Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

Αριστερά κομμουνιστικά αποβράσματα του Unfollow βεβηλώνουν τους νεκρούς μας..."Καλύτερος ο θάνατος φασίστα...Δε μας λειπεί το ίδιο με το θάνατο ενός άλλου νεκρού"

Θα το μεταφέρουμε αυτούσιο...
Οπλιστείτε με υπομονή!

“Δίχως να έχει κανείς καμία διάθεση για εικασίες σχετικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής, που άλλωστε δεν είναι δουλειά δημοσιογραφική, μπορεί εντούτοις να διαπιστώσει τις βασικές παραμέτρους όπου κινείται η αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση και η κάλυψή της από τα ΜΜΕ. Τρεις παρατηρήσεις, λοιπόν, οι οποίες ισχύουν άσχετα με το ποιος είναι τελικά ο αυτουργός, και που μάλιστα δεν αφορούν τόσο τη δολοφονία καθαυτή όσο τη δημόσια συζήτηση…

Του Αυγουστίνου Ζενάκου

1. Δημοκρατία, «σταθερότητα» και «αποσταθεροποίηση»

Πλήγμα στη δημοκρατία με στόχο την αποσταθεροποίηση, λένε από χθες τα ΜΜΕ, ήταν .....

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ στις 22:00 την πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά τη στυγερή δολοφονία αναλύει τις εξελίξεις

Απόψε οι συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Χριστόφορος Τσάγκας αναλύουν:
  • Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας των δύο νεαρών Εθνικιστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο
  • Δένδιας και Σαμαράς, οι...

Εμετικοί οι Συριζαίοι βουλευτές... Τσουκαλάς: Καλά έκαναν και σκότωσαν τους Χρυσαυγίτες... ενώ ο Στρατούλης αγωνιά μην "θυματοποιηθεί η Χρυσή Αυγή"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σημασία για τους αριστερούς έχει μόνο η πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών... Παράλληλα δεν παραλείπουν να βγάλουν μίσος και ανοιχτά να μην καταδικάζουν τη μαφιόζικη δολοφονία.

"Φτύνει τους τάφους" των δύο παλικαριών που έπεσαν νεκρά από τις δολοφονικές σφαίρες των ψυχοπαθών "τρομοκρατών" το απόγευμα της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό:...

Μήνυμα του Χρήστου Παππά για τους ηρωικούς Χρυσαυγίτες Γιώργο και Μανώλη

Την ώρα της ταφής των ηρωικών νεκρών μας, εκφράζω μέσα από το κελί την βαθύτατη Τιμή στους δυο ηρωικούς χρυσαυγίτες συναγωνιστές. Εκφράζω το σεβασμό μου στην μαρτυρική τους θυσία και προσεύχομαι για "καλό ταξίδι". Οι μάρτυρες Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης με το αίμα τους πότισαν το δέντρο της Ελευθερίας του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος.

Η δικαίωση του αγώνα τους και του αγώνα "όσων ζωντανών" Ελλήνων, η δικαίωση της θυσίας των ηρωικών μας νεκρών, θα έρθει όχι μόνον όταν απελευθερωθεί η Πατρίδα μας, αλλά όταν...

Οι κηδείες του Γιώργου και του Μάνου - Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τους πεσόντες Εθνικιστές

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΒΗΣ ΟΡΓΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ...

Γιώργος και Μανώλης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! - Πανευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές παίρνουν δύναμη από τη Χρυσή Αυγή στον αγώνα για να απελευθερώσουν τις πατρίδες τους από τους σιωνιστές. Για την Ευρώπη των Εθνών!

Από τον ευρωπαϊκό Νότο μέχρι τον μακρινό Βορρά, οι Εθνικιστές της Ευρώπης ένωσαν τις φωνές τους με εκείνη του Ελληνικού Λαού. Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κόκκινη τρομοκρατία υπό την ανοχή της ανθελληνικής κυβέρνησης των Αθηνών και συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, οι Εθνικιστές της Ευρώπης απέτισαν Φόρο Τιμής στους Πεσόντες Συντρόφους, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.

Οπαδοί της Lazio ανάρτησαν πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Τζένοα στη Ρώμη, τα οποία ανέγραφαν:...

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ BIG BOSS ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΔΩΣΑΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τρόμο και ανησυχία έχουν προκαλέσει στο σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και στους υψηλούς προστάτες του οι τελευταίες εξελίξεις. Όχι βεβαίως για την επανεμφάνιση της τρομοκρατίας –αυτούς δεν τους αγγίζει- αλλά γιατί βλέπουν να ενισχύεται η Χρυσή Αυγή.

Έτσι, η ναυαρχίδα του Big Boss, σε μια πανάθλια επιχείρηση εξίσωσης θυτών και θυμάτων, τιτλοφορεί το κύριο άρθρο της ως εξής: «Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας δεν έχουν θέση ούτε νεοναζί ούτε τρομοκράτες». Κατηγορεί δε τους αριστερούς τρομοκράτες, με αυστηρό πατρικό ύφος προς το αγαπημένο του παιδί που κάπου το… παράκανε, όχι γι’ αυτό καθ’ αυτό το ειδεχθές έγκλημά τους, αλλά γιατί με το έγκλημα έδωσαν στην Χρυσή Αυγή μια «ανέλπιστη διέξοδο»! Ιδού το προκλητικό μήνυμα του «Μεγάλου Αφεντικού»: 

«Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της.....

