Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

Σαμαροφρουροί του antinews.gr: "Ότι και να κάνει ο Σαμαράς και η ΝΔ η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει..."

Την πλήρη απόγνωσή τους εκφράζουν ακόμη μια φορά τα γνωστά "γαλάζια παπαγαλάκια" του διαδικτύου για την κοινωνική απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος παρά την αναλέητη προπαγάνδα των ΜΜΕ και τις διώξεις του Αρχηγού και των στελεχών του.

Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το άρθρο του antinews "Ο Σαμαράς πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο του":

"Και σε άλλα επίπεδα υπάρχουν αποτελέσματα χωρίς πολιτική προέκταση. Η λαθρομετανάστευση υποχωρεί και οι λαθρομετανάστες μειώνονται. Αλλά η κυβέρνηση δεν το καρπώνεται πολιτικά. Γιατί; Μα διότι με τον τρόπο που το κάνει δεν εντυπωσιάζεται κανένας, ώστε να ταυτιστεί με αυτό. Ο κόσμος θα εξακολουθήσει να προτιμάει την Χρυσή Αυγή για αυτό το θέμα, παρά τον....

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΣΤΕΛΕΧΗ

avramopoulos+vouli
Γράφει ο Αντίοχος.

Στο Περιστέρι βρέθηκε ο υπουργός της κυβέρνησης της δυστυχίας μας, για κοπή πίτας συλλόγου και βγαίνοντας από την εκδήλωση συνάντησε κνίτες που πουλούσαν τον «Ριζοσπάστη». Ο υπουργός… συγκινήθηκε και θυμήθηκε τα νιάτα του (στο ΚΚΕ εσωτερικού…) και αγόρασε τέσσερα κομμάτια. Τα «γαλάζια» στελέχη που είχαν πάει να τον… θαυμάσουν, τον μιμήθηκαν κι αγόρασαν κι αυτά την κόκκινη εφημερίδα, για να δείξουν καλή διαγωγή και να τους πούνε μπράβο οι κομμουνιστές.
Όσον αφορά τον Αβραμόπουλο, όπως μας πληροφορεί το καθεστωτικό «Βήμα»: «είναι από τους λίγους γαλάζιους που κάθε χρόνο αγοράζει κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ».
(ΥΓ) 1: ΚΚΕ, το κόμμα σου υπουργέ!
(ΥΓ) 2: Εάν αντί για....

ΠΙΠΙΛΗ: ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ (ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ…) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ομιλία στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης, πραγματοποίησε η (μερακλού) βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, με θέμα «Η αντιμετώπιση του ρατσισμού στην Αστυνομία»

Κατ’ αρχάς, η Πιπιλή (χικ!) έθεσε τον πρώτο στόχο μιας κοινωνίας της Παγκοσμιοποίησης όπως η Ελλάδα, για την λειτουργία της Αστυνομίας. Να ποιος είναι αυτός:

«Πρώτιστο καθήκον μας είναι...

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των Ιμίων παρά τις απαγορεύσεις της Χούντασ του μνημονίου



Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια που πραγματοποιείται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια.

Κόντρα στις μεθοδεύσεις κράτους και αριστερού παρακράτους, η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει τους Ήρωες των Ιμίων, παρά τις απαγορεύσεις.

Μπροστά από το μνημείο των Ιμίων θα συγκεντρωθούν δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές και πατριώτες να αποτίσουν φόρο τιμής στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ειδικά φέτος, η συγκέντρωση αναμένεται να είναι πιο μαζική από κάθε άλλη χρονιά, ίσως η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Πατρίδας μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι αστυνομικές αρχές κατόπιν άνωθεν εντολών...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ… ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ… ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ…!!!

1560712_640532806009506_136922325_n

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ…
 
Το ναυτικό σήμα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού προς τις Διοικήσεις και τα πλοία του Στόλου, στις 31 Ιανουαρίου 1996.
“Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι....

ΌΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (KOYNIA ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ…)

tsipraskaramanlis_957946174

Μία είδηση που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια αλλά και “αναστάτωση” στο Μαξίμου αποκαλύπτουν σήμερα τα “Επίκαιρα” και αφορά μία μυστική (εδώ έχει βοήξει μήνες ο τόπος, ακόμη μυστική είναι;) συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με.....

Ο εξευτελισμός των Ελλήνων αστυνομικών από τον Δένδια και την κλίκα του


Ο εξευτελισμός των Ελλήνων αστυνομικών από τον Δένδια και την κλίκα του

Την απόλυτη αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και δη του αρλεκίνου Δένδια για τα υλικά και μέσα που βρίσκονται στη διάθεση των ανδρών της αστυνομίας, αποδεικνύει το κωμικοτραγικό γεγονός ενός ζευγαριού υπηρεσιακές μπότες.
Αστυνομικός που υπηρετεί στις ομάδες ΔΙΑΣ ζήτησε από τη Διαχείριση Υλικού ένα ζεύγος μπότες, διότι οι δικές του είχαν φθαρεί. Η υπηρεσία παρέπεμψε τον αστυνομικό στον υπεύθυνο της αποθήκης, προς ικανοποίηση του αιτήματός του, όπου και τον ανέμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: δεν υπήρχε ζευγάρι στο νούμερό του, με αποτέλεσμα να του δοθεί ένα ζεύγος από διαφορετικές μπότες!
Μ' αυτό τον αισχρό τρόπο αντιμετωπίζει το......

Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο "ΣΤΟΧΟ": "Θα Νικήσουμε ακόμη και μέσα από τις φυλακές"


Αρτέμης Ματθαιόπουλος στον “Στόχο”: Έγκλημά μας η αγάπη για την Πατρίδα!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη" έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Στόχος".
- Θα ρωτήσω κάτι που ίσως θεωρήσετε τετριμμένο. Νιώθετε ότι είστε μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης; Πώς αντιμετωπίζετε αυτή την κατηγορία που σας προσάπτουν όλα τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί σας αντίπαλοι;
Αισθάνομαι δικαιωμένος για την τιμητική αυτή διάκριση να με χαρακτηρίζουν εγκληματία οι πραγματικοί εγκληματίες που πρόδωσαν την Ελλάδα. Εάν έγκλημα σήμερα θεωρείται η αγάπη για την πατρίδα ή η προσκόλληση σε ανώτερες αξίες του ελληνισμού, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι είμαι ένας αμετανόητος εγκληματίας. Είμαι μάλιστα διατεθειμένος να.............

Ο Μπουτάρης συχαίνεται τις παρελάσεις... με στολές! Προτιμά τις... γυμνόστηθες...

Ο γραφικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης «ξαναχτύπησε».  

Αυτή την φορά τα απωθημένα του αφορούσαν τις μαθητικές παρελάσεις, τις οποίες χαρακτήρισε μεταξικά κατάλοιπα!

Συγκεκριμένα, ο γηραλέος Μπουτάρης δήλωσε ότι: «Εμένα με ενοχλούν οι παρελάσεις γενικώς και ειδικά οι παρελάσεις παιδιών. Το θεωρώ κατάλοιπο της μεταξικής νοοτροπίας.»

Εμείς βρήκαμε όμως σε ποιά...."παρέλαση" με χαρά - ρη παρέστη και μάλιστα συμμετείχε ενεργά....

Δείτε την εικόνα...

Η αντίδραση Καρατζαφέρη στο άκουσμα των αντιπάλων του Κασιδιάρη στο Δήμο της Αθήνας: "Θα κάνει πάρτυ ο Κασιδιάρης με αυτούς"

Δείτε το απολαυστικό βίντεο...

Δημοσκόποι στο Exedra.gr: "Η Χρυσή Αυγή είναι ακλόνητη...Το προφίλ του μέσου ψηφοφόρου της: Νέος - μορφωμένος και..Έλληνας!"

Μέρα με τη μέρα οι δημοσκόποι αποκαλύπτουν, σταδιακά, την πραγματική εκλογική απήχηση της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία.

Μιλώντας στο exedra.gr δημοσκόποι διαφόρων εταιρειών προσπαθώντας να αναλύσουν το "φαινόμενο: Χρυσή Αυγή" ομολόγησαν μερικές αλήθειες τις οποίες τρέμουν οι σαλτιμπάγκοι της εξουσίας - δημοσιογράφοι - και φοβούνται να αποκαλύψουν στο κοινό.

1ον: Κατέρριψαν πλήρως το μύθο του "αμόρφωτου ψηφοφόρου του Εθνικιστικού Κίνηματος" καθώς αναφέρουν τα εξής:

"Η πλειοψηφία των υποστηρικτών της ακροδεξιάς, μας είπαν,  όπως προκύπτει από τις έρευνες, είναι άντρες, μέσης και ανώτερης εκπαίδευσης, μιλούν μια ξένη γλώσσα ή έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας ή του εξωτερικού.

2ον: Το Εθνικιστικό Κίνημα στηρίζεται στη ζωοποιό και αναγεννησιακή νεολαία και κυριαρχεί στις νεαρές ηλικίες:

"Οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ακροδεξίας  είναι....

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ;

comic428
Οι πρόσφατες θέσεις που διατύπωσαν ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (όπως οι Δραγασάκης, Μηλιός, Σταθάκης, αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας) για την οικονομία, το χρέος, το Μνημόνιο και για αποχή από μονομερείς ενέργειες, ξεσήκωσαν τους σκληρούς αριστεριστές της «Αριστερής Πλατφόρμας», που ωρύονται από το iskra.gr του Λαφαζάνη.

Έτσι, σε άρθρο του με τίτλο «Οι επικίνδυνες “νέες ιδέες” του ΣΥΡΙΖΑ», ο Π. Κοσμάς, μέλος της σκληρής μαρξιστικής συνιστώσας Κόκκινο και της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί πολύ σκληρή κριτική στους… αποστάτες του «σοσιαλισμού» και καταλήγει ως εξής:
«Οι 4 αυτές θέσεις (1. Αναδιαπραγμάτευση με αίσιο τέλος και ευρωπαϊκό «σχέδιο Μάρσαλ» για την Ελλάδα, 2. Πρωτογενή πλεονάσματα και ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, 3. Αποκατάσταση του....

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Όλοι το Σάββατο στη Λέσχη Αξιωματικών να τιμήσουμε τους νεκρούς Ήρωές μας"

Όλοι οι Εθνικιστές, όλοι οι ασυμβίβαστοι και απροσκύνητοι Πατριώτες έχουν καθήκον να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που τον Ιανουάριο του ’96 πριν 18 χρόνια, έπεσαν στο πεδίο της Τιμής για την Εθνική μας κυριαρχία στο πάντοτε Ελληνικό Αιγαίο.

Η δυναμική παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στο Μνημείο των Ιμίων θα είναι ταυτόχρονα και μία απάντηση σε αυτούς οι οποίοι σήμερα εξουσιάζουν την χώρα και θέλουν να παραδώσουν γην και ύδωρ στους ξένους αφέντες.

Θα είναι ένα κουκί λιβάνι στην μνήμη των ΓΕΝΝΑΙΩΝ και ένα ΑΝΑΘΕΜΑ ταυτόχρονα στους ανάξιους πολιτικούς και στους ανθέλληνες εργολάβους της....