Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

H.Ηλιακόπουλος: Έχουν καταλύσει το πολίτευμα - Δεν σέβονται την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού BINTEO

O Δρ. της Νομικής και δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη για την συνταγματική εκτροπή που συντελείται στην χώρα.

Ανέλυσε διεξοδικά όλες τις πτυχές της υπόθεσης Μπαλτάκου καθώς και τη νομική πλευρά σχετικά με τις παράνομες προφυλακίσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής επειδή παίρνουν ψήφους από το κλεπτοκρατικό τόξο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ζωντανά η εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Ηλία Παναγιώταρο

Ο Ηλίας Παναγιώταρος φιλοξενεί απόψε τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Γιάννη Καπάτσο και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Ανδρέα Φωτόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Ο αποτυχημένος πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Λιάγκας κατά της Χρυσής Αυγής

Οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, με τις οποίες δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να εκφράσει την αλήθεια για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενόχλησαν διάφορους τύπους του «συνταγματικού τόξου». Ανάμεσά τους και ο γνωστός τηλεμαϊντανός και παρουσιαστής «σοβαρής» πρωινής εκπομπής Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε επί του προκειμένου τα εξής: «Το θέμα δεν είναι η Βανδή και γιατί έφυγε, το ζήτημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος...

Στην Αυστραλία παραιτήθηκε πρωθυπουργός για ένα μπουκάλι κρασί - Οι εγχώριοι επίορκοι σκευωροί τι κάνουν;

Μια πρωτοφανή ιστορία ευθιξίας, που θα αντηχεί εξωπραγματική στα αυτιά των εγχώριων πολιτικών παχύδερμων, εξελίχθηκε στην μακρινή Αυστραλία.

Για ένα μπουκάλι πανάκριβο κόκκινο κρασί, παραιτήθηκε των καθηκόντων του ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας, Μπάρι Ο' Φάρελ.

Την Τρίτη, ο κ. Ο' Φάρελ κατέθεσε στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Κατά της Διαφθοράς που ερευνά τις διασυνδέσεις της εταιρείας Australian Water Holdings (ΑWΗ) με πολιτικούς. Όταν ρωτήθηκε αν είχε λάβει ένα πανάκριβο μπουκάλι κρασί...

Πέτρος Γαϊτάνος: Δεν μετανιώνω που υποστήριξα την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή "Πρωινό μου" του Μέγκα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε μάταια καθ΄ όλη την διάρκεια της εκπομπής να εκλάβει μια... δήλωση μετανοίας από τον καλλιτέχνη, ο οποίος όμως δεν άλλαξε στάση.

Αφού τόνισε πως...

Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του σε θεσσαλικό ΜΜΕ: "Η μόνη αξιόποινη πράξη μας είναι ότι δίνουμε Αγώνα για τον Έλληνα"

Δείτε το βίντεο...

ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΟΥΣ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ – ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

aggouri1
Μετά την κακήν-κακώς απομάκρυνση του Φαήλου Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ (Νέας Δυστυχίας) και την απόρριψη της υποψηφιότητας του Θ. Πλεύρη, θα ήταν περίεργο να βάλει ο φον Αντωνάκης τον Βελόπουλο.
Βέβαια, ο Βελόπουλος με tweet του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολύ σκέψη και βλέποντας τις αντιδράσεις αποφάσισα να μην κατέβω στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ. Θεωρώ χρέος να τηρήσω όλα όσα πιστεύω. Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Σαμαρά αλλά η συνείδησή μου δεν μου το επιτρέπει» και διέρρευσε στα ΜΜΕ ότι κορυφαίοι παράγοντες της ΝΔ του συνέστησαν να… κρύβει λόγια. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιον ότι....

Δεν σταματά τις "εγκληματικές δράσεις" της η Χρυσή Αυγή... Διανομή Τροφίμων και στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Πέμπτη


Εορταστική διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Μ.Πέμπτη, 17:00

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, που περνά η χώρα μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει το μόνο πολιτικό κόμμα, που στην κορυφή της "ατζέντας" της έχει την ευημερία και τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού.
Έτσι, πιστοί στο κοινωνικό μας έργο, κάτι για το οποίο μας έχουν πολεμήσει και λοιδορήσει με πρωτόγνωρο και αδικαιολόγητο μένος, διοργανώνουμε ακόμη μία εορταστική διανομή τροφίμων της Λαμπρής για κάθε αναξιοπαθούντα συνέλληνά μας.
Τη Μεγάλη Πέμπτη, 17 Απριλίου και ώρα 5:00 μ.μ., καλούμε κάθε ελληνική οικογένεια που οι συγκυβερνήσεις-μορφώματα οδήγησαν στην .....

