Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2011

Το «Paris Match» θυμήθηκε τις ιστορίες του Ανδρέα με τη Μιμή που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία!

«Σεξ, σκάνδαλα και πολιτική». Αυτός είναι το τίτλος της νέας καλοκαιρινής σειράς αφιερωμάτων του γαλλικού περιοδικού «Paris Match», που περιστρέφεται γύρω από τους «αμαρτωλούς έρωτες» των πολιτικών ανδρών της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής και κυκλοφόρησε (τυχαίο;) τις ημέρες που γινόταν η Σύνοδος Κορυφής για τη... διάσωση της Ελλάδας.

Οσο για την αφορμή της έκδοσης της ροζ σειράς;

Λαυρεντιάδης: Ένας από τους "εκλεκτούς" της Νέας Τάξης...


Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα
Θυμίζουμε τις “συμμετοχές” ΝΕΠ :
• Το 12,53% της Πήγασος Α.Ε. (ένεση ρευστότητας στον Μπόμπολα).
• Το 26,66% της ΚΠΜ Εκδοτικής του Γ.Κύρτσου (City Press, City Auto Moto, Sunday Press).
• Το 10,14% στη Χ.Κ. Τεγόπουλος (η εξαγορά έγινε εν αγνοία της οικογένειας Τεγόπουλου κάτι που είχε προκαλέσει την οργή της Μάνιας).
• Το 49% της Veto του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (λίγο πριν το λουκέτο στην εφημερίδα της Κάτω Κηφισιάς).
• Το 100% του ραδιοσταθμού Flash FM (από τον Κόκκαλη).
• Το 100% της Athens News.
• Το 100% της Espresso (από Φιλιππάκη – Βαρδινογιάννη) και το espresso.gr
• Το 100% της Ισοτιμίας και το isotimia.gr
• Τη Daily Press σε ποσοστό 100% (L officiel Hellas, Jolie, L Oficciel Hommes, BBC Olive, Spectacular Spiderman, Μπομπ Σφουγγαράκης, Top Scorer, Spiderman and Friends, parents, Ντόρα, Pokemon, Hot Wheels (είναι αυτά που έκλεισε ή θα αναστείλει την έκδοσή τους).
• Το...

Ένα διαχρονικό άρθρο και το ποιοί είναι οι Μογγολότουρκοι και ποιές οι προθέσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο


<em>A photograph published on the social networking service Twitter on July 6, 2009 purportedly shows a dead body following a riot in Urumqi, Xinjiang Uygur Autonomous Region on July 5, 2009.</em>
Νεκρός Χαν από τη δολοφονική μανία των Οϊγκούρων


Όσο και αν προσπαθούν τα δυτικά μέσα να υποβαθμίσουν τα γεγονότα στην επαρχία Ξινγιάνγκ πετώντας τις γνωστές κορώνες περί “παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” εντός Κινεζικού εδάφους, η Κίνα είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει τη σχεδιαζόμενη – υποκινούμενη γενοκτονία εντός του εδάφους της.
Τα γεγονότα τα οποία Κινέζοι αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν ως “πρόβα αποσταθεροποίησης” διαδραματίστηκαν μετά από συμπλοκές Κινέζων της φυλής Χαν και Οϊγκούρων εντός εργοστασίου της πόλης Ουρούμκι. Αμερικανικες πηγές υποστηρίζουν ότι δύο εργάτες Οϊγκούροι έχασαν τη ζωή τους κατά τα επεισόδια γεγονός που προκάλεσε “ειρηνική διαμαρτυρία” στους δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε σε αιματοχυσία. Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική αφού την τελευταία τετραετία δυτικοτραφείς, εκπαιδευμένοι στο Πακιστάν έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις των Οϊγκούρων της Κίνας προσπαθώντας να δημιουργήσουν εστίες ανάφλεξεις και εσωτερικά προβλήματα στην Κινεζική επικράτεια. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, οι Κινέζοι, ιδιαίτερα οι Χαν τρέφουν....

