Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2014

Ακόμη δονείται ο Πειραιάς από την Εθνικιστική Παρέλαση... Φωτορεπορτάζ από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του κινήματος της Χρυσής Αυγής

Από την πλατεία Κοραή εστάλη σήμερα το μήνυμα στον απερχόμενο δήμαρχο πως σύντομα τις τύχες του μεγάλου λιμανιού θα αναλάβει η "Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά".

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την....

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 19 – ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙ, Η ΝΔ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ (ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ)

1891282_260927070741305_198006348_n
Τα όρια του γελοίου έχουν ξεπεράσει οι συγκυβερνώντες της χουντο-ΝΔ και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, με το περιβόητο άρθρο 19. Πρόκειται για ένα άρθρο που προβλέπει ως ποινή την απέλαση όσων λαθρομεταναστών προβαίνουν σε ψευδείς καταγγελίες για περιστατικά «ρατσιστικής» βίας από τις αρχές.
Έτσι, ο μεν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γρηγοράκος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ το αποσύρει (για να δείξει ότι το κόμμα του είναι… προοδευτικό), ο δε υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης της χουντο-ΝΔ το επαναφέρει, υπό τον φόβο ακόμα μεγαλύτερων διαρροών ψηφοφόρων της προς την Χρυσή Αυγή. Αυτό το καραγκιοζιλίκι έγινε δύο φορές από κάθε πλευρά…
Τελικά, ο......

Συμβαίνει Τώρα: "Ξεκίνησε η... παρέλαση των Εθνικιστών στους δρόμους του Πειραιά!"

Το τέλος των φλογερών ομιλιών της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά έκλεισε με το μήνυμα του Αρχηγού στους Εθνικιστές να μην κάνουν "ούτε βήμα πίσω" και έτσι δόθηκε το σύνθημα για πορεία στους δρόμους του Πειραιά...

Αυτή την ώρα λοιπόν προελαύνουν Εθνικιστικές φάλαγγες στους κεντρικότερους δρόμους...


Μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά


Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Οι Εθνικιστές είναι εδώ κόντρα στις διώξεις του καθεστώτος! Οι Έλληνες στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, δυναμώνουν μέρα με τη μέρα το κίνημα των Ελλήνων Εθνικστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

“Στόχος”: “Τα σπάει” και μέσα από τα κελιά της Τιμής ο Ν. Μιχαλολιάκος

Η εφημερίδα "Στόχος" φιλοξενεί ρεπορτάζ για την απολογία των έγκλειστων Συναγωνιστών στις φυλακές Κορυδαλλού προς την επιτροπή Δεοντολογίας.

Πρώτα η πατρίδα μετά η Δημοκρατία… Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Μιχαλολιάκος άφησε "ξερούς" τους ανθυποϋπάλληλους βουλευτές της επιτροπής δεοντολογίας της βουλής που έσπευσαν στις φυλακές για να τον ανακρίνουν. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και με φρόνημα υψηλό και με ηθικό ακμαιότατο, δείχνει να μην έχει χάσει το πνεύμα του, αλλά κυρίως δείχνει ότι δεν έχει χάσει την πίστη του, στα ιδανικά του και στις αξίες… και σε αντίθεση με τους μηδίζοντες που πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν- εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα- δείχνει αν και έγκλειστος τον δρόμο και στους υπολοίπους.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποδέχθηκε τα μέλη της επιτροπής με τα παρακάτω λόγια:...

Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Τράγκα: "Πολιτικές και αντιδημοκρατικές οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής" - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στο συνονθύλευμα του "αντισυνταγματικού τόξου" υπάρχουν ακόμη φωνές, προερχόμενες μάλιστα από την αριστερά, που καταγγέλλουν την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και την μεθόδευση της χούντας Σαμαρά να καταλύσει Σύνταγμα και Πολίτευμα.
Η βουλευτής του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τους Μανώλη Γλέζο, Νίκο Βούτση και Αλέξη Μητρόπουλο ήταν αυτοί που διαφώνησαν στην κεντρική γραμμή του κόμματος για την συλλήβδην άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που αποτελεί πολιτικό έγκλημα κατά της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.
Η κα Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και δήλωσε......

Επανέρχεται το «αντιρατσιστικό» - ανθελληνικό νομοσχέδιο αμέσως μετά τις ευρωεκλογές...


Επανέρχεται το «αντιρατσιστικό» - ανθελληνικό νομοσχέδιο αμέσως μετά τις ευρωεκλογές

Θυμάστε το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και την κατακραυγή που είχε προκαλέσει στο σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας; Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα επαίσχυντο νομοθέτημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το πεδίο στους ανθέλληνες, να ασχημονούν, αρνούμενοι τις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός.
Το εν λόγω έκτρωμα που έχουν απαιτήσει οι ξένοι είχε «παγώσει» κάτω από τις σφοδρές αντιδράσεις του συνόλου των Ελλήνων και του φόβου της ψοφοδεξιάς για το πολιτικό κόστος, που θα την ενταφίαζε πολιτικά μία ώρα αρχύτερα. Βέβαια το εν λόγω νομοσχέδιο επιβάλλεται από το περιβάλλον Σαμαρά, αφού το απαιτούν οι ξένοι. Το μόνο που επιτρέπεται στους πολιτικάντηδες να συζητήσουν είναι ο χρόνος που θα το ψηφίσουν.
Σε ευθεία ομολογία, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, προέβη ο επαίσχυντος υπουργός Αθανασίου, ο οποίος από ότι φαίνεται πέρα από ....

