Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2012

Νέο προπαγανδιστικό δημοσίευμα του Reuters κατά της Χρυσής Αυγής...Ο Σιωνισμός τρέμει

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο «Reuters» φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα για τη Χρυσή Αυγή.
«Την ώρα που χέρια είναι υψωμένα χαιρετώντας ναζιστικά, ο ηγέτης του ταχύτερα ανερχόμενου πολιτικού κόμματος απευθύνεται σε εκατοντάδες άντρες που φορούν μαύρα μακό μπλουζάκια, την ώρα που εκείνοι εκρήγνυνται σε ζητωκραυγές. Η μαχητική κραυγή τους αντηχεί μέσα στη νύχτα: Αίμα. Τιμή. Χρυσή Αυγή», ξεκινά το αφιέρωμα του πρακτορείου, αναφερόμενο στη νύχτα που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαιρέτισε μπροστά στην κάμερα τείνοντας τη δεξιά.

«”Εμείς μπορεί μερικές φορές να ....

Ποιος φοβάται τη Δημοκρατία;

Στην εφημερίδα Lifo  που φιλοξενεί άρθρα των Νίκου Δήμου, Στέλιου Κούλογλου και λοιπών του αυτού φυράματος, δημοσιεύεται κείμενο με τίτλο ''Την αναγνωρίζετε; Είναι η περίφημη Άμεση Δημοκρατία, με την οποία μας είχατε πρήξει ορισμένοι''. 
Με αφορμή την απόφαση του συλλόγου γονέων δυο δημοτικών σχολείων του Χαλανδρίου να μην γίνονται δεκτά στα σχολεία τους «παιδιά Ρομά» με πλειοψηφία 234 υπέρ, 4 κατά και 1 λευκό, η δημοκρατικότις του συγγραφέα πάει περίπατο.

40 μεγαλουπόλεις του κόσμου θα εφαρμόσουν την Agenda 21!!


Επειδή ο δρόμος προς την κόλαση είναι "σπαρμένος με αγαθές προθέσεις", οι νεοταξίτες σκέφτηκαν το πρόσχημα της Οικολογίας, ποιός θα αρνούνταν ένα καθαρό περιβάλλον; Με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος έχει ξεκινήσει η εφαρμογή της Agenda 21 μέσω της οποίας θα επέλθει ο πλήρης έλεγχος της ιδιωτικής ζωής αλλά και η δημιουργία ενός Παγκόσμιου "πράσινου" φορολογικού συστήματος το οποίο φυσικά προϋποθέτει τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Κράτους.
Σαράντα από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου προετοιμάζουν πλέον τους κατοίκους τους για την υλοποίηση της Ατζέντας 21, υπό τη γνωστή πλέον πρόφαση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της διατήρησης των οικοσυστημάτων.
Η Ομάδα Ηγεσίας των .....

Αισχρό προπαγανδιστικό κείμενο των ειδήσεων του ALPHA για τη Χρυσή Αυγή...

Σε μια αθλιότητα, όπως αυτές που καθημερινά  μας έχουν συνηθίσει όλα τα ΜΜΕ, προχώρησε ο ALPHA. Την είδηση του κατεβάσματος των προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από το Facebook και άλλων οπαδών και μελών του Κινήματος, το κανάλι της Κάντζας τη μετέδωσε ως......μέθοδο και πολιτική της εταιρείας του Facebook για να μην καλλιεργηθεί το μίσος και η..."εχθροπάθεια" με ..."ναζιστικά" απομεινάρια του παρελθόντος!!!!!!!!!

Αν αυτό δεν είναι προβοκάτσια και προπαγάνδα του χειρίστου είδους τότε τι να πούμε...
Ο ALPHA πρέπει να τονιστεί εδώ ότι έχει να προσκαλέσει εκπροσώπους του 7% του Ελληνικού Λαού στην εκπομπή του, πάνω από 5 μήνες. (τελευταία φορά μια παρουσία του Ηλία του Κασιδιάρη σε πάνελ πριν τις δεύτερες εκλογές, αν ενθυμούμαστε σωστά)

Διαβάστε την κατάπτυστη και συκοφαντική είδηση...
Το Facebook ακύρωσε εχθες, όλα τα....

Απέναντι στη λαίλαπα της οικονομικής πολιτικής του εθνοκτόνου πολιτεύματος η Χρυσή Αυγής απαντά με διανομές τροφίμων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Απέναντι στα νέα μέτρα και τον προϋπολογισμό της φτωχοποίησης, η Χρυσή Αυγή ξεκινά νέα σειρά δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί μαζική διανομή τροφίμων στην Πλατεία Αττικής στις 9:30 π.μ.. 

Καλούνται όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης.



Υ.Γ.
Θα διοργανώσετε πάλι καμια "αντισυγκέντρωση" αναρχικομπολσεβίκοι ή είναι πολύ νωρίς για να ξυπνήσετε;

Γάλλοι εθνικιστές διαμαρτύρονται στο Παρίσι κατά του ριζοσπαστικού Ισλάμ



Στο πανό γράφει «ο ισλαμικός φασισμός δεν θα περάσει»

ΠΑΡΊΣΙ — Εκατοντάδες Γάλλοι εθνικιστές διαδήλωσαν στο Παρίσι κατά του ισλαμικού εξτρεμισμού, ψέλνοντας τον γαλλικό εθνικό ύμνο και λέγοντας ότι η θρησκεία δεν έχει καμία θέση στη χώρα.
Εκ μέρους των διαδηλωτών, ο Romain Cyiril λέει,

Οι όροι των δανείων, ο Όθων και ο Μακρυγιάννης...


Τα «μνημόνια», το 1, το 2, το 3 δεν παίζει ρόλο, δεν είναι τίποτα πάρα πάνω από όροι για να δοθούν δάνεια. Οπως η τράπεζα ζητάει από τον δανειολήπτη να βάλει το ακίνητο υποθήκη, να συνδέσει τον μισθό του Δημοσίου που παίρνει στους όρους της λήψης του δανείου, η τρόικα, δηλαδή οι τρεις δανειστές της Ελλάδας, ζητάει να μειώσουμε μισθούς, συντάξεις, να ελαφρύνουμε το Δημόσιο, να καταργήσουμε οργανισμούς για να μας δώσουν τα λεφτά. Είναι προσβλητικό βέβαια για μια χώρα που θέλει να είναι ανεξάρτητη, αλλά κατανοητό αφού οι ίδιες συνθήκες δημιουργούν τα ίδια αποτελέσματα και οι δανειστές έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν ότι, αν δεν αλλάξουμε τη δομή της οικονομίας, τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα θα υπάρχουν.
Το συμπέρασμα είναι ότι....

Τζορτζ Σόρος: "Σταματήστε την Χρυσή Αυγή!! Μας χαλάει τα σχέδια!!" - Κον-Μπεντίτ: "Βγάλτε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!!"


Στην τελική ευθεία ευρίσκεται πλέον η χώρα για την υπερψήφιση των λεγόμενων μέτρων του Μνημονίου, μέτρων τα οποία δεν πρόκειται να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο και θα οδηγήσουν ακόμη πιο κοντά προς το χάος την Πατρίδα μας!

Το Κίνημά μας ήταν εξ αρχής ξεκάθαρα, και όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου και Ιουνίου του 2012, από το 2010 ακόμη ήμασταν σταθερά αντίθετοι στην υπαγωγή της Πατρίδας μας στο έλεος των παγκόσμιων τοκογλύφων. Αυτό είναι κυρίως και η....

Άντε πάλι τα ίδια...Δένδιας: "Δεν αποκλείω η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου..."

Κάλεσμα ανάληψης των ευθυνών που τους αναλογούν για τα φαινόμενα βίας στις διαδηλώσεις απηύθυνε προς τα κόμματα και τους συνδικαλιστικούς φορείς ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News σημειώνοντας μάλιστα πως μολονότι «το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι απολύτως σεβαστό και συνταγματικά κατοχυρωμένο» δεν έχει σχέση με το «το δικαίωμα στην καταστροφή».
«Για να μην....

Δίνει μάχη επι τέσσερις μήνες η Μυρτώ...


Ενας διάδρομος... μια αιωνιότητα. Αυτή είναι η απόσταση που χωρίζει το δωμάτιο της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη από τη ζωή. Τα βήματα που οδηγούν στον 7ο όροφο του νοσοκομείου «Υγεία», έξω από τη ΜΕΘ όπου ζει τους τελευταίους 4 μήνες η Μυρτώ, δεν μετρώνται με λεπτά για τους γονείς της, αλλά με αιώνες..

Το ρολόι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας δεν δείχνει ώρες, αλλά χρόνια, που τα....