Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

Ο Αρούλης υποψήφιος της ΝΔ στην Αθήνα και στο antinews οι σχολιαστές βγάζουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή τον Κασιδιάρη...

Ως γνωστόν ο πάντα πρόθυμος Άρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας και ταυτόχρονα επωμίζεται και όλο το... βάρος της επικοινωνιακής τακτικής της ενδεχόμενης πανωλεθρίας που έρχεται.

Το πλέον "σαμαρικό" προπαγανδιστικό μέσο(Antinews) υποδέχεται με.. γλαφυρό τρόπο την υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου λέγοντας ότι προτιμήθηκε καθώς:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπηλιωτόπουλος μετρήθηκε σε δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει και προηγείται με σημαντικά μάλιστα δυναμική. Δεύτερος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων φέρεται να είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ασχέτως με το αν θα κατέβει ως «Χρυσή Αυγή» ή ως «Ελληνική Αυγή». Βεβαίως σε εκκρεμότητα είναι οι δικαστικές εμπλοκές του κ. Κασιδιάρη κι αν τελικά θα μπορέσει να κατέβει στις εκλογές. 

Ας δούμε τώρα όμως την πραγματική σφυγμομέτρηση των σχολιαστών ενός ακραιφνούς σαμαρικού διαδικτυκού μέσου...

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! 

Οριστικοποιήθηκε η πανωλεθρία της ΝΔ στον Δήμο Αθηναίων: Αρούλης Σπηλιωτόπουλος το θύμα, πάμε για νίκη από τον πρώτο γύρο!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή ένα βήμα πριν αναλάβει τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας.

Λευκή πετσέτα έριξε και η ψοφοδεξιά στην μάχη του Δήμου Αθηναίων, καθώς η ΝΔ το πήρε απόφαση πως η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο.

Ύστερα από πάμπολλες διαβουλεύσεις και τα δεκάδες άκυρα από τα υποψήφια θύματα (Δένδιας, Βορίδης, Γεωργιάδης, Κεφαλογιάννη), τελικά βρέθηκε το... κορόιδο: Άρης Σπηλιωτόπουλος!

Έτσι συμπληρώθηκε το καρέ των αποτυχημένων που θα βιώσουν μια πρωτοφανή πανωλεθρία από την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα":...

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ!) ΤΟΥΣ «ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ» ΟΡΟΥΣ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ. ΣΑΚΚΑΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν είσαι παρακρατικός, παίρνεις μια άδεια, την παραβιάζεις και είσαι ελεύθερος... Αν είσαι Εθνικιστής, δεν βγαίνεις ούτε για να ψηφίσεις στη βουλή!

Ένα νέο σήριαλ με τον προστατευόμενο του ΣΥΡΙΖΑ και επαναστάτη της… φακής, Κώστα Σακκά, άρχισε από τα μεσάνυχτα, καθώς -σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας- παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και δεν εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων, μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Θυμίζουμε ότι ο Σακκάς,...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΙ ΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

Δεν τα παρατάει ο Νικήτας Κακλαμάνης και παρόλο που δεν συγκινεί το κόμμα του (που ξέρει ότι είναι χαμένος από χέρι…), συνεχίζει να προσπαθεί μανιωδώς να πάρει το χρίσμα, λες κι ο δήμος της Αθήνας έχει… μέλι (μήπως έχει;)!

Έτσι, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά», ανέφερε ότι συναντήθηκε την προηγούμενη βδομάδα με τον φον Αντωνάκη και συζήτησαν το θέμα της υποψηφιότητάς του, ενώ θα ξανασυναντηθούν σύντομα.

Το καλαμπούρι στην υπόθεση της συνέντευξης, ήταν ότι ο… αγέρωχος Νικήτας...

Παρέμβαση του Βασίλη Κόκκινου κατά των παράνομων προφυλακίσεων


Defencenet: Παρέμβαση του Βασίλη Κόκκινου κατά των παράνομων προφυλακίσεων

Ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου φωτογραφίζει με άρθρο του τους έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάλυση του defencenet για το άρθρο του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασίλη Κόκκινου με το οποίο στηλιτεύει τον υπερβολικό αριθμό των προσωρινών κρατήσεων τη στιγμή που οι τρομοκράτες παίρνουν άδειες και κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Με ένα άρθρο στα "ΝΕΑ" από αυτά που έχουν αξία, γιατί συντάσσονται από "βαριά" ονόματα πρώην δικαστικών ή εισαγγελικών στελεχών, αλλά και δυνατότητα να γραφούν χωρίς να κινδυνεύει να διωχθεί ο συντάκτης γιατί "σχολιάζει αποφάσεις της Δικαιοσύνης" ο επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Β. Κόκκινος επικαλούμενος συγκεκριμένες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, παρεμβαίνει στο...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

money-n__article  
Όπως είναι γνωστό, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των τριών βουλευτών που πιάστηκαν να έχουν βγάλει στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά για τα οποία δεν υπάρχουν δικαιολογητικά (Ρεπούση, Καπερνάρος και Κικίλιας). Ωστόσο, εμείς αναρωτιόμαστε, τι άλλαξε από προχθές, όταν κυκλοφόρησε στην πολιτική πιάτσα η είδηση ότι επρόκειτο για τρεις βουλευτές της ΝΔ, προσδιορίζοντας μάλιστα ότι ο ένας εξ’ αυτών εκλέγεται στην Α΄ Αθηνών, ο άλλος στην Β΄ και ο τρίτος στην Θεσσαλονίκη (ακούστηκε το όνομα του Ιωαννίδη, γεγονός που αποτελούσε καταστροφή για την ΝΔ, δεδομένης της κατάστασης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με υποψηφιότητα του Τζιτζικώστα…). 
«Οποιαδήποτε άλλα ονόματα έχουν ακουστεί δεν.....

