Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 13, 2010

H Αθήνα εκλέγει δήμαρχο τον...

.. Νικήτα Κακλαμάνη

Τα δεδομένα που έχουν οι δημοσκόποι αυτή τη στιγμή, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης καταφέρνει να εκλεγεί δήμαρχος με αρκετή όμως δυσκολία.

Με την εμμονή του Κακλαμάνη να το 'παίζει' ανεξάρτητος, παραλίγο να απολέσει το συγκριτικό του πλεονέκτημα.
Τελικά φαίνεται ότι γλιτώνει το ναυαγιαο έστω και την ύστατη ώρα.
Αυτή τη στιγμή οι εκτιμήσεις...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ…

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΝΑΤΑΣΑ” ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

Μαζί στην συνάντηση εκτός από τον γίγαντα Ξυνίδη και τον Ψευδομουφτή, βρίσκονται ο υποψήφιος δήμαρχος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ και βέβαια ο γίγαντας Μαντατζή.

Μπράβο ΠΑΣΟΚάρα! Μπράβο Ξυνίδη! Τίμα τα χώματα σου λεβέντη μου!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!
(Συνδέστε το με...

Άνετα κερδίζει την Κεντρική Μακεδονία η ΝΔ

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών του Πα.Σο.Κ. αλλά και του υποψήφιου περιφερειάρχη ,Μάρκου Μπόλαρη, για αναστροφή του κλίματος στην Κεντρική Μακεδονία, τα αποτελέσματα θα είναι πενιχρά.

Ο υποψήφιος του Πα.Σο.Κ. θα νιώθει ευτυχισμένος αν...

"Πρασινίζει" το Ιόνιο

Παρά τις φίλοτιμες προσπάθειες που καταβάλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, Σπύρου, στην γενέτειρα του την Κέρκυρα, ώστε να εξασφαλίσει ένα προβάδισμα, που θα αντιστάθμιζε τις απώλειες από Κεφαλονιά, Ζάκυνθο αλλά και Λευκάδα, φαίνεται ότι δεν το καταφέρνει.

Το Πα.Σο.Κ. μάλλλον επικρατεί στο Ιόνιο έστω και με μικρή διαφορά που...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Ετοιμάζονται για την τελική λύση οι φίλοι μας οι Τούρκοι. Ενώ την προηγούμενη Κυριακή μετέφεραν με λεωφορεία που τα πλήρωνε το τουρκικό κράτος περίπου τέσσερις χιλιάδες ψηφοφόρους απο τα βάθη της Ανατολής, για αύριο ετοιμάζονται να ξεπεράσουν τους
έξι χιλιάδες!
Τεράστια και η κινητοποίηση του Τουρκικού Προξενείου...
Είναι μεγάλο το...

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΙΝΗ:ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

Σήμερα η γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Αττικής ήταν στρωμένη με αυτό το φυλλάδιο. Κάτι γράφει στα αραβικά και έχει τη φωτό του Καμίνη. Είμαι πολύ περίεργος τι μπορεί να γράφει. Κανένας για μετάφραση;

Αυτά τα έπαιρναν από...

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη πλατεία Συντάγματος.  Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (από την ημερομηνία της εφημερίδας) εκτός του ότι παραβιάζουν το νόμο περί διανομής φυλλαδίων παραβιάζουν και τις διατάξεις για οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα μια μέρα πριν τις εκλογές. Επίσης στο βίντεο φαίνεται η ανάμιξη αλλοδαπών στο προεκλογικό αγώνα Καμίνη (το έχει αρνηθεί πολλές φορές) μιας και οι δύο από τους τρεις είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αλλοδαπούς. Το τελευταίο επιβεβαιώνει και τις καταγγελίες που έχουν γίνει από πολίτες πως σε πολλές γειτονιές της Αθήνας τις τελευταίες μέρες διακινείται υλικό υπέρ Καμίνη από αλλοδαπούς.

Δείτε το βίντεο...

Κανόνισε τα 'κουκιά' ο Ξυνίδης με τον ψευδομουφτή;

Μεσημεράκι Σαββάτου, περίπου 16 ώρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κι ενώ είναι γνωστό το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με την εκλογή στο περιφερειακό τουλάχιστον 5 μουσουλμάνων (στην περίπτωση που εκλεγεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ), ο κύριος Ξυνίδης (από τους "κολλητούς" του Γιώργου Παπανδρέου) πρώην γ.γ. του ΠΑΣΟΚ και σημερινός υφυπουργός, αποφάσισε να συναντηθεί σε παράκεντρο ξενοδοχείο της Ξάνθης, με τον γνωστό για τις εθνικιστικές τουρκικές θέσεις του, ψευτομουφτή Ξάνθης (δηλαδή μη αναγνωριζόμενο από την επίσημη Ελληνική Πολιτεία ούτε ως πρόσωπο, ούτε ως φορέα, ούτε ως θεσμό) κ. Αμέτ Μετέ.
Η συνάντηση αυτή του κυρίου Ξυνίδη, είναι ένα βασικό δείγμα της...

2 Δήμοι και 6 περιφέρειες στόχος του Πα.Σο.Κ.

