Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στον Έλληνα... Κλιμάκιο Συναγωνιστών μοίρασαν ρουχισμό και άλλα είδη στους πυροπαθείς της Νεάπολης Λακωνίας - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Για μια ακόμη φορά η Τ.Ο. Αθηνών της Χρυσής Αυγής στις δύσκολες μέρες λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα απέδειξε ότι όχι μόνο παλεύει για να καταργηθούν τα μνημόνια  αλλά και συμπαραστέκεται με κάθε μέσο δίπλα στον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Την Κυριακή 25Ιουλίου στελέχη, μέλη, και φίλοι της Τ.Ο. Αθηνών παρουσία του γραμματέα Ιωάννη Βουλδή, της συναγωνίστριας Μαριάννας Καλαποθαράκου, καθώς και....

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ;

EKLOGES-2012

Συγκεχυμένη είναι η κατάσταση με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, που  μπορεί να οδηγήσουν ή όχι σε πρόωρες εκλογές.
Θα διακινδυνεύσω να πω, είναι ότι ο κύβος έχει ριφθεί και πάμε φουλ για εκλογές τον Σεπτέμβριο ή -το αργότερο- στις 4 Οκτωβρίου!
Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν εκεί γύρω στις 20 Αυγούστου, που αναμένεται να γίνει η τελική ψηφοφορία για το νέο αριστερό Μνημόνιο. Προφανώς, οι 30+ βουλευτές της «Αριστερής Πλατφόρμας»  και οι λοιποί (Κωνσταντοπούλου, Μακρή, συνιστωσάκηδες) θα επιμείνουν στην αρνητική τους ψήφο και ίσως σ’ αυτούς προστεθούν κι άλλοι.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες, η ρήξη θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Έτσι, την επομένη ο Τσίπρας θα...

Bankingnews: Ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε 3 φορές τον λαό! Καμία διαφορά Τσίπρα - Σαμαρά, απέτυχαν και οι δύο!


Bankingnews: Ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε 3 φορές τον λαό! Καμία διαφορά Τσίπρα - Σαμαρά, απέτυχαν και οι δύο!

Ο λαός ο δύσμοιρος λαός θα καταλάβει τι εστί αριστερό μνημόνιο όταν θα εφαρμοστεί - Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνθλιβεί, θα συνθλιβεί εκλογικά γιατί ιδεολογικά έχει καταρρεύσει.

Αν δει κανείς την εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ από ένα δήθεν επαναστατικό κόμμα με βάση την αριστερή πρόταση της Θεσσαλονίκης και πως κατέληξε σε ένα ακραία μνημονιακό κόμμα δεν μπορεί να μην εξάγει το συμπέρασμα είτε ότι εξαπάτησε την ελληνική κοινωνία, είτε ότι ποδοπάτησε την ιδεολογία του άπαξ και ο Τσίπρας ο αρχηγός του κόμματος συνθηκολόγησε ηττημένος στις Βρυξέλλες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από ένα επαναστατικό κόμμα εξελίχθηκε σε....

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ.... Ο ΔΟΛ παραδεέχεται την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής και την κατάρρευση του κατηγορητηρίου...!!!


ΟΜΟΛΟΓΙΑ εκτροπής και αποτυχίας από τον ΔΟΛ: Πολιτικές οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής – Βέβαιη η κατάρρευση του φαιδρού κατηγορητηρίου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς ομολογεί ότι η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει μια συντριπτική Νίκη στη Δίκη και η αθώωση της θα τη φέρει πιο κοντά στην Εξουσία. 

Εξόχως αποκαλυπτικό υπήρξε το σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας του ΔΟΛ, «Τα Νέα», που εκφράζει και την επίσημη θέση της εφημερίδας, αλλά και του εκδότη της, Σταύρου Ψυχάρη, που είναι και κατά πάσα πιθανότητα ο συγγραφέας του εν λόγω άρθρου.
Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα:


«Είναι άλλο η τέλεση ποινικών πράξεων από πολιτικά πρόσωπα. Και άλλο, τελείως, η....

