Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2017

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση κατά των νέων βιβλίων θρησκευτικών που “θάφτηκε” από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ

Κλιμάκιο στελεχών και πλήθος οπαδών της Χρυσής Αυγής συμμετείχαν στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση, 2.500 τουλάχιστον Ελλήνων σύμφωνα με την αστυνομία, που οργάνωσαν η ΠΕΘ (Πανελλήνια Ένωσης Θεολόγων), η ΠΕΦΙΠ (πολύτεκνοι) και άλλοι εκκλησιαστικοί φορείς, κατά των νέων βιβλίων των θρησκευτικών.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και ακολούθησε πορεία...

Ουγγαρία 1956, επανάσταση ενάντια στην κομμουνιστική θηριωδία

Στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 στην Ουγγαρία κυβέρνηση ήταν το Εργατικό Κομμουνιστικό Κόμμα με τις πλάτες του κόκκινου στρατού που έκανε την εμφάνιση του στη χώρα το Σεπτέμβριο του 1944.Τον Οκτώβριο του 1956 η επανάσταση σάρωσε την Ουγγαρία. Ήταν μια γνήσια πατριωτική επανάσταση της νεολαίας που έδωσε τον αγώνα της στους δρόμους και τις πλατείες όσο και στα εργατικά συμβούλια. Οι νέοι εργάτες ήταν τα πιο αυθόρμητα και επαναστατικά στοιχεία στα εργοστάσια. Αν οι μεγαλύτεροι εργάτες σκέφτονταν τις συνέπειες και τα αντίποινα του Ρώσικου κολοσσού, οι νεολαίοι επάνδρωσαν με ενθουσιασμό...

Στον εισαγγελέα οι συντελεστές της βλάσφημης παράστασης «Η ώρα του διαβόλου» μετά τη μήνυση της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Κλεομένης αγωνιστικά, η Χρυσή Αυγή θεσμικά.

Η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό κόμμα που αντέδρασε στην βλάσφημη αυτή παράσταση και θα συνεχίσει να παραμένει στο πλευρό της Ορθοδοξίας και του χριστεπώνυμου πλήθους. 
Οι συντελεστές της παράστασης που προκάλεσε για 5 ημέρες αντιδράσεις έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον», αναγκάστηκαν να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλαν βουλευτές και της Χρυσής Αυγής το περασμένο Σάββατο στο Α.Τ. Λευκού Πύργου κατά των συντελεστών της παράστασης «Η ώρα του διαβόλου», ο σκηνοθέτης της παράστασης Γρηγόρης Αποστολόπουλος και οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Ευγενία Σαμαρά...