Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 31, 2012

Ευχές από το blog μας για το 2013

Το Blog μας εύχεται ολόψυχα σε όλους τους Έλληνες ΥΓΕΙΑ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ που θα τους οδηγήσει στην έρευνα και την αναζήτηση της αλήθειας...

Ευχόμαστε καλή λευτεριά από τα πνευνατικά δεσμα και γρήγορα να ζήσουμε τη νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού..

Σας υποσχόμαστε πως καθημερινά θα σας οπλίζουμε με ΔΥΝΑΜΗ, ΓΝΩΣΗ και ΠΙΣΤΗ με στόχο την ενεργοποίησή σας, που θα σας οδηγήσει στο δρόμο του ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, της ΑΡΕΤΗΣ και τελικά στον υπέρτατο ΣΚΟΠΟ..

ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

υ.γ.
Ευχαριστούμε επίσης όλους σας που....

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο extra3 για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ και του Παπακωνσταντίνου...

Δείτε το βίντεο....

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΠΑΓΙΣ «Εάν προκληθεί ο τουρκικός Στρατός θα το μετανιώσει Κύπρος και Ευρώπη»!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για το 2013 ευχόμαστε ότι και ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής: 
"Και του χρόνου στην Πόλη"

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης Εγκεμέν Μπαγίς, απειλώντας Κύπρο αλλά και Ευρώπη, εάν τολμήσουν να δοκιμάσουν την ισχύ του τουρκικού Στρατού.
Σύμφωνα με....

Οι θέσεις του ΕΛΑΜ για τις Προεδρικές Εκλογές της Κύπρου

Δείτε το βίντεο...

συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα - "Η λύση είναι μία: Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής ΤΩΡΑ και λύτρωση για τους Έλληνες!!"

Τι είναι αυτό που σας έκανε να ακολουθήσετε το κίνημα της Χρυσής Αυγής; Πότε έγινε η πρώτη σας επαφή με το κίνημα;

 Η πίστη, η πειθαρχία και το όραμα για μια ανεξάρτητη και μεγάλη ΕΛΛΑΔΑ. Από το 2003 παρακολουθώ εξ αποστάσεως την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τις δράσεις της, από το 2009 έχω την τιμή να ανήκω σαν απλός στρατιώτης δίνοντας τις πρώτες "μάχες" στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα απελευθερώνοντας την πρώτη πλατεία της Πατρίδας μας. Κάποιοι θεωρούν ότι ο όρος Εθνικισμός συνδέεται με τη βία και το μίσος.

Τι έχετε να πείτε σε αυτούς; Τι σημαίνει για εσάς ο Εθνικισμός; 

Στο δρόμο προς μια νέα Παγκόσμια Θρησκεία

Στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου (PetriPlatz) στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, θα κατασκευαστεί  ο ‘’Οίκος προσευχής και μαθητείας’’, για τους πιστούς τριών διαφορετικών θρησκειών: της χριστιανικής, της μουσουλμανικής και της ιουδαϊκής! Ο οίκος αυτός θα χρησιμοποιείται ως τόπος λατρείας για χριστιανούς, μουσουλμάνους κι εβραίους, θα λειτουργεί δηλαδή συγχρόνως ως εκκλησία, τζαμί και συναγωγή. Το αρχιτεκτονικό γραφείο που.....

Μια φανταστική ανασκόπηση γεγονότων που σημάδεψαν το Έθνος...(βίντεο)

Έμφαση δίνεται στο 1913, μόλις 100 χρόνια πριν, για να υπενθυμίζεται σε όλους....

Πίστις - Θέλησις- Αγών, είναι ένα τρίπτυχο που οδήγησε τον Ελληνισμό σε θριαμβευτικές στιγμές και με αυτή το τρίπτυχο θα πορευτούμε και στη νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που ανοίγεται μπροστά μας.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο των παιδιών του elnews

ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ Πραξικόπημα στο Ιράκ - Κατεπνίγη εν τη γενέσει του - Οι Ιρακινοί "δείχνουν" ΗΠΑ, Σ.Αραβία, Κατάρ

Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ επιχείρησαν να καλύψουν τα νώτα τους εν όψει της τελικής φάσης του δράματος στην Συρία με μια κίνηση που δείχνει πόσο έχουν θορυβηθεί από την (πολιτική) αποτυχία τους να ελέγξουν το Ιράκ μόλις εννέα χρόνια μετά την εισβολή του 2003 και την ανατροπή του καθεστώτος Σαντάμ Χουσεϊν: Σημαντικά και έγκυρα αραβικά ΜΜΕ καταγράφουν απόπειρα πραξικοπήματος στην Βαγδάτη προκειμένου να ανατραπεί η κυβέρνηση Μαλίκι από τις ΗΠΑ, μέσω επιχείρησης των συμμάχων των ΗΠΑ, σαουδαραβικών μυστικών υπηρεσιών.
Η ελεγχόμενη από.....

Πολύ γέλιο...Οι αναρχικοί παραδέχονται πώς...έτρεχαν στο Αίγιο!!!

Θυμηθείτε το περιστατικό:

Αναρχικοί προσπάθησαν να επιτεθούν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο...Το αποτέλεσμα γνωστό...

 και διαβάστε την ανακοίνωσή τους στο Indymedia...

Το βράδυ της παρασκευής 28-12-12 (9:00μ.μ.) δύο....

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος στον “Στόχο”: "Του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη, στην Σμύρνη, στην Τραπεζούντα!"Ολόκληρη η αποκλειστική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Στόχος".
 
-Ήδη τα νούμερα που καταγράφονται από τις δημοσκοπήσεις εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή σταθερά καλπάζουσα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα δημοσκοπικά νούμερα των εθνικιστών είναι "ιστορικά" μαγειρεμένα -και όχι μόνο στην Ελλάδα - αντιλαμβάνεται πως η δυναμική του Κινήματος ξεπερνά ίσως τις προσδοκίες όλων. Ετοιμάζονται οι Έλληνες Εθνικιστές να διαχειριστούν την ελπίδα που εναποθέτει πάνω τους το Έθνος και μάλιστα με την μορφή του κατεπειγόντως; Θα προλάβουμε τίποτα όρθιο;
 
-Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: «Είναι γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλπάζει και τα ποσοστά της είναι ....