Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 22, 2011

Κοράκια στην δημόσια περιουσία

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Θυμάστε, την εποχή του Γέλτσιν; Τότε που σκάσανε μύτη κάτι απίθανοι τύποι, ένας από αυτούς είχε πάγκο σε λαϊκή αγορά,  κι αρπάζανε διυλιστήρια, ορυχεία, τις σάρκες της Σοβιετίας; Με τις πλάτες του μπεκροκανάτα, που τρέκλιζε σε αεροδρόμια και παγκόσμιες διασκέψεις, μια νέα τάξη κλεπτοκρατών καταλήστευσε τον δημόσιο πλούτο. Ενώ ο ρωσικός λαός ψωμολυσσούσε, πρώτες ύλες, βιομηχανίες, εμπορικοί κολοσσοί, βρέθηκαν με απίθανες μεθοδεύσεις στα χέρια ασήμαντων μικροστελεχών της γραφειοκρατίας ή λούμπεν ψιλοαπατεώνων, που είχαν όμως τις κατάλληλες προσβάσεις στην νέα εξουσία του Κρεμλίνου. Γύρω τους δημιούργησαν και τα αντίστοιχα ΜΜΕ, ώστε να παίζουν παιχνίδι και να γανώνουν τον εγκέφαλο των δύσμοιρων και σαστισμένων Ρώσων. Ο πιο φτωχός λαός στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου.
Έτσι διάφοροι τύποι, που μέχρι πριν λίγο μύριζε το χνώτο τους από την πείνα, βρέθηκαν στην...

Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει. Τα blogs νικάνε….

Όπως διαπιστώνουμε ήδη από τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ καταρρέει με πάταγο. Και να σκεφτεί κανείς ότι η τωρινή καταγραφή έγινε πριν ακόμα αρχίσει τις απολύσεις στο Δημόσιο, τα νέα σκληρά μέτρα, την υποθήκευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Φανταστείτε που θα πάει μετά. ΠΑΣΟΚ τέλος. Όμως αν ρίξετε μια ματιά στην πληροφόρηση που παρέχουν τα ΜΜΕ του κρατικοδίαιτου καθεστώτος,  θα αντιληφθείτε αμέσως, σε τι σκοτάδι και πόσο εκτεθειμένος στην προπαγάνδα του καθεστώτος θα ήταν αυτή τη στιγμή ο λαός, αν δεν υπήρχαν τα ελεύθερα και κυρίως τα ανώνυμα blogs.
Είναι αλήθεια ότι το ΠΑΣΟΚ σκέφτηκε πολλές φορές τρόπους για να χειραγωγήσει τα blogs, αλλά...

Τύφλα να έχει το παρακράτος του 60'. "Φακέλωμα" με την δικαιολογία της απογραφής

ΠΑΡΟΝ

Το ΑΚΕΛ και η Διαμαντοπούλου συνεχίζουν το ανθελληνικό τους έργο. "Εκοψαν" τα ελληνικά σχολικά βιβλία από τους Κυπρίους μαθητές!!!!

Την αποκοπή της Κύπρου από την Ελλάδα και την αλλαγή της Ιστορίας στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πολιτικής αποδόμησης του εκπαιδευτικού συστήματος των δύο χωρών προωθούν από κοινού η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλο και ο κύπριος ομόλογός της Ανδρέας Δημητρίου.

Αμφότεροι είναι γνωστοί οπαδοί του σχεδίου Ανάν και της αλλαγής των βιβλίων της Ιστορίας. Υπό το πρόσχημα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να στέλνει βιβλία στα Ελληνόπουλα της Κύπρου γιατί στοιχίζουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ο κ. Δημητρίου προέβη σε δηλώσεις στην Κύπρο στις οποίες τόνισε ότι:…

Φωτογραφίες από την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στο Δελβινάκι σήμερα.

Πραγματοποιήθηκε η επέτειος της Αυτονομίας σήμερα το πρωϊ στο Δελβινάκι.
To παρών τους έδωσαν η ΣΦΕΒΑ,  η Νεολαία Βορειοηπειρωτών Αχαϊας, και ο τομέας Βορειοηπειρωτικού αγώνα της νεολαίας του ΛΑΟΣ.
 Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την επέτειο με τελείωσε με την ομιλία και την κατάθεση στεφάνου από τον...

H Goldman Shacks τζογάρει το θάνατό σου !


Πραγματικά δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις! Κι όμως είναι αλήθεια.


Όπως αναφέρει το έγκυρο Bloomberg, η Golman Shacks, η Deutsche Bank και η JPMorgan Chase, οι οποίες ως γνωστόν είναι οι κυρίως υπεύθυνες Τράπεζες για τη φούσκα των σταγαστικών δανείων και των “τοξικών” παραγώγων που παρέσυρε σαν τσουνάμι την παγκόσμια οικονομία, ετοιμάζονται για τη “νέα εποχή” και ετοίμασαν τη νέα γενιά παραγώγων: Αυτή τη φορά δεν είναι ούτε τα στεγαστικά ούτε τα καταναλωτικά δάνεια στο στόχαστρο. Αυτή τη φορά τζογάρουν κυριολεκτικά στο...

