Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 28, 2010

Ο Φαήλος και οι ντιντήδες ως "γεννετήσιο" πρόβλημα της ΝΔ

Είναι σωστές οι επισημάνσεις του ένοπλου αντάρτη Φαήλου Κρανιδιώτη, για τους ντιντήδες και τις συνέπειές τους  στη ΝΔ.

Ο Κρανιδιώτης απλά εξωτερίκευσε  όλα όσα σκέπτονται ενδόμυχα οι χειμαζόμενοι οπαδοί της ΝΔ.

Ακόμη και ο τελευταίος ΟΝΝΕΔίτης,  που συχνάζει πλέον στο σημείο «G»του Νέου Ψυχικού, παραδέχεται ότι οι ντιντήδες  στάθηκαν μοιραίοι για το κόμμα του.

Με ντιντήδες ηγέτες μεγαλούργησε η παράταξη, εξαιτίας του...

Μικρές Αγγελίες: Ζητείται ηγέτης


ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ


Ο Ελληνικός λαός, μοναδικός κληρονόμος της Ελλάδας, της χώρας που συνδυάζει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, με τον απίστευτο ορυκτό πλούτο, της χώρα με τα μοναδικά στον κόσμο νησιά, με απάτητα βουνά, δάση και καταρράκτες, με πλούσιο υπέδαφος, με πετρέλαιο, με χρυσό, με πολύτιμα μέταλλα, με μοναδικό πολιτισμό που έδωσε τα φώτα στην ανθρωπότητα, ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ:

ΗΓΕΤΗ

ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ:
Η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επαναδιαπραγμάτευση του προς το συμφέρον του λαού, η έξοδος της χώρας από την κρίση, η τιμωρία όλων των κλεφτών, η απομάκρυνση όλων των ανθελληνικών στοιχείων από δημόσια αξιώματα, η...

Ψεύτης και συκοφάντης ο άθλιος Π@π@ρογιάννης

Διαβάζουμε σε ανάρτησή του στο συκοφαντικό blog fimotro..

"Ο Παναγιωτόπουλος τηλεφωνεί προσωπικά σε ΜΜΕ, αποδοκιμάζοντας τις απόψεις του στενού του συνεργάτη Φ. Κρανιδιώτη, χαρακτηρίζοντάς τις ως ακραίες"

Το πόσο άθλιος ψεύτης και συκοφάντης είναι γνωστό.
Αλλά να φτάσει με΄χρι αυτό το σημείο να γράφει τέτοιες ανακρίβειες, εμπλέκοντας τον Παναγιωτόπουλο, δεν το περιμέναμε.
Ειδικά ο Πάνος, που έχει άριστη σχέση με τον Κρανιδιώτη, του τηλεφώνησαν (και όχι τηλεφώνησε) 2 μεγαλοδημοσιογράφοι, και τους εξέφρασε την ανησυχία του για...

«Ηθικόν ακμαιότατον».

 Γράφει ο Κλεισθένης.

Ένα επακόλουθο της σημερινής δραματικής οικονομικής κατάστασης ,(«επιτυχία» των πολιτικάντηδων), είναι η καταρράκωση του ηθικού των Ελλήνων. Αγέλαστοι, κατηφείς και διαρκώς εκνευρισμένοι οι Έλληνες, κυκλοφορούν στους δρόμους, αηδιασμένοι και θυμωμένοι με τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης, συλλέγουν οργή που πιθανόν να μετατραπεί σε μίσος η εκδήλωση των οποίων μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
Οι πολιτικάντηδες διαμαρτύρονται ότι...

Μας δουλεύουν κανονικά και εμείς σαν χαζοί ακόμα τους αφήνουμε

«Σε ανασχεδιασμό όλου του δημόσιου τομέα, με άκρως αμφίβολα όμως αποτελέσματα, προχωρεί το υπουργείο Εσωτερικών, με απογραφή του προσωπικού όλων των δημόσιων υπηρεσιών και μαζικές μετατάξεις.

