Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2015

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra TV, όπου παραχώρησε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, στην ρωσοτουρκική κρίση, στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Δείτε το βίντεο...

Χάος στην Ειδομένη: Υψώνουν φράχτη οι σκοπιανοί - Βιαιότητες από τους λαθρομετανάστες!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μέχρι και οι γυφτοσκοπιανοί παίρνουν μέτρα εναντίον των λαθρομεταναστών! Στο Ελλαδιστάν τίποτα...

Eκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Ειδομένη με χιλιάδες Ιρανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Πακιστανούς και Μαροκινούς να πετούν πέτρες και ξύλα εναντίον σκοπιανών αστυνομικών αρχών. Ο λόγος που η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ήταν η ανέγερση μεταλλικού φράχτη από την πλευρά των Σκοπίων, προκειμένου να αποτρέψει τις λαθρομεταναστευτικές ροές να εισέλθουν στην ενδοχώρα.

Πιο συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες άρχισαν από την πλευρά των Σκοπίων εργασίες κατασκευής φράχτη με συρματόπλεγμα...

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΡΩΣΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η κατάρριψη του sukhoi 24, του ρώσικου πολεμικού που βομβάρδιζε στα όρια των τουρκοσυριακών συνόρων κομβόϊ βυτιοφόρων που ερχόντουσαν από την Συρία και πήγαιναν στην τουρκία, πραγματοποιήθηκε γιατί χαλούσε την «δουλειά» και ανατίναζε τα κέρδη της οικογένειας Ερντογάν.
Ποντάριζε δε, στην στήριξη του ΝΑΤΟ, δημιουργώντας μια προβοκάτσια που...

ΠΕΡΙ ΚΙΠΑ

«Το να φοράει κάποιος το κιπά σημαίνει ότι διακηρύττει «Είμαι περήφανος που είμαι Εβραίος»» – Richard Rabkin (Jewlarious)

Το newsbeast ενημερώνει τους κακεντρεχείς ότι μέχρι και «πλανητάρχες» φόρεσαν το κιπά. Να μην το φορέσει...

Βρώμικη προπαγάνδα υπέρ των τζιχαντιστών στο τουρκοσήριαλ “Ταμάμ” του ΑΝΤ1 - Εισαγγελέας υπάρχει;

Τι κάνουν τα πορνοκάναλα της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου και των διαπλεκόμενων εργολάβων στα διαλλείματα της αντι-χρυσαυγίτικης λασπολογικής εκστρατείας τους; Προβάλλουν τουρκοσήριαλ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, μετά από μάχη στήθος με στήθος των πορνο-τουρκο-κάναλων ΑΝΤ 1 και mega «νικητής» ανεδείχθη ο ΑΝΤ 1 και η προπαγάνδα του υπέρ της Αλ Νούσρα!

Σε ένα επεισόδιο της εμετικής σειράς που προωθεί το έκτρωμα της περιβόητης “ελληνoτουρκικής φιλίας” η μουσουλμάνα κοπέλα δίνει ένα χαρτάκι στο αγόρι της, με τη σημαία της Al-Nusra και του προτείνει να το μάθει απ’ έξω…Το χαρτάκι λέει επάνω.”La ilaha illallah Muhammadour Rasulullah.”

Σε ελεύθερη μετάφραση:...

Ζιρινόφσκι: “Οι Έλληνες πρέπει να αντεπιτεθούν μαζί μας! Θα πετάξουμε τους τούρκους έξω από την Κύπρο και θα μπούμε στην Κωνσταντινούπολη!” - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ωραία θα'ταν. Τουλάχιστον οι Ρώσοι εκφράζουν ανοιχτά τις ευνοϊκές τους προθέσεις υπέρ μας.

Ο εθνικιστής ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και κυβερνητικός εταίρος του Putin, Vladimir Zhirinovsky, προέβη σε μία σειρά εξαιρετικών δηλώσεων, που αφορούν τις γεωστρατηγικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Παρουσίασε τις θέσεις του για μία ευρύτατη συμμαχία εναντίον της Τουρκίας, στην οποία θα μετέχει η Ελλάδα, η Ρωσία, η Σερβία και η Αρμενία.

Τόνισε μάλιστα πώς σε μία τέτοια περίπτωση οι Έλληνες θα χτυπήσουν τον τουρκικό στρατό...

JEROUSALEM POST: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές ρεπορτάζ από την επίσκεψη Τσίπρα στο Ισραήλ είχε ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post, χαρακτηρίζοντάς τον «φίλο του Ισραήλ».

Ο δε Άριελ Μέκελ, πρώην πρεσβευτής του σιωνιστικού κράτους στην Ελλάδα κατά τα έτη 2010-2014, χαρακτήρισε τον Τσίπρα «άνθρωπο των εκπλήξεων» , εννοώντας των… ευχάριστων –για τους σιωνιστές- εκπλήξεων.

Ο Μέκελ είχε γράψει ένα άρθρο τον Ιανουάριο –μόλις έγινε ο Τσίπρας πρωθυπουργός, υπό τον τίτλο «Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση: Το Ισραήλ έχει λόγο ανησυχίας», στο οποίο εξέφραζε τους φόβους του για την αρνητική επιρροή που ενδεχομένως να είχαν κάποιοι φολκλορικοί συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά καιρούς το παίζουν… «αντιιμπεριαλιστές» και «φίλοι των Παλαιστινίων» και για το σταμάτημα της ελληνο-ισραηλινής στρατιωτικής συνεργασίας.

Στο τωρινό άρθρο του, ο Μέκελ τονίζει ότι η στρατιωτική συνεργασία όχι μόνο διατηρήθηκε, αλλά...

Ο Ριζοσπάστης ομολογεί την προδοσία του ΚΚΕ στον πόλεμο του 40’

Στον “(Β)ριζοσπάστη” στην στήλη “Σαν Σήμερα” δημοσιεύθηκε το εξής:
«1940 Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., Νίκος Ζαχαριάδης, γράφει το δεύτερο ανοιχτό του γράμμα προς το λαό της Ελλάδας, καταδικάζοντας το συνεχιζόμενο ελληνοϊταλικό πόλεμο έξω από τα σύνορα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η Ελλάδα δεν έχει καμιά θέση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ανάμεσα στην Αγγλία και Ιταλία-Γερμανία (…) είμαστε ξένοι προς τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που κάνουν οι πλουτοκρατικές μεγάλες δυνάμεις».
Ο Ν. Ζαχαριάδης, όντας κρατούμενος στις φυλακές της μεταξικής δικτατορίας στην Αθήνα, διαβίβασε το γράμμα στην «Προσωρινή Διοίκηση» του Κόμματος για δημοσίευση. Η «Προσωρινή Διοίκηση», όντας κατασκεύασμα της Ασφάλειας, κάτι που ο Ν. Ζαχαριάδης δεν είχε ακόμα αντιληφθεί (ή δεν ήταν ακόμα βέβαιος γι’ αυτό), δεν το δημοσίευσε. Το παρέδωσε στον Μανιαδάκη, υφυπουργό Δημόσιας Ασφάλειας της κυβέρνησης Μεταξά. Το δεύτερο γράμμα είδε το φως της δημοσιότητας το 1947.»

Χαιρόμαστε που οι μόνιμοι εθνοπροδότες του ΚΚΕ ομολογούν τα αίσχη τους (και) για την περίπτωση του Ελληνοϊταλικού Πολέμου το 1940. Ως πόλεμο «πέρα από τα σύνορα», και ως εκ τούτου «καταδικαστέα», οι τόσο μεγάλοι «πατριώτες» εννοούσαν την απελευθέρωση...