Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

«Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου»: Συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη ενάντια στις διώξεις κατά της Ιεράς Μονής - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Διαμαρτυρία ενάντια στην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον ηγούμενο της Μονής – Παρακρατικοί της αριστεράς προσπάθησαν να προσεγγίσουν την πορεία

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλοί φίλοι και στελέχη της Χρυσής Αυγής, όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, Γραικός Φώτης.

Έξω από το ΥΜΑΘ, όπου παρέδωσαν τα αιτήματά τους, κατέληξε η πορεία των διαδηλωτών για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, που είχαν συγκεντρωθεί στο Δικαστικό Μέγαρο.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το υπουργείο, όπου παρέδωσαν...

Ο PewDiePie εναντίoν της Νέας Τάξης


Σε μια πρωτάκουστη εκστρατεία συκοφάντησης είδαμε τις εβδομάδες που πέρασαν να εμπλέκονται οι κολοσσοί της καθεστωτικής “ενημέρωσης” κατά του δημοφιλέστερου καναλιού στο Youtube, του PewDiePie. Πρόκειται για τον 27χρονο Σουηδό Felix Kjellberg, ο οποίος παράγει βιντεάκια όπου σχολιάζει βιντεοπαιχνίδια και κάνει αστεία. 
 
Τα τελευταία 6 χρόνια, έχει καταφέρει να μαζέψει περίπου 53 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του οι οποίοι είναι κυρίως έφηβοι. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε την ιδέα να φτιάξει ένα βίντεο...

Νέα υποδοχή «προσφυγόπουλων» σε μια ακόμα λαϊκή γειτονιά… Αντέδρασαν οι γονείς στα «αντιφασιστικά» συνθήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως όλος ο κόσμος που ξυπνάει το πρωί και πηγαίνει στη δουλειά του για να βγάλει τον επιούσιο, έτσι και οι επαγγελματίες κομμουνιστές –του γνωστού περιοδεύοντος θιάσου- ξύπνησαν σήμερα και πήγαν στη δική τους «δουλειά».

Που ήταν η υποδοχή «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» σε σχολείο μιας ακόμα λαϊκής γειτονιάς – το 3ο Δημοτικό του Αιγάλεω- για να εκπαιδευτούν στην… ημετέρα παιδεία (της αμερικανικής πρεσβείας…). 

Μόνο που αυτή τη φορά αντέδρασαν οι πραγματικοί γονείς των παιδιών, στα «αντιφασιστικά» συνθήματα του...

ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

Ως γνωστόν, από την αρχή του έτους, υπήρξε και νέα αύξηση στις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης, κάνοντας ακόμα πιο μεγάλη… πολυτέλεια αυτό το απαραίτητο για την ζωή των ανθρώπων στοιχείο!
Όμως, τι συνέπειες έχουν οι απανωτές αυξήσεις; 

Αξιοποιώντας τα στοιχεία φορέων του (ψευδο)κράτους, δύο αρχιτέκτονες-πολεοδόμοι, διδάκτορες του ΕΜΠ, κατήρτισαν χάρτες της ενεργειακής...