Τάκης Χατζής (ΣΚΑΙ - Newpost) στο Γεωργιάδη: "Πείτε την αλήθεια.. Δεν κάνετε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί τρέμετε ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Καλεσμένος, ακόμη μια φορά, ήταν ο "μπουμπούκος" Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή "Ακραίως", την Κυριακή που μας πέρασε.

Πάνω στην ένταση του διαλόγου, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής (φίλα προσκείμενος στη ΝΔ)  εντούτοις ομολόγησε την πραγματικότητα, απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάφη, σχετικά με το λόγο που η ΝΔ εμφανίζεται, έστω και έμμεσα να μην συγκυβερνά με το ΣΥΡΙΖΑ.

"Αφήστε τα αυτά κύριε Γεωργιάδη μεταξύ μας μιλάμε.. Δεν κάνετε συγκυβέρνηση γιατί πολύ απλά φοβόσαστε ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση και τότε... θα έχετε μεγάλο πρόβλημα".

Φυσικά στο παραπάνω ο Γεωργιάδης δεν έβγαλε τσιμουδιά, αντιθέτως προτίμησε να το προσπεράσει καθώς ο δημοσιογράφος είπε την αλήθεια που τρέμει όχι μόνο η μασωνοδεξία αλλά ολόκληρο το καθεστώς.

Να γίνει με θεσμικό τρόπο η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση και ξεκινήσει η πορεία της προς την Εξουσία.

Δείτε το βίντεο...

ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΙΤΣΩΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥ!

kaminhs
Γράφει ο Αντίοχος

Επανήλθε ο (λαθρο)δήμαρχος Καμίνης στη γνωστή πρότασή του, για χρήση στρατοπέδων που δεν χρησιμοποιούνται, ακόμη κι εντός Αθηνών, για να διαμένουν οι λαθρομετανάστες που έχουν πλημμυρίσει την Αθήνα – και όχι μόνον αυτήν. Ωστόσο, προφανώς άθελά του, ο Καμίνης αποκαλύπτει και τον αριθμό των λαθρομεταναστών που μπαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, τον οποίο κρύβουν με χοντροκομμένο τρόπο ο σταλίνας Δριτσώφ και τα συντρόφια του στο Λιμενικό. Ιδού:  
«Για μία ακόμη φορά αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες της παντελούς έλλειψης στρατηγικής για ένα...

Η Τρόικα είναι ΕΔΩ και με "πρώτη φορά Αριστερά".. Φωτογραφίες


ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑ: Ξεκινά η αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους και την μνημονιακή συγκυβέρνηση

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνο με ένα τρόπο θα φύγουν μια και καλή από τη Χώρα τα αρπακτικά των τοκογλύφων. Με την έλευση της Χρυσής Αυγής και τη δημιουργία του νέου Εθνικού Κράτους!
 
Έφτασαν και μπούκαραν ήδη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τα πρώτα κλιμάκια της τρόικα, αποτελούμενα από 54 υψηλόβαθμους και χαμηλόβαθμους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων και θα κάνουν φύλλο και φτερό μέσα στις επόμενες ημέρες όλα τα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας.
Στις 10 η ώρα το πρωί ξεκίνησε το κομβόι οχημάτων από το Χίλτον, όπου εν τέλει θα κατοικοεδρεύει η τρόικα, και λίγο μετά έφτασε στο Γενικό Λογιστήριο και λίγη ώρα μετά.....

Διαλύεται η ΝΔ... Κλείνει τα κεντρικά της γραφεία στην Συγγρού!


Σε άτακτη χρεωκοπία η ΝΔ: Κλείνει τα κεντρικά της γραφεία στην Συγγρού!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:Το άθλιο κόμμα των προδοτών, των απατεώνων και των μασώνων καλύτερα να ετοιμάζει τα γραφεία του στον Κορυδαλλό γιατί εκεί θα καταλήξουν όλοι.

