Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2010

Στον καιρό του ΔΝΤ, κομμένα τα φάρμακα για τους Έλληνες

Τα νοσήλεια λαθρομεταναστών συνεχίζουν να επιβαρύνουν το δημόσιο 
 
Το ψαλίδι ξαναμπαίνει σε λειτουργία αμέσως μετά τις εκλογές. Άλλο ένα 1,5 δις. ευρώ θα καταφέρει να εξοικονομηθεί για την “πατρίδα”, από την μείωση των φαρμακευτικών δαπανών. Ας το πούμε με πιο απλά λόγια: Κομμένα τα φάρμακα λέει η κ. Κατσέλη σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ναι… Σε συνεργασία με αυτόν που μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Για άλλη μία φορά οι συνταξιούχοι γίνονται στόχος για την κυβέρνηση, αφού προφανώς αυτοί θα πληγούν περισσότερο από την όποια μείωση της συμμετοχής του δημοσίου στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τελείωσαν οι εκλογές, τελειώσαν και οι αντιμεταναστευτικές φωνές της κυβέρνησης. Πριν τις εκλογές μιλάγαν, δια στόματος υπουργού, για την μαύρη τρύπα που προκαλείται από τους αλλοδαπούς. Τώρα για άλλη μία φορά στοχεύουν τους Έλληνες. 

Μίκης Θεοδωράκης: "Αντισταθείτε"

Ο αλβανός κακοποιός Ριζάι απειλεί Έλληνα εισαγγελέα

Που καταντήσαμε..

Να μας απειλούν ποινικοί και άθλιοι υπάνθρωποι σαν τον Ριζάι.
Κατά τη διάρκεια της δίκης είπε στον εισαγγελέα ότι
"Θα τα πεις με τη Σέχτα Επαναστατών"

Που την ξέρει αυτός ο caveman τη "Σέχτα";
Μήπως τους κουκουλοφλώρους που την απαρτίζουν...

Μια από τα ίδια...άλλα μας κέρδισε ο Κακλαμάνης

Καμίνης και Κακλαμάνης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA σε ένα ντιμπέιτ με έναταση αλλά με την ίδια επιχειρηματολογία.
Τίποτα το καινούργιο, τίποτα δεν έχει αλλάξει στο λόγο τους.
Βλέπουμε αρκετά πιο ήρεμο τον Κακλαμάνη και σε μεγαλύετρη ένταση τον Καμίνη.

Πάντως η είδηση της ημέρας ήρθε από τον Κακλαμάνη
¨Ο κύριος Soros που είναι φανατικός 'φιλέλληνας' χρηματοδοτεί τις έρευνες που μας λέτε για το γεγονός ότι η Αθήνα είναι η χειρότερη πρωτεύουσα στην Ευρώπη για να ζεις."

"Είναι ο ίδιος που...

Πάλι στην TV ο τηλεπρόεδρος

Το 'πουλέν' των ΜΜΕ ο Καρατζαφέρης που λέτε να βρίσκεται τώρα;
Μα φυσικά στον Χατζηνικολάου στο ΑΛΤΕΡ.
Με τις γνωστές μπουρδολογίες του για ευρύτερη συναίνεση για το καλό της χώρας και...

10 λεπτά τρομοκράτησης

Αφού το δίλλημμα δεν πέτυχε και δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα τα κανάλια να φέρουν το θέμα της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης και της εποχής λιτότητας που έρχονται.

Ιρλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία προχωρούν σε μέτρα δημοσιονομικής πειθαρχίας και πρέπει όλα αυτά..

Στηρίζουμε το taxalia στην επίθεση λάσπης που δέχεται


Επίθεση στο site του Κικίλια...

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης το Site του συνδυασμού, το προσωπικό μου blog αλλά και διαδικτυακοί τόποι που στηρίζουν τη προσπάθειά μας, έχουν “δεχθεί επίθεση” με αποτέλεσμα “οι σελίδες να αναφέρονται ως κακόβουλες”.
Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και στη κυριολεξία δε κοιμούνται προκειμένου να μας βλάψουν.
Προφανώς ενοχλεί η...

Κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα σε Καμίνη "Ε, αυτό θα πάρετε!!!"


από greekalert.com

Μπροστά ο Κακλαμάνης αλλά....