Ήδη, για τις προωθούμενες μετατάξεις διατυπώνονται σοβαρές ενστάσεις σε δύο επίπεδα. Πρώτον, αυτέςπραγματοποιούνται ‘’στα τυφλά’’, καθώς δεν υπάρχου σύγχρονα οργανογράμματα που να περιγράφουν θέσεις και αντικείμενο, ενώ τίθεται το ερώτημα ποιο το νόημα της...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Μπράβο στον Φαήλο Κρανιδιώτη που είπε τα πράγματα με τ'όνομά τους!Αρκετά με τα καλοταισμένα παιδάκια του Κολωνακίου,που ζουν στον μικρόκοσμό τους και αγνοούν της ανάγκες του λαού!

Αρκετά με την "Σαλώμη" και τους άλλους της "λούλειας" κεντροδεξιάς:Υπάρχει κόμμα στο οποίο μπορούν να προσφέρουν τις...

Σταμάτησε να λειτουργεί ο Φάρος στην Αλεξανδρούπολη

Από τον Ιούνιο του 1880 ο Φάρος της Αλεξανδρούπολης δείχνει τον ασφαλή δρόμο ναυσιπλοΐας και έστω και αν σήμερα, με τη εξέλιξη της τεχνολογίας θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει συμβολική την όποια βλάβη του, αποτελεί είδηση για το σήμα κατατεθέν της πόλης.

Από τα Χριστούγεννα ο...

Πριν τη μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, πάντα ‘μαστουρώναμε’ ως λαός με τούρκικες επιτυχίες

http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_3844.html


Πριν το εθνικό έγκλημα στην Κύπρο και την τουρκική εισβολή στο νησί, ο ελληνικός λαός γέμιζε ασφυκτικά τις κινηματογραφικές αίθουσες για να δει τις Τουρκάλες ‘θεές’ Χούλια Κότσιγιτ και Τουρκάν Σοράι.

Οι γνωστοί δημοσιογράφοι της εποχής μιλούσαν και τότε τη γλώσσα της ειρήνης, της αγάπης και της συναδέλφωσης των λαών που δεν έχουν τίποτα να …χωρίσουν.

Εσύ Χριστό, εγώ Αλλάχ αλλά τα προβλήματα τα ίδια…

Και μετά ήρθε η...

Οι νεοταξίτες του Πα.Σο.Κ. κατάργησαν τον θρησκευτικό όρκο.Πλήρης Εθνομηδενισμός η πολιτική της κατοχικής κυβέρνησης

Στα μουλουχτά και μέσω "Καλλικράτη" το Πα.Σο.Κ. κατάργησε και επίσημα τον θρησκευτικό όρκο.


Ο νόμος 3852, όπου με τα άρθρα 52 και 54 δεν αναφέρει πουθενά ότι η ορκωμοσία προυποθέτει την ύπαρξη Ιερέα ή κάποιας θρησκευτικής τελετής ,αγιασμού.


Οι Γραικύλοι του Πα.Σο.Κ. μετά την κατάργηση του "Εθνικής" από το Υπουργείο Παιδείας, του...

Η δύναμη της πίστης και η αδυναμία στην απιστία

Του Φώτη Κόντογλου


Οι άνθρωποι έχουν στην καρδιά τους μεγάλο φόβο μήπως απομείνουν απροστάτευτοι και φτωχοί στη ζωή τους, και για τούτο, ο νους κι’ ο λογισμός τους είναι στο να μαζέψουν χρήματα η ν’ αποκτήσουν κτήματα κι’ άλλα πλούτη, για να τα ‘χουνε στην ανάγκη τους.

Και καλά για εκείνους που δεν πιστεύουν στον....

