Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

Καλά ρε Μπεγλίτη πόσο λακαμάς είσαι;

Θαυμάστε δήλωση του ανθρώπου που ηγείται του Υπουργείου που εξασφαλίζει την Εθνική μας κυριαρχία...
"Μεταξύ των θυμάτων της Κύπρου δεν υπάρχει Έλληνας"...

Τι λες βρε άχρηστε, ανιστόριτε, γραικύλε...
Τι είναι οι Κύπριοι αδερφοί μας; Άραβες ή Τούρκοι;
Ο Γρίβας τι ήταν, ο Παλληκαρίδης, ο Σολωμού;

Κάποτε όμως γραικύλε θα έρθει ο καιρός και η...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ:"ΠΛΗΡΩΝΕΙ" ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

 Από το φιλικό και πάντα αγωνιστικό Hellas-Orthodoxy
 
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ" ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.Ας θυμηθούμε τι γράφανε οι Αμερικανοί για τα δυο "φιλαράκια",όπως αποκάλυψαν πρόσφατα τα Wikileaks:
Υποψίες ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να «επωφελείται προσωπικά» από μυστικές συμφωνίες με τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν εκφράζουν Αμερικανοί διπλωμάτες, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν μέσω του WikiLeaks στην εφημερίδα Guardian. Οι αποκαλύψεις αυτές ακολουθούν άλλες που αναφέρουν ότι η Ρωσία είναι κράτος που συνδέεται με τη μαφία. Εάν είναι αλήθεια, είναι σκουπίδια, δηλώνει η Μόσχα από την πλευρά της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα έγγραφα της αμερικανικής πρεσβείας στη Ρώμη, ο Βλ.Πούτιν υποσχέθηκε στον «Καβαλιέρε» ένα μεγάλο μερίδιο από επικερδείς ενεργειακές συμφωνίες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε μέσα στο 2010 από την πρεσβεία στη Ρώμη να....

“ Επί Ασπαλάθων…”

Το τελευταίο καιρό έχουμε καθημερινούς προπηλακισμούς κατά βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος γιατί, κατά παράβαση της λαϊκής βούλησης, ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, όπως είχαν ψηφίσει και τον πρώτο Μνημόνιο, που προβλέπει την πλήρη υποταγή της χώρας σε ξένα συμφέροντα καθώς και την κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο των σημερινών αλλά και των αγέννητων παιδιών μας.
Μας ζητούν να καταδικάσουμε την βία των πολιτών, επειδή κάποιοι απελπισμένοι άνθρωποι που η ζωή τους γκρεμίστηκε τους φτύνουν, επειδή μερικοί δεν έχουν πλέον να πληρώσουν για το γάλα των παιδιών τους τους βρίζουν. Αυτοί οι γραφικοί πολίτες δεν...

Πατρίδα ή δημοκρατία; Την απάντηση την δίνει το ίδιο το Σύνταγμα(Άρθρο 28…)

«Θάρθη πρώτα ένα ψευτορωμαίϊκο να μη το πιστέψετε. Θα φύγει πίσω»- ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ 

Αποτελεί εθνική υποδούλωση το Μνημόνιο; Αναμφισβήτητα ναι και το αναφέρει στα άρθρα του! Όσο για το περίφημο μεσοπρόθεσμο, το οποίο κάποιοι καταψήφισαν, ενώ είχαν υπερψηφίσει το βασικό κείμενο, το οποίο είναι το Μνημόνιο, δεν αποτελεί τίποτε άλλο από την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων του Έθνους μας πριν την ενδεχόμενη και δυστυχώς πολύ πιθανή κατάσχεση από τους τοκογλύφους δανειστές μας. Πρόκειται για...

Έλληνα η Ιστορία σε καλεί.....

Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Έρχεται ο «μαύρος Σεπτέμβρης».



Ο Κλεισθένης γράφει.


Σεβασμός στα μπάνια του λαού.
Σχετική ηρεμία θα έχουμε για το υπόλοιπο καλοκαίρι, θα ατονήσουν όπως είναι φυσικό οι κινητοποιήσεις, οι απεργίες και οι διαδηλώσεις.
Όλοι προετοιμάζονται για την μάχη του Σεπτέμβρη.
Οι περισσότερες αποφάσεις εντός και εκτός θα ληφθούν τον Σεπτέμβρη.
Η Ευρώπη θα «σώσει» την Ελλάδα το Σεπτέμβρη.
Οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβρη.
Ο δημοψήφισμα θα γίνει τον Σεπτέμβρη.
Οι πολίτες όταν...

Φεύγοντας ο Δρούτσας δέχθηκε θέμα συγκυριαρχίας για 114 νησιά του Αιγαίου!