Προηγείται με 3,2% ο Κακλαμάνης
Στο 14% η αδιευκρίνιστη ψήφος

Σε κυλιόμενη δημοσκόπηση, που είχε ξεκινήσει από την Τρίτη για λογαριασμό του Πα.Σο.Κ., για το Δήμο της Αθήνας τα αποτελέσμα της οποίας θα σας παρουσίασουμε τώρα αποδεικνύουν, πως ο Νικήτας Κακλαμάνης αντέχει στην σύγκρουση με τον Καμίνη και βρίσκεται μπροστά με διαφορά που υπερβαίνει το όριο του στατιστικού λάθους.

Αναλυτικά λοιπόν έχουμε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

the_end.jpgΟι περισσότεροι πολιτικοί αναλυτές κάνουν σήμερα λάθος να πιστεύουν ότι ο ΓΑΠ εξεβίασε τον ελληνικό λαό με εκλογές για να κερδίσει κάποιες περιφέρειες στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να συνεχίσει να κυβερνά. Ο ΓΑΠ είναι πολύ πιο έξυπνος και δολοπλόκος απ' όσο συνήθως τον νομίζουν.
Θέλει να απεγκλωβισθεί το γρηγορότερο -μέχρι τον Απρίλιο, Μάιο- με οικουμενική ή με εκλογές ή και με τα δύο γιατί γνωρίζει σε ποιες αποφάσεις θα τον ωθήσουν...

Ο ΓΑΠ έχει πιεσθεί αφάνταστα από διάφορες συγκυρίες και κέντρα εξουσίας του εξωτερικού -που θα αναλύσουμε εν συντομία παρακάτω - αλλά ο κύριος λόγος  που τον ωθεί στο να πάρει αυτή τη στάση είναι ο ...

Πανωλεθρία των «Τούρκων» της Θράκης

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ένα βροντερό «όχι» είπαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης, οι Πομάκοι και οι Ρομά, στις... σειρήνες της Άγκυρας, μαυρίζοντας κυριολεκτικά τους δύο μειονοτικούς συνδυασμούς Ξάνθης και Κομοτηνής, που μιλούσαν για τουρκική Θράκη.
Η περίφημη Σιμπέλ Μουσταφάογλου (μέχρι τις εκλογές χαϊδεμένο παιδί του ΠΑΣΟΚ) ήρθε τρίτη στις εκλογές με το συνδυασμό της «Πρώτο βήμα για την ισότητα» κατακτώντας μόλις το 8,40 % του εκλογικού σώματος. Ο άλλος μειονοτικός «τουρκόφωνος» υποψήφιος στην Ξάνθη, Χουσείν Αχμέτογλου, μόλις έπιασε το 6,99% του εκλογικού σώματος.
Τα συνθήματα των συνδυασμών Μουσταφάογλου και Αχμέτογλου ήταν ...

Τα 'παρακάλια' του Τατούλη στο επίσημο Πα.Σο.Κ. και η 'ανεξαρτησία' του μόλις μιλαέι δημόσια

Πάλι σήμερα τον ακούσαμε να 'κλαίγεται' τον Τατούλη σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον αγώνα που δίνει ο συνδυασμός του, μόνος του και ανεξάρτητος από κομματικούς μηχανισμούς.

Τότε γιατί ρε Τατούλη ζήτησες βοήθεια από το τοπικό Πα.Σο.Κ. και έχεις βάλει όλους τους ανθρώπους σου να παρακαλάνε τα παραταξιακά στελέχη της προοδευτικής παράταξης, να εκδώσουν ανακοινώσεις στήριξής σου και να συστρατευτούν μαζί σου στη μάχη της ψήφου;

Δε λέμε, 'τρέμεις΄ από το ενδεχόμενο να...

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ: 3800 ευρώ για ρεύμα στο γραφείο του "Οικολόγου" Πρωθυπουργού μας...

Πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα κύριε Παπανδρέου
Την στιγμή που πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν τα 100 ευρώ που χρωστούν στη ΔΕΗ και τους κόβουν το ρεύμα, άρα τους στερούν το φαγητό και την ζέστη που τυχόν θα είχαν, εσείς σφυρίζετε αδιάφορα με ταξίδια και "πράσινα" λόγια...
Αυτή είναι η...

“Sira Sende Yorgo”, λένε τώρα οι Τούρκοι!

