Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2012

Η ΝΔ σας εύχεται καλό ραμαζάνι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τη σημαία την είδατε οι "πατριώτες" της ΝΔ;

Η τούρκικη προπαγάνδα, υποκινούμενη εκ των έσω, με τις πλάτες του ανθελληνικού κράτους και των πολιτικάντηδων καλά κρατεί.
Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ εύχεται δημοσίως στην διαδικτυακή ιστοσελίδα του ενόψει της επικείμενης ανθελληνικής εορτής για το ραμαζάνι, που κάνει τους λαθρομετανάστες εισβολείς να οραματίζονται «ιερό πόλεμο». Οι ντόπιοι γραικύλοι ενισχύουν και ....

Βίντεο Κάλεσμα για τη μνήμη των πιο ανδρειωμένων της Ιστορίας. Θερμοπύλες 2012


Τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!! Εικόνες φρίκης στην Υεμένη...


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θυμηθείτε και αυτά:

Ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Χριστιανών...το 80% των διώξεων για θρησκευτικά πιστεύω αφορά Χριστιανούς!Θα μιλήσουν άραγε οι "αντιρατσιστές";


Οι επιταγές του σιωνισμού σε πλήρη εφαρμογή. Σε εξέλιξη ο διωγμός του Χριστιανισμού από τη Νέα Τάξη



Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας, μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.
Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της.....

Μια ζωή ανθέλληνες - προδότες - μπολσεβίκοι.. Όταν ο Ν.Ζαχαριάδης(ΚΚΕ) και ο Χότζα πολεμούσαν την Ελλάδα - Ντοκουμέντα απο αλβανικά αρχεία!!


Ντοκουμέντα για το ρόλο του ΚΚΕ στην εμφύλια σύγκρουση στην Eλλάδα το 1946-1949 και ειδκότερα για την προδοτική συμπεριφορά του σταλινικού ηγέτη Ν.Ζαχαριάδη που ... αποκατέστησε το ΚΚΕ πριν από δύο χρόνια (!) έρχονται στην δημοσιότητα από τα αλβανικά αρχεία παρέχουν σπάνιο αρχειακό υλικό για τις εξελίξεις της περιόδου αυτής.

Σε άρθρο του Σταύρου Ντάγιου διδάκτορα Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που δημοσιεύθηκε στο ΒΗΜΑ, αναφέρονται ορισμένα πολύ ενδιαφέρονται και διαφωτιστικά στοιχεία για το πως το ΚΚΕ και η Αριστερά της εποχής είχε αιματοκυλίσει την χώρα με την βοήθεια του στυγνού δολοφόνου του βορειοηπειρώτικου Ελληνισμού.

"Το καλοκαίρι του 1949 και ενώ η.....

Μαντέψτε ποιοί ήταν φίλοι του αναρχομιάσματος-δολοφόνου της Πάρου...Στρατούλης και Δούρου..

διαβάστε τι αποκαλύπτει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί στην τηλεόραση αποκλείεται να τα δείτε...

Δηλώσεις σοκ του Δένδια!! Θα γεμίσει τη χώρα με κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών ο κόσμος να χαλάσει!!!


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και από την άλλη στοχεύει να καθιερώσει μια πιο σκληρή πολιτική για "ρατσιστικά" περιστατικά....ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!
Άλλα όπως έγραψε και ο Άδωνις είναι ο καλύτερος Υπουργός της Μεταπολίτευσης!!!

Χωρίς να παραλείψει και αυτή τη φορά να αναφερθεί με... πόνο και σπουδή στις επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών, αλλά αποφεύγοντας επιμελώς να πει ότι οι περισσότερες γίνονται από ομοεθνείς τους, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μάς άφησε και πάλι άφωνους με τα όσα παραδέχτηκε πως προτίθεται να κάνει.

Την καθιέρωση επιβαρυντικής περίστασης για αδικήματα με ρατσιτσικό υπόβαθρο, εξετάζει να εισηγηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με....

Αχμαντινετζάντ: Καρκινικός όγκος ο σιωνισμός


Αχμαντινετζάντ: Καρκινικός όγκος ο σιωνισμός

Μπορεί οι αμερικανοσιωνιστές να απειλούν επί καθημερινής βάσεως το Ιράν, ότι όπου να’ ναι θα πραγματοποιήσουν επιδρομή, αλλά –όπως φαίνεται- οι Ιρανοί δε «μασάνε».

Σε δημόσια ομιλία του, λοιπόν, μιλώντας σε μέγα πλήθος στο πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, ο πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δε μάσησε τα λόγια του και προειδοποίησε τον εχθρό με εξαφάνιση από το χάρτη:

Μιλάμε για απίστευτη διαστροφή και ανθελληνισμός από τον ψυχάκια-αναρχικό δολοφόνο της Πάρου...

Δείτε το FB του και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ...!! ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ “ΥΠΟ ΑΠΕΛΑΣΗ”!!!


Θαυμάστε κράτος… Συνελήφθη για τρίτη φορά (!) νεαρός πακιστανός, που έχει σοκάρει επανειλημμένως τους κατοίκους της Θήβας, κάνοντας επίδειξη των γεννητικών του οργάνων σε κεντρικά σημεία και μάλιστα μπροστά σε ανήλικα παιδιά.

Για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο πακιστανός προκάλεσε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου ξεγυμνώθηκε και άρχισε να…χαϊδεύεται αδιαφορώντας για την παρουσία των παιδιών που έπαιζαν και άρχισαν να φωνάζουν τρομοκρατημένα!
Οι γονείς κράτησαν την ψυχραιμία τους παρά την οργή που ένιωθαν να τους πλημμυρίζει και .....

Το ανθελληνικό κράτος πούλησε την μαρτυρική Έλλη για παλιοσίδερα σε Εβραίο!!! (Βίντεο)

Οι άνανδροι Ιταλοί την τορπίλισαν ανήµερα του ∆εκαπενταύγουστου του 1940. Το ελληνικό κράτος την πούλησε για σκραπ σε εβραίο εργολάβο! 15 Αυγούστου 1940. Ανήµερα της Παναγιάς. Κάτι παραπάνω από µισό αιώνα πριν. Η Τήνος, κατάµεστη από προσκυνητές, ετοιµαζόταν για τη γιορτή της Μεγαλόχαρης. Κατά τα ειωθότα, στο λιµάνι του νησιού βρισκόταν πλοίο του Πολεµικού Ναυτικού για να αποδώσει τιµές.
Ηταν το ιστορικό «Ελλη». Το καταδροµικό που είχε πάρει µέρος στη Μικρασιατική εκστρατεία ήταν στην είσοδο του λιµανιού κι έστεκε υπερήφανο και σηµαιοστολισµένο. Στο κατάστρωµά του, το πλήρωµα ντυµένο µε στολές εξόδου ανάµενε την ώρα που θα πατούσε στεριά ως τιµητικό άγηµα της εικόνας Της.


ΟΙ ΑΝΑΝ∆ΡΟΙ ΙΤΑΛΟΙ…

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΣΛΑΜ!

Συνέλαβαν τον αναρχικό δολοφόνο του Έλληνα ταξιτζή στην Πάρο...

Ας δούμε τα εμετικά σχόλια των αναρχικών στη διαδικτυακή "γιάφκα" τους: