Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2013

"Εμπρός Αετοί"...Ένα τραγούδι για τη Χρυσή Αυγή και τις φάλαγγές της

Χωρίς τίτλο
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΟΙ
 

Η θέση της Χρυσής Αυγής περί πρόωρων εκλογών

Αργά ή γρήγορα θα επέλθει πολιτική κάθαρση!

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών στις 14 Ιουλίου λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα της ΕΡΤ. Όπως αναφέρουν τα διάφορα ρεπορτάζ ο Σαμαράς ‘‘πετά το γάντι’’ στους άλλους δυο κυβερνητικούς εταίρους, Βενιζέλο και Κουβέλη, να τον ρίξουν αν θέλουν, στην περίπτωση κατά την οποία διαφωνήσουν μαζί του για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα; Κατά πόσο είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές μέσα στα μέσα του καλοκαιριού;
 
Αυτό που θεωρείται ως δεδομένο είναι το ότι ουσιαστικά κανείς από τους τρείς συνενόχους της συγκυβέρνησης δεν επιθυμεί αληθινά την προσφυγή στις κάλπες. Και αυτό συμβαίνει επειδή ούτε τους ίδιους συμφέρει η διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών, ενώ θεωρείται ως δεδομένο η...

Ο 902 ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ… ΙΔΙΩΤΕΣ – ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΠΙ 14-15 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάνει τέτοια πράγματα το ΚΚΕ; Μα όπως λέει, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

Την ίδια ώρα που μονοπωλούν την επικαιρότητα οι εξελίξεις στην ΕΡΤ, οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού ετοιμάζονται στα μουλωχτά να πουλήσουν τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό 902, σε… ιδιώτες. Αναφέρει σχετικά ο εγκυρότατος (ως μεγαλοδημοσιογράφος της ναυαρχίδας του καθεστωτισμού) «Βηματοδότης»:...

Το ρεσιτάλ ηθοποιίας της Ρένας Δούρου

Μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας, έδωσε για μια ακόμη φορά στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση για άρση της ασυλίας της, η απαστράπτουσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και φίλη στο fb του ακροαριστερού εγκληματία και αυτοαποκαλούμενου κοινωνικού επαναστάτη, που πέρυσι το καλοκαίρι στην Πάρο κατά την διάρκεια ληστείας τραπέζης, δολοφόνησε έναν αυτοκινητιστή.
Εμείς μέσω του παρόντος κειμένου, θα σχολιάσουμε και θα απαντήσουμε, στην για μια ακόμη φορά λυσσαλέα προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας. «Πρέπει όλοι μας να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και να λέμε τους νεοναζί, νεοναζί. Και να μην τους αφήνουμε σε χλωρό κλαδί. Να καταγγέλλουμε τα ψέματα και την υποκρισία τους. Να ρίχνουμε φως και να αποκαλύπτουμε το πραγματικό τους πρόσωπο. Εκείνο της βίας κατά των γυναικών, των μεταναστών, των ομοφυλόφιλων, των αδύναμων». Ας μας απαντήσει η.....

Νέα δολοφονία Έλληνα από πακιστανούς;! λαθροέποικους...


Νέα δολοφονία ανυπεράσπιστου ηλικιωμένου Έλληνα αποκαλύφθηκε χθες.
Πιο συγκεκριμένα, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Γουδί, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, φιμωμένος και δεμένος ένας 67χρονος Έλληνας, συνταξιούχος.

Προφανώς, οι άγνωστοι –μέχρι τώρα- δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα για να τον ληστέψουν, γιατί ο χώρος βρέθηκε αναστατωμένος.

Από την κατάθεση μαρτύρων προκύπτει ότι....

ΒΙΝΤΕΟ - Ντοκουμέντο...Όταν η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη ευχόταν να είναι στη Βουλή ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Σοφία Βούλτεψη, που βρίσκεται στο μακρύ κατάλογο εκείνων που χυδαιολογούν και ψεύδονται ασυστόλως εναντίον της Χρυσής Αυγής, και ταυτοχρόνως παραβαίνει τους νόμους, προέβη πριν από μερικούς μήνες σε μια δημόσια ομολογία που...σοκάρει (τον μαζάνθρωπο).

Τον Μάιου του 2012 λίγο μετά τις πρώτες εκλογές και προσκεκλημένη στην ΝΕΤ δήλωνε ευθαρσώς...
"Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ...Μακάρι να ήταν στη Βουλή"

Για τον ΑΝΤΑΡ-CIA δεν χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερες συστάσεις...Όλοι γνωρίζουν πια τον ανθελληνικό του ρόλο. Η "ελαφροδεξία" όμως αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί αποτελεί μια πληγή, καλυπτόμενη με τον "πατριωτικό" μανδύα, στο σώμα του Έθνους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Πανηγυρική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής


Πέρασε ένας χρόνος από την μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος κόντρα στην φίμωση και την λασπολογία των καναλιών κατάφερε να εκλέξει 18 βουλευτές. Ένα χρόνο μετά η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ραγδαία και όλες οι δημοσκοπήσεις καίτοι χαλκευμένες παραδέχονται την εδραίωσή των Ελλήνων Εθνικιστών ως τρίτη πολιτική δύναμη με διαρκείς τάσεις ανόδου στην ελληνική κοινωνία.
Την στιγμή που.....

