Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Τσούξιμο στην Αυγή: Η Χρυσή Αυγή θα βγει τρίτο κόμμα με διαφορά από το τέταρτο... Κι αν γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» θα θεριέψει!

Γράφει ο Αντίοχος

Αν και κάποιες (δήθεν) δημοσκοπήσεις, που φαίνονται από χιλιόμετρα ότι είναι καραστημένες, δείχνουν την Χρυσή Αυγή να παλεύει με δύο, τρία ή και τέσσερα άλλα κόμματα για την τρίτη θέση, τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα, κι αυτό το παραδέχονται ακόμα και οι πιο λυσσασμένοι εχθροί μας.

Όπως γνωστός και μη εξαιρετέος αρθρογράφος της Αυγής του ΣΥΡΙΖΑ, μονίμως εμπαθέστατος με το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, που σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Ένας Φύρερ στο ντιμπέιτ», αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Ιδού:

«Η Χρυσή Αυγή κερδίζει επειδή οι εκλογές συνέπεσαν με την έξαρση του προσφυγικού ρεύματος. Κερδίζει από εκείνους τους ηλίθιους ελληναράδες που...

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος από τα Εθνικιστικά Μέγαρα: "Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν μειονότητα μέσα στην Πατρίδα μας!"


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πανικός! Οι όρθιοι έφταναν μέχρι έξω! Οι εθνικιστές πανίσχυροι στα Μέγαρα.
 
Σε μία κατάμεστη, από εκατοντάδες Εθνικιστές, αίθουσα στην παραλία Βαρέας στα Μέγαρα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η αίθουσα δεν αρκούσε για τις ανάγκες της εκδηλώσεως, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκατοντάδες ορθίων. Ο Αρχηγός εισήλθε στην αίθουσα Puzzle...

O ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews», ο Κώστας Καραμανλής αναφέρει σε υποψήφιους βουλευτές και στελέχη που τον επισκέπτονται στο στον γραφείο πως η μόνη λύση  είναι η  κυβέρνηση συνεργασίας των δύο και μεγάλων κομμάτων , καθώς θεωρεί πως ο μεγάλος συνασπισμός θα μπορούσε να βοηθήσει τη χώρα γιατί «τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί, θα “τρέξουν” την εφαρμογή του μνημονίου». Δείχνει  όμως προβληματισμένος για το  ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα: «Αν είναι η Χρυσή Αυγή,...

Η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην ΕΡΤ: "Θα είμαι η φωνή του Έλληνα που αντιστέκεται... Η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση" - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από αυτή τη συνέντευξη το διψήφιο ποσοστό στις εκλογές είναι βέβαιο...

Κορόιδα είναι; Η Γερμανία σφραγίζει τα σύνορα ενάντια στην λαθρομετανάστευση


Κορόιδα είναι; Η Γερμανία σφραγίζει τα σύνορα ενάντια στην λαθρομετανάστευση

Μονομερώς ανέστειλε την εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν η Γερμανία, σφραγίζοντας τα νότια σύνορά της με την Αυστρία, επαναφέροντας τους μεθοριακούς ελέγχους και διακόπτοντας την σιδηροδρομική σύνδεση με την Αυστρία. Ο λόγος για όλες αυτές τις εξελίξεις ήταν το ρεύμα των λαθρομεταναστών, που γιγαντώνεται διαρκώς.
Βεβαίως οι γερμανοί δεν είναι κορόιδα να δεχτούν όλη αυτή την πλημμύρα και έτσι σφραγίζουν τα σύνορά τους. Μόνο για την Ελλάδα είναι «νομική υποχρέωση» (όπως έλεγε η κυρά Τασία) να υποδέχεται στο έδαφος της τους...

Η νεολαία στο πλευρός της Χρυσής Αυγής: το νέο τηλεοπτικό σποτ της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

ΦΕΡΤΕ… ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΕΣ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ… ΣΑΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

levedopaido
Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από τα παλιά, καλά φρούτα του… συνταγματικού τόξου (παλαιομνημονιακά και νεομνημονιακά), που λαχταρούν να… σαρώσουν τους χρυσαυγίτες (αλλά μονίμως μένουν με την… όρεξη), σ’ αυτές τις εκλογές μας προέκυψαν και τα… νέας εσοδείας.
Έτσι, στα πλαίσια αβανταδόρικου αφιερώματος της κυριακάτικης φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα στον… μπαξέ των υποψηφίων του κόμματος Λεβέντη, εμφανίζεται και κάποιος… «ωραίος και ώριμος» (σα… σύκο;) υποψήφιος στην Κοζάνη –με…

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας - Φωτορεπορτάζ


Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας - Φωτορεπορτάζ

Στην κατάμεστη αίθουσα "Ραδιομέγαρο" της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/09 η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας με κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Παναγιώταρο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Τασία Χριστοδουλοπούλου σε συγκέντρωση....υπέρ των Λαθρομεταναστών!!!


