Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από το «Έθνος» του Μπόμπολα για τα γεγονότα στην Πρεμετή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χαλιέται το καθεστώς με την δράση της Χρυσής Αυγής σε όλο τον χώρο του ευρύτερου Ελληνισμού.

Μπόμπολας: «Οι Χρυσαυγίτες φταίνε για την Πρεμετή»

Ρεσιτάλ ανθελληνισμού, εμπάθειας και ραγιαδισμού επέδειξε η εφημερίδα του «εθνικού εργολάβου» και καναλάρχη, Γιώργου Μπόμπολα. Δι' ενός ανυπόγραφου άρθρου ισχυρίζεται ευθαρσώς ότι για τις θηριωδίες των κατσαπλιάδων στην Πρεμετή φταίει η Χρυσή Αυγή. Βεβαίως, θα πρέπει κάποιος να είναι εντελώς παραδομένος στον ραγιαδισμό για να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Το σκεπτικό του εν λόγω λιβελογραφήματος είναι ότι το μνημόσυνο του, δολοφονημένου από τους κατσαπλιάδες Αριστοτέλη Γκούμα, έδωσε το έναυσμα στους αλβανούς για να κάνουν τις θηριωδίες τους στην Πρεμετή. Το δημοσίευμα στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέει ότι οι Χρυσαυγίτες...

20-25% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Σιωνιστικό σχέδιο για την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Χρυσή Αυγή ενσαρκώνει τον Ελληνισμό και μόνη εναντίον όλων μάχεται για την επιβίωση του γένους.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής που έγινε στην πατρίδα μας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία, οι αλλοδαποί που διαμένουν «νομίμως» στην Ελλάδα είναι 911.929, δηλαδή περίπου 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Εξ’ αυτών, οι 199.101 έχουν υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. και 708.003 τρίτων χωρών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των νομιμοποιημένων αλλοδαπών είναι...

Ο τρόμος του συστήματος μπροστά στις Ευρωεκλογές

Γράφει ο Αντίοχος.

«Ακροδεξιός εφιάλτης στο δρόμο για τις ευρωεκλογές».

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Αύγουστο, αλλά ο μεγάλος εφιάλτης του ντόπιου και του διεθνούς συστήματος εξουσίας είναι από τώρα οι ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014. Θα σας παραθέσω δυο-τρία ενδεικτικά δημοσιεύματα και δηλώσεις «δημοκρατών» για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν.  Έγραψε τις προάλλες η «Ημερησία» (συμφερόντων του big Boss Μπόμπολα), με τίτλο «Ακροδεξιός εφιάλτης στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές του 2014» και φωτογραφία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου:

«Οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενισχύουν το ενδεχόμενο μιας...

Antinews ή αλλιώς "σαμαροφρουροί": "Ρε Έλληνες ακούστε και εμάς επιτέλους... Σταματήστε να πηγαίνετε μαζικά στη Χρυσή Αυγή"

Διαβάστε την άοκνη προσπάθεια των διαδικτυακών παπαγάλων του Σαμαρά να διασώσουν έστω και τους ελάχιστους ¨λαϊκούς δεξιούς" ψηφοφόρους που τους έμειναν στο... μαντρί.

Και μόνο το γεγονός ότι η φρασεολογία και η επιχειρηματολογία τους ρέπει προς την κομμουνιστική ρητορεία (αφεντικά του κεφαλαίου, ναζιστές κτλ), είναι βέβαια θα σκεφτεί κανείς και το μπολσεβικικό παρελθόν ορισμένων της "ομάδας Αλήθειας" που τους κράτα στάσιμους στο 1917 - 19, σε προδιαθέτει μόνο για συναισθήματα λύπης και οίκτου....

Ιδού:

Μα, Δημοκρατία είναι αυτή; Κοινοβούλιο είναι αυτό; Πολιτικοί είναι αυτοί; Κράτος είναι αυτό;
Εύλογος ο θυμός, κατανοητή η....

Όχι άλλο κάρβουνο....Εγκαλεί το ΚΚΕ τη Χρυσή Αυγή για..."καπιταλιστικές τακτικές"!!!

Και μόνο το γεγονός ότι το "κόμμα του χαφιέ", που προσφάτως πούλησε τον 902, που δεν του ανήκει κιόλας για να λέμε και όλη την αλήθεια, σε off shore εταιρεία της Κύπρου, και μάλιστα δεν δίνει και και το όνομα του πραγματικού αγοραστή, ότι κατηγορεί τους ΕΘνικιστές για..."καπιταλιστική γλώσσα" είναι εντελώς γελοίο...