Τα μαύρα δολάρια για το Ναι στο σχέδιο Ανάν (μια και μιλάμε για “μαύρα”, τέως Αμερικανούς αξιωματούχους και τράπεζες…)


Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που ο Μιχ. Ιγνατίου αποκάλυπτε την προσπάθεια των ΗΠΑ να εξαγοράσουν με μαύρο χρήμα την υπερψήφιση του ΝΑΙ του σχεδίου ΑΝΑΝ το περίεργο είναι ότι παρά της αποκαλύψεις ένα μαύρο πέπλο έχει σκεπάσει την όλη υπόθεση , δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να μας αποκαλύψουν ποια κόμματα , ποιοι πολιτικοί εξαγοράστηκαν για να προδώσουν και έκτος των Ελληνοκυπρίων υπάρχουν Ελλαδίτες πολιτικοί και κόμματα που εγκλημάτησαν ενάντια της Κύπρου και της Ελλάδος και ρωτάτε κανείς μήπως αυτοί σαν νέοι Πόντιοι Πιλάτοι για τα Αμερικανικά δολάρια πρόδιδαν την Πατρίδα ; και ίσως να είναι ακόμη Βουλευτές , Υπουργοί , η και ανώτεροι Αξιωματικοί , με εκτιμήση,
Παναγιώτης Β.
Τα μαύρα δολάρια

3/8/2008

Συγκλονιστικά στοιχεία, μέσα από επίσημα ντοκουμέντα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής», αποκαλύπτουν πώς οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν αδρά την επιχείρηση «ναι» στο Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο.
Από το 1997 και με περίπου 10 εκατ. δολάρια ετησίως, μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν με τρόπο… μαγικό, η Ουάσιγκτον προσπάθησε να...

Υπέβαλλε παραίτηση ο Σκανδαλίδης για να τιμήσει το λόγο του για τους "μπάστακες";





-Κώστα τα έμαθες τα νέα, έτσι δεν είναι;

Ποια νέα;

Ότι στις 17 Αυγούστου ομάδα 25 τεχνοκρατών απεσταλμένοι της τρόικας έρχονται στην Ελλάδα προκειμένου να ελέγχουν την εφαρμογή του Μεσοπροθεμο,έχοντας το τελικό ok στις αποφάσεις του κάθε υπουργείου(άρα και του κάθε υπουργού).

Τοποτηρητές τους λέει η τρόικα, "μπάστακες" τους είχες πει εσύ σε συνέντευξη που είχες δώσει στον "Real fm" στις αρχές του προηγουμένου μήνα.

Θυμάσαι;

Σύμπτωση ή τρομακτική επαλήθευση;

Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτές τις κάρτες των "Illuminati";
Σε όλα μέσα πέφτουν...;
Σας θυμίζει κάποιον Ναΐτη - Σταυροφόρο των τελευταίων ημερών;
Διαβάστε...

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ


Πριν 200 χρόνια ο Τόμας Τζέφερσον έλεγε πως «οτιδήποτε δημοσιεύεται σε μια εφημερίδα δεν μπορεί εύκολα να γίνει πιστευτό γιατί ακόμα και η αλήθεια γίνεται ύποπτη όταν την μεταφέρεις με μολυσμένο όχημα». Σήμερα όμως με τα τεχνολογικά όπλα και την γενικευμένη καχυποψία όλοι μας κατά βάθος πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε την είδηση ανάμεσα από το περίβλημά της αρκεί να διασταυρώσουμε πηγές και πληροφορίες.

Σε έρευνά της στην Ελευθεροτυπία χθες, η ρεπόρτερ Αριστέα Μπουγάτσου αποκαλύπτει ότι η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες ερευνά σκάνδαλο υπεξαίρεσης 51 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank - του γνωστού επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η αρχή διατάζει μάλιστα το πάγωμα κίνησης των λογαριασμών, των μετοχών αλλά και της ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία.

Το νέο είναι προφανώς συνταρακτικό. Μια Τράπεζα που...

Ήταν πρώτη Αυγούστου του 2009…2 χρόνια Πύργος-News

Ήταν 1 Αυγούστου του 2009 που έγινε η πρώτη μας ανάρτηση κι αυτή είναι η 7.335!!!
Μπορεί η καλοκαιρινή περίοδος να μας έχει κάνει να κάνουμε πιο λίγες αναρτήσεις αλλά θα συνεχίσουμε μαζί με εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά να καταγράφουμε την πιο δύσκολη ίσως περίοδο που διέρχεται η χώρα μας.
Θα συνεχίσουμε με...