Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2015

ΕΥΓΕ... Δεν εγέρθησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην ορκωμοσία των αθέων και των ισλαμιστών


Δεν εγέρθησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην ορκωμοσία των αθέων και των ισλαμιστών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απέναντι στη λήθη των πολλών, η Δύναμη της Πίστης των λίγων και ισχυρών. Οι Έλληνες πρέπει όλοι να χειροκροτήσουν τη στάση των Εθνικιστών που πρωτίστως τιμούν τη συλλογική, εθνική μνήμη και το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Νέα ήθη φέρνει στη βουλή το νεο-μνημονιακό καθεστώς Σύριζα - ΝΔ με τον νεοδημοκράτη προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να απαιτεί από τους βουλευτές να εγερθούν κατά τον πολιτικό όρκο και τον όρκο στο κοράνι!
Τελικώς, μόνον οι....

Για αυτό δε θα γίνουμε ΠΟΤΕ "φίλοι" με τους μογγόλους... 1922, 400 ΤΟΝΟΥΣ ΟΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙΑ

genoktonia_pontioi___article

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτό το Ολοκαύτωμα αμφισβητείται από τα ανθελληνικά, αμόρφωτα σκουπίδια του "αριστερού" Υπουργείου Παιδείας, και από την πασκόσμια τυρρανική σιωνιστική κοινότητα... Αν είχε συμβεί στους εβραίους όμως...;! Τι θα γινόταν άραγε;
 
«…400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν…».

Αυτές τις ημέρες του 1922 γραφόταν δύο από τις τελευταίες πράξεις της Γενοκτονίας εναντίον των Ελλήνων της Θράκης, της Μικράς Ασίας, του Πόντου. Μία ήταν καταστροφή της Σμύρνης και η άλλη η ανακωχή των Μουδανιών, με την οποία ο Ελληνισμός υποχρεώθηκε σε φυγή και από τη Θράκη.
Από τον όμορφο αυτό λιμένα όμως της Θρακικής ενδοχώρας, δεκαπέντε μήνες αργότερα θα διαδραματιζόταν η τελευταία και πιο φρικιαστική πράξη του Ελληνικού Ολοκαυτώματος. Μπορεί οι Νεότουρκοι, Τζεμάλ, Ενβέρ και Ταλαάτ πασά και ο Μουσταφά Κεμάλ, να δολοφόνησαν 1.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες, αλλά φρόντισαν να τα εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Ο Χ. Αγγελομάτης στο βιβλίο του «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» (Αθήνα 1924) αναφέρεται στο μέγεθος του εγκλήματος, τους θύτες και τους συνεργάτες τους: «Οι παλαιότεροι θα ...

Το σύστημα, το ΚΚΕ και τα μπροστινά έδρανα της Βουλής


Το σύστημα, το ΚΚΕ και τα μπροστινά έδρανα της Βουλής

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα γίνεται η ορκωμοσία των νέων βουλευτών και θα επαναλειτουργήσει η βουλή. Ωστόσο, υπάρχει ένα διαδικαστικό ζήτημα, αλλά με τεράστια πολιτική σημασία, για όποιον έχει μάτια και μπορεί να δει: οι θέσεις που θα καταλάβουν τα κόμματα στην νέα βουλή.
Μάλιστα, οι θέσεις των κομμάτων στην νέα βουλή έχουν προαποφασιστεί (από ποιούς άραγε;) και δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.
Τι παρατηρούμε; Ότι....

Εδώ λαθρομετανάστες, εκεί λαθρομετανάστες, παντού λαθρομετανάστες...


Εδώ λαθρομετανάστες, εκεί λαθρομετανάστες, παντού λαθρομετανάστες...

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Μόνη έννοια της μνημονιακής κυβέρνησης και του λαθροδήμαρχου Καμίνη είναι το πού θα τοποθετήσει τους εισβολείς αφγανούς, ιρακινούς, πακιστανούς, που ονομάζει προκλητικά... "πρόσφυγες". Στο Ελληνικό, στα Λιόσια, στο Γαλάτσι, στην Αμυγδαλέζα, ή παντού; Η απάντηση είναι παντού, δυστυχώς. Είναι τόσες πολλές οι χιλιάδες που έχουν εισβάλει και συνεχίζουν καθημερινά να εισβάλουν και είναι τόσο σφραγισμένα τα σύνορα προς το εξωτερικό που μην έχετε καμία αμφιβολία.
Σε λίγες ημέρες, το...