Η τραγωδία του Καστελόριζου

Γράφουν οι: Βασίλειος Μαρκεζίνης και Θεόδωρος Καρυώτης 


Η δια μονομερούς δηλώσεως δημιουργία της κυπριακής (ΑΟΖ) το 2004 από τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο ήταν πραγματικά ηγετική κίνηση. Αν και η Τουρκία διεμαρτυρύθη, η απόφαση έγινε αμέσως αποδεκτή και από την ΕΕ και από τις ΗΠΑ. Επανειλημμένες προσεγγίσεις του όμως προς την Ελληνική πλευρά, να οριοθετήσει μαζί με την Κύπρο την ΑΟΖ, του έμειναν αναπάντητες. Η πρόσφατη απόφαση της μεγαλονήσου να οριοθετήσει την ΑΟΖ με το Ισραήλ δεν αφήνειπλέον καμία δικαιολογία στην Ελλάδα να μην ασκήσει τα νόμιμα δικαιωματά της.

Εδώ και 30 χρόνια η χώρα μας...

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟ,ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ!

Η ανούσια συζήτηση για εκλογές και ο πολιτικός εκβιασμός βουλευτών του Πα.Σο.Κ.

Εχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα οι φήμες για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών και μάλιστα μέχρι τις 4 Απριλίου, οπότε και εκπνέει το χρονικό διάστημα του 18μήνου από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, εντός του οποίου οι νέες εκλογές διεξάγονται υποχρεωτικά με λίστα βουλευτών και όχι με σταυρό προτίμησης. Πηγή αυτής της κατευθυνόμενης φημολογίας σκοπιμότητας είναι κυβερνητικοί κύκλοι.
Προφανής στόχος της είναι οι εκφράζοντες κάποιες φραστικές αντιρρήσεις για την κυβερνητική πολιτική βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Εξόφθαλμος ο έμμεσος πολιτικός εκβιασμός: όποιος βουλευτής δεν...

Πώς είναι δυνατόν στο υπουργείο Εργασίας, να εργάζονται άνθρωποι χωρίς τήρηση μέτρων ασφαλείας

Ναι υπάρχει εξήγηση !
 
Όταν η υπουργός εργασίας "συμπεριφέρεται ως ιέρεια" των αμερικανοεβραϊκών αγορών,  εκεί όπου η αξία της ζωής  ελάχιστα "αποτιμάται".
 
[Στην φωτό η Κατσέλη στο N.Y.S.E, τον "ναό του χρήματος",  στις 4 Δεκ. 2009, χτυπάει με καμάρι και πλατύ χαμόγελο το "καμπανάκι",  για να ξεκινήσει μια ακόμα ημερήσια διαδικασία απάτης και παγκόσμιας ληστείας].
 
Ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του ώστε οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και τα "ορνίθια" οι εργατοπατέρες  ν' αντιληφθούν άμεσα το....

Ιερώνυμος: κήρυγμα υποταγής στην καταστροφή μας

Ο Αρχιεπίσκοπος, είναι γνωστό, ότι σιωπά σκανδαλωδώς σε όλα τα εγκλήματα που εκτελούνται από τις δυνάμεις κατοχής (τρόικα) και τα κυβερνητικά τους ανδρείκελα.
Ο ελληνικός λαός βιώνει σπαρακτικά και καθημερινά την θηριώδη λεηλασία και τη δικτατορική βαρβαρότητα των διεθνών χρηματιστηριακών ελίτ και του πλανητικού κράτους (Νέα Τάξη) και ο Ιερώνυμος παρέχει τις «ευλογίες» του σε όλα αυτά, είτε με τη σιωπή του (έμμεση στήριξη της κατοχής μας), είτε με τις πράξεις του (άμεση στήριξη): Κοσμική κατάληψη του Αγ Παντελεήμονα με μουσικά σώου που αλώνουν την Ορθόδοξη παράδοση και νομιμοποιούν την ισλαμική κατοχή, συμβολικές εμφανίσεις στα υπουργικά συμβούλια και «αγκαλιές» με τον πρωθυπουργό-ανδρείκελο, πράξεις που στηρίζουν ευθέως το κατοχικό καθεστώς…