Με τον τίτλο "Sira Sende Yorgo" και μία φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου στο πρωτοσέλιδό της, η τουρκική εφημερίδα Milliyet, "πετάει το γάντι" στον πρωθυπουργό της Ελλάδας!
"Σειρά σας τώρα Γιώργο", είναι το μήνυμα με το οποίο οι Τούρκοι ζητούν από την Ελλάδα στήριξη για την άρση της βίζας στους Τούρκους πολίτες!
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα "η Τουρκία ήδη έχει προχωρήσει στην έγκριση συμφωνίας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, την οποία έχει στείλει προς έγκριση σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.".
Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι η βασική προϋπόθεση για...

Διαφήμιση του Μπουτάρη στο Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων!

Ο Γιάννης Μπουτάρης τα κατάφερε για άλλη μια φορά!

Μετά την θέση, την οποία δεν έχει πάρει πίσω ποτέ, να μετονομαστεί η οδός Αγ. Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ και αφού πρότεινε την δημιουργία ζωνών πορνό στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) για…

Μάρκος Μπόλαρης: Η στρατηγική για το Μακεδονικό, σε 2 λεπτά. Μνημειώδες βίντεο

Ο Μάρκος Μπόλαρης, είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στην Κεντρική Μακεδονία και υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ. Συμμετείχε σε πρόσφατο debate στη Δημοτική Τηλεόραση TV100 Θεσσαλονίκης. Σε αυτό, μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για τη θέση του σχετικά με το όνομα "Μακεδονία του Βαρδάρη", που "έπεσε στο τραπέζι", των διαπραγματέυσεων, σύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες.
Η απάντησή του, ήταν μνημείο σοβαρότητας, καθαρότητας και δείχνει βαθιά γνώση του θέματος. Χωρίς να σπεκουλάρει χαϊδεύοντας αυτιά, χωρίς...

Νέο μνημόνιο για το 2011-2015

Αιτία ο εκτροχιασμός του προϋπολογισμού.
Το φετινό δημοσιονομικό έλλειμμα θα εκτιναχθεί σε επίπεδο υψηλότερο από 9,5% του ΑΕΠ, έναντι πρόβλεψης 7,8% στο αρχικό μνημόνιο.
Στο διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2010 το έλλειμμα του γενικού κρατικού προϋπολογισμού υπερέβη τις πρόσφατα αναθεωρημένες προβλέψεις του υπουργείου κατά 1,7 δισ. ευρώ.
Μέτρα 4,3 δισ. ευρώ.
Σε νέο αναθεωρημένο μνημόνιο για την περίοδο 2011-2015, το οποίο θα...

Οι πρώτες απελάσεις λαθρομεταναστών ξεκίνησαν

 Να και ένα καλό νέο..
Ελπίζουμε όμως να μην είναι πρόσκαιρο και ψηφοθηρικό

Πίσω στις πατρίδες τους οδηγήθηκαν χθες Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες. Απελάθηκαν με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Είναι μία από τις πρώτες επιχειρήσεις αυτού του είδους που οργανώνουν οι ελληνικές Αρχές.

Σαράντα τέσσερις Πακιστανοί και 20 Αφγανοί βρέθηκαν σε λίγες ώρες από την Αθήνα στην Καμπούλ και στη Λαχώρη, μία απόσταση την οποία, για να έλθουν εδώ, διήνυσαν σε μήνες, περνώντας από διάφορες χώρες, διατρέχοντας μεγάλους κινδύνους και καταβάλλοντας μεγάλα χρηματικά ποσά στα κυκλώματα των δουλεμπόρων.
Η πολιτεία δείχνει αποφασισμένη να...

Θέλετε να μάθετε που θα συνατήσει τον Καμίνη ο Αμυράς;

Στο "λαϊκό" Κολωνάκι και την οδό Σκουφά, στο cafe "Σκουφάκι"!
Ένα στέκι της νεολαίας και των φοιτητών της Νομικής
Πάνω από όλα είπαμε..
Ο Καμίνης κοντά στον απλό πολίτη...

Η είδηση από τον 'βηματοδότη'

Η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση για το δήμο της Αθήνας

Η κυλιόμενη δημοσκόπηση για το Δήμο της Αθήνας που ξεκίνησε από την Τρίτη για λογαριασμό του Πα.Σο.Κ. σε λίγο στα χέρια μας...
Τι δείχνει;
Ποιός προηγείται;
Ποιός θα...