Αυξημένες προσδοκίες έχουν στην Ιπποκράτους για την αυριανή αναμέτρηση του β'γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Από τους 3 μεγάλους δήμους που διεκδικούν οι υποψήφιοι του κυβερνώντος κόμματος υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για επιτυχές αποτέλεσμα σε 2 από αυτούς.
Την Αθήνα και τον Πειραιά.
Η αισιοδοξία απορρέει από τη σιγουριά ότι οι αριστεροί ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες και αναμένουν να καταψηφίσουν τους υποψηφίους της ΝΔ.
Στη Θεσσαλονίκη τώρα,

Δείτε ποιος ζητάει την ψήφο μας....

Ακολουθεί απόσπασμα από την  ομιλία του πρωθυπουργού , στο συνέδριο "News Xchange 2010" για τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.
Διαβάστε πιο κάτω και δείτε στο video, την σαφή-σαφέστατη ερώτηση του  MARK LITTLE, για την αποχή του 40 % στις εκλογές και την κρίση εμπιστοσύνης.
Προσέξτε την απάντηση του πρωθυπουργού.
Ουδεμία σχέση....
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, Τι κάνεις Γιώργο; Κουκιά σπέρνω, τρια πουλιά και ένα τσόνι...
Και τι δεν είπε...
Τι για παράδοξο, για τρισεκατομμύρια, για επικοινωνία, διαδίκτυο, φάρμακα, οικουμενικά προβλήματα, παγκόσμια διακυβέρνηση, φορολόγηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, ευρυζωνικές εφαρμογές,  πράσινη ανάπτυξη της οικονομίας, εκπαιδευτικές καινοτομίες....
Μόνο στην ερώτηση δεν απάντησε
Ακολουθεί το ...

Πόση μ@λ@κι@ κουβαλάς ρε Χατζηνικολάου;

Αναπαράγει ο τηλεκανίβαλος Χατζηνικολάου ρεπορτάζ του ανύπαρκτου star.gr τα περί δηλώσεων Καραμανλή για "επιτυχία" του κόμματος της κόρης του Αποστάτη.

Τι και αν οι συνομιλητές του Καραμνλή έχουν διαψεύσει, για άλλη μια φορά, ότι ο πρώην πρωθυπουργός είπε τέτοια 'ασυναρτησίες', τι και αν έχουμε εκλογές αυτοδιοικητικές την ημέρα που εκδίδεται η εφημερίδα με την προσδοκία οι πολίτες να δώσουν χαριστική βολή στην κυβέρνηση του μνημονίου, ο Χατζηνικολάου στο 'ρόλο' του.

Προωθούμε με κάθε τρόπο...

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

Ο (1) στους (4) εμπρηστές
Σύμφωνα με την πρόσφατη Έρευνά μου,''Το προφίλ του εμπρηστή (10ετία του 2000)'', η οποία έχει αναρτηθεί στο παρόν blog http://andrianos-firedepartment.blogspot.com ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ'',ορισμένα από τα σημαντικά συμπεράσματα,που εξήχθησαν, σχετικά με τους ανήλικους εμπρηστές έχουν ως εξής:
  • Το (18,2%) των εμπρηστών, που καταδικάσθηκαν ήταν ανήλικοι.
  • Οι ανήλικοι εμπρηστές ήταν...

Δεν το 'χωνεύει' με τίποτα το μαύρισμα η Χριστοφάκη

"Χολή" στάζει και στην Real News η κυρία Αντιπροέδρου, Χριστοφάκη, για το 'μαύρισμα' που της επιφύλαξαν οι δημότες του Σαρωνικού.

Δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι οι πολίτες επέλεξαν έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στην αυτοδιοίκηση και όχι μια γυναίκα που το μόνο της προσόν ήταν ότι συνδέεται συναισθηματικά με τον κατάπτυστο Αντιπρόεδρο του Πα.Σο.Κ., Πάγκαλο.

Όσο για την υφυπουργό που δεν κατονομάζει, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι...

Ο Χατζηνικολάου και ο βασιλιάς

Θα μας τρελάνει τελείως ο Χατζηνικολάου με την δημοσιογραφία του...

Θέμα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας του βασιλικό ζεύγος του Κωνσταντίνου και η πρόθεσή του να έρθει στην Ελλάδα μόνιμα.
Βασίκο θέμα το παραπάνω στο ένθετο Real life.

Δεν είχατε κάτι πιο...

Οι εκτιμήσεις της Ρηγίλλης για τις αυριανές εκλογές

Συλλέγοντας και τα τελευταία στοιχεία το επιτελείο της Ρηγίλλης αρχίζει και έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα δείξει η κάλπη των εκλογών.

Στους 3 μεγάλους δήμους, Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Πειραιά στοχεύουν στο απόλυτο, μιας και οι υποψήφιοί τους προηγούνται σε όλες τις μετρήσεις, με εξαίρεση τον Πειραιά, όπου ο Μιχαλολιάκος είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Μίχα.

