Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Ο Παπαχελάς προειδοποιεί το αντισυνταγματικό τόξο: Θα μας πάρει όλους σβάρνα η Χρυσή Αυγή

Σφοδρή ανησυχία φαίνεται πως έχει καταβάλλει τη ναυαρχίδα του φιλελευθερισμού και της υπεράσπισης των Μνημονίων στην Ελλάδα, την φυλλάδα «Καθημερινή» δηλαδή, με τους βασικούς της αρθρογράφους να προειδοποιούν για την αναπόφευκτη, ραγδαία εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ούτε το Μνημόνιο της Αριστεράς, ούτε βεβαίως η πλημμυρίδα λαθρομεταναστών που σαρώνει τα νησιά του Αιγαίου απασχολούν τους δημοσιογραφικούς εκπροσώπους της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου. Αντιθέτως, ο μεγάλος φόβος ο οποίος και τους προκαλεί ανατριχίλα ακούει σε δύο λέξεις: Χρυσή Αυγή.

Ο Αλέξης Παπαχελάς λοιπόν, σε άρθρο υπό τον τίτλο «τα δόντια του λαϊκισμού», προβαίνει σε συστάσεις προς τον Σύριζα, με απώτερο σκοπό να αποτρέψει την στροφή του εκλογικού σώματος προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Το πνεύμα του άρθρου συνοψίζεται στην θέση ότι επιβάλλεται να προχωρήσουν απρόσκοπτα και δίχως περαιτέρω παλινωδίες τα κυβερνητικά στελέχη του Σύριζα στην υλοποίηση των μνημονιακών μέτρων, διότι διαφαίνεται πλέον καθαρότερα από ποτέ ο κίνδυνος...

Λαφαζανίστας = Πολιτικοί απαγεωνίστας: Καταγγέλουν τις ιδιωτικοποιήσεις της κυβέρνησης... που οι ίδιοι στηρίζουν!

Γράφει ο Αντίοχος

Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα-ανακοίνωση για το ξεπούλημα των 14 ελληνικών αεροδρομίων από την μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων:

«ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ TURBO-ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ.

Η κυβέρνηση με απόφασή της και κατ’ επιταγήν του κατάπτυστου νέου μνημονίου, παρέδωσε και μάλιστα έναντι ευτελούς τιμήματος, τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια φιλέτα της χώρας, λάφυρο στα γερμανικά συμφέροντα και συγκεκριμένα στη γερμανική εταιρεία Fraport, μετά από σχετική αυθαίρετη εισήγηση της διοίκησης του TAIΠEΔ στις 3 Ιουλίου...
  
Την απαράδεκτη απόφαση υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Οικονομικών Eυκλ. Tσακαλώτος, Οικονομίας Γ. Σταθάκης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.

Πρόκειται για την πρώτη ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα που υλοποιείται από την κυβέρνηση του ΣYPIZA. Το τίμημα που θα καταβάλει η Fraport είναι ευτελέστατο και ανέρχεται σε μόλις 1,23 δισ. ευρώ. H υλοποίηση του συγκεκριμένου »project» περιλαμβανόταν στο μνημόνιο έκτρωμα που έγινε νόμος του κράτους στις 14 Αυγούστου. Δηλαδή η κυβέρνηση έσπευσε μία ημέρα νωρίτερα να υλοποιήσει τη δέσμευση που ανέλαβε μέσω του τρίτου μνημονίου».

Σίγουρα, θα υποθέτετε ότι πρόκειται για μια σκληρή ανακοίνωση κόμματος της αντιπολίτευσης. Αλλά, τα φαινόμενα απατούν! Η παραπάνω είναι...

