Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

Η E.E. αποφάσισε να εξοπλίσει τους δολοφόνους του Συριακού λαού

Η  Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε στην σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 27.05 (βράδυ) να αρθεί η απαγόρευση παροχής όπλων (εμπάργκο) στους αντιπάλους του Ασσάντ. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα κράτη-μέλη της Ε.Ε. θα μπορούν να προμηθεύουν με σύγχρονα όπλα τους δολοφόνους κανίβαλους ισλαμιστές που σφαγιάζουν τον συριακό λαό. Το συνονθύλευμα από Τούρκους, Τσετσένους, Σαλαφιστές και άλλους μουσουλμάνους φονιάδες θα συνεχίσει τις σφαγές με όπλα που θα προέρχονται από τους «δημοκράτες» της Ε.Ε.

Στην σύνοδο των Βρυξελών παρών ήταν και ο Υπ. Εξωτερικών Αβραμόπουλος, ο οποίος...

Οι γάλλοι υποτακτικοί του Σιωνισμού θέλουν να θέσουν εκτός νόμου τις Εθνικιστικές οργανώσεις της Γαλλίας


Οι επιτυχημένες διαδοχικές διαδηλώσεις στη Γαλλία έχουν θορυβήσει τη σοσιαλιστική κυβέρνηση. Όπως είναι γνωστό η αντίθεση στον νόμο που επιτρέπει τον «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς, κατέβασε στους δρόμους εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλους. Την Κυριακή 27/5 η συγκέντρωση στο Παρίσι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ο αριθμός των συμμετεχόντων έφθασε το 1.000.000. Φυσικά, οι διαδηλωτές, όλον αυτόν τον καιρό, δεν ήταν μόνο εθνικιστές ή  εθνικοσοσιαλιστές. Δεξιοί, παραδοσιακοί δεξιοί, καθολικοί μέχρι και......

Η «ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΤΟΥ «ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ» ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ.

souli-3
Γράφει ο Αντίοχος

Συνέχισε το παραμύθι για τις… φράξιες που δήθεν υπάρχουν μέσα στην Χρυσή Αυγή, η λαχανοφυλλάδα «Πρώτο Θέμα» (ή «Πρώτο Ψέμα»), βάζοντας κι αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον συναγωνιστή Χρήστο Παππά. Πρόκειται για ένα ακόμη κιναιδογράφημα της επονομαζόμενης «ομάδας αλήθειας» (που μόνο την αλήθεια δε λέει…) των ανήλιαγων υπογείων του Μαξίμου, που σκοπό έχει να σπείρει ζιζάνια και να σπάσει το ηθικό των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής. Για να μη λέμε πολλές κουβέντες, ιδού η έμμετρη απάντησή μου:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Πάντζας αναφωνεί "Χάιλ Χίτλερ" το 71'!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γλαφυρή απάντηση της Χρυσής Αυγής στην προπαγάνδα των "ΝΕΩΝ" για τον αφγανό

Χλευαστική, όπως ταιριάζει σε όλους τους δημοσιογράφους - μισθοφόρους του εγχώριου καθεστώτος, η απάντηση της Χρυσής Αυγής:

Στέλεχος της... ΝΔ ο Αφγανός της Κέρκυρας: Έχει τατουάζ με την «δάδα»

Βγήκαν φωτογραφίες του Αφγανού που αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη Ελληνίδα και μία έκπληξη περίμενε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, το οποίο δεν κατάφερε να αποκρύψει ότι ο εν λόγω Αφγανός είναι παλιό στέλεχος της ΝΔ, αφού έχει τατουάζ με το παλιό σήμα του κόμματος της Συγγρού, την «δάδα». Επίσης, τα γράμματα "Ν" και" R" που φέρει σε άλλο σημείο του σώματός του παραπέμπουν προφανώς στην......

Για 3η φορά στη Λέσχη Bilderberg ο οσφυοκάμπτης Στουρνάρας...Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιδρά στην αναθελληνική στάση του κνίτη Υπουργού Οικονομικών

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..."

ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ 

Από τις 6 έως στις 9 Ιουνίου μην αναζητήσετε τον Υπουργό Οικονομικών, Στουρνάρα στην Ελλάδα...

Θα βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg. (για 3η φορά!!!!)

