Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 08, 2014

Η Κανέλλη θρηνεί πάλι δημοσίως...:"Η Χρυσή Αυγή καθορίζει την ατζέντα και τις εξελίξεις" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΣΧΟΣ ΓΙΑΤΙ «ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απογοητευμένοι οι καθεστωτικοί παπαγάλοι που η εθνομηδενιστική και μαρξιστική προπαγάνδα τόσων δεκαετιών δεν πιάνει στους Έλληνες.

Πολύ κουβέντα γίνεται εσχάτως, για το αν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοί ή… «παραπλανημένοι», «οργισμένοι» κ.τ.λ. Ο γνωστός καθεστωτικός δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης, δίνει τη δική του εξήγηση, υποστηρίζοντας ότι πολλές από τις ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι κοινός τόπος στην Ελλάδα (παρά την αριστερή ιδεολογική –και όχι μόνον- τρομοκρατία…). Ιδού:

«Αν οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής μέτρησαν επτά στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εμφορούνται από ακροδεξιές απόψεις, τότε μάλλον έχουν κακή πληροφόρηση. Οι άνθρωποι που πιστεύουν τις ίδιες ανοησίες με αυτούς, περί αίματος και τιμής, είναι πολύ περισσότεροι. Δεν περιορίζονται στη Νέα Δημοκρατία και απ’ ό,τι έδειξε η σύντομη περιπέτεια του νόμου για την ιθαγένεια δεν περιορίζονται καν στο πολιτικό σύστημα. Οι αντιλήψεις περί «αίματος» υπάρχουν ακόμη και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η πλειοψηφία του οποίου το 2013 εξέδωσε μια άξια του 19ου αιώνα απόφαση.

Δυστυχώς, για τη χώρα, πολλές από τις αντιλήψεις της Χρυσής Αυγής είναι κοινός τόπος. Πιστοποιείται και από το γεγονός ότι τα επίπεδα...

Ασύλληπτη παρέμβαση του Αθανασίου για να θαφθεί το σκάνδαλο χρηματισμού του Μιχελάκη από Εφοπλιστή... Αγνόησε ακόμη και τον Άρειο Πάγο!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συντριπτικές αποδείξεις για το γεγονός της παρέμβασης της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.
 
Μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής και τον θόρυβο που δημιουργήσαμε, η "δεμένη" δικογραφία εστάλη στη βουλή, την οποία έκλεισε παράνομα ο Σαμαράς ανήμερα της σχετικής συζητήσεως στην επιτροπή δεοντολογίας.
Μεταφέρουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού hotdoc που αποκάλυψε το σκάνδαλο χρηματισμού του υπουργού της ΝΔ Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη:

Από τις 16 Δεκεμβρίου του 2013 ζητούσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, την άρση της ασυλίας του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος εμφανίζεται σε δικογραφία που αποκάλυψε το Hot Doc και το Κουτί της Πανδώρας, να χρηματίζεται από.....

Παραλήρημα από τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Σαμαρά (Antinews) κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής...

agaph-moy-syrriknwsa-th-deksia 
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πονάει πολύ το σύστημα που η ψοφοδεξία διαλύεται λόγω της ανόδου της πατριωτικής Δύναμης που λέγεται Χρυσή Αυγή.

Συνεχίζει επί καθημερινής βάσεως τα παραληρηματικά του κείμενα, διανθισμένα με μπόλικες ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις, κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, το διαδικτυακό όργανο του φον Αντωνάκη (το διαβόητο antinews). Παραδεχόμενο πλέον, ότι πρόκειται για συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους, που ξέρουν πολύ καλά τι ψηφίζουν (άρα οι προερχόμενοι από την ΝΔ -Νέα Δυστυχία- δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο μαντρί ούτε με σφαίρες!). Σας παραθέτουμε μεγάλο μέρος του νέου παραληρήματος, για να δείτε τη λύσσα τους και να το… ευχαριστηθείτε:

«Να τελειώνουμε με το παραμύθι των «παραπλανηθέντων» ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής
Πρέπει κάποια στιγμή να.....

Οι μαχητές μοναχοί του Αγίου Όρους στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών


Οι μαχητές μοναχοί του Αγίου Όρους στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών

Επιστολή που δημοσιεύτηκε στην Εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Άγιον Όρος της Αγίας Αναλήψεως

Πολυσέβαστε Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής χαίρε εν Κυρίω πάντοτε. Ο λαός της Ελλάδος παρ’ όλην την ασφυκτική πίεση που του κάνουν τα κόμματα της κακιάς ώρας, ώστε να μην επιλέξει με την ψήφο του το κόμμα που θα τον λυτρώσει, που το κόμμα αυτό λέγεται Χρυσή Αυγή, έστειλε το μήνυμά του έστω και δια πυρός και σιδήρου! Και ανέδειξε τρίτο κόμμα την Ελληνική Αύρα που λέγεται Χρυσή Αυγή. Και δόξα τω Θεώ αρχίζει πλέον και φαίνεται η ψυχή του Έλληνα όπως πάντα γενναία όταν το θέλει!
Και το λέω αυτό διότι ποιο άλλο.....