Με τζετ σκι και 2.000 ευρώ ανά κεφάλι μεταφέρουν λαθρομετανάστες οι Τούρκοι στη Λέσβο


Με τζετ σκι και 2.000 ευρώ ανά κεφάλι μεταφέρουν λαθρομετανάστες οι Τούρκοι στη Λέσβο

Η εγρήγορση των ανδρών του Ελληνικού Στρατού λειτούργησε άψογα στην περίπτωση ενός Τούρκου λαθροδιακινητή, ο οποίος συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο.
Τα παρατηρητήρια του Ελληνικού Στρατού είχαν επί σειρά ημερών επισημάνει έναν Τούρκο ο οποίος αρκετές φορές τη μέρα ακολουθούσε με τζετ σκι και δύο άτομα πάνω τη διαδρομή Σαρμουσάκ προς Μυστεγνά Λέσβου. Ενημερώθηκε επί τούτου το Λιμενικό Σώμα, το οποίο οργάνωσε και την επιχείρηση σύλληψης του Τούρκου διακινητή.
Το μεσημέρι της 18ης Αυγούστου, ο Τούρκος με το τζετ σκι και δύο λαθρομετανάστες εμφανίστηκε ξανά. Αποβίβασε τους λαθρομετανάστες και τότε άνδρες του Λιμενικού κινήθηκαν για να τον συλλάβουν. Ο Τούρκος εγκατέλειψε το τζετ σκι και προσπάθησε να....

Άλλος για τη βάρκα μας; Στη Θεσσαλονίκη με 3.000 λαθρομετανάστες το κρουαζιερόπλοιο των λαθρομεταναστών

Μετά τα αίσχη του Βοτανικού, με κοντέινερ, τρία γεύματα, air condition και λοιπά προνόμια, ο κυβερνητικός θίασος κάνει πραγματικότητα την «αντιμετώπιση» της λαθρομετανάστευσης με. κρουαζιέρες στο Αιγαίο!

Το πολυσυζητημένο ταξίδι του πλοίου Ελ. Βενιζέλος από την Κω ξεκίνησε, αλλά δεν έχει ως προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Στα πλαίσια του νέου προσανατολισμού της μεταναστευτικής πολιτικής της κωμικής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, οι λαθρομετανάστες πρόκειται να «εξαφανιστούν»...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ – ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ… MISTER TSIPRA

aer4-thumb-large
Η παραπάνω φωτογραφία, είναι από περσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας συριζαίων της Σάμου, κατά του ξεπουλήματος του αεροδρομίου του νησιού, σε ξένη «επενδυτική» εταιρεία. Τελικά, έμελλε το ξεπούλημα του αεροδρομίου Σάμου (και άλλων δεκατριών ανά την Ελλάδα) να μην το κάνει ο Σαμαράς (δεν πρόλαβε…), αλλά ο εκλεκτός των τότε διαμαρτυρομένων, mister Tsipras… 

Οι Γεωργιανοί δολοφόνοι της Ύδρας είχαν... απελευθερωθεί από λόγω ΣΥΡΙΖΑ και νόμου "αποσυμφόρησης φυλακών"!


Ευεργετηθέντες από το Νόμο Σύριζα οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του Έλληνα στην Ύδρα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους Γεωργιανούς δολοφόνους του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδρα: οι δύο εκ των επτά εγκληματιών είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου!

Όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των δολοφόνων είχαν αποφυλακιστεί στις 9 Ιουνίου και 15 Ιουλίου του τρέχοντος έτος, αξιοποιώντας την ευκαιρία των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου που έφερε ο Σύριζα για...

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κω από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κω από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή του κινήματος Επιτήδειο Γεώργιο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» Σάββα Σπυρίδη και τον τομεάρχη της Τ.Ο Ρόδου Αττιτή Νικόλαο, πραγματοποίησε επισκέψεις στα....