Λένε στον Λαό ότι θα τον σώσουν από την ίδια τους την εγκληματική πολιτική, όμως δεν μπορούν να κανονίσουν ούτε τα του οίκου τους οι νεοδημοκράτες. Όπως αναφέρουν σήμερα οι εφημερίδες, η ΝΔ θα κλείσει ακόμα και τα κεντρικά της γραφεία στη Λεωφόρο Συγγρού, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο.
Συγκεκριμένα, τα γραφεία στα οποία μετακόμισε η ΝΔ μετά την εκλογή του ασταθούς δικτάτορα – σκευωρού Σαμαρά θα αποτελέσουν πολύ σύντομα παρελθόν και η ΝΔ θα μετακομίσει και πάλι στα παλιά γραφεία της στην Ρηγίλλης, έναντι συμβολικού ποσού – σκανδάλου, αφού το κτίριο ανήκει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και θα παραχωρηθεί στη ΝΔ, με...

Η «ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ» ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ GAY PRIDE!

Greece_Gay_Pride(2)_t607
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην πασκοσμιοποιημένη Ελλάδα πάλι προτιμάται να απαγορεύεται η διανομή τροφίμων σε άπορους και οι εκδηλώσεις για τους Ποντίους και τη Μακεδονία. Η σύγκριση είναι....περιττή.
 
Και όμως, υπάρχουν ακόμη χώρες που αρνούνται να «εκσυγχρονιστούν». Χώρες που αντιστέκονται στα «καλά» της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Χώρες όπως η Ρωσία, όπου εν προκειμένω, οι Αρχές της Αγίας Πετρούπολης απαγόρευσαν το Gay Pride που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη ρωσική πόλη στις 2 Αυγούστου.

Σοκ και δέος από Τρόικα: “Νέα μέτρα, κούρεμα καταθέσεων και 30% μείωση συντάξεων, αλλιώς δεν παίρνετε φράγκο!” - Άνευ όρων παράδοση Τσίπρα


Σοκ και δέος από Τρόικα: “Νέα μέτρα, κούρεμα καταθέσεων και 30% μείωση συντάξεων, αλλιώς δεν παίρνετε φράγκο!” - Άνευ όρων παράδοση Τσίπρα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνη Ελπίδα και Αντιμνημονιακή Δύναμη των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή.
 
Έλεγαν οι Συριζαίοι, για να κοροϊδέψουν την κοινωνία, ότι δεν θα υπάρξουν άλλα προαπαιτούμενα και ότι το πακέτο μέτρων που ήδη ψηφίστηκε θα είναι «το τελευταίο». Βέβαια αυτή ακριβώς την φρασεολογία την ακούει ο Ελληνικός Λαός κάθε φορά που περνάει ένα νέο πακέτο μέτρων από την Ελληνική Βουλή και συνεπώς δεν υπήρξε ούτε ένας που να πίστεψε την φανφάρα του Μεγάρου Μαξίμου.
Τελικώς αυτό γίνεται ζοφερή πραγματικότητα, αφού μία μέρα πριν μπουκάρουν οι τροϊκανοί στα υπουργεία, έχουμε την απαρχή των ανακοινώσεων από τους «θεσμούς» και την διεθνή πλουτοκρατία, σχετικά με....

Από τον φιλοξενία των Αρχαίων Ελλήνων στην άλωση του Έθνους από τους λαθρομετανάστες

Ο Θαλής ο Μιλήσιος, ο αρχαιότερος προσωκρατικός φιλόσοφος ο πρώτος των επτά σοφών της αρχαιότητας, είπε την εξής φράση: "Ευχαριστώ τους θεούς που γεννήθηκα ελεύθερος και όχι δούλος, άνθρωπος και όχι ζώον, ΕΛΛΗΝ και ΟΧΙ βάρβαρος".

Ως βάρβαρος, στην αρχαία Ελλάδα, εννοούνταν, ο αλλοδαπός, ο αλλόφυλος γι’ αυτό και «πας μη Έλλην βάρβαρος». Γίνεται συχνά λόγος για τον θεσμό της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φιλόξενοι άνθρωποι και ακόμα ότι στην αρχαία Ελλάδα ο ξένος είχε μεγάλη σημασία. Ακούγοντας όμως αυτά κάποιος στις μέρες μας θα έλεγε πως ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν ρατσιστής!

Πράγματι, ο θεσμός της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, ήταν ιερός, η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής και ο ξένος προστατεύονταν από τον Ξένιο Δία. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και υπήρχαν ηθικές και υλικές υποχρεώσεις για την φιλοξενία. Ως ξένος, στην αρχαία Ελλάδα, κατά κανόνα εννοούνταν...