Μια απάντηση και μια διπλή υπενθύμιση στον εκδότη του ΔΟΛ

Με την Χρυσή Αυγή ασχολήθηκε στο σημερινό άρθρο του στην εφημερίδα «Το Βήμα», ο εκδότης του ΔΟΛ και πατέρας του Βουλευτή της ΝΔ, Σταύρος Ψυχάρης. Επειδή εμείς είμαστε πιο δημοκράτες από τον εν λόγω κύριο, του οποίου οι εφημερίδες ουδέποτε έχουν φιλοξενήσει τις θέσεις του τρίτου πολιτικού κόμματος του τόπου, σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του, πριν πούμε το οτιδήποτε:
«Ισόβια!
Του Σταύρου Π. Ψυχάρη
Συμπληρώνονται οσονούπω 40 χρόνια από την πτώση της δικτατορίας και την αποκατάσταση του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Η επέτειος συμπίπτει με τα θλιβερά γεγονότα με πρωταγωνιστές τους οιονεί «κληρονόμους» του χουντικού καθεστώτος.
Όσοι ζήσαμε το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 με......

Ο ΜΕΓΑΣ… ΕΠΙΒΗΤΩΡ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ… ΚΑΡΟΤΟΥ

tatsopoulos

Η σημερινή εικόνα του κοινοβουλίου αποτελεί ντροπή για την χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία. Στα έδρανα του, συνωστίζεται ένας αχταρμάς διεφθαρμένων, λαμογιών,  μιζαδόρων, κλεφτών, κίναιδων και απατεώνων. Η παρουσία αυτών των “εκλεκτών” προσωπικοτήτων μολύνει από μόνη της το θαυμάσιο αυτό νεοκλασικό κτίριο των Αθηνών, το οποίο έχει μετατραπεί από ναός της Δημοκρατίας και θεματοφύλακας του πολιτεύματος, σε άντρο της διαφθοράς και της ακολασίας. Εκατοντάδες ανίκανα και άβουλα ανθρωπάκια -πολλοί από τους οποίους είναι εξαρτημένοι από ουσίες και ψυχοφάρμακα-, “κοσμούν” με την παρουσία τους τα έδρανα, άλλοτε ροχαλίζοντας, άλλοτε.....

Σιωνιστές και ισλαμιστές συμμαχούν για την άλωση της Ευρώπης από τους λαθρομετανάστες

Σιωνιστές και ισλαμιστές συμμαχούν για την άλωση της Ευρώπης από τους λαθρομετανάστες
Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ευρωπαίοι ηγέτες και πολιτικοί που προωθούν τις πολιτικές μετανάστευσης και πολυπολιτισμικότητας βρίσκονται υπό την εύνοια και ποικιλόμορφη εξάρτηση των απανταχού ιουδαϊκών οργανώσεων. Οι γονυκλισίες των Σαμαρά-Βενιζέλου στο ιουδαϊκό λόμπι είναι χαρακτηριστικές. Επίσης δεν είναι μυστικό  ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα και Ουγγαρία ήταν για τους Ιουδαίους άκρως απογοητευτικά, κυρίως λόγω των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ουγγρικού κόμματος Jobbik.
Αναφέρει προς τούτο η Jerusalem Post ότι «η επιτυχία των ακροδεξιών κομμάτων ανησυχεί τους Ιουδαίους της Ευρώπης», ενώ το γνωστό και μη εξαιρετέο American Jewish Committee (AJC) καταγγέλλει το γεγονός ότι το ουγγρικό κόμμα Jobbik είναι πλέον το.......

BankingNews.gr. Το προφίλ των ψηφοφόρων της Χρυσής: "Υπερήφανοι Έλληνες που Αγωνίζονται..."


Bankingnews: “Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι υπερήφανοι Έλληνες πατριώτες”

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews.gr αναλύει το "προφίλ" των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.

"Να σταματήσει η υποτίμηση του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής…
Αφορμή και αιτία του κειμένου αυτού αποτέλεσε η πλειάδα δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα που ανέφεραν ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που άλλοτε χαρακτηρίζονταν  εξαπατημένοι και αγανακτισμένοι και άλλοτε συνειδητοποιημένοι.
Είναι αλήθεια ότι......

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 8.602 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ VODAFONE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΟΣΑ;

nsaparakolothiseis
Φυσικά και δε μας προκαλεί σοκ η είδηση που βγαίνει από «Έκθεση Γνωστοποίησης» (Disclosure Report) 40.000 σελίδων, της εταιρείας Vodafone, που βγήκε στη δημοσιότητα και υποστηρίζει ότι κρατικές υπηρεσίες των 29 χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, πολλές φορές δίχως καν να ζητήσουν την άδειά της, υποκλέπτουν και καταγράφουν τις συνομιλίες πολιτών από κινητά τηλέφωνα, έχοντας εγκαταστήσει στο δίκτυό της – όπως και στα δίκτυα άλλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων- συστήματα άμεσης πρόσβασης.

Σύμφωνα με την βρετανική Guardian, η......

Η δικτατορία των greeklish

“...Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη Θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς, για την πολιτική των ΗΠΑ... “
 
Χένρι Κίσινγκερ
 
 
Αυτά τα πολύ συμπαθητικά λογάκια έχει πει για την δυσκολοκυβερνησία και την ατιθασότητα που μας χαρακτηρίζει ως Έθνος, Λαό και Φυλή ο εβραϊκής καταγωγής Χένρι Κίσινγκερ. Όταν πρόκειται για τον παγκόσμιο Σιωνισμό, την παγκόσμια διακυβέρνηση η οποία υλοποιείται από σκοτεινά κέντρα εξουσίας (Λέσχη Bildelberg, Αμερικανο-Εβραϊκό Λόμπυ κτλ...) είμαστε όντως πολύ ατίθασοι και ....