Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2012

Μάχη ψήφο-ψήφο με νικητή την ... Χρυσή Αυγή!


Ψήφο-ψήφο δίνεται η μάχη μέχρι την στιγμή αυτή σε όλη την Ελλάδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ να δείχνει να υπέρέχει στις αγροτικές και ημιαστικές περιοχές και τον ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει πολύ καλά στα αστικά κέντρα και ειδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
Πιέζεται εξαιρετικά το ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι υπερβολή αν κατρακυλήσει στην τέταρτη θέση αν η πίεση από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τον σπρώξει κάτω από 8%, καθώς ... η Χρυσή Αυγή, όπως πρώτο και μόνο τόλμησε να γράψει το defencenet.gr, όχι μόνο - με το γνωστό επεισόδιο Κασιδιάρη-Δούρου-Κανέλλη - δεν έχει πάθει ζημιά, αλλά αντίθετα κάποιες έρευνες την φέρνουν να συγκεντρώνει μεταξύ 7-9%!
Οι κρυφές δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών που δίνουν πρώτη τη ΝΔ είναι χωρίς αναγωγή επί των αναποφάσιστων και αποδείχθηκαν εξαιρετικά αποκλίνουσες από το πραγματικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου. Σε ορισμένες έρευνες δημοσκοπήσεων οι.....

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών 2 ημέρες πριν τις κάλπες.. (Δεύτερο Μέρος)

Το πρώτο μέρος ΕΔΩ

Συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις των αναλυτών ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες..
Σειρά των Αν.Ελ. του Καμμένου.
Και ενώ πριν από μερικές ημέρες τα ποσοστά του κόμματος έδειχναν μια συνεχή πτώση, ήρθε η τελευταία εβδομάδα και άλλαξε άρδην το σκηνικό. Από το 6% με 7% το κόμμα του Καμμένου φαίνεται ότι θα εξασφαλίσει ποσοστά άνω του 8,5%, Εμφανώς μειωμένα από τις προηγούμενες εκλογές, ωστόσο αν θυμηθούμε τα επικοινωνιακά λάθη και την ένδοια θέσεων του κόμματος και πάλι καλά να λένε..

Το ΚΚΕ καταδικάζεται από ότι φαίνεται στη λήθη...Το ποσοστό του για τους αναλυτές αποκλείεται να...

Αρθρογραφία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου: 17 Ιουνίου 2012: Χρυσή Αυγή για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία!

Ευρισκόμεθα ήδη προς το τέλος της δευτέρας προεκλογικής περιόδου. Όλοι ζήσαμε τα όσα έλαβαν χώρα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από κανάλια, φυλλάδες και επαγγελματίες πολιτικούς όλου του φάσματος στην πρώτη προεκλογική περίοδο. Δεν στάθηκαν αρκετοί για να μας σταματήσουν και επιτύχαμε ένα θριαμβευτικό 7%!

Δεν ήταν λίγοι οι εκλεκτοί συναγωνιστές μας, οι οποίοι είχαν την αφέλεια να πιστεύουν ότι μετά από αυτό το ποσοστό θα μας σεβαστούν, θα σεβαστούν την ψήφο του Λαού... Έκαναν λάθος! Τα ίδια και χειρότερα... και πρώτος την αρχή έκανε ο ανώτατος άρχων της χώρας, αποκλείοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τη σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών.

Από την αμέσως επόμενη ημέρα της 6ης Μαΐου κλιμακώθηκε ακόμη εντονότερος ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αντικειμενικό σκοπό και στόχο στις ενδεχόμενες δεύτερες εκλογές οι οποίες και τελικά προκηρύχθηκαν, να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μάταιος κόπος. Όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν έδειξαν, όσα....

Το αιώνιο προδοτικό κόμμα του ΚΚΕ από το 1930 υπερασπιζόταν τη "μακεδονική" εθνότητα και το "μακεδονικό" λαό...

