Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Τέρμα τα Χριστούγεννα για τη ΝΔ μετά την ψήφο στο τζαμί και το σύμφωνο συμβίωσης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από έναν μασόνο τι άλλο να περιμένεις;

Θέλει ο κοσμοπολίτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!

Ο λόγος για τον νυν αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ακόμα και στην ευχετήρια κάρτα που έστειλε ενόψει των Χριστουγέννων, έδειξε ότι δεν τον συνδέει τίποτα με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα του Ελληνικού Λαού. «Καλές...

Ο Λεβέντης που είχε κάνει σημαία του το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τώρα κάθεται δίπλα στον Σημίτη!

Είναι πολύ γνωστή η ρήση «Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις». Πολλές φορές, μάλιστα, δεν φτάνουν και αυτές οι χίλιες λέξεις για να περιγράψουν το ουσιαστικό περιεχόμενο της φωτογραφίας.

Υπάρχουν, όμως, και φωτογραφίες όπου το νόημά τους μπορεί να περιγραφεί μέσα σε λίγες μόλις γραμμές. Όπως αυτή μιας πρόσφατης εκδήλωσης, στην οποία δίπλα στον εθνικό ολετήρα και θεμελιωτή του ανθελληνικού «εκσυγχρονισμού» Κώστα Σημίτη βρίσκεται ο επί δύο σχεδόν δεκαετίες τηλεοπτικός γελωτοποιός και σήμερα ευρισκόμενος στο κοινοβούλιο Βασίλης Λεβέντης.

Όλοι όσοι διασκεδάζαμε αφάνταστα στο παρελθόν με τον πολιτικά φαιδρό αυτόν τύπο, παρακολουθώντας το τηλεοπτικό παραλήρημά του, ενθυμούμαστε πολύ καλά ότι όταν ωρυόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες...

Τραμπ για το χριστουγεννιάτικο μακελειό: Οι τζιχαντιστές πρέπει να σβήσουν από προσώπου γης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πίκρα στους σιωνιστές που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τους κανίβαλους τζιχαντιστές.

Την μονοτονία των ανούσιων και προπαντός «πολιτικά ορθών» ανακοινώσεων ηγετών Ευρώπης και Αμερικής αναφορικά με τις τρομοκρατικές ενέργειες στην Άγκυρα και στο Βερολίνο, έσπασε η ανακοίνωση Τραμπ η οποία και εστιάζει στην ουσία του προβλήματος: την ισλαμική τρομοκρατία.

Αν μη τι άλλο, η ανακοίνωση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ δεν ακολουθεί την πεπατημένη της υποκρισίας των πολιτικών ηγεσιών της Δύσης, οι οποίες πολιτικές ηγεσίες εκφράζουν τη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους επί τρομοκρατικών ενεργειών που δρομολογήθηκαν άμεσα ή έμμεσα χάρη στις δικές τους μεθοδεύσεις.

Ο νέος αμερικανός Πρόεδρος ακολούθησε τον δρόμο της λογικής, προβαίνοντας στην κάτωθι ανακοίνωση: «Αθώοι πολίτες...

Ακόμα και οι ΚΚΕδες ξέχασαν τα γενέθλια του Στάλιν... Τα θυμήθηκαν όμως οι ψεκασμένοι!

Γράφει ο Αντίοχος

Οι –λόγω και έργω- συνοδοιπόροι του κομμουνισμού, είναι ένα γλοιώδες και σιχαμερό είδος αστών που θα ήθελαν να είναι κομμουνιστές, αλλά δεν… μπορούν. Και με την συνοδοιπορία τους εκλιπαρούν για έναν καλό λόγο, ένα χαμόγελο ή ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από τους κομμουνιστές. Συνήθως, τα λιγούρια δεν παίρνουν ποτέ τίποτα από τα παραπάνω, γιατί οι κομμουνιστές σπάνε πλάκα μαζί τους. Κι όταν παίρνουν την εξουσία, τους αντιμετωπίζουν όπως τους αξίζει: τους πατάνε σαν σκουλήκια!

Την Κυριακή, λοιπόν, είχε γενέθλια ο μεγαλύτερος σφαγέας που πέρασε από τον πλανήτη μας τον 20ο αιώνα, ο «πατερούλης» Στάλιν. Τον ξέχασαν σχεδόν όλοι! Ακόμα και οι πιστοί του, κουκουέδες. Τον θυμήθηκαν, όμως, οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι του κομμουνισμού και του έκαναν ένα σύντομο αφιέρωμα, με τον τίτλο...