Ηλίας Παναγιώταρος σε συνέντευξή του σε αυστραλιανό δίκτυο: "Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας..Γράφουμε Ιστορία και μαχόμαστε για το λαό μας"

Σε κάποιο σημείο του ρεπορτάζ ένας απλός άνθρωπος - πολιτικός μηχανικός/οικογενειάρχης - αναφέρει:

Η Ελλάδα έχει μόνο μια ελπίδα. Την ημέρα που θα κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή.

Για να συμπληρώσει η ανταποκρίτρια - παρουσιάστρια: "Η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει τη μεσαία τάξη και ισχυροποιείται"


Δείτε το βίντεο με το υπόλοιπο ρεπορτάζ και τη συνέντευξη του Ηλία Παναγιώταρου....

Οργανωμένοι Οπαδοί οπαδοί του ΠΑΟΚ "ευλογούν" την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη με τη ΝΔ: "Ντροπή σου ξεφτυλισμένε που υποτάχθηκες στο ανδρείκελο της Μέρκελ και των τοκογλύφων"

Μεταφέρουμε αυτούσια το κείμενο των 5 οργανωμένων συνδέσμων οπαδών του ΠΑΟΚ, χωρίς κανένα σχόλιο από εμάς:

«Τον Ιούνιο του 2007 σε υποδεχθήκαμε μετά Βαΐων και κλάδων να μπεις μπροστά. Να ξεβρωμίσουμε από το τρύπημα δεκαετιών, να πάρουμε στα χέρια μας αυτή τη χειμαρρώδη δύναμη που λέγεται κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., την ακατανίκητη ορμή αντίστασης απέναντι σε κάθε τι στημένο και παρακμιακό που σκοπίμως κρατούσε τον Σύλλογο δέσμιο μικροσυμφερόντων και τον καταδίκαζε στη μετριότητα, φοβούμενος την ε(ξε)γερσή του. Ζητήσαμε ως αντίτιμο μόνο την εντιμότητά σου. Ούτε τα λεφτά σου (;), ούτε τ’ ονομά σου. Σου ζητήσαμε να......

Ξεπέρασε σε κωλοτούμπες τον Καρατζαφέρη όσο αναφορά τη Χρυσή Αυγή η Ντόρα Μητσοτάκη..


Οι ατέλειωτες κυβιστήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με την Χρυσή Αυγή

Ξεπέρασε σε ρεκόρ κωλοτούμπας και τον πρωταθλητή Γιώργη Καρατζαφέρη η Nτόρα Μπακογιάννη: «Η ΝΔ είναι φιλελεύθερη παράταξη, δεν είναι συνομιλητής φασιστοειδών» δήλωσε η Ντόρα σε συνέντευξή της στον «ΒΗΜΑ FM» και συνέχισε: «Η ΝΔ δεν είναι συνομιλητής με την Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ είναι η φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη, με σημαντική ιστορία, που ουδέποτε παρεσύρθη από ακροδεξιές λογικές και δεν αποτέλεσε συνομιλητή φασιστοειδών».
ΕΜΕΙΣ, ΑΠΛΩΣ, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ τι έλεγε το καλοκαίρι του 2012 (λίγους μήνες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή) η Ντορούλα: «Βεβαίως και θα.....

Η Φυλετική Κοινότητα στην αρχαιοελληνική κοινωνία

Είναι πραγματικά θλιβερό η Ιστορία να διαστρεβλώνεται και να αποδίδεται, σύμφωνα με τις πολιτικές ανάγκες και απαιτήσεις. Για την Ελλάδα του 2014, η έννοια της Φυλής, αποτελεί ένα αναχρονιστικό στοιχείο, ή αν θέλετε, έναν παράγοντα που « είναι υπεύθυνος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» (!). Πως γίνεται οι Φυσικοί Νόμοι, και ειδικότερα, η εθνική ταυτότητα να απειλούν την ειρήνη και τα .ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ένα ζήτημα που καλούνται να μας εξηγήσουν οι νέοι αυτοί διαμορφωτές της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.
Η έννοια της Φυλής κατείχε.....