Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

Αυτοί είναι οι γονείς των αναρχοαριστερών αλητών..

Διαβάστε και φρίξτε τι έγραφε σε βιβλίο της η μάνα του Ρωμανού (του αλήτη που έφτυνε τους αστυνομικούς), Νάσιουτζικ για τα γεγονότα του 2008, που κάηκε η Αθήνα.........

Νέο παραλήρημα “Ελευθεροτυπίας”: Θύλακοι Χρυσής Αυγής στα σχολεία



Διπλό "χτύπημα" - παραλήρημα σήμερα από την καθεστωτική "Ελευθεροτυπία", η οποία σε δυο σημεία της εφημερίδας (σελ 2,35) χύνει χολή κατά της Χρυσής Αυγής και περιγράφει ευφάνταστα σενάρια για την επιρροή του Κινήματος στα σχολεία.
«Θύλακοι Χρυσής Αυγής στα σχολεία», λέει το εξώφυλλο. Τίποτα που να μην το έχουμε ξαναδιαβάσει... Οι γνωστές «ανησυχίες», από διάφορους «προοδευτικούς», για.....

Τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η βρόχα και η μπόχα...


Τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η βρόχα και η μπόχα...

Πορεία για να… κλείσουν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων, πραγματοποιούν το Σάββατο το μεσημέρι οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της θυγατρικής του οργάνωσης ΑΝΤΑΡCIA, μέσω δήθεν «οργανώσεων» της γειτονιάς, «κινήσεων», «δικτύων» κ.τ.λ. (εκτός από την… επιθετική-τρομοκρατική αριστερά και η… κυβερνώσα αριστερά χρησιμοποιεί διάφορες οργανώσεις-σφραγίδες).
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται συγκέντρωση με αίτημα να…

ΜΑΘΗΤΡΙΑ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Εθνικισμός ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στα σχολεία...κάντε κάτι"

Διαστάσεις… επιδημίας (με την καλή έννοια του όρου βεβαίως) παίρνει η διαρκώς αυξανόμενη δυναμική της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, μεταξύ των αυριανών Ελλήνων πολιτών που θα βγουν στην κοινωνία και θα έχουν δικαίωμα στην εργασία αλλά και δικαίωμα ψήφου.

Kι αυτή η δυναμική, είναι που προκαλεί φόβο τρόμο για το αύριο στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, αλλά και στο κομμάτι του εκείνο που είχε από τη μεταπολίτευση μέχρι πρότινος το μονοπώλιο σε σχολεία και πανεπιστήμια. Θα σας παραθέσουμε, λοιπόν, ολόκληρη μια επιστολή-έκθεση μαθήτριας-μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία. Η επιστολή δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο....

Βίντεο-κωμωδία: Πατέρας αναρχοαριστερού τρομοκράτη δηλώνει: "Θα έστελνε τους αστυνομικούς στο νεκτροτομείο αν είχαν έρθει στα χέρια"

Μιλάμε για.....πολεμική μηχανή!μπαταρισμένη λίγο
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι εθεάθη ο Τσακ Νόρρις στο Ελ. Βενιζέλος για να παρακολουθήσει μαθήματα πολεμικών τεχνών από το νεαρό "μπουμπούκι"

Ο πατέρας του ενός golden-boy της αριστερής τρομοκρατίας (αυτού με την κοτσίδα) έκανε δηλώσεις που θα αφήσουν εποχή: “Ο γιος μου ξέρει muay-thai… αν είχαν εμπλακεί μαζί του οι αστυνομικοί, τρεις θα ήταν τώρα στην εντατική ή στο νεκροτομείο”.

Παρακολουθήστε το απολαυστικό βίντεο:

Βαρυσήμαντη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο extra3 για προανακριτική και μιζο-ΠΑΣΟΚ

Δείτε το βίντεο...

Ανθελληνικό μένος από τη Ρεπούση σε Τηλεόραση και Ραδιόφωνο...

Οι εθνοπροδότες ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟ
Η γνωστή και μη εξαιρετέα κα Ρεπούση έδωσε (ακόμη ένα) ρεσιτάλ ανθελληνισμού, καλεσμένη στο Mega, υπερασπιζόμενη τις απόψεις της περί “συνωστισμού”… 
Πρότεινε να έχουμε κοινά βιβλία ιστορίας στα σχολεία με τους Τούρκους ενώ δήλωσε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί ξανά ή τεθεί επικεφαλής κάποιου Υπουργείου (Θου Κύριε...).
Τέλος κατέστησε σαφές ότι προτίθετα να συνεργαστεί με πολλούς συναδέλφους της από το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, καθώς υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα που μπορούν να προσφέρουν...

Προηγουμένως η ορκισμένη εχθρός του Ελληνικού Έθνους είχε δώσει συνέντευξη στον ALPHA radio  (εδώ) όπου μίλησε για τους "κακούς" ιεράρχες, σαν τον Αμβρόσιο, που....