  • Δεχθήκαμε να μπει ως συνυποσχετικό για τη Χάγη!
Μοιραίοι άνθρωποι για τη χώρα αναδεικνύονται τελικά οι σημερινοί κυβερνώντες, αφού μετά την «παράδοση» της οικονομίας και ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας, των μισθών και των συντάξεων στην «τρόικα», τώρα ετοιμάζονται να παραδώσουν και το Αιγαίο, την εθνική ακεραιότητα, τα νησιά στους Τούρκους.

Ο Φον Δημητράκης Δρούτσας, πριν τα μαζέψει από το υπουργείο Εξωτερικών για να μετακομίσει στις Βρυξέλλες (παίρνοντας πιο παχυλό μισθό, ως ευρωβουλευτής), φρόντισε (προφανώς με την έγκριση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου), να ανοίξει την κερκόπορτα στους Τούρκους για να «αλώσουν», μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, το Αιγαίο. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες και ελεγμένες πληροφορίες,

Σύνορα Τουρκίας – Συρίας. Πάμε για νεκρή ζώνη σε Συριακό έδαφος ελεγχόμενη από τους Τούρκους.

Γράφει ο Νίκος Π.
Η αυξανόμενη αναταραχή στη Συρία ανατρέπει και δημιουργεί νέες καταστάσεις. Μέχρι στιγμής, 15.000 πρόσφυγες της Συρίας έχουν περάσει στη Τουρκία και αναμένεται αύξηση. Η Τουρκία ακολουθώντας την πάγια τακτική της, αναζητά περεταίρω ανάμιξή της, στη διαχείρηση αυτής της κρίσης, πιθανολογόντας μελλοντικά ωφέλη. Ωφέλη που προκύπτουν μακροπρόθεσμα, όταν την εξωτερική πολιτική δεν τη διαμορφώνουν ο Δρούτσας και η Ντόρα, αλλά η παράδοση των χωρών.
Χάρη σε αυτή την τακτική της, η Άγκυρα απέτρεψε τη δημιουργία Ιρακινού Κουρδιστάν, παρά την έγκριση του υιού Μπούς. Απέφυγε δηλαδή το χειρότερο. Τώρα..

Το μεγαλύτερο ψέμμα είναι ότι ο Πρωθυπουργός λέει την αλήθεια....



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
O Πρωθυπουργός που κόπτονταν για την πληρωμή μισθών και συντάξεων μέχρι το 2015 θα έχει περικόψει 6 μισθούς(2 με το Μνημόνιο και 4 με το Μεσοπρόθεσμο) σε κάθε Δημόσιο Υπάλληλο άσχετα με το αν υπεραμειβόταν ή όχι….
Δεν συζητάμε για τον ιδιωτικό υπάλληλο….Ο οποίος είναι.... τυχερός αν έχει ακόμη θέση εργασίας…..
Όλο αυτό έφερε και τη μείωση του τζίρου στα καταστήματα(Αγορά)γενικώς με τη ταυτόχρονη διακοπή της χρηματοδότησης από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, που οδήγησε στα αυξανόμενα λουκέτα….
Οι μόνοι που πληρώνονται κανονικά είναι οι Ομολογιούχοι και αυτοί που επιχορηγούνται-υπο μορφήν κοινωνικών επιδομάτων-τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα….
Προφανώς λοιπόν μάλλον αναφερόταν στους...

Μακάβριο-ηλίθιο χιούμορ στο "Γelate" του Αντέννα!


Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από την Παναγιώταινα (Ράνια Θρασκιά).
Οι νέοι Gelate-Παρουσιαστές του πρωινού στον ANT-1, δεν κάνουν ούτε για παρουσίαση εκπομπής σε ερασιτεχνικό κανάλι της Κωλοπετινίτσας.
"Πνιγείτε άφοβα μεταξύ 10:30 - 17:40" έγραφαν στο τίτλο όταν παρουσίαζαν το θέμα με τους Ναυαγοσώστες. Όσο για την Μπουλέ  εντυπωσιάστηκε από το (πιθανότατα μαιμουδεμένο) βίντεο που κυκλοφόρησαν οι bloggers εδώ και καιρό , με μια γάτα που (με γυρισμένη την ..ράχη,  υποτίθεται ότι) γαβγίζει!
Ακόμα και στην γκρίζα διαφήμιση -Ρεπορτάζ ,όπου ο Φαναρτζής-EXPRESS επαναφέρει ως δια μαγείας!!! βαθούλωμα  σε αυτοκίνητο (πιέζοντας από την μέσα πλευρά), είναι για κλάματα.
Ο τύπος του συνεργείου τους...

