Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

Κωνσταντίνος Κουφός: Είμαι 100% Έλληνας από την Βόρειο Ήπειρο - Αυτό είναι το αίμα και η ρίζα μου! ΒΙΝΤΕΟ

Ράπισμα για την "πολιτική ορθότητα" των καναλιών ήταν η υπερήφανη δήλωση του νεαρού καλλιτέχνη, ο οποίος ξεκαθάρισε: "Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι είμαι από εκεί πέρα από την συγκεκριμένη χώρα (Αλβανία). Είμαι Έλληνας 100% από την Βόρειο Ήπειρο! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε την διαφορά της Β. Ηπείρου από την Αλβανία... Δεν μπορώ να αλλάξω το αίμα μου και την ρίζα μου που είναι από την Βόρειο Ήπειρο και είμαι 100% Έλληνας!"

Δείτε το βίντεο...

Χαλάστηκαν στο Mega με τις δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου για την τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος τα είπε σταράτα για τον βρώμικο ρόλο των Τούρκων στην στήριξη των τζιχαντιστών, στην εθνοκάθαρση των Κούρδων και στην κατοχή της Κύπρου. Αναμενόμενο οι τουρκόφιλοι λακέδες του MEGA να εξοργιστούν!

Δείτε το βίντεο και απολαύστε τον πόνο τους!

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ HOT SPOTS ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΩΣ… ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ!

5
Ένα περιστατικό «αστυνομικής βίας» κάνει τον γύρο των ΜΜΕ, μετά από ανακοίνωση-καταγγελία της γνωστής ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου».
Σύμφωνα με αυτήν, δώδεκα «προσφυγόπουλα» από το Πακιστάν (έχει ωρέ εμφύλιο πόλεμο στο Πακιστάν και δεν το ξέραμε;) πήγαν στο ιατρείο του hotspot «σε κατάσταση σοκ και σωματικής και ψυχολογικής κατάπτωσης».
Γιατί έτσι; Διότι «κατόπιν διαπληκτισμού μεταξύ των ασυνόδευτων ανηλίκων, μία πέτρα χτύπησε έναν από τους αστυνομικούς βάρδιας και εκείνος γρονθοκόπησε έναν από τους ανήλικους και εκτόξευσε απειλές κατά των άλλων ανηλίκων που....

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΖΗΜΕΡΟΥ: ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ;

tzimeros
Επειδή πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες με την ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου για τον Φύσσα, σας την παρουσιάζουμε ολόκληρη για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
Αφού του έστησαν άγαλμα, το επόμενο βήμα ήταν να ονομαστεί και δρόμος προς τιμήν του. Γιατί; Διότι τον δολοφόνησαν οι φασίστες. Και τι είσαι όταν σε δολοφονούν οι φασίστες; Είσαι θύμα των φασιστών. Είσαι αυτομάτως και αντιφασίστας; Όχι βέβαια. Η ιδιότητα του θύματος δεν συνεπάγεται αυτόματα καμία άλλη. Για όσους δεν έχουν καταλάβει τι ήταν ο αυτοαποκαλούμενος Killah P (δηλαδή δολοφόνος, στην αργκό) και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Φύσσας, οι επόμενοι στίχοι του μπορούν να τους διαφωτίσουν.
Αυτοί αναφέρονται στην εσωτερική του πολιτική:
«Πουτάνας γέννα, καλά κατάλαβες αυτό είναι για σένα. Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα; Γαμιέται κάθε είδους φασίστας, μαλάκα και πάμε γι’ άλλα. Γάμα τους, πάτα...

ΝΔ και Σύριζα αθώωσαν τον εθνομηδενιστή Φίλη - Θα τον τιμωρήσει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Το "αντισυνταγματικό" τόξο καταψήφισε με 167 ψήφους την άρση ασυλίας του Φίλη, την ίδια ώρα που με 173 ψήφους υπερψήφισε την άρση ασυλίας του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη!

