Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2013

Ανδριανόπουλος (κολαούζος Μητσοτάκη...): "Η Χρυσή Αυγή θα μας ισοπεδώσει στις ευρωεκλογές....Θα είναι η επόμενη κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να χρειαστεί να σχολιάσουμε τίποτε παραπάνω, απλά ακούστε προσεκτικά το...τραύλισμα (λόγω τρόμου και φόβου) του πρώην κολαούζου του Μητσοτάκη και βουλευτή επικρατείας του Jeffrey, Ανδριανόπουλο να παραδέχεται ότι οσονούπω θα έχουμε Εθνικιστική Κυβέρνηση και στις Ευρωεκλογές θα συντριβεί το σύστημα από το...μοναδικό πραγματικό αντίπαλό του, τους Έλληνες Εθνικιστές....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Εντυπωσιασμένοι - εκστασιασμένοι οι ξένοι ανταποκριτές από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα... BINTEO


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ευρώπη αφυπνίζεται ακολουθώντας το παράδειγμα των Ελλήνων Εθνικιστών

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου στο Σύνταγμα έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ με τους ανταποκριτές συγκλονισμένους να μιλούν πρωτοφανείς εικόνες που δεν έχουν ξαναδεί τα τελευταία χρόνια...

Η έκπληξή τους από τη συγκλονιστική παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών, που βροντοφώναξαν "ΟΧΙ στη χούντα του μνημονίου", απαιτώντας την αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και των εθνικιστών βουλευτών Χ. Παππά και Ι. Λαγού, ήταν έκδηλη αλλά όπως ψέλλισαν....αναμενόμενη!

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής...Απολογισμός της μεγαλειώδους διαδήλωσης του Εθνικιστικού Κινήματος

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο σε λίγο στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής σχολιάζουν όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και κάνουν τον απολογισμό της συγκλονιστικής διαδήλωσης του Σαββάτου...

Επικοινωνείτε:
- μέσω διαδικτύου στο email xawebtv@yahoo.gr
- μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-6985121
Τα μηνύματά σας θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Δείτε την εκπομπή....

Δεν τόλμησαν οι ελαφροδεξιοί να πατήσουν στην εκδήλωση μνήμης στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη... Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή αποθεώθηκε! - ΒΙΝΤΕΟ

Την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων Χωροφυλάκων του Συντάγματος Μακρυγιάννη κατά την "Μάχη της Αθήνας"  απέναντι σε χιλιάδες κομμουνιστές τιμήσαμε και φέτος, πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έδωσε επίσημα το παρόν στην φετινή εκδήλωση μνήμης. Στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων. Την ίδια ώρα κανένας βουλευτής της ψοφοδεξιάς ΝΔ δεν εμφανίστηκε στον χώρο, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτήθηκε από όλους τους συγκεντρωμένους Έλληνες πατριώτες. Η ίδια θερμή υποδοχή επεφυλάχθη και στους εκπροσώπους των συλλόγων πολεμιστών του Μακρυγιάννη, αλλά και των Αποστράτων Αξιωματικών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αυτοδιασυρμός «Ελεύθερου Τύπου»: στο ένα άρθρο είδαν τους Εθνικιστές... 1500, στο άλλο 4000! Περαστικά...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλήθεια, η ΝΔούλα θα μπορούσε να κάνει τέτοια συγκέντρωση; Ρητορική η ερώτηση...

Πολλά «εγκεφαλικά» φαίνεται ότι προξένησε η μεγαλειώδης συγκέντρωση του Σαββάτου στα διάφορα φερέφωνα της αντεθνικής μνημονιακής κυβέρνησης. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που να φάσκουν και να αντιφάσκουν. Η έντυπη «ναυαρχίδα» της ΝΔ «Ελεύθερος Τύπου» (ή «Ελεύθερος Ρύπος», όπως την ονομάζανε κάποιοι την δεκαετία του ΄80) εξευτελίστηκε με τα όσα έγραψε σε δύο διαφορετικές σελίδες για την συγκέντρωση της πλ. Συντάγματος. Είχαν τόσο απύθμενο θράσος, ώστε μια λαοθάλασσα δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων την «υπολόγισαν», εσκεμμένα φυσικά, σε μόλις 1.500 άτομα!

Είναι τόσο γελοίοι που γράφουν ότι...

Γόνοι υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη-δολοφόνοι των Πυρήνων της Φωτιάς..Δεν είναι τυχαίο: Είναι η "αριστερά" μαζάνθρωπε...

