Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης μιλούν για την στρατηγική της Χρυσής Αυγής απέναντι στη μνημονιακή αριστερή κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις στη νέα βουλή.

Δείτε το βίντεο...

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: «ΚΟΦΤΗΡΙ» ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ

Τελικά, ο πρώην βουλευτής του ΛάΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης δεν πραγματοποίησε την… απειλή του, να κατέβει για υποψήφιος αρχηγός της νουδούλας, αλλά φρόντισε να «καρφώσει» τον φωνακλά Μπουμπούκο, ως στημένον από την οικογένεια Μητσοτάκη, να κάνει ζημιά στις άλλες υποψηφιότητες. Ιδού η ενδιαφέρουσα άποψή του: 

«Υπάρχουν «παίκτες» που βάζουν «γκολ» και άλλοι που είναι επιφορτισμένοι με το να κάνουν τα …«κοφτήρια». Η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη αποσκοπεί στο να...

Τα γύρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων: «Δεν θα αλλάζουν ανά εξάμηνο οι βουλευτές μου και φυσικά θα πάρω την χρηματοδότηση»

Φαιδρός μπορεί να είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι «κορόιδο».

Ο λόγος για τον εισαγωγέα των καλοκαιρινών θεατρικών επιθεωρήσεων στη Βουλή, τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος μπαίνοντας στο κοινοβούλιο έδειξε πόσο πραγματικά λίγο ενστερνίζεται τα όσα επί χρόνια υποστηρίζει στις γραφικές εκπομπές του. Η δέσμευσή του ότι ανά έξι μήνες οι βουλευτές του θα παραιτούνται ανήκουν πλέον στη σφαίρα του παρελθόντος, θυμίζοντας την παλιά επιτυχημένη τηλεοπτική διαφήμιση, με την γνωστή ατάκα...

Και ο Σαράντος Καργάκος συνομωσιολόγος; Ποιός ο ρόλος των Σιωνιστών στην δίωξη της Χρυσής Αυγής;

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Βίντεο, παραβίντεο, ανόητες συρραφές και ανυπόστατες θεωρίες στηριγμένες σε μια μεμονωμένη, ατυχής και άκυρη όσο και ηλίθια φράση από μια κλεμμένη συνομιλία όπου δεν προκύπτει απολύτως τίποτε… Νισάφι!
 
Μιλάει ο προφητικός, πλέον, Σαράντος Καργάκος, ήδη από το 2013,  γιαυτό ας κοπάσει λίγο ο θόρυβος εκείνων που τα ξέρουν όλα και βγάζουν χολή ασύστολα και ανέξοδα κατά πάντων που έχουν διαφορετική ιδεολογία η άποψη…:
«Η τωρινή περιστολή της «Χρυσής Αυγής» λειτούργησε ως σωσίβιο για τα πολιτικά κόμματα. Διερωτώμαι από πόσους δεν θα γίνει πιστευτή η φήμη που εντέχνως διαδίδεται, ότι η σύλληψη των ηγετικών της στελεχών, έγινε 1 ημέρα, πρίν την συνάντηση του πρωθυπουργού...

Ο «ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ… ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ; ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ;

antifa
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως πληροφορούμεθα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ένας 80χρονος συνταξιούχος, «κύριος Παναγιώτης», αγνώστων λοιπών στοιχείων -σύμφωνα μ’ έναν ταξιτζή που υποστηρίζει ότι τον μετέφερε στο κλειστό του Γαλατσίου- έδωσε την σύνταξή του –ύψους 400 ευρώ- στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας, που φιλοξενούνται εκεί. Σύμφωνα πάντα με τον ταξιτζή, ο «κύριος Παναγιώτης» του εξήγησε την προσφορά του ως εξής: «Οι γονείς μου ήταν από...

Γερμανικά ΜΜΕ: Κρατάμε την Ελλάδα στο ευρώ για την υφαρπαγή του ορυκτού της πλούτου!



Σε μια απίστευτα κυνική ομολογία προχώρησαν τα γερμανικά ΜΜΕ, καθώς ομολόγησαν πως οι διεθνείς τοκογλύφοι κρατούν με... ορό την Ελλάδα στο ευρώ, ώστε να επιτευχθεί η υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου και η ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης!
«Τζάμπα ελπίζουν στον TAP… Οι μόνοι που θα επωφεληθούν είναι οι πλούσιοι» 
​Με σκληρή γλώσσα μιλούν τα γερμανικά ΜΜΕ για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, με γνωστή οικονομική ιστοσελίδα να αναφέρει πως «είναι αναγκαία η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, για την ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης».
Σε δημοσίευμα της, η.....

«ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ 6,99% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Ή ΛΙΓΟ;», ΣΥΜΦΩΝΑ Μ’ ΕΝΑΝ ΕΜΠΑΘΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ;

simaies-apo_imia__article__article
Με το αν «Τελικά, το 6,99% της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ή λίγο», ασχολείται με άρθρο του στο επίσημο διαδικτυακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός εμπαθής αριστερός Δημήτρης Χριστόπουλος, αντιπρόεδρος της «Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» – ΜΚΟ «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων». Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Το ποσοστό που έλαβε η Χρυσή Αυγή στην τελευταία αναμέτρηση ήταν αναλογικά το υψηλότερο που...

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!

samaras_kopanietai__article
Γράφει ο Αντίοχος

Ένα υπερπερίεργο άρθρο, με τίτλο το δολοφονικό σύνθημα των φονιάδων της αριστεράς (και της… προόδου) «Τσακίστε τους φασίστες – Φτάνει πια!», γράφτηκε στη γνωστή ιστοσελίδα των ορφανών του Σαμαρά.
Και το χαρακτηρίζω «υπερπερίεργο», λόγω της απίστευτης -για νερόβραστους αστούληδες του γλυκού νερού- φρασεολογίας του, που φτάνει στα όρια της υστερίας.
Σας παραθέτουμε κάποια σημεία του για να καταλάβετε τι εννοούμε. Κατ’ αρχάς, απειλούμεθα με… πάτημα στο κεφάλι: «Οι φασίστες, απ’ όποια πλευρά κι αν ...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ Η «ΤΣΟΝΤΑ»

levedis
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε πως ο πρόεδρος Βασίλης είχε δηλώσει πως οι βουλευτές του θα αλλάζουν κάθε… 6μηνο, είχαμε προβλέψει πως δύο τινά μπορεί να συμβούν: ή ότι θα έμενε μόνος του ή ότι θα έπαιρνε πίσω την υπόσχεσή του.
Επειδή όμως, ο πρόεδρος Βασίλης ένα όνειρο είχε στη ζωή του και το πραγματοποίησε -να μπει στη βουλή- τώρα βάλθηκε να πραγματοποιήσει και...

Π.Ηλιόπουλος: "Τολμάτε να μιλάτε για Δικαιοσύνη ξεφτίλες του "Μπάμπη";!" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

«ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙ»: Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

tzitzi_tsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Μηνύματα σαν κι αυτό, κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο:
«Tζιτζικώστα δαγκωτό! Μόνο αυτός είχε το θάρρος να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις «εντολές» Καραμανλή. Μόνο έτσι μπορείς να διαλύσεις την καμαρίλα και τα φέουδα που κατασπαράζουν την παράταξη εδώ και δεκαετίες. Πάμε δυνατά για να διώξουμε την σαπίλα από τη ΝΔ. Πάμε δυνατά για να διώξουμε την λαίλαπα της Αριστεράς και του Τσίπρα που διαλύουν την χώρα. Μόνο ο Τζιτζικώστας μπορεί να τσακίσει τον Τσίπρα».
Θα τσακίσει τον Τσίπρα, όπως αναφέρει ο –ενθουσιώδης ή εγκάθετος- οπαδός της νουδούλας; Ή μήπως μαζί του θα… συγκυβερνήσει – αν υπάρξει τέτοια ανάγκη για το σύστημα;
Ο… «άφθαρτος Τζίτζι» έχει φροντίσει να....

Οι “επιζήσαντες” του Ολοκαυτώματος στο “Κούγκι”

Από τις λίγες ιστορικές γνώσεις που ο καθένας μπορεί να αποκομίσει ακόμη και από τα σχολικά εγχειρίδια (τουλάχιστον τα παλαιότερα), είναι γνωστό ότι ο ιερομόναχος Σαμουήλ και οι τελευταίοι συναγωνιστές του στο θρυλικό Κούγκι δεν υπέκυψαν, αλλά  πέθαναν ηρωικά και ελληνικά. Γιατί έτσι έγραφαν την ιστορία τους κάποτε οι Έλληνες.
Σήμερα, κάτι όψιμοι ιμιτασιόν Σουλιώτες, όχι μόνο το «έκαναν Κούγκι» χωρίς να πάθουν γρατζουνιά, αλλά επιζήσαντες του «ολοκαυτώματος» κατάφεραν στη συνέχεια να γίνουν και υπουργοί για να διαπομπεύουν με τη θλιβερή τους παρουσία κάθε ιστορική επέτειο του Ελληνισμού, όπως έκαναν και με τις ιερόσυλες αναφορές τους στο Κούγκι.
Ούτε όμως οι....