Μαύρη προπαγάνδα σε βιβλίο του Δημοτικού υπέρ λαθρομεταναστών

συνέχεια στο Σταράτα Λόγια

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ


ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ
Με άρθρο μου που δημοσιεύτηκε σ’ ετούτον εδώ το χώρο, και όχι μόνο, με τίτλο ”Το κράτος του γκαγκστερισμού και της αδικίας”, προφητικώς ξεσκέπαζα τη σκευωρία CIA-SARKOZY  και των άλλων αμερικανικών  κρατικών Υπηρεσιών, εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν. Παρεμπιπτόντως θα αναφέρω,

Όλοι μας μιλάμε για τον Καλλικράτη, αλλά ποιος πραγματικά ήταν;

Δεν είναι όπως πολλοί νομίζουν ο αρχιτέκτονας που μαζί με τον Ικτίνο έκτισαν την Ακρόπολη, άλλος ο εκ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΑΧΑΙΑΣ Καλλικράτης ο πολιτικός…. Ο Καλλικράτης αυτός έζησε το 2ο αιώνα π.Χ. και έτυχε να κυβερνά το μεγαλύτερο «κοινό «της εποχής του: την Αχαϊκή Συμπολιτεία.

Την περίοδο εκείνη πολλές περιοχές είχαν δημιουργήσει τέτοια κοινά όπως η Αιτωλία, η Βοιωτία και η Ήπειρος. Στόχος των συμπολιτειών ήταν να δυναμώσει μέσω της συνεργασίας πολλές μικρές αδύναμες πόλεις. Όπως η τωρινή κυβέρνηση επιδιώκει να αναβαθμίσει την αυτοδιοίκηση με την συγχώνευση των δήμων σε μεγαλύτερους και την απόδοση περισσότερων αρμοδιοτήτων στις περιφέρειες.
Όμως, ο Καλλικράτης δεν δημιούργησε την Αχαϊκή Συμπολιτεία. Ούτε έμεινε γνωστός για κάτι καλό. Για την ακρίβεια μισήθηκε ίσως περισσότερο από κάθε άλλο άρχοντα της Συμπολιτείας… έμεινε γνωστός για....

Ο Γέρων Παΐσιος για τις νέες ταυτότητες και τα σημεία των καιρών

Δείτε το βίντεο...

Δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι ποτέ η ΝΔ όσο υπάρχουν κάτι τύποι σαν τον Αβραμόπουλο και τον Χατζηδάκη...

Τι και αν προσπαθεί ο Σαμαράς να τονίζει παντού, μέσω συνεντεύξεων, από "Τα ΝΕΑ", μέχρι το "Πρώτο Θέμα" ότι δεν τίθεται θέμα συναίνεσης και ο ίδιος δεν πρόκειται να δώσει 'πράσινο φως' σε δεύτερο μνημόνιο και το ξεπούλημα της πατρίδας, έρχεται κάθε φορά και ένας βλαξ, από τους 'πρόθυμους' βουλευτές του, και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις αφήνοντας να αιωρείται η σύγκλιση απόψεων Σαμαρά και ΓΑΠ, στα πρότυπα των 'νταβατζήδων'..
Την προηγούμενη ήταν  ο Αβραμόπουλος με συνέντευξή του στην "Καθημερινή"
Σήμερα είναι ο...

2 κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σημερινών δημοσκοπήσεων

Αναφερομάστε στα ποσοστά δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών...
Πρώτος έρχεται και στις δύο δημοσκοπήσεις ο Αντώνης Σαμαράς.. Ένω τελευταία είναι η...

ΓΑΠ:Ο "αβανταδόρος" της μεγαλύτερης διακρατικής απάτης που έγινε ποτέ!!!

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

«Μηχανισμό στήριξης»: Πρόκειται για την μεγαλύτερη διακρατική απάτη που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Και οι υπεύθυνοι
ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ, είναι γνωστοί…
Οι «σωτήρες» μας, δανείζονται με 2,3% και μας δανείζουν με 5%!!! Μόλις χθες στην εφημερίδα Financial Times Deutschland, υπολόγισε ότι τα κέρδη της Γερμανίας από το δανεισμό προς την Ελλάδα είναι περίπου 10 δις Ευρώ!!! Κατά τα άλλα την Ελλάδα την πληρώνει ακριβά ΑΠΌ ΤΟ ΥΣΤΈΡΗΜΆ ΤΟΥ ο Γερμανός φορολογούμενος.
Και ο επίλογος του άρθρου: .....

Οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου: Θεωρίες συνωμοσίας ή επανάσταση του αυτονόητου;


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, CDS, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ,
ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ :


Από τις Θεωρίες Συνομωσίας, στην Αποκάλυψη του Αυτονόητου
και τη Χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης !

Μεγάλος σάλος ξέσπασε από τις πρόσφατες κατεγγελίες του Π. Καμμένου, σχετικά με τη βρώμικη υπόθεση των CDSτου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξαν οι συγκεκριμένες συναλλαγές στο reality show της Ελληνικής κρίσης.
Πράγματι, οι συναλλαγές των CDS του ΤΤ,

Απαγορεύεται η πρόσβασις από την κυρία είσοδο, για να μην ενοχλούνται οι λαθρομετανάστες καταληψίες!

Τελειώνετε με τα εκτρώματα, τα γιουσουφάκια των αναρχομπολεσβίκων...
Αυτά υποβαμίζουν την Ελλάδα στο Εξωτερικό και όχι οι διεθνείς εκθέσεις των υπαλλήλων του Soros (Διεθνής Αμνηστεία, HRW, κτλ)
Οι χαζο-τουρίστες που ήρθαν "απρόσκλητοι" στην χώρα μας, επειδή μας αφήνουν το συνάλλαγμά τους έχουν το θράσος να ενοχλούν τους "καλεσμένους" μας καταληψίες. Δεν σέβονται τον Ιερό τους αγώνα, ούτε  την τετράμηνη απεργία πείνας που έκαναν προκειμένου να  νομιμοποιηθούν κατά προτεραιότητα και άνευ όρων. Δεν εκτιμούν ότι...