Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2012

Το μακελειό στο Κονέκτικατ, η βία, το Χόλυγουντ και οι Εβραίοι

Εκπληκτική ανάρτηση από τον Κόκκινο Ουρανό
 
ΚΟ: Σαν έτοιμοι από καιρό πολλοί στην Αμερική - επώνυμοι και ανώνυμοι - σπεύδουν να κατηγορήσουν την οπλοκατοχή για το μακελειό στο σχολείο του Κονέκτικατ από τον 20χρονο Adam Lanza. Πρέπει να τελειώνουμε με τα όπλα λένε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο.....

Ο Καμίνης αντί για Χριστουγεννιάτικό δένδρο στο Σύνταγμα έβαλε μια.....σκαλωσιά!!!

Στα πρότυπα της εκφυλισμένης νεοταξικής κουλτούρας φρόντισε να βάλει και την πόλη των Αθηνών ο δήμαρχος Καμίνης με το......"δένδρο" που στόλισε στην Πλ. Συντάγματος.

Φέτος οι κάτοικοι της Αθήνας θα δουν μια σκαλωσιά να...κοσμεί την πλέον πολυσύχναστη πλατεία της Πρωτεύουσας, προφανώς για να μην θιχτούν οι "μόνιμοι" κάτοικοι του κέντρου (βλέπε λαθρο-έποικους ισλαμιστές)

Αυτό το έκτρωμα λοιπόν (με ISO από την Ε.Ε.) θα βρίσκεται για 2 εβδομάδες στο κέντρο των Αθηνών για θυμίζει στους πολίτες ότι....έχουμε Χριστούγεννα.

Είναι σαφές ποιός....

Προκαλούν πάλι οι αλβανοκατσαπλιάδες..Δεν υπάρχει για την Αλβανία Ελληνική μειονότητα

Σε νέες προκλήσεις κατά της Ελλάδας αλλά και σε επίδειξη περιφρόνησης προς την Ε.Ε. προχώρησε η Αλβανία στοχοποιώντας για μια ακόμη φορά την ελληνική μειονότητα. Αφού μέσω δηλώσεων «πολλαπλασίασε» τα αλβανικά εδάφη συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά περιοχές από την Πρέβεζα μέχρι τα Σκόπια, το επόμενο «θαύμα» της κυβέρνησης Μπερίσα ήταν να «εξαφανίσει» τους Βορειοηπειρώτες αλλά και συνολικά τους χριστιανούς ορθόδοξους της χώρας. Στα χαρτιά βεβαίως αναφέρει ο ελεύθερος τύπος.
 Σύμφωνα με.....

Ευαγγελάτος: "Σεβαστή η άποψη ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία!!!" Κι ύστερα δήθεν νευρίασε με την ανθελληνίδα του ΣΥΡΙΖΑ... Βίντεο!!

Δείτε το βίντεο...

Ἡ ἱστορία τοῦ βυζαντινοῦ δικέφαλου ἀετοῦ (η πως ένα σύμβολο αποτυπώνει τους ιστορικούς σταθμούς μιας Αυτοκρατορίας)

Ὁ δικέφαλος ἀετός, στίς διάφορες ἐκδοχές του, ἔχει, ὡς ἔμβλημα, συνδεθεῖ ἀναπόσπαστα μέ τήν ἱστορία τῆς Βυζαντινῆς Αὐτοκρατορίας. Ἡ ἐξέλιξη τοῦ συγκεκριμένου συμβόλου στό χρόνο εἶναι πολύ ἐνδιαφέρουσα καί ἀποκαλύπτει τίς πολυσύνθετες ὄψεις μετασχηματισμοῦ τοῦ βυζαντινοῦ κράτους.

Ἡ μορφή τοῦ ἀετοῦ, συνήθης ἀπεικόνιση τῆς Ρωμαϊκῆς Αὐτοκρατορίας, ἀποτελοῦσε ἔμβλημα καί στή Νέα Ρώμη τοῦ Μεγάλου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα μέ.....