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
Με έντονο άρωμα Μεσογείων – το οποίο… προέρχεται από την Παιανία και την Παλλήνη ξεκίνησε η δίκη των έξι κατηγορουμένων για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι και δύο οι οποίοι είχαν αναπτύξει σχέση με τις τοπικές κοινωνίες της Παιανίας και της Παλλήνης.
Ο πρώτος, ο 23χρονος σήμερα Φοίβος Χαρίσης – Πούλος, είναι γιος του Γιώργου Χαρίση και της Ουρανίας Πούλου, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Παιανίας – στις δημοτικές εκλογές του 2010 – με το ψηφοδέλτιο του μηχανικού Χρήστου Μαλανδράκη στον συνδυασμό «Ανατολικά του Υμηττού». Ο συγκεκριμένος συνδυασμός εκπροσωπούσε πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Παιανίας – Γλυκών Νερών.
Ο δεύτερος, είναι ο.....

Νεοδημοκράτες και Πασόκοι αξιωματούχοι ομολογούν με ΔΕΟΣ και ΤΡΟΜΟ στον Guardian: Η Χρυσή Αυγή είναι στο 17%!



Νεοδημοκράτες και Πασόκοι αξιωματούχοι ομολογούν στον Guardian: Η Χρυσή Αυγή είναι στο 17%!

Ραγδαίες εξελίξεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής το Σάββατο στο Σύνταγμα, όπου η εικόνα δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων έστειλε πολλαπλά μηνύματα στο σάπιο ανθελληνικό καθεστώς.

Το γνωστό Βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο Guardian, το οποίο έχει πολλάκις αναφερθεί με ψέμματα και παραπληροφόρηση κατά της Χρυσής Αυγής, αναγκάστηκε να ομολογήσει μετά την συγκέντρωση του Σαββάτου, όπου 50.000 Εθνικιστές απαίτησαν την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων, πως αυτήν την στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν η ομολογία στον Guardian από αξιωματούχους της καταρρέουσας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πως από τις δικές τους μυστικές δημοσκοπήσεις γνωρίζουν καλά ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αγγίζουν το 17%.

Παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ από τον Guardian. Κρατώντας δάδες κι ελληνικές σημαίες, μαυροντυμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής - όπως σημειώνει-  η εφημερίδα έκαναν την...

Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και πιο ισχυρή από ποτέ - Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στη γελοία προπαγάνδα της Real News του Χατζηνικολάου


Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και πιο ισχυρή από ποτέ - Απάντηση στη γελοία προπαγάνδα της Real News του Χατζηνικολάου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όση σαχλή και άθλια προβοκατόρικη προπαγάνδα και να "ταΐσουν" οι μιαρές φυλλάδες τους ψηφοφόρους - και δη τους "δεξιούς" -  δεν θα καταφέρουν ΠΟΤΕ να αλλοιώσουν το χαρακτήρα και την πίστη της πιο υγιούς πολιτικής δύναμης - ανατροπής του Έθνους..
Οι παραπολιτικές αηδίες τους γίνονται αντικείμενο μόνο χλευασμού από το εκλογικό σώμα που συστρατεύεται στο μεγάλο Αγώνα.
 
του Ηλία Κασιδιάρη

Με τον Αρχηγό και 2 βουλευτές μας παράνομα προφυλακισμένους, με το ανθελληνικό σύστημα της διεθνούς τοκογλυφίας να μας πολεμά μανιωδώς, η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα ενωμένη και πιο ισχυρή από ποτέ. Η πολιτική ισχύς μας βασίζεται στην ενότητα, στην πίστη όλων μας στην ηγεσία του Κινήματος και στην αγάπη του ελληνικού λαού.
Η διαρκώς αυξανόμενη εκλογική μας επιρροή έχει κάνει τα φερέφωνα του καθεστώτος να λυσσούν στην κυριολεξία. Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα, ο καθεστωτικός Τύπος συνέχισε την άθλια πολεμική της ψευδολογίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου. Το παραμύθι τους γνωστό: "Βγήκαν μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή!"... Δεν έχουν βαρεθεί να εφευρίσκουν και να διαδίδουν τέτοιες γελοίες θεωρίες; Η ιστορία είναι παλιά και.....

