγκαζε να συμμετέχει σε ερωτικές συνευρέσεις μαζί του και με έναν......

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «ΗΠΑ: Και τώρα ΣΥΡΙΖΑ» κυκλοφόρησε η (προσκείμενη στο παρδαλό συνονθύλευμα…) «Ελευθεροτυπία» της Κυριακής. Στο σχετικό ρεπορτάζ, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Σαμαροβενιζέλοι είναι τελειωμένοι για τους Αμερικανοσιωνιστές (κυβέρνηση υπό προθεσμία…), οι οποίοι αμερικανοσιωνιστές ετοιμάζουν τώρα τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, για να τους υπηρετήσουν την επόμενη μέρα!

Γι’ αυτό –όπως αποκαλύπτεται- ο μέλλων υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκης, μετά από την πρόσφατη παρουσία του στη σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, εξασφάλισε πρόσκληση και από τον πανίσχυρο τραπεζικό οργανισμό Bank of America Merrill Lynch (προσοχή, διεθνείς τοκογλύφοι!) «επιβεβαιώνοντας τη διεθνή αξιοπιστία που έχει κερδίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Ελευθεροτυπία». Ρίξτε μια ματιά στο ρεπορτάζ:...

ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ

5
Εκτός από τα ιδιωτικά κανάλια των «νταβατζήδων» (ολιγαρχών), χυδαία καθεστωτική προπαγάνδα κατά του τρίτου κόμματος της χώρας, κάνουν και οι κρατικοδίαιτοι της ΝΕΡΙΤ (οι οποίοι πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, άρα και των 536 χιλιάδων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής…).

Έτσι, σ’ ένα «ρεπορτάζ» για το πόρισμα Ντογιάκου στο απογευματινό δελτίο της Κυριακής (άρα δεν επρόκειτο για θέμα επικαιρότητας, αλλά για προπαγανδιστική επανάληψη…), με τίτλο «Αδιάσειστα τεκμήρια ενοχής της Χρυσής Αυγής», ακούστηκε το γνωστό καθεστωτικό παραμύθι, για τα δύο (!!!) εγκλήματα της Χρυσής Αυγής και.....

Μια οφειλόμενη απάντηση για τον Ήρωα Μανώλη Καπελώνη

Μια οφειλόμενη απάντηση για τον Ήρωα Μανώλη Καπελώνη
Η Χρυσή Αυγή, σεβόμενη έμπρακτα- και όχι ευκαιριακά- τη μνήμη του ηρωικού μέλους της Μάνου Καπελώνη που δολοφονήθηκε από τους θρασύδειλους παρακρατικούς πριν περίπου ένα χρόνο απέφυγε συστηματικά να αναφερθεί σε μια θλιβερή εξέλιξη, συνέπεια της τραγικής εκείνης μέρας.
Αναφερόμαστε στην όψιμη, όσο και αδικαιολόγητη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η οικογένεια του Μανώλη κατά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να απαγορεύσει «…οποιαδήποτε γραπτή ή ηχητική αναφορά στο όνομά του…κάθε χρήση της εικόνας του και κάθε αναφορά στις συνθήκες θανάτου του…»  σε διαφορετική περίπτωση απειλούσε να....