Δημοσκόπηση ALPHA: 3η δύναμη οι Έλληνες Εθνικιστές

Δείτε και το βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή:

Julius Evola: «…Μία οικονομική εποχή είναι ήδη εξ ορισμού μία ανατροπή της φυσικής τάξης»

“Ο απόλυτα homo economicus είναι ένα πλάσμα του υποπροϊόντος μιας ολοφάνερα εκφυλιστικής εξειδίκευσης . Έτσι σε κάθε κανονικό πολιτισμό ένας απόλυτα οικονομικός άνθρωπος, δηλαδή κάποιος που βλέπει την οικονομία όχι σαν σύστημα μέσων αλλά αντιθέτως σαν σύστημα σκοπών στους οποίους αφιερώνει τις κύριες δραστηριότητες του, θεωρείτο πάντοτε δικαίως σαν άνθρωπος χαμηλότερης κοινωνικής προέλευσης, χαμηλότερης από πνευματικής άποψης και επιπλέον από κοινωνικής ή πολιτικής .”
«…Μία οικονομική εποχή είναι.......

Μήνυμα "φωτιά" σε Τουρκία από την XVI Μ/Κ ΜΠ στο παγωμένο Διδυμότειχο

Μια άσκηση μεσαίου επιπέδου από πλευράς κινητοποίησης δυνάμεων, αλλά για τα δεδομένα της εποχής, σημαντική, διεξήχθη από την XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στην Ζώνη Ευθύνης της στον παγωμένο Διδυμότειχο.
Σημειώνουμε την ανάπτυξη αντιαεροπορικών πυροβόλων ZU-23-2 σε αντιαρματικό ρόλο (το συγκεκριμένο σύστημα αποδείχθηκε εξαιρετικά πολύτιμο στα 20 χρόνια που υπηρετεί στον Στρατό απ'όταν παραλήφθηκε από τα αποθέματα της Α.Γερμανίας). Να πούμε ότι....

ΘΡΑΣΟΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ… ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ»

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σήμερα είναι η «Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης», την οποία –κατά τραγική ειρωνεία- καθιέρωσαν οι δυνάμεις εκείνες που ρουφάνε το αίμα των λαών της γης, απομυζώντας τον πλούτο των εθνών και ωθούν τους πληθυσμούς τους σε λαθρομετανάστευση, για να γίνουν πράξη οι πολυεθνικές-πολυθρησκευτικές και… πολυπολιτισμικές κοινωνίες της Παγκοσμιοποίησης!

Λόγω, λοιπόν, της… ημέρας, η σκληρή «μεταναστευτική» οργάνωση ASANTE (εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ και των επιδοτούμενων από το υστέρημά μας ΜΚΟ, άρα εξ’ αντανακλάσεως εκλεκτή του Σόρος και των υπόλοιπων διεθνών τοκογλύφων – διαλυτών των εθνών) εξέδωσε μια.....

Ο Χρήστος Παππάς δίνει ρεσιτάλ ακόμη μια φορά στη Βουλή...

"Συγκυβερνάτε και σας ενώνει ο εθνομηδενισμός και το μίσος στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού".
"Είστε λάτρεις της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης".
"Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε ως κόμμα. Θα μείνει μόνο με μία Τοπική, την Τοπική Κορυδαλλού". 
"Είμαστε το μέλλον και το ξέρετε, και τρέμετε γι' αυτό".  

Δείτε το βίντεο....

Δημοσκόπηση του zougla.gr: Σε απόσταση 3% από τη δεύτερη θέση η Χρυσή Αυγή

Διαδικτυακή δημοσκόπηση με ανατροπές παρουσιάζει σήμερα το zougla.gr...

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία, με δέυτερο το ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο το Εθνικιστικό Κίνημα, που γιγαντώνεται μέρα τη μέρα και πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση...

Στα ύπολοιπα δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε την εκλογική συρρίκνωση όλων των υπολοίπων μορφωμάτων-κομμάτων που θα παλέψουν για την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο...

Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η άποψη των ερωτηθέντων με το ποιόν.....

Ηλίας Κασιδιάρης στο extra 3 για Στρατούλη, Εθνική παραγωγή και ΑΟΖ

Δείτε το βίντεο....