Στις περιφέρειες τώρα, θεωρούν χαμένες το Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ αν και τα πρώτα στοιχεία των κρυφών δημοσκοπήσεων προιωνίζουν μεγάλο ντέρμπι, εντούτις στη Ρηγίλλης θεωρούν χαμένη υπόθεση και την Στερεά Ελλάδα.
Αντίθετα Ήπειρος, Κεντρική Μακεδονία και Δυτική Μακεδονία είναι περιφέρειες που βάφονται σίγουρα 'γαλάζιες'.
Στη Θεσσαλία...

Νέα πρόκληση Σκοπιανών. Κυκλοφόρησαν πιστωτική κάρτα με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Πιστωτική κάρτα Visa, που στην όψη της έχει τον Μέγα Αλέξανδρο,  κυκλοφόρησε η ισχυρή σκοπιανή οργάνωση «United Macedonia Diaspora» που...

6+3 ντέρμπι

Τις λύσεις στους «γρίφους» της αυριανής αναμέτρησης του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών αναζητούν έως και την τελευταία στροφή πριν από τις κάλπες κόμματα και υποψήφιοι στις μεγάλες μάχες και τα ντέρμπι σε έξι περιφέρειες και στους τρεις μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Αλλωστε, το αποτέλεσμα θα κρίνει τις εντυπώσεις σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Τα επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων «ποντάρουν» όλα τους τα λεφτά στο τελικό σκορ των περιφερειών, που είναι και το μεγάλο στοίχημα της δεύτερης Κυριακής.
Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι...

Η ανατομία της αποχής

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια των εφετινών εκλογών είναι αναμφίβολα η αποχή. Πολιτικοί, εταιρείες δημοσκοπήσεων και κάθε είδους αναλυτές προσπαθούν να την ερμηνεύσουν, να την αιτιολογήσουν, ενίοτε δε να οικειοποιηθούν τα μηνύματά της προς όφελος των πολιτικών τους θέσεων. Κι όμως, οι αιτίες της αποχής είναι τόσες όσοι και οι απέχοντες! Παρά τον διακαή πόθο μας για απόλυτες απαντήσεις και μονοσήμαντες έννοιες, τα εκατομμύρια Ελληνες που δεν πήγαν να ψηφίσουν είναι φορείς της δικής τους, ξεχωριστής ιδεολογίας. Ενα κοινό στοιχείο τούς ενώνει: η απέχθεια για ένα πολιτικό σύστημα που έχει πάψει να τους εκφράζει.

Η 24χρονη Ολια Κορακίδου από τη Θεσσαλονίκη βλέπει το...

Η Αλήθεια και η Κυβέρνηση

TΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της κυβέρνησης βγάζουν φλύκταινες φαίνεται όταν έχουν να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Συνήθως στους πολιτικούς δεν αρέσει να την ακούν και πάντοτε οι περισσότεροι αποφεύγουν να τη λένε. Τα στελέχη όμως της σημερινής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου έχουν μία «ιδιαίτερη σχέση» μαζί της, όμοια με αυτή που έχει ο διάολος με το λιβάνι. Λοιπόν, μέρες τώρα ακούμε ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η κασέτα παίζεται συνέχεια σε ρυθμούς τέτοιους που μάλλον θα καταστραφεί... Ο Ελεύθερος Τύπος έμαθε λοιπόν ότι πρόκειται να απολυθούν περί τους 80.000 υπαλλήλους, σύντομα.


ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ήταν σαφέστατος. Μίλησε για ιδιωτικοποιήσεις και για τερματισμό της σπατάλης στο δημόσιο τομέα. Υπενθυμίζουμε ότι...

Εις υγείαν των κορόϊδων έπαιξε δηλ η κ. Χρύσα Αράπογλου στο Χρηματηστήριο και επειδή έχασε μας έστειλε το λογαριασμό...

Είμαστε στο 1999. Το Χρηματιστήριο ανθεί και η κ. Χρύσα, ναι ναι η Αράπογλου ντε, μετά από insider tip προφανώς αποφασίζει ξαφνικά να ανοίξει κωδικό σε χρηματιστηριακή και να παίξει στο Χρηματιστήριο. Ανοίγει λοιπόν ένα κωδικό και στις 22 Σεπτεμβρίου 1999, αγοράζει 1.500 μετοχές ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΛΛΑΣ και 5.000 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, αξίας 59 εκ δραχμών. Τώρα αρχίζει το ωραίο:
Δεν πληρώνει τίποτα όπως έπρεπε εντός τριών ημερών και στις 13 Οκτωβρίου δίνει εντολή να...

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Σε αυτούς που ανακάλυψαν τώρα τον Άγιο Παντελεήμονα εξ αιτίας των ποσοστών της ''Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα'' και σε αυτούς που θυμόντουσαν τους κατοίκους μόνο όταν γίνονταν επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών με τη συνεργασία αναρχικών τους αφιερώνουμε το παρακάτω.

Πολλοί αναρωτιούνται πως έφτασαν στο σημείο οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, της Πλατείας Αττικής και των γύρω γκετοποιημένων περιοχών να δώσουν τόσο υψηλά ποσοστά στη ''Χρυσή Αυγή'', πως έφτασαν στο σημείο να...