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

avramopoulos-tsipras1
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πολλές φορές αναγκαζόμαστε να γράφουμε και να ξαναγράφουμε για τη λαθρομετανάστευση, πρόβλημα που αφορά όλους μας, όχι αποκλειστικά και μόνο, επειδή νέα στοιχεία προσθέτονται καθημερινά στα πολυτάραχα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Δεν είναι τόσο τα νέα στοιχεία όσο είναι η σκοπιμότητα των υπευθύνων να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα με ορθολογικό τρόπο. Εκτός αυτού, συχνά πυκνά  έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πολιτική υποκρισία κάποιων, που νομίζουν ότι, έχοντας θέση και προβολή μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες και για πάντα.
Αυτό που συμβαίνει στα....

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ… ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΤΩΝ «ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ» ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΓΑ!

KOTES
Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ οι πάντες περιμένουν από μέρα σε μέρα το νέο κόμμα των αρειμάνιων επαναστατών της… τρύπιας δεκάρας Λαφαζανίστας (μάλιστα κάποιοι… φουριόζοι το βάζουν ξεχωριστά και στις δημοσκοπήσεις…), οι μέρες περνούν αλλά οι Λαφαζανίστας συνεχίζουν να παραμένουν «εντός, εκτός και επί τα αυτά».
Έτσι, όχι μόνο αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν τι θα πράξουν όταν –και αν- οι Τσιπροκαμμένοι γυρέψουν ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ούτε τι θα πράξουν σε περίπτωση που προκηρυχθούν αιφνιδιαστικά εκλογές, αλλά άρχισαν να… κακαρίζουν κιόλας – δικαιώνοντας τον Τσατσόπουλο, που υποστηρίζει ότι Τσιπρικοί και Λαφαζανίστας τα’ χουν κάνει πλακάκια και κοροϊδεύουν αντάμα την κοινωνία!
Κο,κο,κο, οι Λαφαζανίστας!
Μιλώντας, λοιπόν, στο Mega –ε ρε μεγαλεία!- ο....

Δολοφόνος Τζιχαντιστής ανάμεσα στους "πρόσφυγες" από τη Συρία που... διαμένουν ΔΩΡΕΑΝ σε πλοίο στην ΚΩ! Καμιά ενέργεια μέχρι στιγμής από το άθλιο κράτος της "αριστεράς"...


tzixant1

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή και η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" είχαν αποκαλύψει την ύπουλη προσπάθεια αιμοδιψών Τζιχαντιστών, με τη βοήθεια πρακτόρων της Τουρκίας και εγχώριων ΜΚΟ, να περάσουν τα σύνορα ως "πρόσφυγες", καταλήγοντας στην Ευρώπη από όπου θα οργάνωναν το "μυστικό χαλιφάτο" τους και τρομοκρατικές ενέργειες. Τι θα πουν τώρα οι ΣΥΡΙΖΑιοι και η κυρά Τασία για την παρακάτω αποκάλυψη;!
 
Ο “προσφυγας ” Laith al Salech, 30 ετών Αριστερά τον Ιανουάριο με το Χαλιφάτο στο Χαλεπι, δεξιά το

Σάββατο περιμένοντας το πλοίο από την Κω για την Αθήνα.
Οι συγγενείς του ζουν στην Ολλανδία, όπου και.....

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

kos_lathrometanastes__article
Γράφει ο Αντίοχος

Μια έκθεση-φωτιά «υψηλόβαθμου στελέχους της λεωφόρου Κατεχάκη» -ήτοι κάποιου στρατηγού- «διέρρευσε» στο καθεστωτικό «Βήμα». Και οι αποκαλύψεις που κάνει είναι σοκαριστικές!
Πρώτη αποκάλυψη, που έχει να κάνει με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εντοπίζονται να εισβάλλουν καθημερινώς στα νησιά μας και καταγράφονται στα επίσημα στοιχεία: «Φτάσαμε να μπαίνουν περίπου 3.500 κάθε ημέρα από τα νησιά».
Δεύτερη αποκάλυψη, που αφορά –στο περίπου- τον αριθμό των λαθρομεταναστών που δεν εντοπίζονται από το Λιμενικό και την Αστυνομία και που αποφεύγουν να...