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι υπόδικος για απάτη και κυκλοφορεί με περιοριστικούς όρους!!! (Κάνουν τέτοια οι μπολσεβίκοι εργατοπατέρες;;;)


Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΡΤ τον οποίο συναντούν σε λίγη ώρα οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους για απάτη κατά της ΕΡΤ ..

 Για βαρύτατα κακουργήματα και για απάτη κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ, κατηγορείται ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ κ. Καλφαγιάννης, ωστόσο  βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα  με τον κ. Καλφαγιάννη συναντιούνται σε λίγη ώρα οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και....

70% των Σύρων στηρίζουν Άσαντ, όμως οι «δημοκράτες» θέλουν την πτώση του


Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντος, ο οποίος όχι μόνο εξέφρασε την υποστήριξη στη συριακή αντιπολίτευση αλλά και χρηματοδότησε και εξόπλισε τους ισλαμιστές σφαγείς, ο Λαός της Συρίας στηρίζει με φανατισμό, στην συντριπτική του πλειοψηφία, τον Πρόεδρο Άσαντ.

Σύμφωνα με έκθεση του ελεγχόμενου εκ του διεθνούς σιωνισμού ΝΑΤΟ, ο Άσαντ κέρδισε τον πόλεμο στη καρδιά και στο μυαλό των Σύρων. Η έκθεση του ΝΑΤΟ βασίστηκε στα δεδομένα οργανώσεων φιλοδυτικού προσανατολισμού, οι οποίες και διαπίστωσαν μια μεταστροφή ακόμη και των σουνιτών οι οποίοι στην αρχή του εμφυλίου είχαν ταχθεί κατά του Άσαντ. Η διαφαινόμενη όμως απειλή της.....

Ο Πούτιν επέβαλλε νόμο με τον οποίο θα απελαύνονται οι ξένοι που προωθούν ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Ποινή φυλάκισης σε όσους προσβάλουν θρησκευτικά συναισθήματα.

Το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε σήμερα και μάλιστα με ψήφους 436 υπέρ και 0 κατά νόμο που για την πλήρη απαγόρευση την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας από ξένους ή εγχώριους ακτιβιστές. Ο νόμος θα επιβάλει αυστηρά πρόστιμα ή ποινές φυλάκισης για τη διάδοση "προπαγάνδας των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων." Στην ουσία θέτει εκτός νόμου τα "gay pride" φεστιβάλ και σταματά τις προσπάθειες από ξένες ομάδες ομοφυλόφιλων ακτιβιστών να περάσουν ως «φυσιολογικό» τον τρόπο ζωής ή να κάνουν εκστρατεία για τη νομική αναγνώριση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων.
Την ίδια ημέρα, η Δούμα, η κάτω βουλή του......

Η επιλεκτική "ανοχή στη διαφορετικότητα" του Μπουτάρη και η αστυνομία που θα προασπίσει το gay φεστιβάλ

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Μπουτάρη στη συνέντευξη τύπου των κίναιδων στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης:

"Το θέμα είναι, όχι να έχουμε ανεκτικότητα στην όποια διάκριση του άλλου. Ακόμη και στους χρυσαυγίτες πρέπει να έχουμε ανεκτικότητα. Η ανεκτικότητα και η ελευθερία έκφρασης, είναι το πιο βασικό και απόλυτο στοιχείο της Δημοκρατίας. Το Gay Pride, είναι μια εκδήλωση, όχι απλά ανεκτικότητας, είναι μια εκδήλωση αποδοχής της διαφορετικότητας. Αντιδράσεις θα υπάρχουν, είναι δεδομένο.
Από την εκκλησία και άλλες οργανώσεις, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Από τη Χρυσή Αυγή μπορεί να....

Εξιχνιάστηκε ληστεία με τα φόνου Ελληνίδας...Μαντέψτε..Αλβανός ο δράστης!


newego_LARGE_t_1101_54103767


Έχουμε πει επανειλημμένες φορές ότι τα εγκλήματα των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που παρουσιάζονται επισήμως, γιατί αυτοί διαπράττουν συνήθως και τα λεγόμενα «ανεξιχνίαστα» εγκλήματα, αυτά δηλαδή με άγνωστο δράστη.

Έτσι, χθες εξιχνιάστηκε η δολοφονία μιας 83χρονης ανυπεράσπιστης Ελληνίδας, που είχε γίνει πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, στη Νέα Σμύρνη.
 
Στις 20 Σεπτεμβρίου 2000 η.....