Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2012

Άντε και εις ανώτερα Σαμαρά...Την επόμενη φορά να κάνεις προσευχηθείς στον γιαχβέ...

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο email ο Σαμαράς κάνει λόγο για βαθιά φιλία των Ελλήνων με τους Εβραίους...
Πόσο ανιστόρητος μπορεί να είναι κάποιος για ισχυρισθεί κάτι τέτοιο;
Ανέκαθεν ο σιωνισμός και οι εβραίοι ήταν από τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού..(μαζί με τους μογγόλους-ουγιούρους-τούρκους)

Ε-mail Σαμαρά στην Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων…

 


Η ΕΛ.ΑΣ «κρύβει» την έξαρση του εγκλήματος από τους πολίτες. 100.000 διαρρήξεις και ληστείες το 2011!!

Η ΕΛ.ΑΣ «κρύβει» χιλιάδες εγκληματικές ενέργειες προκειμένου να μην προκληθούν αντιδράσεις από τους πολίτες!

Το 2011 σημειώθηκαν στην Ελλάδα περισσότερες από 100.000 διαρρήξεις και ληστείες - σχεδόν 280 σε καθημερινή βάση- σε μία πρωτοφανή έξαρση της εγκληματικότητας, όμως από την ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποιούνται επισήμως και γραπτώς κάθε ημέρα, μόλις μία - δύο εξ αυτών...
Αντιθέτως τις τελευταίες εβδομάδες οι αστυνομικές υπηρεσίες -μετά από άνωθεν εντολές- εκδίδουν εκατοντάδες δελτία Τύπου μόνο για συλλήψεις εμπλεκόμενων σε παράνομες πράξεις, ακόμη και μηδαμινού ενδιαφέροντος, προκειμένου να διαφημιστεί το έργο της και να δοθεί η εικόνα μιας ασφαλούς χώρας.

Ομως έτσι παρουσιάζεται το οξύμωρο φαινόμενο να....

Γροθιά στην προπαγάνδα του Σιωνισμού..Πώς ήταν τελικά η ζωή σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης;

Νέα καταπληκτική ανάρτηση από ένα blog που έχει κάνει σημαία του την αναζήτηση της αλήθειας...
Που δε διστάζει να τα βάλει με όλους και με όλα και να ξεμπροστιάζει το Σιωνισμό.
Τα συγχαρητήριά μας στους ΕΛΛΗΝΕΣ της ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το παρακάτω βίντεο πιστεύουμε οτι θα σας κάνει να προβληματιστείτε πάρα πολύ σχετικά με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων απο τους Ναζί. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε όλοι απο μικρά παιδιά στο σχολείο μέχρι το επίπεδο του πανεπιστημίου, για όσους σπούδασαν είναι συγκεκριμένες και κατευθυνόμενες. 


Οτι οι Εβραίοι δηλαδή της Ευρώπης θανατώθηκαν κατα εκατομμύρια σε θαλάμους αερίων και στην συνέχεια αποτεφρώθηκαν στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.


Οι μαρτυρίες που έχουν φθάσει στα αυτιά όλης της ανθρωπότητας απο τα ΜΜΕ και την εκπαίδευση λένε ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Εβραίοι έζησαν μια κόλαση βίας και θανάτου. 


Βέβαια ουδέποτε ακούστηκε σε δημόσιο βήμα η αντίθετη άποψη. Οτι δηλαδή το Ολοκαύτωμα των Εβραίων δεν ήταν αυτό που μας περιγράφουν τα σχολικά βιβλία και οι "έγκριτοι" ιστορικοί. 


Έτσι εμείς βρήκαμε ένα βίντεο που....

Γρηγόρης Αυξεντίου: Ο υπαρχηγός της ΕΟΚΑ....

Και η προπαγάνδα του Σιωνισμού κατά του Πούτιν καλά κρατεί...

Για «ρωσοφοβία» και «Πουτινοφοβία» κατηγόρησε σήμερα εκπρόσωπος του πρωθυπουργού της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν το αμερικανικό περιοδικό Time όσον αφορά το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της διεθνούς του έκδοσης. Με ημερομηνία εξωφύλλου 5η Μαρτίου, είναι αφιερωμένο στον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας και φαβορί για τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου.
Το Time δημοσιεύει στο εξώφυλλό του μια φωτογραφία του Πούτιν, πάνω από την οποία ο τίτλος είναι: «Η απίστευτη συρρίκνωση του μεγέθους του πρωθυπουργού της Ρωσίας. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα....

Χωρίς ιδεολογία δεν μπορείς να ελευθερωθείς...

“Λαός χωρίς μνήμη δεν έχει ούτε παρελθόν, ούτε μέλλον. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση, κατά την οποία η κυρίαρχη δύναμη φροντίζει με επιμέλεια η μνήμη αυτή να είναι συσκοτισμένη ή ακόμη και εντελώς στρεβλωμένη; Στην τελευταία του εργασία πριν τον θάνατό του ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης, εργασία που είχε τίτλο «Από τον 20ο αιώνα στον 21ο Αιώνα» τονίζει στο εισαγωγικό κείμενο της θαυμαστής πνευματικής του εργασίας: «Σε κάθε εποχή η.....

συνέχεια

“…Η ιδεολογία του νικητή καθίσταται ερμηνεία της πραγματικότητας…”

Ένα εύκολο και κατανοητό βιντεάκι για το το είναι "Οίκοι Αξιολόγησης"