Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2012

Γεια σου ρε "πατριώτη" Καμμένε με τα "off shore" ελικόπτερά σου....!!!

Από τη "Δημοκρατία"

Η Χρυσή Αυγή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου:Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια της Χούντας του Μνημονίου!

- OXI επεισόδια: Η συγκυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της θέλουν - με αφορμή μια ενδεχόμενη αναταραχή από σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις - να αναβάλουν τις εκλογές και να συνεχίσουν έτσι ανενόχλητοι το ξεπούλημα της χώρας.
   
- Μια «πορτοκαλί επανάσταση» θα ήταν γι’ αυτούς ό,τι καλύτερο για να κρατήσουν ζωντανό το αμαρτωλό καθεστώς τους, το οποίο στην συνείδηση του Λαού έχει πλέον καταστεί «πτώμα, οδωδός και τυμπανιαίον»Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια των παρακρατικών αναρχο-κομμουνιστών και των προστατών τους μέσα στον αλωμένο από πράκτορες ξένων κρατικό μηχανισμό.
 
Σχεδιάζουν να.....

Σπάει η συνωμοσία της σιωπής και τα καθεστωτικά ΜΜΕ παραδέχονται το προφανές...Οι Έλληνες Εθνικιστές θα είναι στην επόμενη Βουλή

Για να κρατήσουν όμως τα προσχήματα και να συνεχίσουν την προπαγάνδα τους εμφανίζουν το ΛΑΟΣ υψηλότερα από τη Χρυσή Αυγή, ενώ ο Καμμένος (το νέο τους πουλέν) σε 2 εβδομάδες έχει προλάβει και προσεγγίζει το 9%...

Υπομονή λοιπόν λίγες εβδομάδες...
Η δημοσκόπηση της Kapa Research για το ΒΗΜΑ

και της MARC για το ΕΘΝΟΣ...

Το Μεσολόγγι γιορτάζει την 186η επέτειο της ηρωικής εξόδου τιμώντας την Κύπρο!!

Συνέντευξη Tύπου δόθηκε από τον δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Καββάγια Αριστείδη για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 186ης επετείου της Εξόδου της ηρωικής Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων.
 
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ανέφερε πως σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι κάθε εορτασμός της επετείου της Εξόδου να έχει ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο και έχει να κάνει με στοιχεία των εξοδιτών που είτε δεν έχουν αναδειχθεί ή έχουν αναδειχθεί εν μέρει.

Για αυτό οι φετινές εορτές εξόδου είναι....

Ελληνισμός, Εθνικισμός και σύγχρονη ιστορία

“Οι ρίζες του Ελληνικού Εθνικισμού ακόμη και σήμερα πιστεύω πως δεν έχουν ξεκαθαριστεί και οι παρανοήσεις και παρερμηνείες όρων, δογμάτων και αξιών αποτελούν την βασική αιτία πολλών δυσάρεστων καταστάσεων. Πρώτα από όλα να μιλήσω για αυτό που ονομάζεται Ελληνικότης και που αποτελεί, εάν θέλετε, αυτό το ίδιο το υπαρξιακό πρόβλημα του σημερινού ελληνισμού. Τι είναι ο ελληνισμός; Είναι κίνημα πνευματικό; Κίνημα Ιδεολογικό, κίνημα θρησκευτικό; Ή η εθνική ταυτότητα μιας Φυλής μέσα από την διαδρομή της Ιστορίας; Και σε αυτό το θέμα δυστυχώς δεν υπάρχει ενιαία γνώμη σε αυτούς που κατά δήλωσή τους σκέπτονται εθνικά, όπως και δεν υπάρχει ενιαία γνώμη και ερμηνεία της ελληνικής Ιστορίας, η απαραίτητη ερμηνεία του παρελθόντος που είναι και η κλείδα για την ερμηνεία του παρόντος και του μέλλοντος.
Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για....

Υποψήφιος της Ν.Δ., Ιντρίς Αχμέτ, δηλώνει θρασύτατα "Μητέρα πατρίδα μου η Τουρκία.."..Μπράβο ρε Σαμαρά "πατριώτη"!

“Μητέρα πατρίδα μας η Τουρκία
Από την συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιντρίς Αχμέτ στην εφημερίδα Μπιρλίκ, σχετικά με την υποψηφιότητα του:
Πως σχολιάζετε την.....

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ

Το πολιτικό σύστημα επιχειρεί να παρασύρει στο δικό του ναυάγιο ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος. Είναι μια συνειδητή πράξη προδοσίας που έχει μεγάλη προϊστορία, αφού και άλλοι πολλοί πολιτικάντηδες έχουν βρεθεί στο διάβα της πατρίδος μας προ της εθνικής μας παλιγγενεσίας ακόμη στρεφόμενοι πάντοτε ενάντια στους εθνικούς αγωνιστές και το μεγάλωμα της Ελλάδος. Από τον Κωλέττη και τον Μαυροκορδάτο φτάσαμε δια πυρός μα δυστυχώς και δια αργυρίων και δανεικών στους γνωστούς πολιτικούς κοτζαμπάσηδες του καιρού μας.

Δείτε τις ομοιότητες από τα χρόνια του Εικοσιένα έως σήμερα, αν και υπολειπόμεθα πολύ των Ελλήνων του καιρού εκείνου. Μόλις συγκροτείτο βουλευτήριο και .....

Κρεμάστε την Τιμημένη και Δοξασμένη Ελληνική Σημαία... Για αυτή πεθάναν παλικάρια και γεννήθηκαν Ήρωες

Είναι ντροπή να μην κυματίζει ήδη αγέροχη στα μπαλκόνια των σπιτιών!...