Στο Mega του Μπομπολιστάν είδαν ότι πάνω από 60% των Ελλήνων διαφωνεί με τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - Πάνω από 90% το αληθινό ποσοστό


Κατάπιε την γλώσσα του ο Πρετεντέρης στο άκουσμα του ποσοστού του κόσμου που δεν θέλει να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.
Μια εντελώς στημένη και χαλκευμένη - όσο δεν πάει -δημοσκόπηση παρουσίασε χθες ο Πρετεντέρης στο Μέγκα, προσπαθώντας να πείσει τους αδαείς ότι η Χρυσή Αυγή πέφτει! Υπήρχαν όμως και άλλα σημαντικά ευρήματα στην εν λόγω δημοσκόπηση που η κλίκα του Μπόμπολα δεν μπόρεσε να κρύψει...
Ο ελληνικός λαός «αδειάζει» την κυβέρνηση και το σχέδιο της να απαγορεύσει στη Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές με το κατασκευασμένο «επιχείρημα» πώς συνιστά εγκληματική οργάνωση. Έξι πολίτες στους δέκα δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν με μία τέτοια ενέργεια.
Αποκτά μάλιστα ιδιαίτερη σημασία το υψηλό ποσοστό του 59,5% που θεωρούν πώς....

Τελειωμένος ο Σαμαράς τον Μάιο ετοιμάζει τον «μεγάλο συνασπισμό» Σύριζα - ΝΔ


Τελειωμένος ο Σαμαράς τον Μάιο ετοιμάζει τον «μεγάλο συνασπισμό» Σύριζα - ΝΔ

«Όπου υπάρχει καπνός, εκεί υπάρχει και φωτιά». Μπορεί ο Σαμαράς να βγήκε κι αυτός με την σειρά του, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, σπεύδοντας να αποκηρύξει την προοπτική του «μεγάλου συνασπισμού», όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει. Στην Κ.Ο. της ΝΔ, πριν από λίγες ημέρες μίλησε μόνο αυτός, δεν άφησε κανέναν άλλο βουλευτή να τοποθετηθεί, έκλεισε (υποτίθεται) το θέμα των πρόωρων εκλογών για να ηρεμήσει τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» Βενιζέλο, ενώ φυσικά διέψευσε τα περί «μεγάλου συνασπισμού». Η λογική λέει ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν αναμενόμενη από την πλευρά του.
Αν άφηνε το σενάριο του....

4 "Εισαγώμενους" τούρκους τρομοκράτες συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. σε γιάφκα που ανακάλυψε στο Γύζη... Ποιές οι σχέσεις τους με τους αναρχικούς;

giaphka

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Αντιτρομοκρατική, μετά από έρευνες σε σπίτια στην περιοχή  Γκύζη, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι οι συλληφθέντες είναι.....

Καθημερινή: «Κερδίζει τον Δήμο Αθηναίων η Χρυσή Αυγή - Ανύπαρκτη η ΝΔ!’»


 Η βέβαιη πλέον ήττα (ή μήπως συντριβή;) του όποιου υποψηφίου της ΝΔ στον δήμο Αθηναίων, από τον αυριανό δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη, έχει φέρει μεγάλη γκρίνια μεταξύ των καθεστωτικών, που έχουν αρχίσει να μοιράζουν ευθύνες. 

Έτσι, η καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή»,  με άρθρο της υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πώς να χάσεις τον πρώτο Δήμο της χώρας», κατηγορεί τον φον Αντωνάκη ότι καθυστέρησε να επιλέξει υποψήφιο, με αποτέλεσμα να πάρει ο Ηλίας Κασιδιάρης τον αέρα του νικητή και τώρα να μην πιάνεται με τίποτα. Ιδού: 


«Στην Αθήνα ο άγνωστος Χ παραμένει το ποσοστό που....

Σήμερα με τη Χρυσή Αυγή το νέο βιβλίο του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου...

Η εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί σήμερα περιέχει δωρεάν το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, που γράφτηκε στα κελιά της Τιμής, με τίτλο "Φυλακές Κορυδαλλού 1 - 15 Ιανουαρίου 2014". 

«Όταν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 με τρόπο πραξικοπηματικό αποφάσισαν την παράνομη και αντισυνταγματική σύλληψη εμού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, πίστεψαν ότι έχουν τελειώσει με το Κίνημά μας. Σήμερα, εκατό ολόκληρες ημέρες μετά από.....

Το πραγματικό παραλήρημα

Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
 
Από τότε που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισήλθε στο Κοινοβούλιο, με την ψήφο του Ελληνικού Λαού φυσικά και όχι με τα τανκς όπως η βλακώδης καθεστωτική προπαγάνδα διαρρέει, ένας από τους πιο προβεβλημένους χαρακτηρισμούς από τα ΜΜΕ εναντίον μας είναι η λέξη «παραλήρημα» εις ό,τι αφορά τα λεγόμενα των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη έκφραση αφορά όλες τις ομιλίες και τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσο και των υπολοίπων Βουλευτών του Κινήματος, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους. «Παραλήρημα», λοιπόν, το να εκφράζονται απόψεις διαφορετικές απ’ αυτές των υπολοίπων κομμάτων του Κοινοβουλίου. «Παραλήρημα» το να θεωρούμε ότι.....