Γι αυτές τις ανοικτές πολιτικές πράξεις του Αρχιεπισκόπου, πράξεις στήριξης της κυβερνητικής αναλγησίας και αυθάδειας, οι Φιλισταίοι όλων των χρωμάτων της ίριδας δεν ενοχλούνται. Τις επικροτούν!!!
Τώρα,

Δεν έβαλαν βέτο...Παρέμειναν οι γκρίζες ζώνες

Προσφάτως η Ελλάδα αποχώρησε από τη ΝΑΤΟϊκή άσκηση αεράμυνας Noble-aspect 2010 επειδή το ΝΑΤΟ απέρριψε τη θέση της Ελλάδας και δεν συμπεριέλαβε στην άσκηση τα νησιά του Αν. Αιγαίου και κυρίως τις αεροπορικές δυνάμεις (αεροδρόμιο-ραντάρ) της Λήμνου. Το έγγραφο 1 (αριστερά), εμπιστευτικό του ΝΑΤΟ, δείχνει την υιοθέτηση των τουρκικών απαιτήσεων από τη συμμαχία. Το έγγραφο 2 (πάνω δεξιά) είναι τουρκική επιστολή του 1998 προς τον γ.γ. Χαβιέ Σολάνα. Επιμένει ιδιαίτερα για τη Λήμνο. Το έγγραφο 3 (κάτω δεξιά), ελληνική επιστολή προς τον γ.γ. το 1998, περιέχει τις ελληνικές θέσεις
Κατ' αυτόν τον τρόπο το ΝΑΤΟ εφάρμοσε κατά γράμμα τη διαταγή του 2006 (που απαγορεύει στα...

Ηλεκτρονική απάτη στην βενζίνη

Κλέβουν στη βενζίνη ολοένα και περισσότερα πρατήρια πειράζοντας µε ηλεκτρονικάσυστήµατα τελευταίας τεχνολογίας τις αντλίες των καυσίµων, µε αποτέλεσµα οι οδηγοί να παραλαµβάνουνλιγότερη ποσότητα από εκείνη για την οποία πλήρωσαν. Τις ανησυχητικές διαστάσεις που προσλαµβάνει το φαινόµενο καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών και συγκεκριµένα η Πανελλήνια Οµοσπονδία Πρατηριούχων Εµπόρων Καυσίµων (ΠΟΠΕΚ), ενώ την αύξηση των κρουσµάτων παραδέχεται και το αρµόδιο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξηςκαι Ανταγωνιστικότητας.

Οι πληροφορίες των βενζινοπωλών αναφέρονται σε...

Επίπεδα ρεκόρ στην αμόλυβδη λόγω φόρων

Eνα εκρηκτικό μείγμα για τη διαμόρφωση της τελικής τιμής των καυσίμων στην αντλία, αποτελεί ο συνδυασμός της αυξημένης φορολογίας και της υψηλής διακύμανσης της τιμής του πετρελαίου στην διεθνή αγορά, που χθες άγγιξε τα υψηλότερα επίπεδα διετίας και έφτασε κοντά στα 92 δολάρια το βαρέλι. Στους «ακριβούς» νομούς της χώρας, η αμόλυβδη πωλείται και 1,80 ευρώ το λίτρο, ενώ η μέση πανελλαδική τιμή διαμορφώθηκε χθες στο 1,60 ευρώ το λίτρο. Oι φόβοι για μια εκτίναξη της τιμής στα...

Όπου κλείνει ένα σχολείο....

ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ, στα μέσα του περασμένου αιώνα, όταν η αναζήτηση σχολείου για τα παιδιά που «έπαιρναν τα γράμματα» προκαλούσε κύματα εσωτερικής μετανάστευσης από την ύπαιθρο στα αστικά κέντρα, γυρίζει την ελληνική κοινωνία η εκπαιδευτική πολιτική που επιβάλλει το μνημόνιο και υλοποιεί η κυβέρνηση. Στη φτώχεια που έχει πλήξει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού προστίθεται άλλη μία αιτία ερήμωσης της ευάλωτης ελληνικής περιφέρειας, ιδίως των...