Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 02, 2014

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 6 ΒΙΝΤΕΟ - Ράπισμα στο ψέμα του Σαμαρά για την πολιτική διώξη της Χρυσής Αυγής!


Ψεύδεται και στο Ευρωκοινοβούλιο ο σκευωρός Σαμαράς: “Η... δικαιοσύνη διώκει την Χρυσή Αυγή, όχι η κυβέρνηση” - 6 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο ενορχηστρωτής της συμμορίας που κατέλυσε την εν Ελλάδι δημοκρατία, φρόντισε με την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο να προσβάλλει την νοημοσύνη των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών.
Αναφερόμενος, αναγκαστικά λόγω της αποκαλύψεως της σκευωρίας εντός του Ευρωκοινοβουλίου, στην πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής δήλωσε: «στη Δημοκρατία κυνηγάμε με πράξεις. Η Χρυσή Αυγή διώκεται για τις πράξεις και όχι τα πιστεύω της, ως εγκληματική οργάνωση. Οι ναζί ήταν οι χειρότεροι τύραννοι που έχει ζήσει ο ελληνικός λαός. Ακόμα και έτσι, η Δικαιοσύνη και όχι η κυβέρνηση, κυνηγάει τη Χρυσή Αυγή».
Θα μπορούσαμε να ......

Παναγιώταρος μαζί με Νίκο Λεμοντζή σήμερα στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

O Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με τον, περιφερειακό σύμβουλο πλέον, Νίκο Λεμοντζή θα σχολιάσουν απόψε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Για αυτές τις φωτογραφίες για αυτό τον Αγώνα διώκεται από το καθεστώς ο Χρήστος Παππάς...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ευλαβικά θα συνεχίσουμε τον Αγώνα του Συναγωνιστή Παππά και του Αρχηγού μέχρι την Τελική Νίκη
 
Ο Αγώνας του για τη σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο




Γυρνώντας προς το πλήθος αναφώνησε "ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ"

Επικεφαλής της πορείας για.....

2 ΙΟΥΛΙΟΥ 1989: ΟΤΑΝ ΤΟ… ΑΣΠΙΛΟ ΚΑΙ… ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΚΚΕ (ΠΟΥ «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ») ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ

Η κυρίαρχη προπαγάνδα των κομμουνιστοκρατούμενων ΜΜΕ (των ΕΠΟΝιτών που έγιναν βαρόνοι και των κνιτών που έγιναν μεγαλοδημοσιογράφοι…), έχει να το λέει για τη… συνεπή στάση του ΚΚΕ (της «ιερής αγελάδας» της ματαπολίτευσης), που «δεν έχει κυβερνήσει ποτέ», «δε συνεργάζεται με κανέναν» κ.τ.λ.

Ωραίο το ποιηματάκι, μόνο που δεν είναι αληθινό. Γιατί σαν σήμερα, στις 2 Ιουλίου του 1989, ορκιζόταν η κυβέρνηση Τζανετάκη. Μια συγκυβέρνηση της νουδούλας υπό τον Μητσοτάκη και του ενιαίου τότε Συνασπισμού της Αριστεράς (και της… προόδου), στον οποίο κουμάντο έκανε το ΚΚΕ και ο καπετάν-Γιώτης (κατά κόσμον Χαρίλαος Φλωράκης). Δηλαδή την ώρα που κατέρρεαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα και διαλύονταν και περνούσαν στο περιθώριο τα κομμουνιστικά κόμματα σ’ ολόκληρο τον κόσμο, στην Ελλάδα οι σταλινοτσολιάδες έμπαιναν στην κυβέρνηση!

Βασικός σκοπός της αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης ήταν...

Τακτικός θαμώνας των ξένων πρεσβειών ο Τσίπρας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε ο Τσίπρας είναι τακτικός θαμώνας ξένων πρεσβειών; Μήπως επειδή είναι... αντισυστημικός;

Γράφει ο Αντίοχος

Εξαιρετικά αβανταδόρικο «ρεπορτάζ» για την… ευρωπαϊκή μετάλλαξη του misterTsipra, στο «Βήμα της Κυριακής» (το οποίο –διόλου τυχαία- φέρει την υπογραφή του διευθυντή του, Α. Καρακούση…), αναφέρεται και στις βίζιτες του αμερικανοκομμουνιστή misterστις ξένες πρεσβείες, που έχουν πυκνώσει τελευταίως. Ιδού:

«Και όντως τα ραντεβού με τους ξένους πυκνώνουν, οι πρέσβεις ευρωπαϊκών χωρών τον συναντούν συχνά, ακούν τις απόψεις και τις λύσεις που προκρίνει για το χρέος και την ανάπτυξη της χώρας».

Ωστόσο, οι εξετάσεις υποταγής του misterTsipra στις ξένες πρεσβείες (όπου με τον όρο «πρεσβείες» εννοούνται βεβαίως η αμερικανική, η...

Κεραυνοί Γιώργου Επιτήδειου σε Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο: Αποφυλακίστε άμεσα τους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα αθλιότητα της "Δικαιοσύνης" και εκτροπή του πολιτεύματος... Απαγορεύτηκε η πολιτική δράση της Ελένης Ζαρούλια!


Απαγόρευσαν την πολιτική δράση και στην Συναγωνίστρια Ζαρούλια: Κατ΄ οίκον περιορισμός και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια. Στην βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής επιβλήθηκε ο κατ΄ οίκον περιορισμός και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα
Θα της επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή για άσκηση των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων όπως έγινε και στον Συναγωνιστή Κουκούτση.
Το δικαστικό συμβούλιο προχώρησε σε αυτήν την απόφαση, λύνοντας τη διαφωνία που είχε προκύψει για την ποινική αντιμετώπιση της Συναγωνίστριας Ζαρούλια μεταξύ ανακριτριών και εισαγγελέα, υπέρ των ανακριτριών.
Το δικαστικό συμβούλιο, δεν υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, Ισίδωρου Ντογιάκου, για προφυλάκιση της Ελένης Ζαρούλια. Αντίθετα......

ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ… ΚΑΛΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ!

__PASO~1
Με αφορμή την χτεσινή απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, που ενέκρινε την κρατική χρηματοδότηση (1.100.000 ευρώπουλα από το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων φορολογουμένων…) για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την πανηγυρική ανακοίνωση, ευχόμενος… καλό Ραμαζάνι στους εν Ελλάδι μουσουλμάνους και το 2015 να γιορταστεί στο νέο τζαμί της Αθήνας. Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση υπέρ της ισλαμοποίησης της χώρας:
«Η απόφαση για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό λήφθηκε με αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή το 2011 με πρόταση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ . Με τη σημερινή απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ γίνεται το τελικό βήμα για την έναρξη των.....

Αίσχος! Ξεπουλούν και τις Θερμοπύλες!


Αίσχος! Ξεπουλούν και τις Θερμοπύλες!

Η λογική του απόλυτου ξεπουλήματος των πάντων χαρακτηρίζει την κυβέρνηση δίχως καμιά εξαίρεση. Ακόμη και τα μέρη εκείνα, στα οποία γράφτηκαν ένδοξες σελίδες Ιστορίας που ανύψωσαν το Έθνος των Ελλήνων μέσα στη ροή του χρόνου δεν διστάζουν να βγάλουν «στο σφυρί» οι έμποροι της κυβέρνησης.
«Περιοχή με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον, όπου διεξήχθη η γνωστή Μάχη των Θερμοπυλών μεταξύ Ελλήνων και Περσών το 480 π.Χ. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Ήφαιστος, έπειτα από αίτηση της θεάς Αθηνάς, δημιούργησε τις πηγές για τον Ηρακλή, προκειμένου να πλένεται και να ξεκουράζεται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του». Αυτό είναι το κείμενο της «μικρής αγγελίας» του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση των ιαματικών πηγών των Θερμοπυλών!
Όχι μόνο ξεπουλούν ένα από τα Ιερότερα σημεία Ανδρείας και Ηρωισμού των Προγόνων μας, αλλά το διαφημίζουν με καμάρι κιόλας. Όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται από........

ΚΟΥΪΖ: ΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ… ΚΑΛΟ ΤΟΥ;

det_mariacover
Δύο κουίζ έβαλε την Κυριακή ο «Βηματοδότης» στο καθεστωτικό «Βήμα». Το δεύτερο είναι και το πιο… πικάντικο: «Επίσης, ποιο κομματικό στέλεχος της συγκυβέρνησης επισκέφθηκε τον υπουργό Δικαιοσύνης και επιχείρησε να τον βολιδοσκοπήσει αν σκοπεύει να νομοθετήσει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών; Προσέξτε: Όχι μόνο σύμφωνο συμβίωσης. Θέλει και γάμο. Ο υπουργός - μαθαίνω - ακόμη να συνέλθει».
Προφανώς, το… κορίτσι βιάζεται να παντρευτεί τον… καλό του. Άραγε, ποια είναι η λούγκρα που μας κυβερνά;
(ΥΓ) 1: Πρόκειται βεβαίως για..

Από τη δεκαετία του ΄90 στην υπηρεσία του σιωνισμού ο Σαμαράς


Από τη δεκαετία του ΄90 στην υπηρεσία του σιωνισμού ο Σαμαράς

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"
Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει με αρκετούς από τους αποφοίτους των αμερικανικών πανεπιστημίων και τι ρόλο έχουν παίξει στην χώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας από αυτούς ο οποίος, μάλιστα, υπήρξε και φυγόστρατος, νόμιμα αλλά όχι ηθικά, και αυτό το 1977 με την χώρα ευρισκόμενη σε κατάσταση επιστρατεύσεως.
Αυτός ο κύριος έχει το θράσος να μιλάει για πατριωτισμό και να εναντιώνεται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φόρεσαν με τιμή το ένδοξο χακί του Έλληνα Στρατιώτη. Μόλις προχθές ο Σαμαράς μίλησε για άλλη μία φορά σε μια σιωνιστική ένωση, γεμάτος έπαρση γιατί έβαλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή.
Παλαιές οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με τους Σιωνιστές. Ήταν αυτός που ως υπουργός των Εξωτερικών αναγνώρισε επίσημα το Ισραήλ και αναβάθμισε την αντιπροσωπεία του στην χώρα μας από διπλωματική αποστολή σε Πρεσβεία. Όταν μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισε την.....

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ;

ellinikos-tourismos

Οι ξένοι πολυεθνικοί κολοσσοί. Αυτή είναι η γρήγορη απάντηση στο ερώτημα «ποιοι κερδίζουν από τον τουρισμό στην Ελλάδα». Και εξηγούμαι.
Γεννήθηκα και ζω στην Κω , ένα κατεξοχήν τουριστικό τόπο και ασχολούμαι άμεσα και έμμεσα με τον τουρισμό εδώ και  30 χρόνια. 
Παλαιοτέρα, η βιομηχανία αυτή, ήταν μοιρασμένη σε πολλούς μικροεπιχειρηματίες που διέθεταν μικρά ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, μικρά τουριστικά μαγαζιά, καφενεδάκια ,καφετερίες  και εστιατόρια. 
Τα λίγα μεγάλα ξενοδοχεία που υπήρχαν, άνηκαν σε Έλληνες επιχειρηματίες  που τα στελέχωναν μόνον Έλληνες εργαζόμενοι .
Κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό, όλοι όσοι ....