Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Αποκαλύψεις - κόλαφος για την παραδικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή ΒΙΝΤΕΟ

ΜΗ ΖΗΛΕΨΕΤΕ: 5.000 ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ HOT SPOTS


Προ ημερών, σας ενημερώσαμε για την βούληση της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης των τσάτσων της φράου Μέρκελ, να προσλάβουν περίπου 3.000 αναρχοκομμουνιστές των Εξαρχείων, για να «συμπαραστέκονται» επί χρήμασι στα «προσφυγάκια» των ανά την Ελλάδα Hot Spots.
Αλλά, μέσα σε μια βδομάδα περίπου, οι 3.000 που ανακοινώθηκαν, έγιναν… 5.000!

Μάλιστα, 5.000 «αλληλέγγυοι» αναρχοκομμουνιστές θα προσληφθούν στο (αθάνατο!) ελληνικό δημόσιο, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η διευθύντρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη. Πιο συγκεκριμένα, η διευθύντρια είπε ότι πρόκειται για… πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, ενώ θα παρέχεται και επίδομα...

Το 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ

Εκτός από την αναμετάδοση του συνεδρίου της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ, στα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στο συνέδριο ανήκει και το bankingnews.gr, το οποίο έγραψε: Ολομέτωπη επίθεση Ν. Μιχαλολιάκου στην κυβέρνηση - Έχει οδηγήσει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος, που έλαβε χώρα το περασμένο σαββατοκύριακο, κατηγορώντας τους ότι με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Παράλληλα, επανέλαβε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το Αιγαίο, τη μετανάστευση και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, προβλήθηκε...

Ο Ηλίας Παναγιώταρος συντρίβει τον ανθέλληνα συριζαιο Μπαλαούρα: "Η Μακεδονία είμαι μια και είναι ελληνική....Κατάλαβέ το προδότες" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Θρήνος στο «Ποντίκι» για την τεράστια επιτυχία του 8ου Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής


Θρήνος στο «Ποντίκι» για την τεράστια επιτυχία του 8ου Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής

Η "δημοκρατική" ΕΡΤ αρνήθηκε να μεταδώσει ζωντανά το συνέδριο της Χρυσής Αυγής όπως είχε κάνει πριν ένα μήνα για το συνέδριο του "Ποταμιού", το οποίο μετέδωσε ζωντανά επί 80 λεπτά!

Κλάμα και οδυρμό προκάλεσε στην κομμουνιστοκαπιταλιστική φυλλάδα «Ποντίκι», η μεγάλη επιτυχία του 8ου Συνεδρίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Αφορμή για την αποτύπωση της βαθυτάτης ενόχλησης και θλίψης του αρθρογράφου, η τήρηση της δεοντολογίας και η μετάδοση από την κρατική τηλεόραση σε μαγνητοσκόπηση, μέρους των εργασιών της δεύτερης μέρας του Συνεδρίου.
Υπό τον τίτλο «Εμπρός για ακόμη περισσότερη Χρυσή Αυγή», ο αρθρογράφος υπερασπίζεται την ασυδοσία και τις....

ΕΛΕΟΣ! Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ»!

athanasiou-voridis

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ερώτηση του πολλά βαρύ και ασήκωτου εξωμότη του Εθνικιστικού χώρου, η κυβέρνηση των $υριζοψεκασμένων υποτακτικών της φράου Μέρκελ, χρησιμοποιεί αντιδημοκρατικές, παρακρατικές, παράνομες και ανήθικες πρακτικές.
Επίσης,-σύμφωνα πάντα με τον πολιτικό γυρολόγο, Μακοβορίδη-, η κυβέρνηση κατασκεύασε με δόλο, προσωπική και πρωτίστως πολιτική συκοφαντία αδίστακτου Γκεμπελισμού, εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με κύριο στόχο να πλήξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Χρειάζεται πολύ θράσος για να....

Στο πλευρό του Ελληνικού Λαού: Εκατοντάδες Ελλήνων σε μία ακόμα διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στον Ασπρόπυργο


Στο πλευρό του Ελληνικού Λαού: Εκατοντάδες Ελλήνων σε μία ακόμα διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στον Ασπρόπυργο

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων από κλιμάκιο Ελλήνων ομογένων της Αυστραλίας με την συνεργασία των Τοπικών οργανώσεων Δυτικής Αττικής και....

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: "ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"

011

Μετά τη δυναμική αντίδραση των κατοίκων της περιοχής Αγίας Βαρβάρας στην Βέροια, στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας δια των Hot Spots, ο δήμαρχος (του… συνταγματικού τόξου) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλάει για χρυσαυγίτες: «Καταδικάζω απερίφραστα τα επεισόδια που προκλήθηκαν από μία ισχνή μειοψηφία που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τους δημοκρατικούς πολίτες. Πρόκειται για ενέργειες που προέρχονται από ακραίες ομάδες, οι οποίες πρέπει να απομονωθούν».

Και βέβαια, είναι προφανές ότι....

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΑ;

kouroyplhs

Έχετε ποτέ σκεφθεί, ότι ίσως να ψεκάζουν καθημερινά την ατμόσφαιρα με ναρκωτικές ουσίες; Ίσως ακόμη ο κύριος Μπενίσης «σύντροφος στην ζωή» (όπως αυτοχαρακτηρίζονταν το ζεύγος της Αγίας Παρασκευής Δρίτσας-Χριστοδουλοπούλου) της κυρίας Δούρου, που του παραχωρήθηκε το τιμόνι της ΕΥΔΑΠ, ίσως λέμε ως ανταμοιβή για τον έρωτα που εμπνέει, να ρίχνει στο πόσιμο νερό, ελαφράς μορφής παραισθησιογόνες ουσίες.
Διαφορετικά δεν....