Η Παρέλαση θα έρθει 4 ημέρες νωρίτερα στον Πειραιά... Σήμερα στις 7 στην Πλατεία Κοράη οι Χρυσαυγίτες ετοιμάζουν μια μεγαλειώδη συγκέντρωση...

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση “Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά” - Παρασκευή 21 Μαρτίου, Πλατεία Κοραή, 19:00
Ο συνδυασμός "Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά" θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 21 Μαρτίου στην Πλατεία Κοραή στις 19:00 ανοιχτή συγκέντρωση ενόψει των δημοτικών εκλογών.
Ο Αγώνας όλων των Συναγωνιστών και του υποψήφιου Δημάρχου, Νίκου Κούζηλου θα είναι νικηφόρος κόντρα σε όλες τις παράνομες διώξεις και τον βρώμικο πόλεμο του συστήματος.
Παράλληλα, θα.....

Οι " ισλαμιστές αντάρτες" της Συρίας χαρίζουν εδάφη στο...."μισητό Ισραήλ" για να τους βοηθήσει να πέσει η κυβέρνηση Ασαντ..

Οἱ «ἀπελευθερωτὲς τῆς Συρίας» ξεκίνησαν τὸ κομμάτιασμα τῆς Συρίας χαρίζοντας ἐδάφη στὸ Ἰσραήλ!!!σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάτι "περίεργα" πράγματα οι μουσουλμάνοι "εκπολιτιστές" που σφάζουν για το Ισλάμ να δίνουν στους εβραίους "ιερή γη"... Σατανικές "περιούσιες" συμπτώσεις!

H «Συριακή Αντιπολίτευση» (βλέπε Bilderberg) χαρίζει τα υψίπεδα του Γκολάν στο Ισραήλ (!) ως αντάλλαγμα της στρατιωτικής επέμβασης από το Ισραήλ, ενάντια στην κυβέρνηση του Άσαντ, που ακόμη αντιστέκεται στις ορδές των ξένων μισθοφόρων του σιωνισμού.

Εμφανίζονται δηλαδή άνθρωποι των τοκογλύφων, να......

"Eκδημοκρατισμός" της Ουκρανίας από τους Δυτικούς: Ξύλο μέχρι.... να πει "παραιτούμαι" από τους εκπολιτιστές στον διευθυντή της Κρατικής Τηλεόρασης...

Αυτούς στηρίζουν οι Βενιζέλος - Σαμαράς - Τσίπρας - Κουτσούμπας και λοιποί "εκδημοκρατιστές" της Ελλάδος....

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!

XA LOGOKRISIA

Για τους Έλληνες του εξωτερικού που δεν μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ή να δουν βίντεο από το κανάλι youTube της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η άλλου εθνικιστικού ιστότοπου επειδή είναι “κλειδωμένα” και χαρακτηρισμένα ως “ακατάλληλα” υπάρχει λύση: 1. Κατεβάζετε και κάνετε install το Mozilla Firefox (web browser)
2. Κατεβάζετε και κάνετε install to anonymoX (add-on)
Μετά από αυτές τις κινήσεις μπορείτε να.....

Προκλητικός ο Χριστόφιας: Έγιναν εγκλήματα στην Κύπρο και από τους Έλληνες...


Προκλητικός ο Χριστόφιας: Έγιναν εγκλήματα στην Κύπρο και από τους Έλληνες!

Δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι «καταστρόφιας» που αποδίδουν οι Έλληνες της Κύπρου στον πρώτο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Ο τύπος αυτός, πιστός στην κομμουνιστική νοοτροπία με την οποία γαλουχήθηκε, έδωσε τα ανθελληνικά του διαπιστευτήρια ξανά με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα λεγόμενά του.
«Δεν έχει άλλη επιλογή η ελληνοκυπριακή κοινότητα από το να....

Όταν ο Αβραμόπουλος ομιλεί προκαλεί το ροχαλητό των βουλευτών της ΝΔ!


Εάν αληθεύει το δημοσίευμα του «Βηματοδότη», ότι δηλαδή βουλευτής της ΝΔ «κροτάλιζε» τα σαγόνια του, ευρισκόμενος στις «αγκάλες του Μορφέα», την ώρα που ο Αβραμόπουλος αγόρευε στα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα, τότε είναι ολοφάνερο ότι έχουμε σφάλει ολοκληρωτικά ως προς τις εκτιμήσεις μας γύρω από το πόσο επικίνδυνο, κουραστικό και ανθυγιεινό είναι το επάγγελμα του βουλευτή.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Αβραμόπουλος «επιχειρηματολογούσε» ακουγόταν στην αίθουσα ένα δυνατό...