Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Το παραδέχεται η Δούρου: Η Χρυσή Αυγή έχει διψήφιο ποσοστό! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα ποσοστά δεν έρχονται από μόνα τους. Χρειάζεται αγώνας στην κοινωνία.

Μπορεί οι συστημικοί δημοσκόποι, οι οποίοι κάθε εκλογική Κυριακή ξεφτιλίζονται και κρύβονται στα λαγούμια τους, να επιμένουν ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι τρίτο κόμμα, αλλά δεν ξεπερνά το 7%, η Δούρου όμως τους εξέθεσε.

Η περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στην Ολομέλεια του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης και με αφορμή των χθεσινών πολύνεκρων επιθέσεων στις Βρυξέλλες δήλωσε: "Συζητάμε σήμερα έχοντας μπροστά μας την υποχρέωση να ορθώσουμε τείχος κατά...

Η ΑΜΗΧΑΝΗ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ» ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σε μια αμήχανη «αμερικανιά» προχώρησαν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» στην Ειδομένη, στο άκουσμα της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες. Βρήκαν ένα παιδάκι, του έδωσαν να κρατάει ένα κομμάτι χαρτί που έγραφε «Λυπάμαι για τις Βρυξέλλες» και το έκαναν θέμα σ’ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Προφανώς, για να προλάβουν τυχόν αποκαλύψεις που θα γίνουν τις επόμενες, ότι οι τρομοκράτες πέρασαν από την Ελλάδα ως «προσφυγάκια» και να δείξουν στο πόπολο ότι...

Πρωτοφανές: Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Καβάλα αποκαθήλωσαν την εικόνα της Παναγίας και παραπονέθηκαν για τις καμπάνες

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αριστεροί και δεξιοί μαζί, για μια Ελλάδα Ισλαμική. Κατά τις επιταγές του διεθνούς σιωνισμού.

Eν μέσω Σαρακοστής φανατικοί ισλαμιστές μουσουλμάνοι αποκαθήλωσαν με μια προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης. Η διαπίστωση αυτή έγινε στην Καβάλα, μπροστά στα έντρομα μάτια των εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις...

Φτύνουν τους Έλληνες κατάμουτρα: Και στη Λάρισα οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

Φτύνουν τους Έλληνες κατάμουτρα: Και στη Λάρισα οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνεχίστε να δείχνετε Έλληνες την "αλληλεγγύη" σας στους...κατατρεγμένους.

Είχαμε δει προ ημερών στο χώρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στο Σχιστό, χιλιάδες μερίδες φαγητού που προσφέρονται από το υστέρημα των Ελλήνων (ασχέτως αν το κράτος ποτέ δεν ρώτησε πριν το προσφέρει) στους λαθρομετανάστες, να πετάγονται απευθείας στα σκουπίδια από τους «πρόσφυγες».
Όπως διαβάζουμε τώρα, λοιπόν, σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Λάρισας, αυτό δεν είναι μοναδικό φαινόμενο. Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμα:
«Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις.....

Αμερικανικό δίκτυο Janes: 300 χιλιάδες “πρόσφυγες” θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο, προκαλώντας κοινωνική αναταραχή!


Αμερικανικό δίκτυο Janes: 300 χιλιάδες “πρόσφυγες” θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο, προκαλώντας κοινωνική αναταραχή!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ενώ η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση, τα συνένοχά της (δήθεν) αντιπολιτευόμενα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και τα ΜΜΕ καλλιεργούν τον εφησυχασμό στους Έλληνες για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, το αμερικανικό δίκτυο Janes (το οποίο προφανώς αντλεί τις πληροφορίες του από την… κεντρική πηγή πληροφοριών, δηλαδή από τα «στρατηγεία» της Νέας Τάξης στην Αμέρικα…) προβλέπει ότι 300.000 «προσφυγάκια» θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τις αρχές Ιουνίου (!!!), εάν η Τουρκία δεν τηρήσει τη συμφωνία – που μέχρι στιγμής δεν την τηρεί…
Αλλά, προχωράει και πάρα πέρα το αμερικάνικο δίκτυο, προβλέποντας σ’ αυτή την περίπτωση σοβαρό κίνδυνο αστάθειας και κοινωνικής αναταραχής.
Πιο συγκεκριμένα, οι....