Στην πρώτη του φορά το 2009 ήταν η χρονιά πριν από την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα που σήμανε και την αρχή του ξεπουλήματος της Εθνικής Κυριαρχίας και της υποδούλωσής μας.
Το 2010 προσεκλήθη για δεύτερη φορά, λίγο πριν αναλάβει Υπουργός Ανάπτυξης μετά τον εκλεκτό της Τριημερούς Επιτροπής του Ροκφέλλερ, Παπαδήμο, και προετοιμαστεί για τον ρόλο που θα διαδραματίσει το προσεχές διάστημα.

Ο πρώην;! μπολσεβίκος, νυν καπιταλιστής - Τραπεζίτης του σάπιου κατεστημένου,Υπουργός της πτωχοποίησης του Ελληνικού Γένους θα παρευρεθεί στην σκοτεινή - υπερστοά της Ευρώπης και φέτος, που........

ΠΑΤΕΡΑΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ – ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ: ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

563713_512979012094858_1687394188_n
Δηλώσεις σε γνωστή ειδησεογραφική ιστοσελίδα έκανε ο πατέρας της 20χρονης Ελληνίδας φοιτήτριας που πέταξε σε γκρεμό 8 μέτρων ο Αφγανός κακοποιός στην Κέρκυρα. Αφού αναφέρθηκε σ’ αυτό καθ’ αυτό το φρικιαστικό περιστατικό, ολοκλήρωσε τη συνέντευξη με τα παρακάτω λόγια:

«Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, όμως το πρόβλημα με τους μετανάστες είναι μεγάλο για τα παιδιά πλέον. Βλέπω να......

Η Περιφέρεια Αττικής προσκαλεί τους τουρίστες..."Ελάτε στην Ελλλάδα μέσω...."Macedonia" "


macedonia-sgouros

 Απίστευτη πρόκληση για όλους τους Έλληνες θεωρείται η αναφορά σε επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής που κόστισε ένα κάρο λεφτά (κάποιοι μιλούν και για σκανδαλώδες
ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ) για την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό η αναφορά στο κράτος των Σκοπίων με το όνομα Macedonia!

Είναι τρομερό και μόνο να....

Ανακοίνωση της Άγκυρας υπέρ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ: "Ρατσιστική η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε και Διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ... 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ....;!;!

Μόνο κλέψουν το σπίτι σου θα "επαναστατήσεις"...;!


Στήριξη από την Τουρκία λαμβάνουν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και βέβαια η απίθανη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταθλήτρια των ιστορικών αναθεωρήσεων, Μαρία Ρεπούση αναφορικά με τις θέσεις τους για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο:

Σε ανακοίνωσή του τουρκικό υπουργείο Εξωτερικό (υπ'αριθμ. 150) το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες» τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας ενώ καλεί τη Βουλή των Ελλήνων να «απορρίψει τους χαρακτηρισμούς αυτούς που δηλητηριάζουν την ελληνο-τουρκική φιλία» και να συνταχθεί με τις θέσεις της Μαρίας Ρεπούση.

Η εμπλοκή της Τουρκίας στα εσωρερικά της χώρας και ο......

Αυτά παθαίνουν οι λαθρομετανάστες στις ισλαμικές χώρες.....ΚΡΕΜΑΣΜΑ σε δημόσια θέα!!!!

Δείτε ποια είναι η "τύχη" των λαθρομεταναστών στην ισλαμική χώρα της Σαουδικής Αραβίας για να καταλάβετε για ποιο λόγο δεν θέλουν να φύγουν ποτέ από την Ευρώπη....

Συνεχίζεται ο αφελληνισμός στα σχολεία...Τωρά αλλάζουν και την ορθογραφία

Χθες κάναμε με την 8χρονη κόρη μου τα μαθήματα του σχολείου. Μετα την αντιγραφή , τα μαθηματικά , καταλήξαμε στην ορθογραφία. Στην Δευτέρα δημοτικού ειναι μια ή δυο, το πολύ, προτάσεις.
 Της ζήτησα να την γράψει μερικές φορές και να μου φέρει το πρόχειρο να την δώ. Την έφερε η κακομοίρα και μόλις την είδα της είπα να προσέχει περισσότερο γιατι αν την μαθαίνει λάθος , λάθος θα την γράψει την επόμενη μέρα στο σχολείο. Της επεσήμανα ότι.....