Η πορεία της Χρυσής Αυγής στη νέα Βουλή: "Θα διεκδικήσουμε τα δίκαια των Ελλήνων, ενάντια στο Μνημόνιο και τη Λαθρομετανάστευση" - ΒΙΝΤΕΟ

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 18 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

orkomosia_3.10_2__articleΈδωσαν σήμερα τον καθιερωμένο θρησκευτικό όρκο οι 18 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.
Οι Συναγωνιστές θα δώσουν και πάλι τον Αγώνα εντός και εκτός Βουλής για Ελλάδα και Ελευθερία απέναντι σε.....

Οι Έλληνες επιχειρηματίες φεύγουν και επενδύουν τους κατσαπλιάδες στην Αλβανία λόγω.... αντεθνικών κυβερνήσεων!


Το τέλος της Εθνικής μας Οικονομίας: Στους κατσαπλιάδες επενδύουν οι εγχώριες εταιρείες

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν υπάρχει επαρκής δικαιολόγηση ενός ευπατρίδη επιχειρηματία που στηρίζει μια εχθρική οικονομία. Ωστόσο σαν επιχείρημα μπορούμε μόνο να δεχθούμε την αντιναπτυξιακή, φορομπηχτική και πλήρως εκδικητική στάση του "ελληνικού" κράτους εναντίον του, που τον εξαναγκάζει να ιδιωτεύσει σε άλλη χώρα. Μόνο σε ένα Εθνικό Κράτος και οι δυο παραπάνω θνησιγενείς για την εθνική οικονομιά, αντιλήψεις θα... "πέθαιναν" και θα έδιναν τη θέση τους στην καλώς εννοούμενη ιδιωτική οικονομία, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Κεντρική Τράπεζα της Αλβανίας προς την μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί η χώρα μας τα τελευταία έτη. Σύμφωνα με την Τράπεζα της Αλβανίας στο τέλος του 2014 το σύνολο του ενεργητικού της οικονομίας ανήκει σε ξένες εταιρείες με την χώρα μας να πρωτοστατεί ως τον μεγαλύτερο επενδυτή αφήνοντας πίσω της χώρες όπως ο Καναδάς και η Ιταλία.
Συγκεκριμένα, το 26% των μετοχών, περίπου 1,1 δισ. ευρώ, ανήκουν σε ελληνικές εταιρείες και σύμφωνα με οικονομολόγους οι δείκτες αυτοί απεικονίζουν την τεράστια επίδραση της Ελλάδας στην οικονομία της Αλβανίας. Η Τράπεζα της Αλβανίας αναφέρει πως....

Ο Δρόμος του Καθήκοντος


Ο Δρόμος του Καθήκοντος

“Αντί για όλα τα θνητά πράγματα, οι Άριστοι επιλέγουν ένα μόνο: την Αιώνια Δόξα. Αντίθετα, οι πολλοί αρκούνται στο να χορταίνουν σα τα ζώα”
Ηράκλειτος ο Εφέσιος 

Αρκεί κάποιος να ανοίξει ένα περιοδικό ή ένα φύλλο της εφημερίδος ‘’Χρυσή Αυγή’’ της δεκαετίας του 1990, ώστε να διαπιστώσει πως όσα σήμερα υποστηρίζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, υπήρξαν ο πυρήνας της ιδεολογικής και πολιτικής μας κοσμοθεάσεως από γεννήσεώς του. Έχουν παρέλθει έκτοτε, δύο και πλέον δεκαετίες και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ακολουθεί δίχως παρέκκλιση την ίδια σταθερή ιδεολογική πορεία. Οι εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 και ο Εθνικιστικός Θρίαμβος που τις σημάδεψε, οδήγησε μεγάλες μάζες συμπατριωτών μας, στην αγκαλιά του Κινήματος. Μέσα σε αυτές τις μάζες, βρίσκονται αγωνιστές, οι οποίοι....