Ο άρρωστος ρατσισμός που κρύβουν οι "αντιρατσιστές" - εβραίοι! Κάνουν αντισυλληπτικά εμβόλια σε Αφρικάνες μετανάστριες!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Ιουδαίοι επιβάλλεται να προστατεύσουν το..."αίμα" τους από τους "ακάθαρτους γκόιμ", χτίζοντας ακόμη τοίχους και στρατόπεδα συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών... Τα δουλικά σε αυτούς έθνη θα πρέπει ωστόσο να επιμειχθούν και να νιώσουν τα..."καλά της παγκοσμιοποίησης και της πολτοποίησης"

Το Ισραήλ έχει παραδεχτεί ότι έκανε αντισυλληπτικές ενέσεις σε μετανάστριες απ' την Αιθιοπία, σύμφωνα με μια αναφορά της Haaretz. Ένας ισραηλινός δημοσιογράφος ανακάλυψε επιπλέον ότι οι ενέσεις χορηγήθηκαν σε γυναίκες χωρίς αυτές να γνωρίζουν τι είναι και χωρίς την συγκατάθεσή τους.




   Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας, Καθηγητής Ron Gamzu, παραδέχθηκε την εφαρμογή της μεθόδου, χωρίς να......

Μεγάλος Γερμανός οικονομολόγος αποκαλύπτει: "Η οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος έγινε για να της υποκλέψουν τα...κοιτάσματα οι Αμερικάνοι (σιωνιστές)!"

O Γερμανός οικονομολόγος, guru των κεφαλαιαγορών Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. DΑΧ», από τον τίτλο που έχει ο δείκτης του γερμανικού χρηματιστηρίου σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Focus»με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, με τίτλο «Showdown», αποκαλύπτει ότι «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη, και ο σκοπός του ΔΝΤ και των ΗΠΑ είναι να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές»!

Και τονίζει: «Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι να επιφέρει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας και να την.....

Το "Μέτωπο Νεολαίας" της Χρυσής Αυγής διοργανώνει σήμερα εκδήλωση στις 7μ.μ. στην Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη) και καλεί άπαντες σε παρουσία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το πιο εκλεκτό και υγιές κομμάτι του Έθνους μας που θα αναζωογονεί για πάντα το αίμα της Φυλής μας και θα σηματοδοτεί την εξέλιξή της θα πρωταγωνιστήσει στο μεγαλύτερο Αγώνα...Για την Τελική Νίκη. Κάθε νέος που νιώθει το σκίρτημα της Εθνικής του ψυχής καλείται να δώσει το ΠΑΡΩΝ... 

Ολοκληρώθηκε ακόμα ένα έτος δραστηριοτήτων από το Μέτωπο Νεολαίας. Ένα έτος δημιουργικό, πλήρες διεργασιών, υπό τις νέες συνθήκες που επέβαλαν οι πολιτικές επιτυχίες του Εθνικιστικού Κινήματος κι μαζί με την εύλογη γιγάντωσή του, οδήγησαν και στην οργανωτική αναδιάρθρωσή ορισμένων δομών μας.

Το Μέτωπο Νεολαίας, όντας φύσει το δυναμικό επίκεντρο της Χρυσής Αυγής, πλέον του πιο νεολαΐστικου πολιτικού ρεύματος στην Ελλάδα, θα....

Ακόμη ένας καλλιτέχνης στο πλευρό της.... Χρυσής Αυγής"Ο Νότης έχει δίκιο...Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τους περισσότερους Έλληνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ακόμα καλλιτέχνης, ο Γιώργος Δασκουλίδης, παίρνει το μέρος του Νότη Σφακιανάκη αναφορικά με την στήριξη που παρείχε στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και των θέσεων που έλαβε κατά της προφυλάκισης των βουλευτών του και τονίζει ότι η Δέσποινα Βανδή έκανε λάθος που αποχώρησε από το σχήμα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του νέου καναλιού "Ε" (πρώην 902) o δημοφιλής καλλιτέχνης ανέφερε πως συμφωνεί με το 99% όσων είπε ο Νότης Σφακιανάκης καθώς και με όσα λέει η Χρυσή Αυγή, ενώ δήλωσε πως με αυτά συμφωνεί και ο περισσότερος κόσμος.
Όσον αφορά την Δέσποινα Βανδή, υποστήριξε πως.....

Κορνήλιος Ζελέα Κοντρεάνου: "Η Ζωή έχει αξία μόνο με Τιμή..Το Έθνος τότε δεν οδηγείται σε μαρασμό"

"Ένα Έθνος ζει για πάντα διαμέσου των προσδοκιών του,της αντιλήψεως του περί τιμής και του πολιτισμού του.Με βάση αυτά οι κυρίαρχοι των εθνών οφείλουν να κρίνουν και να πράττουν-και όχι μόνο στην βάσει των φυσικών και υλικών συμφερόντων ενός έθνους αλλά στην βάση της......