Αφήνουμε στην κρίση σας το κείμενο που αναρτήθηκε με τον τίτλο "Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής" (πως σχετίζεται ο τίτλος με το περιεχόμενο είναι.... αλλού Στάλιν ρεφόρμα) από το site των Ελλάδι μπολσεβίκων, που μας διαβεβαιώνουν ότι ακόμη δεν το έχουν πουλήσει και αυτό σε κάποια εταιρεία υπεράκτια πλησίον κομμουνιστικού "παραδείσου"...

Μέρα με τη μέρα, επιβεβαιώνεται ο ρόλος της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ως....

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι αηδιαστικοί Πασόκοι μεγαλοσυνδικαλιστές στριμώχνονται για μια θέση στον "αντισυστημικό" ΣΥΡΙΖΑ. Το βαθύ αντιεργατικό καθεστώς των Πασόκων εργατοπατέρων θα βρεθεί πάλι σε καίριες θέσεις σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Την ερχόμενη Τρίτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ιδρύεται νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από τους Αλέξη Μητρόπουλο, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Αντώνη Κοτσακά, Κώστα Χρυσόγονο και άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η νέα συνιστώσα θα ονομάζεται σύμφωνα με πληροφορίες...

Πρώτο Θέμα: "Βασικός ρυθμιστής στη μάχη του Δήμου της Αθήνας ο Κασιδιάρης..."

Ρεπορτάζ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές έχει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και φυσικά εστιάζει στο Δήμο Αθηναίων όπου αποτελεί και τη μεγαλύτερη απειλή για το καθεστώς καθώς η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι τον διεκδικεί με αυξημένες πιθανότητες.

Μετά από λεπτομερή ανάλυση και
ο αρθρογράφος καταλήγει στα εξής:
"Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ως εκλεκτός του Νίκου Μιχαλολιάκου, για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας αποτελεί τον ισχυρότερο ρυθμιστή της κατάστασης και βασική συνισταμένη της εξέλιξης των λοιπών υποψηφιοτήτων".

Τι θέλει να μας πει άραγε η εφημερίδα και ο συντάκτης;!
Ότι εκτός της παραδοχής ότι.....

Το γέλιο συνεχίζεται... Και ο Τζήμερος (ο ποιός..;!;!) κατά της Χρυσής Αυγής..!!

Γράφει λοιπόν ο μάρτυρας του Ιεχωβά στην προσωπική του ιστοσελίδα του Facebook:

Μου γράφει κάποιος: κι η Χρυσή Αυγή θέλει να γκρεμίσει το σύστημα. Γιατί δεν συνεργάζεστε; Διότι, πολύ απλά, διαφωνούμε και στο γκρέμισμα και στο χτίσιμο! Εμείς θέλουμε να το γκρεμίσουμε με μηχανισμούς που η δημοκρατία προβλέπει, εκείνοι με λοστούς και με μαχαίρια. Κι η ιστορία απέδειξε και εξακολουθεί να αποδεικνύει (βλέπε Αίγυπτος) ότι όταν επικρατούν οι λοστοί φέρνουν αγριότερους λοστούς.
Εμείς θέλουμε να χτίσουμε μια Ελλάδα του Διαφωτισμού και του πολιτισμού, εκείνοι την εποχή του ανθρώπου του Νεάντερταλ.

Υ.Γ.1 Γρέμισμα με....

ΔΗΜOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΚ: Η Ελλάδα πεθαίνει και γερνάει - Μας αντικαθιστούν με λαθρομετανάστες!


ΔΗΜOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΚ: Η Ελλάδα πεθαίνει και γερνάει - Μας αντικαθιστούν με λαθρομετανάστες!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της απογραφής του 2011 που δημοσιεύτηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ, ιδιαιτέρως αν αυτά συγκριθούν με τα αντίστοιχα στοιχεία της απογραφής του 2001. Το πρώτο που οφείλει να παρατηρήσεις κανείς κοιτώντας και συγκρίνοντας τις δύο αυτές απογραφές είναι ότι ενός μίας δεκαετίας είναι ότι ο Ελληνικός πληθυσμός έχει συρρικνωθεί κατά 269.016 άτομα. Το δεύτερο είναι ότι έχει παρατηρηθεί μία αύξηση του μέσου όρου ηλικίας του πληθυσμού της χώρας κατά 1,3 έτη, δηλαδή από 40,6 έτη στα 41,9 έτη, στατιστικό που είναι ακόμα χειρότερο δεδομένου ότι σε αυτό περιλαμβάνονται και οι αλλοδαποί που έχουν πολύ χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας.
Το ποσοστό των.....