Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Γ. Τράγκα για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής: Το καλοκαίρι του ‘13 ήταν δεύτερο κόμμα με πάνω από 18% - “Οργανώνουμε σχέδιο αναχαίτισης” φώναζε κατακόκκινος συνεργάτης του Σαμαρά!

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την άθλια σκευωρία και δίωξη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου προχώρησε σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.
Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής αποκαλυπτικά:

Πρώτος τη τάξει αμερικανοεβραίος παράγοντας μπαινόβγαινε στο Μαξίμου για την Χρυσή Αυγή - Τεράστια πίεση και από την γερμανική καγκελαρία

Επί ποινή θανάτου είχε απαγορευθεί η συμμετοχή εκπροσώπων της σε τηλεοπτικές εκπομπές

Το καλοκαίρι του '13 η Χρυσή Αυγή...

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πολυπολιτισμική, είναι Ελληνική! ΒΙΝΤΕΟ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, έλαβε το λόγο και επίπληξε τον Μπουτάρη για την προσήλωση του στο όραμα για μια πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη, την οποία δεν δίστασε να αποκαλέσει «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων».

Αναφερόμενος στην επέτειο θανάτου του Μ. Αλεξάνδρου, τόνισε πως ο συμβολικός χαρακτήρας της πόλης παραμένει ζωντανός, ως μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο...

VIRAL: «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» ΠΡΩΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!

Ένα βίντεο ου αναρτήθηκε τις τελευταίες ώρες στο Twitter, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών (του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ της Ισπανίας), Πέδρο Σάντσεθ, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου μέσω των social media.

Σε αυτό ο Σάντσεθ φαίνεται αρχικά –σε μια κίνηση… πολιτικής ορθότητας- να χαιρετάει δια χειραψίας «προσφυγάκια» και στη συνέχεια...

Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Φίλη για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων


Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Φίλη για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς αποχώρησε από την επιτροπή δεοντολογίας της βουλής, διαμαρτυρόμενος για ακόμα μία απαράδεκτη άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη 
Από το πρωί αναπαράγεται από τα ΜΜΕ ένα αήθες ψεύδος εναντίον της Χρυσής Αυγής σχετικά με την συζήτηση για την άρση της ασυλίας του Νίκου Φίλη για την επαίσχυντη άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Σύσσωμος ο καθεστωτικός τύπος αναφέρει ότι στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής δεοντολογίας, η απόφαση για....

MISTER TSIPRAS ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΘΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

islam-ellada
Γράφει ο Αντίοχος

Θλιβερή εμφάνιση στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης έκανε ο εκλεκτός της φράου Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων, mister Tsipras.
Άρχισε την ομιλία του λέγοντας: «Οι δημοκράτες πολίτες δεν ξεχνάμε τη μεγάλη στήριξη που παρείχε το Συμβούλιο της Ευρώπης στην αγωνιζόμενη Ελλάδα στα χρόνια της δικτατορίας». Ποια ήταν η «στήριξη» στην οποία αναφέρεται ο μερκελικός αμερικανοκομμουνιστής; Η αποβολή της Ελλάδος από το Συμβούλιο – τόσο βλάκας είναι!
Εν συνεχεία, το ανδρείκελο αναφέρθηκε στην...