Vatan: Tούρκος βουλευτής καταγγέλει «Ελληνική κατοχή» σε Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι ..(φήμες θέλουν τον Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ να συντάσσει τη..δήλωση)

Νέα τουρκική πρόκληση από τον Τούρκο βουλευτή, Gürkut Acar, του Λαϊκού κόμματος από την Αττάλεια, ο οποίος αφού με προκλητικό τρόπο χαρακτηρίζει παράνομη την κατοχή από την Ελλάδα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, καθώς και του Καστελόριζου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Vatan, ο βουλευτής του Λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης, Gürkut Acar, με επερώτηση του στην τουρκική βουλή ζητά από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να μάθει τι ενέργειες έχει κάνει μέχρι τώρα η Τουρκία για να προστατεύσει τα δίκαια της από την παράνομη, όπως χαρακτηρίζει, ελληνική κατοχή αυτών των νησιών και για να φύγει η ελληνική σημαία από τα νησιά.

 Η ....

Ένα επεισόδιο του "Σουλεϊμάν" που δεν θα δείτε ποτέ στην τηλεόραση...

Καθώς κινούμαστε σιγά-σιγά στους Οθωμανικού αιώνες, τα κανάλια μας και όλα τα περιοδικά του χώρου μας προετοιμάζουν εδώ και ενάμιση χρόνο τώρα, το «defence-point.gr» προχωράει σε μία αποκάλυψη βόμβα, η οποία και θα μας δείξει τον πραγματικό λόγο του θυμού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη συγκεκριμένη σειρά, η οποία έγινε αιτία να κοπεί ακόμα και από τις τουρκικές αερογραμμές.

Πέραν λοιπόν των δηλώσεων Ερντογάν πως ο «Μεγαλοπρεπής» πέρασε τη ζωή του «καβάλα στη σέλα ενός αλόγου», για το οποίο ουδείς, ο οποίος γνωρίζει τα βασικά της Οθωμανικής αυτής περιόδου, μπορεί να πει πως δεν ισχύει έως ένα βαθμό, άρα το να αναλωθεί η σειρά στα αλληλομαχαιρώματα και τις συνωμοσίες του χαρεμιού και των ευνούχων αποτελεί «ύβρη» προς τον αγαπημένο των νεοθωμανών, η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, όπως εξηγεί και ο Άντονι Α. Γκούντμαν στο βιβλίο του «Σκιά ενός Πολέμου» (Shadow of a War) και για να είμαστε σωστοί και με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, το γνωστό σε μας θέμα το θυμηθήκαμε διαβάζοντας σχετική ανάρτηση στο «e-radio.gr».

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται στους.....

Κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ακινήτων ακόμα και για ένα ευρώ!

Ακόμα και ολόκληρο το μισθό, και όχι μόνο τα επιπλέον από τα 1.000 ευρώ μηνιαίως, κατάσχουν πλέον οι εφορίες, σε περιπτώσεις που κάποιος έχει εισοδήματα και από άλλες πηγές (συντάξεις, ενοίκια κλπ).

Σε μεθόδους τουρκοκρατίας καταφεύγει η κυβέρνηση προκειμένου να «πιεί» το αίμα των πολιτών με το «μπουρί» και να μην τους αφήσει ούτε κεραμίδι στο κεφάλι, αφού για ελάχιστα ποσά είναι διαθέσιμη να τους πάρει τα πάντα.
Η καθίζηση των εισπράξεων εσόδων (από την έμμεση φορολογία κυρίως) που σημειώθηκε τον Ιανουάριο (απολύτως φυσιολογική αφού «στράγγιξαν» την αγορά, και κανείς δεν έχει χρήματα για κατανάλωση), σήμανε συναγερμό στο υπουργείο Οικονομικών. Την ερχόμενη εβδομάδα ο......

Public Issue: Τρένο πάει η Χρυσή Αυγή! 15% αύξηση δυναμικής σε ένα μήνα - ΒΙΝΤΕΟ


Όσο και να προσπαθούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να αποκρύψουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της ως τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά, δεν το καταφέρνουν! Όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ συνηγορούν στο αδιαμφισβήτητο και πασιφανές γεγονός στην κοινωνία πως οι Έλληνες Εθνικιστές κερδίζουν συνεχώς έδαφος και ολοένα την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας. Ο λόγος είναι απλός: Λέμε την αλήθεια και συνεχίζουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μας για την Πατρίδα και τις Ιδέες μας.
Η Public Issue που....

“Ρατσιστικό” το google λέει συνάδελφος του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ


“Ρατσιστικό” το google λέει συνάδελφος του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

Τελικώς υπάρχει άλλο ένα κοινό σημείο μεταξύ του αντιρατσισμού και του κομμουνισμού, είτε αυτός είναι αριστερίστικος, είτε σταλινικός. Αμφότεροι αποτελούν πνευματική ψώρα και οδηγούν τον άνθρωπο σε αυτογελοιοποίηση και κλοουνοποίηση. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με άλλα λόγια η νέα «επιστημονική έρευνα» από τη συνάδελφο του Τζόρτζ Παπανδρέου και του Papademos στο Χάρβαρντ, προφέσορ Σουίνι, η οποία διαπίστωστε ότι η μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου “Google” είναι «ρατσιστική».
Η δικαιολογία για αυτό το.....