Έρχονται οι μπολσεβίκοι;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ήξερα ότι κάτι χοντρό παίζει αλλά απορροφημένος στην δουλειά – μου ‘ρθε και μένα στο δόξα πατρί η περαίωση και προσπαθώ να μαζέψω την προκαταβολή – δεν το ‘χα πάρει είδηση. Ώσπου προχθές ήταν ο Άδωνις στο «κουτί» και μου άνοιξε τα μάτια. Είπε πως «πρέπει τα αστικά κόμματα, που πιστεύουμε στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, στην ελεύθερη οικονομία και τον καπιταλισμό, να συνεννοηθούμε και με μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας να αντιμετωπίσουμε το 2011, την κρισιμότερη χρονιά μετά τον Β’ Π.Π.». «Γιατί αλλιώς», συνέχισε, «το ΚΚΕ θα πάρει 45 % και θα μας κυβερνήσουν οι μπολσεβίκοι». Ήταν σαφές ότι...

Οι δόλιες και συνειδητές παρλαπίπες του Άδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοδοξεί να ξεπεράσει και τον αρχηγό τους σε αρλούμπες. Γίνεται πιο αχαλίνωτος στη «συστημένη» μπουρδολογία όχι μόνο γιατί αυτή είναι μια τσιριχτή στριγκιά που προσβάλει την ακουστική αισθητική, αλλά και κακέκτυπο των «ομοβροντιών» του αρχηγού του: Του Καρατζαφέρη.
Είναι γνωστό, ότι ο κλόουν της πολιτικής μας ζωής (Καρατζαφέρης) υποδύεται και το ρόλο του «λαγού» των «νταβάδων»: Το δοκιμαστή των μοχθηρών σεναρίων των δημίων και ληστών της ελληνικής κοινωνίας.
Ο Άδωνις είναι το κακέκτυπο της γελοιογραφικής καρικατούρας Καρατζαφέρη: Η καρικατούρα του κλόουν…
Γίνονται, ως εκ τούτου,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τηλεφώνημα Σγουρού με Δημαρά, χωρίς όμως ανταλλάγματα

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Τηλεφωνήθηκαν Σγουρός και Δημαράς με πρωτοβουλία του Καρχιμάκη

Άριστα ενημερωμένες πηγές μας ενημερώνουν ότι υπήρξε επικοινωνία Σγουρού και Δημαρά.
Στην αρχή μέσω στελεχών, της κίνησης "Άρμα Πολιτών", και στη συνέχεια των δύο υποψηφίων.
Την επικοινωνία 'προκάλεσε' η αφόρητη πίεση που άσκησε ο γραμαμτέας του Πα.Σο.Κ., Καρχιμάκης.

Δεν πληροφορούμαστε ότι ...

Καρχιμάκης:"Κερδίζουμε σίγουρα 3 περιφέρειες"

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
"Κλειδώνουν" 3 περιφέρειες και 2 δήμοι υποστηρίζει ο Καρχιμάκης

Αν και δεν το διατυμπανίζει, ο Καρχιμάκης θεωρεί δεδομένες τις νίκες του Πα.Σο.Κ., από σήμερα κιόλας, σε 3 περιφέρειες και 2 μεγάλους δήμους.
Ξεκινώντας από τους δήμους θεωρεί σίγουρη τη νίκη σε Πάτρα και Πειραιά.
Όσο για τις περιφέρειες το Ιόνιο, η...

Η ανθρωπογεωγραφία του Α'Γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ενας νέος αυτοδιοικητικός χάρτης αναδεικνύεται από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010. Η... ανθρωπογεωγραφία της αναμέτρησης επιτρέπει ακόμη και τώρα, προτού ολοκληρωθεί ο δεύτερος γύρος, να εξαχθούν βασικά συμπεράσματα από την αναμέτρηση και να μπουν τα χρώματα στον χάρτη των δήμων. Την πρώτη Κυριακή, σύμφωνα με σχετική αποτίμηση των στατιστικών δεδομένων των εκλογών που έκανε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, εξελέγησαν 104 από τους 325 δημάρχους του «Καλλικράτη». Από αυτούς οι τέσσερις εξελέγησαν χωρίς ανταγωνισμό (Σύμη, Γαύδος, Αγιος Ευστράτιος και Αγαθονήσι), αφού ήταν οι μοναδικοί υποψήφιοι, αλλά με απόλυτη πλειοψηφία. Από τους υπόλοιπους,

Χατζηνικολάου:" Κάνουν κακό στην πατρίδα οι 'πατριώτες' "

Πριν από λίγο, στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Χατζηνικολάου, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς, την ηγεσία του Πα.Σο.Κ., για ανίερη συμμαχία με το Τουρκικό Προξενείο, στην περιφέρεια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τους εγκάθετούς του.