CDS ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ> Ντοκουμέντα-σοκ της Αριστέας Μπουγάτσου. Σε δεινή θέση ο πρωθυπουργός! Η δημοσιογράφος εντόπισε τον Αντρίκο Παπανδρέου σε εταιρία που διαχειρίζεται κεφάλαια κατά της Ελλάδας!



Μια άγνωστη, αλλά παλαιά επενδυτική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1971), που διαχειρίζεται πάνω από 8 δισ. ευρώ και πελάτες της έχει θεσμικούς αλλά και πλούσιες οικογένειες, εμφανίζει ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της τον αδελφό του πρωθυπουργού, τον Αντρίκο Παπανδρέου.
Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών  ασφαλίστρων, όπου  φαίνεται  η εκτίναξή  τους στις  1.000  μονάδες

Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδες Πρόκειται για τη UNIGESTION, μια εταιρεία που αυτοσυστήνεται ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις δραστηριότητες των Hedge Funds και του Private Equity με γραφεία στη Γενεύη, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Σιγκαπούρη και στα Channel Islands.
Σε μια δυσεύρετη πλέον παρουσίασή της, η Unigestion, τον Μάρτιο του 2009 και υπό τον τίτλο:

Η ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

του Δημήτρη Καψάλα
Το επεισόδιο που συνέβη προ ημερών στη Σόφια, δείχνει την ύπαρξη αντιθέσεων στη βουλγαρική πολιτική σκηνή, ως προς την ακολουθούμενη εξωτερική πολιτική. Με την τοποθέτηση του κ. Μπορίσοφ στη βουλγαρική πρωθυπουργία, η χώρα στράφηκε καθαρά προς φιλοαμερικανική πορεία, μη κρατώντας ούτε τα προσχήματα.
Έτσι, εδώ και χρόνια με μύριες όσες προφάσεις μετατίθεται συνεχώς ο χρόνος λήψης απόφασης για τον περίφημο (ή διαβόητο;) αγωγό Πύργου-Αλεξανδρούπολης, ώσπου να ματαιωθεί, διότι ήδη οι Ρώσοι, ενοχλημένοι, δήλωσαν ότι θα πάψουν να χρηματοδοτούν την εταιρία κατασκευής.
Η στάση του κ. Μπορίσοφ διευκολύνει την...

Παραλίγο να πετάξουν στη θάλασσα τα τηλεοπ τικά Ες Ες της Μέρκελ και τους φοροεισπράκ τορες γερμανοτσολιάδες του ΣΔΟΕ στις Σπέτ σες

ao.jpg
Στις Σπέτσες πήγαν να πετάξουν στη θάλασσα το ΣΔΟΕ και τους Γερμανούς δημοσιογράφους που κατέγραφαν -δήθεν- ατασθαλίες των κατοίκων του νησιού
Όπως ακριβώς διαβάσατε…
Στις Σπέτσες βρίσκεται κλιμάκιο του ΣΔΟΕ αλλά με συνοδεία γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι γερμανοί δημοσιογράφοι μαγνητοσκοπούν τις οικονομικές -δήθεν- ατασθαλίες…
των επαγγελματιών του νησιού.
Έτσι πριν από λίγη ώρα ένα από τα θαλάσσια ταξί (ιδιοκτησίας του δημάρχου κ. Λυράκη) μετέφερε έναν Σπετσιώτη, φίλο του δημάρχου από την Κόστα χωρίς να του πάρει χρήματα. Οι γερμανοί βιντεοσκόπησαν την μη συναλλαγή και ενημέρωσαν το ΣΔΟΕ λέγοντας ότι ο οδηγός του θαλάσσιου ταξί δεν έκοψε απόδειξη.
Το ΣΔΟΕ επενέβη και… άρχισαν τα όργανα! Μαζεύτηκε όλο το νησί (και ο Δήμαρχος φυσικά) με άγριες και απειλητικές προθέσεις κατά των γερμανών και των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ!
Η απορία είναι πόσο γελοίοι μπορούμε να γίνουμε και πόσο υποτακτικοί των Γερμανών οι οποίοι όχι...

Δύο Τούρκοι και ένας Αλγερινός ανάμεσα στους κουκουλοφόρους προβοκάτορες του Συντάγματος.

Συνελήφθηκαν την ώρα που αποχωρούσαν από άνδρες της Δέλτα.
Για πείτε μας λοιπόν κύριε Καρχιμάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει Έλληνες για να προπηλακίζουν πράσινους βουλευτές και εσείς για αντίποινα βάζετε ισλαμοφασίστες για να χτυπούν τους αγανακτισμένους ώστε να προβοκάρουν και να σας δώσουν αφορμές;

Εάν υποθέσουμε κύριε Καρχιμάκη ότι...