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!

Λίγες ημέρες πριν συμμετάσχει –ως εκπρόσωπος του SYRIZA- σε συνέδριο του διαβόητου αμερικανοσιωνιστικού Ινστιτούτου Levy, ο (προερχόμενος από το ΚΚΕ), πρώην υφυπουργός Οικονομικών στη συγκυβέρνηση ΝΔ-Συνασπισμού, και νυν βουλευτής του παρδαλού συνονθυλεύματος, υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών και αντιπρόεδρος της Βουλής (γνωστός για την αμίμητη φράση που ξεστόμισε – «φέρτε μας τον φρούραρχο»…), Γιάννης Δραγασάκης, έδωσε συνέντευξη στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», και δύο μόλις ημέρες μετά το μακελειό του Ν. Ηρακλείου (από ομοϊδεάτες του, με την ευρύτερη βεβαίως έννοια του όρου) δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι θύμα αλλά… πρωτεργάτης του κλίματος βίας! Ιδού η απίστευτη και προκλητική δήλωση: 
  
«Είναι ένα γεγονός το οποίο μας.....

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια


Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια

Το Σάββατο 2/11 η ομιλία είχε ως θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και δυστυχώς τα τελευταία τραγικά γεγονότα της στυγερής δολοφονίας των 2 συναγωνιστών και τον θανάσιμο τραυματισμό του συναγωνιστή Α. Γέροντα στο Ν.Ηράκλειο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ομιλητής ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος αναφέρθηκε στο απύθμενο θράσος ορισμένων μεγάλο-δημοσιογράφων οι οποίοι θέλησαν να παρουσιάσουν την δολοφονία ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να το υποστηρίξουν αφού τα ίδια τα γεγονότα τους διέψευδαν. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής σχολίασε την......

ΒΗΜΑ: "Περιμέναμε το χτύπημα...αλλά δεν κάναμε τίποτα..Τώρα πρέπει να αποτρέψουμε να στραφεί ο λαός στη Χρυσή Αυγή"

Με ένα ακόμη στυγνό άρθρο, για την ωμότητά με την οποία αντιμετωπίζει το θάνατο των 2 νέων, η ναυαρχίδα της προπαγάνδας του καθεστώτος "ΒΗΜΑ" τονίζει ότι η Αστυνομία, το Μέγαρο Μαξίμου, η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ γνώριζαν ότι επέρχεται πολιτικό χτύπημα και... δεν έκαναν τίποτα.

Μεταφέρουμε λοιπόν τα γραφόμενα του δημοσιεύματος:
"Η Αντιτρομοκρατική ανέμενε αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα από συγκεκριμένους αυτουργούς, αλλά δεν κατάφερε να το αποτρέψει... Ήταν κάτι βέβαιο μετά τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα".

Και συνεχίζοντας το άρθρο καταλήγει στο.....εμετικό απευκτέο σενάριο:
 "Η κατάσταση θα....

Σταλινομπολσεβίκοι καίνε φυλλάδια της Χρυσής Αυγής εντός σχολείων....Πάλι καλά γιατί στη MARFIN καίγαν ανθρώπους!

gel-trikalon_kachimo-trikakia-xrushs-ayghs
Αντιγράφουμε την παρακάτω φρικαλέα «είδηση» από την επίσημη ιστοσελίδα των σταλινικών μπράβων του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και της μνημονιακής-κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά:
«3ο ΓΕΛ Τρικάλων: Μαθητές έκαψαν τα τρικάκια της Χρυσής Αυγής

Πριν δύο μέρες οι μαθητές του3ου ΓΕΛ Τρικάλων με την άφιξή τους στο σχολείο βρήκαν τρικάκια της Χρυσής Αυγής πεταμένα έξω στο σχολείο. Στο πρώτο διάλειμμα έκαναν κουβέντα για το τι ουσιαστικά εκπροσωπεί, ότι είναι .......

Πιο....εβραίος δε γίνεται! "Ουκρανός" πουλούσε αντικείμενα κρατουμένων του Άουσβιτς μέσω e-bay!!! (ακόμη και ο πόνος κοστολογείται από τους περιούσιους)

Το eBay διέγραψε από τους καταλόγους του περίπου 30 αντικείμενα από το Ολοκαύτωμα, μεταξύ αυτών και ρούχα που φορούσαν οι κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όταν αποκαλύφθηκε από την έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Mail on Sunday ότι αυτά πωλούνταν μέσω του ιστότοπου διαδικτυακών πωλήσεων.

Η Μέιλ ον Σάντεϊ αναφέρει ότι οι δημοσιογράφοι της εντόπισαν την προηγούμενη εβδομάδα μια σειρά αντικειμένων από το Ολοκαύτωμα να βρίσκονται προς πώληση μέσω του eBay, ανάμεσά τους και μία ολόκληρη στολή που φορούσε στο Άουσβιτς ένας πολωνός φούρναρης που έχασε τη ζωή του στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπως τουλάχιστον ισχυριζόταν ο άνθρωπος που την είχε στην κατοχή του και την πωλούσε.
Η βρετανική εφημερίδα σημείωσε ότι.....