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΙΟΥΣ… Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ!

tsipras-maximou-lathos-708

Ο Καρανίκας του τυπογραφείου «χτύπησε» ξανά στο πρωθυπουργικό γραφείο, αφού μετά τα λάθη στο twitter του Αλέξη Τσίπρα σήμερα ήρθε ένας αναγραμματισμός σε επίσημο έγγραφο.
Στην επιστολή του πρωθυπουργού με το αίτημα για αναβολή της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή εξαιτίας των εξελίξεων με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες αντί για τη λέξη «διερευνήσετε» ο κειμενογράφος του Μεγάρου Μαξίμου έγραψε«διευρενήσετε».
Συγκεκριμένα στην επιστολή έγραφε:
«Θα σας παρακαλούσα όπως διευρενήσετε την....

Κασιδιάρης: " Απειλή για την Πατρίδα μας η ισλαμική τρομοκρατία" ΒΙΝΤΕΟ

Η ΟΝΝΕΔ συναγωνίζεται τους «αντιρατσιστές» στην... προσφυγική αλληλεγγύη


Η ΟΝΝΕΔ συναγωνίζεται τους «αντιρατσιστές» στην... προσφυγική αλληλεγγύη

Σε ποιον, άραγε, ανήκουν τα λόγια που ακολουθούν; «Το δράμα αυτών των ανθρώπων μέρα με τη μέρα κορυφώνεται. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και η κυβέρνηση οφείλει να βρει άμεσα λύσεις. Σε αυτές τις στιγμές, όσοι μπορούμε έχει νόημα να συμβάλουμε. Κυρίως όμως, οφείλουμε να αφυπνίσουμε όλους τους Έλληνες πως μπροστά στα δεινά της ζωής, δε μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι επειδή δε μας αφορούν. Ο άνθρωπος είναι πάντα άνθρωπος και ανεξάρτητα από το χρώμα του διαβατηρίου του, αξίζει μια αξιοπρεπή διαβίωση».
Αν νομίζετε ότι τα όσα προηγήθηκαν αφορούν κάποιον αμετανόητο αριστεριστή και «αντιρατσιστή», ο οποίος θέλει «να την βγει» στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τα αριστερά στο....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων στην ΕΤ1 - του Τσίπρα...ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε σχόλιο τείνει να μοιάζει....λίγο για τα τα συναισθήματα οργής που μας κατακλύζουν.
Μόνη λύση η....ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ με κάθε μέσο ενάντια στην ανθελληνική, προδοτική Κυβέρνηση των απάτριδων - χριστιανομάχων του ΣΥΡΙΖΑ-Αν.Ελ. και λοιπού "συνταγματικού τόξου"

Θέλουμε την Πατρίδας μας πίσω

Αμετανόητη η κυρά-Τασία: Δηλώνει «υπερήφανη», επειδή γέμισε την Χώρα με λαθρομετανάστες


Αμετανόητη η κυρά-Τασία: Δηλώνει «υπερήφανη», επειδή γέμισε την Χώρα με λαθρομετανάστες

Προκλητική, αναιδής, αναίσθητη, ανθέλληνας, ακοινώνητη. Όποιος χαρακτηρισμός απ΄αυτούς κι αν αποδοθεί στην αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, για να περιγράψει τις ανεδαφικές μεν επικίνδυνες δε απόψεις και πρακτικές της γύρω από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θα είναι ολόσωστος.
Η ανεκδιήγητη κυρά-Τασία, δίνοντας συνέντευξη στην ηλεκτρονική σελίδα της ιταλικής εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα, εμφανίζεται αμετανόητη για την εθνομηδενιστική συμπεριφορά, τόσο αυτής όσο και της κυβέρνησης και συνεχίζει να προκαλεί την αγανάκτηση στο Πανελλήνιο με τα καμώματά της, τα οποία ξεπερνούν φυσικά τις όποιες αναμενόμενες αντιδράσεις μιας εμφανισιακά άσχημης ύπαρξης. Με απύθμενο θράσος η «μαντάμ» υποστήριξε ότι «καμία συμφωνία δεν μπορεί να....

Το βήμα προς την εξουσία...8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής

8ο συνέδριο Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: “Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω”! Κυριακή 27 Μαρτίου, Ξενοδοχείο Novotel, 18:00
Με κεντρικό σύνθημα "Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω" την Κυριακή 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Μπροστά στις ασύμμετρες απειλές κατά του Έθνους και της Πατρίδας μας το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καλείται να οργανώσει την Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων.
Δεν θα σταματήσουμε τον Αγώνα μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
 - Είσοδος Ελεύθερη - 
Κυριακή 27 Μαρτίου, ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4), 18:00