  Διαβάστε το ρεπορτάζ της κομμουνιστικής φυλλάδας "Ριζοσπάστης" για το "μακεδονικό" λαό...
Οι κομμουνιστοσυμμορίτες ανέκαθεν υπήρξαν εχθροί του Έθνους προβοκάροντας όλους τους Εθνικούς αγώνες..Από τους Βαλκανικούς Πολέμους, μέχρι την Μικρασιατική επέλαση και την Αντίσταση στους Ιταλούς και την Κατοχή..
 
Όσα ψηφοδέλτια ΚΚΕ βρεθούν σε κάλπες της Μακεδονίας, τόσες και οι ψυχές των μακεδονομάχων που θα "πεθάνουν" ακόμη μια φορά.

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών 2 ημέρες πριν τις κάλπες.. (Πρώτο Μέρος)

Ακούτε και βλέπετε καθημερινά εκατοντάδες αναρτήσεις και δημοσιεύσεις περί μυστικών κυλιόμενων δημοσκοπήσεων..
Ποιές να πιστέψεις και ποιές όχι είναι το ερώτημα..;
Ποιούς να εμπιστευτείς;
Όλους αυτούς που πριν ένα μήνα έδιναν 4% στο ΛΑΟΣ και 3% στη Ντορά;
Ή μήπως αυτούς που σε παραμύθιαζαν ότι η Χρυσή Αυγή μετα βίας μπαίνει στη Βουλή;

Το blog μας ήταν το μοναδικό που μίλησε για είσοδο των Ελλήνω Εθνικιστών στο Κοινοβούλιο με 7%, τον Καμμένο να βρίσκεται κοντά στο 10% και για 7κομματική Βουλή..
Και ξέρετε γιατί;
Γιατί σε αντίθεση με τους περισσότερους εμείς δεν "σπέρνουμε" ότι μας στέλνουν οι "έγκυροι" και "έγκριτοι" ρουφιάνοι των κομμάτων..

Ας πάμε να δούμε όμως πως βλέπουν τις επερχόμενες εκλογές οι αναλυτές..

Κανέλλη: "Εγώ πήγα από το σπίτ μου κατευθείαν στο ΚΚΕ.."..Ξέχασε να μας πει όμως ότι έψαχνε το μαρξισμό και τους μπολσεβίκους πρώτα στα φιλελεύθερα πηγαδάκια της ΝΔ Αμπελοκήπων..

Καλεσμένη σε εκπομπή του ALPHA ήταν η νέα "ιερή Αγελάδα" της Αριστεράς, η κομμουνίστρια της Εκάλης, Λιάνα Κανέλλη...

Με το υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος της είχε το θράσος να δηλώσει πως:
"Εγώ πήγα από το σπίτι μου στο ΚΚΕ...Δεν έφερα βόλτες 10 κόμματα...", απευθυνόμενη στο άλλο "μπουμπούκι" της Αριστεράς, Γ. Ψαριανό (ο αριστερός με τη Ferrari)

Επειδή μάλλον η Κανέλλη ξεχνάει... (μπορεί να της έμεινε κανένα κουσούρι από πρόσφατο τραύμα), θα της θυμίσουμε εμείς..

Τη έκανες τη δεκαετία του 70 Λιάνα..; Μήπως ήσουν στέλεχος της ΝΔ του Καραμανλή;
Η φωτογραφία μιλά από μόνη της...

Ράπισμα στην προπαγάνδα των δοσίλογων πολιτικών και των ΜΜΕ το δάνειο που ετοιμάζεται να πάρει η Κύπρος από τη Ρωσία και να μην προτιμήσει το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.

Η Κύπρος δεν κάθεται να περιμένει το τέλος της και για αυτό το λόγο ήδη προσπαθεί να εξασφαλίσει τη ρευστότητά της πριν οδηγηθεί σιδηροδέσμια σε Μηχανισμούς Στήριξης, χρησιμοποιώντας, τα γεωστρατηγικά της πλεονεκτήματα.
 