Φαίνεται είπε "Ότι σε ορισμένες περιοχές κάποιοι έχουν βάλει το χεράκι τους και το Πα.Σο.Κ. παίρνει 80%. Ούτε στην Κρήτη δε γίνεται αυτό"

"Κάτι ύποπτο συμβίνει. Και με λύπη μου το λέω διαπιστώνω..

Το έλλειμμα 'φονεύει' τους μισθούς

Με εκρηκτικό πακέτο μέτρων καταφτάνει η τρόικα στην Αθήνα για να καλύψει απόκλιση περίπου 6 δισ. ευρώ από το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009 και την αστοχία εσόδων και δαπανών του φετινού προϋπολογισμού. Η αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009 φαίνεται να εξελίσσεται στον χειρότερο εφιάλτη για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για έλλειμμα 15,4% το 2009 έναντι 13,6% του Μνημονίου. Κι όπως εκτιμούν αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, η εξέλιξη αυτή μπορεί να «φουσκώσει» το φετινό έλλειμμα ακόμα και στο 9,9%, δηλαδή 5,5% χαμηλότερο του περσινού. Σκληρότερο Μνημόνιο Αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών μιλούν ήδη για ένα...

To 'βρόμικο' 2010

Το «βρόμικο» 2010ΟΛΙΓΑΡΚΕΣΤΑΤΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ αυτοί που χαράσσουν τη στρατηγική στο ΠΑΣΟΚ. Εν έτει 2010, την ώρα που τα υγιή στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας με αγωνία προσπαθούν να βρουν τις λύσεις στα μύρια προβλήματα, στην κυβέρνηση αποφάσισαν να γυρίσουν το ρολόι πίσω και να εφαρμόσουν μεθόδους παλαιοκομματικές, αναχρονιστικές, αποτυχημένες, μεθόδους πολιτικής διαπλοκής που μόνο στα όνειρά τους ενυπάρχουν σήμερα, για να ξεφύγουν από τις Συμπληγάδες που σχημάτισαν μόνοι τους.
Ανακάλυψαν ξαφνικά ότι με τη συνθηματολογία και την επιχειρηματολογία της δεκαετίας του ’80 θα αφυπνίσουν τους οπαδούς τους. Πού το θυμήθηκαν το «βρόμικο ’89», αλήθεια;


ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ που σκαρφίστηκαν; Τόσο φτωχή είναι...

Θρασύτατος λαθρομετανάστης απειλεί ωμά Έλληνα συμπολίτη μας στην τηλεόραση

Δείτε ένα Παπανδρελληνα..

Αυτός ο άνθρωπος στη φωτογραφία, είναι από το Πακιστάν και εργάζεται στην Ελλάδα σα δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Πακιστάν Times".
Όσο και να την αναζητήσαμε δεν την εντοπίσαμε.

Στη χθεσινή εκπομή στην Τατιάνα Στεφανίδου ,κάποιος από τους παρευρισκόμενους, κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα, του ζήτησε να σταματήσει αμέσως την προπαγάνδα περί ρατσισμού και ξενοφοβικότητας των Ελλήνων της περιοχής, καθώς μοναδικοί υπέυθυνοι για την κατάσταση είναι οι λαθρομετανάστες.

Ο Παπανδρέλληνας από το Πακιστάν χάνοντας την ψυχραιμία του είχε το θράσος να...

Aποκαλυπτικό βίντεο με τον Μπερλουσκόνι που βγαίνει με δύο νεαρές απο πρακτορείο μοντέλων!

Ενα βίντεο από το περιοδικό ΟGGI που δείχνει τον Μπερλουσκόνι να βγαίνει απο γραφείο ιμπρεσάριου μοντέλων με δύο νεαρές και να κατευθύνεται στην πρωθυπουργική κατοικία, καίει τον Σίλβιο που αντιμετωπίζει καταιγίδα αποκαλύψεων για τις σχέσεις του  με call girls, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη
Δείτε το βιντεο