Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 11, 2012

Πυρ κατά βούληση του Ηλία Κασιδιάρη σε Αριστερά και Κυβέρνηση υποτέλειας στο Σιωνισμό

Δείτε το βίντεο...

Ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής σήμερα στη Βουλή: "Η Ελλάδα και το Έθνος πάνω από όλα"

Δείτε τη....

Συνεχίζει να προκαλεί η ανιστόριτη Ρεπούση με αντεθνικές θέσεις περί "συνωστισμού" και "εθνικολαϊκισμού"....Η Νέμεσις έρχεται

Η Ρεπούση κλείνοντας την ομιλία της έκανε λόγο για «παλαιοκομματικές πρακτικές και για εθνικολαϊκιστικά μαθήματα» και τόνισε ότι βουλευτές επενδύουν στα φοβικά συναίσθημα που έχει μερίδα των πολιτών. 

«Ας επιλέξουν τι τελικά θέλουν. Ένα....

Ξεκίνησε ο πόλεμος;; Μπαράζ ισραηλινού πυροβολικού κατά συριακών θέσεων - "Απλά απαντήσαμε" λέει το Ισραήλ!!

Ο ισραηλινός Στρατός εξαπέλυσε μπαράζ πυροβολικού πριν λίγο ενντίον θέσεων του συριακού Στρατού στα υψίπεδα του Γκολάν, μετά από επίθεση με όλμους που δέχθηκαν οι ισραηλινές θέσεις από την περιοχή της Συρίας, χωρίς κανείς να γνωρίζει φυσικά ποιοι έβαλλαν στην πραγματικότητα.
 
Είναι η πρώτη άμεση συμπλοκή με τον συριακό Στρατό στην περιοχή, ύστερα από το τέλος του αραβο-ισραηλινού πολέμου το 1973 και βέβαια αυτό δεν πρόκειται να μείνει εδώ. Βασικά αποτελεί ίσως το πρώτο κεφάλαιο αυτού που έρχεται.
Πηγή των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας επεσήμανε ότι....

Νέα ομιλία ράπισμα από τον βουλευτή Χρήστο Παππά: "Μας διαλύσατε η γενιά του Πολυτεχνείου...Νιώστε την Ελλάδα, μην συμβιβάζεστε, μην παραδίσεστε"

Δείτε το βίντεο.....

Απίστευτο... Γύφτοι στην Κεφαλονιά έβαλαν φωτιές έξω απο το Δικαστικό Μέγαρο για να αντιδράσουν στη σύλληψη άλλων γύφτων...!!

Άγρια νύχτα είχαμε απόψε στο Δικαστικό Μέγαρο, από εξαγριωμένους Ρομά οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή του στη σύλληψη και προφυλάκιση δυο άλλων Ρομά οι οποίοι κατηγορούνται μαζί με έναν έλληνα για τη ληστεία στο σπίτι ηλικιωμένης στα Μαυράτα.

Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής_ Οι Ρομά θεωρούν ότι....

Ίων Δραγούμης: "Για αυτή την κυβέρνηση μου έρχεται καταφρόνια"

"Δεν δουλεύω για την κυβέρνηση, δουλεύω για τον Ελληνισμό. Δεν αγαπώ την κυβέρνηση, αγαπώ τον Ελληνισμό. Σιχαίνομαι την....

Βίντεο από την πορεία στον Άγιο Παντελήμονα την Παρασκευή

Δείτε τα βίντεο...

Το μήνυμα που στέλνει στο Facebook η τ.ο. Νίκαιας της Χρυσής Αυγής..

Δείτε το...

Τα λεφτά μας τα πήραν τώρα θέλουν το μυαλό μας

Yπάρχουν τρόποι και μάλλιστα περισσότεροι από όσους φαντάζεστε για να κατευθύνει κάποιος τις συνειδητές επιλογές μας, χειραγωγώντας μας μέσω του υποσυνειδήτου. Άλλωστε εδώ στην Ελλάδα ελέω Μνημονίου έχουμε γίνει βετεράνοι στη συνεχή, και ανελέητη χειραγώγηση του μυαλού μας από τα εγχώρια (αλλά εξωχώριων συμφερόντων) ΜΜΕ (Το ακρωνύμιο έχει πολλές εκδοχές εκτός της επίσημης, όπως Μαζικά Μέσα Εξημέρωσης, Εξαπάτησης, Εξαχρείωσης, Επηρεασμού,Εξαναγκασμού, Εξεφτελισμού, άλλοι τα αποκαλούν Μαγικά Μέσα Ενημέρωσης, ή Μέσα Μαγικής Ενημέρωσης, διότι ο τρόπος που παρουσιάζεται μια είδηση είναι στην κυριολεξία "μαγικός").
Μετά από.....

Γιατί έβαλε την Κύπρο στο στόχαστρο η Γερμανία...


Ασφαλώς έχουν γίνει πολλές υπερβολές από πολιτικούς και δημοσιογράφους εις βάρος της Γερμανίας και της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, ειδικά το τελευταίο διάστημα που η Γερμανία είναι η κυριότερος παράγοντας ανάμεσα στις χώρες και τα όργανα της ευρωζώνης που κρατά ανελαστική στάση απέναντι στην Ελλάδα, επιβάλλοντας σκληρότατα μέτρα διά του άρτι ψηφισθέντος, από 153 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, Μνημονίου.
Παρότι ποτέ κανείς...