Από 1,8 έως 5 δις ευρώ διαπραγματεύεται να λάβει ως δάνειο από τη Ρωσία η Κύπρος.Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αλήθειας “η κυβέρνηση ελπίζει ότι θα εξασφαλίσει την αναγκαία χρηματοδότηση ώστε να αποφύγει την προσφυγή στον Μηχανισμό Στήριξης της ΕΕ. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι συζητήσεις της Λευκωσίας με τη Μόσχα «πάνε καλά» και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων 24ώρων να υπάρξει η ολοκλήρωσή τους με θετική για την Κύπρο κατάληξη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο τραπέζι των συζητήσεων για τη σύναψη διακρατικής συμφωνίας για τη δανειοδότηση της Κύπρου μπήκαν, πέραν των πολιτικών ανταλλαγμάτων, και τα οικονομικά με τις συζητήσεις να επικεντρώνονται στα δικαιώματα των θαλασσίων οικοπέδων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδοτήσεων του δεύτερου γύρου που βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Εμεις διερωτώμαστε τι έκανε ο....

Βεβήλωσαν και τους Ήρωες των Ιμίων οι γραικύλοι του ΣΥΡΙΖΑ..Εμετικό βίντεο με τον Μπαλάφα του "θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία" να λέει "καλά έκανε ο Σημίτης"

Η Νέμεσις έρχεται την Κυριακή...

"Διορισμένη" σε επιτροπή με την κόρη του Τσοχατζόπουλου η Δούρου, με "χορηγία" του Λιάνη(ΠΑΣΟΚ)..Καληνύχτα ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ..

Η κυρία Ρένα Δούρου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν ήξερε ούτε ξέρει τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο. Μια ακόμη όμως σατανική σύμπτωση αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία». Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και συνωνυμία, η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε «αγκαλιά» με την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου Αρετή (που και αυτή είναι προφυλακισμένη) σε ΦΕΚ για τη διοργάνωση αθλητικού συνεδρίου επί υπουργίας ενός ακόμη… παπανδρεϊκού που είχε προσχωρήσει στον Ακη, του Γιώργου Λιάνη.


Η επαφή της Ρένας Δούρου με το σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν περιοριζόταν στην «τυχαία», όπως θέλει να την περιγράψει, συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων επί των ημερών του Ακη Τσοχατζόπουλου στο Πεντάγωνο, αλλά φαίνεται ότι.....

"ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ"...!!! ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...!!!

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής η υπόθεση τραυματισμού 31χρονου που σημειώθηκε το βράδυ της 12-6-2012 σε εκλογικό περίπτερο πολιτικού κόμματος(KKE) στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης είναι ένας 24χρονος ημεδαπός ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίζεται Δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης....

Τα ΜΜΕ του πολυπολιτισμού δεν πρόκειται να "παίξουν" αυτή την είδηση ποτέ..20 αναρχικοκουκουλοφλώροι επιθέτηκαν σε έναν Έλληνα Εθνικιστή στα Χανιά..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η απάντησή μας την Κυριακή...

Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο των Χανίων όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων, μάλλον του αντιεξουσιαστικού χώρου, επιτέθηκε σε άλλο άτομο το οποίο αναγνώρισαν πως άνηκε στη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο που δέχθηκε την επίθεση...

Δημοσκόπηση σοκ απο τον "ζούγκλα"!!! Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ... Εκτός το ΚΚΕ απο Βουλή!!! 10% στην Χρυσή Αυγή!!!

Σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάντε λίγη υπομονή μέχρι το βράδυ...Σας έχουμε αρκετά νέα για τις...εκτιμήσεις και όχι τις κρυφές δημοσκοπήσεις. Και θα σας εξηγήσουμε το λόγο το βράδυ


Έλληνες γρηγορείτε..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...!!!

ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. 
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: 

Κτήνη(και λαθρο-ΟΡΚΣ να πείτε δεν μας πειράζει) βασάνισαν ηλικιωμένους για να τους ληστέψουν στην Ηλεία(Βίντεο)

Για αυτό και πρέπει να βροντοφωνάξουμε την Κυριακή...