Δεν κρύβεται! Η κυρά Τασία σε διαδήλωση υπέρ των λαθρομεταναστών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η μούμια κυρά Τασία από τον Τσίπρα. Η Υπουργός των Λαθρομεταναστών, αποτελεί θεσμικά τον ακρογωνιαίο λίθο της συνεπής ανθελληνικής πολιτικής των κομμουνιστών - διεθνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και επιβραβεύεται για το έργο της. Οι Έλληνες όμως έχουν ήδη αποφασίσει να αγωνιστούν για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική, ψηφίζοντας μαζικά Χρυσή Αυγή στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η κατάσταση στα νησιά και στα αστικά κέντρα γίνεται όλο και χειρότερη με τους λαθρομετανάστες. Από την μία πλευρά έχουμε συνεχείς εξεγέρσεις και επεισόδια από λαθρομετανάστες που απαιτούν την μετακίνησή τους στα αστικά κέντρα και από την άλλη πλευρά οι δρόμοι και οι πλατείες των πόλεων τελούν υπό κατάληψη.
Την κατάσταση αυτή φαίνεται ότι δεν την βλέπει η τ. υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία συνεχίζει να επιμένει στις μαρξιστικές ιδεοληψίες της. Από ψυχολογικής πλευράς ίσως και να χαίρεται με την όλη κατάσταση, η οποία προκαλεί φρίκη στους....

ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ekloges
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο εκλογικός αντιπρόσωπος κοιτούσε το ρολόι του, έκτη απογευματινή έδειχναν οι δείκτες του, όταν τη σιωπή στην αίθουσα τάραξε το σπάσιμο του παραθύρου καθώς και η μολότοφ που ακολουθούσε με τη σειρά της. Έντρομη η εφορευτική επιτροπή, ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν ψηφοφόροι, πετάχτηκε έξω από την αίθουσα. Αμέσως άλλες δύο μολότοφ περιέλουσαν την καιόμενη αίθουσα, αποτελειώνοντας ό,τι υπήρχε μέσα σ’ αυτή. Οι δύο αστυνομικοί που παρευρίσκονταν πλησίον του....

Μνημονιακό και όμως αληθινό... ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

syntakseis

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Μνημόνιο που προβλέπει τα παρακάτων ψηφίστηκε από σύσσωμο το "συνταγματικό τόξο" και φέρει τις υπογραφές των "αριστερών" (Τσίπρας κτλ) και "δεξιών" (Καμμένος), καθώς και τη δέσμευση των υπολοίπων (Μεϊμαράκης - Φώφω -Θεοδωράκης) ότι θα συνεχίσουν να το εφαρμόζουν.
 
Τη ρήτρα περιουσίας, η οποία περιλαμβάνεται στο ψηφισθέν τρίτο μνημόνιο, κατήγγειλε ο  Αλέξης Μητρόπουλος, σημειώνοντας πως η καταβολή των συντάξεων θα γίνεται αναλόγως των περιουσιακών στοιχείων, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στην Αυστραλία, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι συντάξεις θα δίνονται σε όλους όσοι είναι απόλυτα πένητες και ύστερα αυτές θα μειώνονται και θα κλιμακώνονται σε σχέση με την κινητή και την ακίνητη περιουσία των συνταξιούχων. «Και οι πένητες θα υποστούν αυτή τη ρύθμιση που είναι η πιο δρακόντεια, η πιο ακραία αντικοινωνική…» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το εν λόγω… μοντέλο λέγεται....

Τρόμος στις καθεστωτικές φυλλάδες από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στα πληττόμενα από την λαθρομετανάστευση νησιά


Τρόμος στις καθεστωτικές φυλλάδες από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στα πληττόμενα από την λαθρομετανάστευση νησιά

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε την ανάρτηση μας για τις μυστικές δημοσκοπήσεις στα νησιά του Ανατολικού και Βόρειου Αιγαίου και τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής που τρομοκρατούς το σύστημα.

 Την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στα ελληνικά νησιά που τελούν υπό κατοχή από τις ορδές των λαθρομεταναστών περιγράφει με τρόμο η εφημερίδα "Αγορά".
Σε ένα τρομολαγνικό και συκοφαντικό ρεπορτάζ με αναφορές σε "τάγματα εφόδου" (οι λασπολόγοι φαίνεται ακόμη δεν έβαλαν μυαλό...) περιγράφεται η ευρεία απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που αποτελούν την πόρτα εισόδου των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.
Ξεπερνώντας την ανοησία περί σύστασης "ταγμάτων εφόδου", ο αρθρογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά: "Οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζονται θετικά από....

Εκλογικά διλήμματα


Εκλογικά διλήμματα (μέρος 2ο)

Εκλογολόγος δεν είμαι, αλλά ούτε και δημοσκόπος. Πολύ περισσότερο, δεν διαθέτω μαντικές ικανότητες για να προβλέψω τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών. Γνωρίζω καλά όμως, ότι τα συνθήματα, οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα κλισέ  για τα συστημικά κόμματα και τους καλοπληρωμένους επικοινωνιολόγους τους, έχουν πλέον εκλείψει.
Κοινή πεποίθηση όλων μας είναι ότι, οι αρχηγοί των κομμάτων του αυτοπροσδιοριζόμενου συνταγματικού τόξου, αδυνατούν πλέον να εφεύρουν έξυπνα ψέματα, για να...