Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015

Ο Παπαχελάς προειδοποιεί: Να τα βρουν οι μνημονιακοί, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Την άμεση ανάγκη για συγκρότηση ενός και μόνου κόμματος που να μπορέσει να εκπροσωπήσει το «ΝΑΙ» στα μνημόνια και την υποταγή προτείνει ο Παπαχελάς στους πολιτικάντηδες, μέσω άρθρου του σε φιλελεύθερη (σε τίτλο και προφανώς υφή) ιστοσελίδα. Ο λόγος για τον οποίο δημιουργείται αυτή η, κατά Παπαχελά, ανάγκη είναι ο φόβος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ιδού τι γράφει: «Ένα 38,5 % του ελληνικού λαού αναζητά ηγεσία. Πρόκειται για το ποσοστό των ψηφοφόρων που ψήφισαν φιλοευρωπαϊκά κόμματα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Δεν είναι ένα ευκαταφρόνητο ποσοστό. Του λείπουν όμως τρία κρίσιμα μπλοκ:...

Ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο και τον Μάνο μέσα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στέλνοντας το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.

Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη παρά την προσπάθεια παρακρατικών ομάδων να αμαυρώσουν την τελετή Τιμής και Μνήμης. Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρθηκε στην επέτειο της άνανδρης δολοφονίας των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών. Ούτε οι σφαίρες όμως ούτε οι φυλακές είναι ικανές να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές! Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των νεκρών Ηρώων και ακούστηκε η ιαχή ΑΘΑΝΑΤΟΙ μέσα στη βουλή, όπως αρμόζει στους δύο πεσόντες αγωνιστές για την πατρίδα.

Δείτε το βίντεο...

Πορεία μαθητών στην Κατερίνη με σύνθημα “Μακεδονία Γη Ελληνική” - Βίντεο


Μαχητική πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Κατερίνης πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ, φωνάζοντας συνθήματα για τα προβλήματα του σχολείου, αλλά και για τη Μακεδονία, αφού ζητούσαν να αποσυρθεί άμεσα βιβλίο που αποκαλεί τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Οι μαθητές ζητούσαν από την κυβέρνηση την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στα σχολεία και μαθητική επιτροπή ανέβηκε στο δημαρχείο...

Στην σιωνιστική Ευρώπη γκρεμίζουν ιστορικές εκκλησίες για να χτιστούν τζαμιά - ΒΙΝΤΕΟ

1
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Εδώ και καιρό έχει ξεσπάσει ένας χαρακτηριστικός αμείλικτος πόλεμος κατά του Χριστιανισμού σε όλη την Ευρώπη. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να γκρεμίζουν ιστορικές εκκλησίες για να ανοίξει ο δρόμος να κτιστούν μουσουλμανικά τεμένη.

Ο πόλεμος ενάντια του Χριστιανισμού έχει πλέον πάρει μανιώδεις εκτάσεις. Ιδιαίτερα...

Το σύνθημα που συγκλόνισε στη χθεσινή πορεία....ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε το...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!.ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ..

55386-leventis-afisa

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως στα αλήθεια Έλληνα αισθάνεσαι λίγο "μαλάκας" μετά αυτές τις αποκαλύψεις για τον 'αντισυστημικό' Β. Λεβέντη;!
Ο  ΒΑΣΙΛΗΣ  ΛΕΒΕΝΤΗΣ  ΣΕ …ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ…ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΕΝΑ- ΕΝΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΕ  ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ  ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…..ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΈΒΗΚΕ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒ 2012…
leventis

Παρακρατικός κινηματογραφούσε τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από τη ΓΑΔΑ... "Μούγγα" τα ΜΜΕ

gada_katargrafeas_(1)

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εθνικιστές δεν φοβούνται να δείξουν τα πρόσωπά τους γιατί το μέτωπό τους είναι καθαρό και το βλέμμα τους τίμιο. Δεν μας πτοεί καμιά απόπειρα τρομοκράτησης.

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, το Σάββατο το μεσημέρι «άγνωστος» -προφανώς κυπιτζής- πιάστηκε στα πράσα να μαγνητοσκοπεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ από μπαλκόνι της ΓΑΔΑ τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στη συγκάλυψη των κόκκινων σκυλιών που δολοφόνησαν τον Γιώργο και τον Μάνο.
Αντιδράσεις από τους… δημοκράταρους; Καμία ασφαλώς! Κουβέντα τα....

Είναι λίγο το 7% της Χρυσής Αυγής; Τα παραδείγματα Ισπανίας και Πορτογαλίας…


Είναι λίγο το 7% της Χρυσής Αυγής; Τα παραδείγματα Ισπανίας και Πορτογαλίας…

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από λίγο καιρό, έγιναν βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία και το εκεί εθνικιστικό κόμμα έλαβε αμελητέα ποσοστά. Σε λίγο καιρό θα γίνουν εκλογές στην Ισπανία. Στις οποίες δεν αναμένεται να διακριθεί κανένα από τα εκεί υπάρχοντα 2-3 εθνικιστικά κόμματα.

Μιλάμε για δύο χώρες –και μάλιστα της Νοτίου Ευρώπης- με πολλά κοινά με την Ελλάδα. Με βασικότερο κοινό και των τριών χωρών, το Μνημόνιο της λαϊκής δυστυχίας.
Γιατί άραγε στην μνημονιακή Ελλάδα η Χρυσή Αυγή, παρά τις....

Ο Ήρωας Αλέξανδρος Γέροντας στην "ΕΜΠΡΟΣ": "Η ενωμένη εθνικιστική ελληνική νεολαία θα φέρει την Αναγέννηση"


Αλέξανδρος Γέροντας: Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν την Ελληνική κοινωνία

Μια συνέντευξη «χαστούκι» στο πρόσωπο του διεφθαρμένου συστήματος, μας παραχώρησε στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός" ο ένας από τους δύο επιζώντες της τρομοκρατικής επίθεσης κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια, την 1η Νοεμβρίου 2013 κ. Αλέξανδρος Γέροντας. Η επίθεση αυτή κόστισε την ζωή σε δύο νέα παιδιά. Τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη.
Ο τρίτος στόχος των τρομοκρατών κατάφερε να διαφύγει βαρύτατα τραυματισμένος, και έτσι να σώσει την ζωή του. Μετά από.....

Το ΕΛΑΜ τίμησε με Εθνικιστική πορεία τους Ήρωες Φουντούλη - Καπελώνη. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Οι ΕΛΑΜίτες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης - ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Δεκάδες ΕΛΑΜίτες έδωσαν επιβλητικό παρών στην δυναμική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους δύο Ήρωες του Εθνικισμού, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν άνανδρα κάτω από....

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ_ΒΟΥΛΗ

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Εμπρός«.

Μεγάλο κατήφορο έχει πάρει η χώρα. Το μνημόνιο της αριστεράς φέρνει μαζί του και άλλα πολλά…
Δυσαρεστήθηκαν πολλοί και ανάμεσά τους και κάποιοι ψευτοεθνικόφρονες για την αναφορά μου στην Βουλή στο όνομα των Σκοπίων και τα όσα υπογείως απεργάζονται εις βάρος του Έθνους.
Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μία....

Οι συγκλονιστικές ομιλίες στην τελετή Τιμής και Μνήμης για τα Αθάνατα αδέρφια μας - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Αλέξανδρος Γέροντας: Ο Γιώργος και ο Μάνος έδειξαν τον δρόμο του Αγώνα και της Θυσίας...