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής αναφέρθηκε αρχικά στις δεκάδες άρσεις ασυλίας στις οποίες έχει προχωρήσει το πολιτικό σύστημα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, επειδή νομίζουν ότι η ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης μπορεί να εμποδίσει την ραγδαία άνοδο του Κινήματος.
Την ίδια ώρα το πολιτικό σύστημα συνεχίζει να κωφεύει μπροστά στις....

Γιατί τέτοιο άγχος των Εβραίων για τη φυγή της Βρετανίας από την Ε.Ε.;

brexit

Η γενναία απόφαση του βρετανικού λαού για Brexit και οι γενικότερες τάσεις… φυγής των διαφόρων χωρών, δεν τρομάζουν μόνο τους γραφειοκράτες των Βρυξελών, αλλά και τους σιωνιστές.
Έτσι, το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Εβραίων της Βρετανίας (The Board of Deputies of British Jews – BOD) σημειώνει σε ανακοίνωσή του τα ακόλουθα:
«Το Συμβούλιο των Βρετανών Αντιπροσώπων (BOD), παρόλο που δεν πήρε θέση στο δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή ή μη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει μια μακρά ιστορία δέσμευσης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μεταβάλλει αναμφισβήτητα και τη φύση της σχέσης του οργανισμού μας με την Ένωση. Θα συνεχίσουμε ωστόσο να....

Η “Εφημερίδα των Συντακτών” που συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή αγιοποιεί τρομοκράτες


Η “Εφημερίδα των Συντακτών” που συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή αγιοποιεί τρομοκράτες

Το θράσος της φυλλάδας “Εφημερίδα των Συντακτών” είναι γνωστό ανά το πανελλήνιο. Ο έντυπος αυτός βόθρος, ο οποίος υπερηφανεύεται ότι φιλοξενεί όλες τις απόψεις εκτός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όντως δεν έχει κανένα όριο στην προβολή θέσεων, ακόμη κι αν αυτές αφορούν καταδικασμένους για τρομοκρατία.

Έτσι, λοιπόν, στο φύλλο της Δευτέρας υπάρχει ολοσέλιδη (!) αναφορά στο... πολιτικό μυθιστόρημα που έγραψε ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας” Κώστας Γουρνάς, χωρίς την παραμικρή αρνητική αναφορά στα πεπραγμένα του συνοδοιπόρου στην ένοπλη συμμορία του Μαζιώτη. Την “επιμέλεια”, μάλιστα, της βιβλιοπαρουσίασης την κάνει ο Τάσος Τσακίρογλου, ένας τύπος ο οποίος στο παρελθόν ενοχλούνταν επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανέλυε γιατί οι αριστεριστές είναι υπηρέτες του συστήματος και θεωρούσε ότι “στοχοποιούνταν”(!) κάποιος ανεπάγγελτος αριστεριστής “ακτιβιστής”, ακριβώς γιατί εκφράζαμε αυτή την απορία μας, το αν και πού εργάζεται και πώς, τέλος πάντων, τα βγάζει πέρα οικονομικά.
Τόσο ο ίδιος όσο και η φυλλάδα που...

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ»!

Stratiwtikoi

Τα θυμάστε τα «ισοδύναμα» που βρήκε προσφάτως η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση -και προσωπικά ο υπουργοπάνος Καμμένος- για να μην μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των ενστόλων και των λοιπών κατηγοριών που εντάσσονται στα λεγόμενα «ειδικά μισθολόγια»;

Ε, λοιπόν, ακόμα τα… ψάχνουν!
Έτσι, ο υπουργοπάνος, με επιστολή του στο υπουργείο Οικονομικών και στα συναρμόδια υπουργεία, με ημερομηνία 27 Ιουνίου 2016, ρωτάει εάν τα υπουργεία έχουν βρει τα «ισοδύναμα»!

Για να θυμηθούμε τι έλεγε προ μηνός περίπου, στην Ολομέλεια της Βουλής:

«Εμείς σήμερα σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε συγκεκριμένους κωδικούς που αφορούν το υπουργείο προστασίας του πολίτη, το υπουργείο δικαιοσύνης, πέραν του ΥΕΘΑ, που....