Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2014

Ζητωκραυγές και Επευφημίες κατά την είσοδο των Εθνικιστών εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων στην Κεντρική Μακεδονία - ΒΙΝΤΕΟ

Στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Χρυσομάλλης, Γραικός Φώτης και Νικήτας Σιώης κατά την άφιξή τους στο κτίριο της περιφέρειας για την ορκωμοσία τους καταχειροκροτήθηκαν με πολλές επευφημίες και συνθήματα από συγκεντρωμένους.

Δείτε το βίντεο..

Οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα ορκιστούν όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Νόμοι

Εν όψει των επικείμενων ορκωμοσιών σε δήμους και περιφέρειες, διαβάζουμε στον Βηματοδότη τα παρακάτω με τίτλο “24η άδεια στους χρυσαυγίτες¨: “Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά. Να χορηγείται 24ωρη άδεια σε προφυλακισμένους (με κακουργηματικές πράξεις) για να… ορκιστούν δημοτικοί σύμβουλοι! Ο εισαγγελέας φυλακών έκανε δεκτό το αίτημα των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών που έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα στους οποίους και ο Ηλ. Κασιδιάρης, που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων) και τους χορήγησε 24ωρη άδεια προκειμένου να ορκιστούν και εν συνεχεία να επιστρέψουν στα κελιά τους. Εξυπακούεται ότι οι προφυλακισμένοι θα πάνε στον τόπο ορκωμοσίας τους συνοδεία περιπολικών και αυτοκινήτων της Ασφάλειας και με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψουν στα κελιά τους.”

Φυσικά και γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά βρε κακόμοιρε βηματοδότη, διότι σε καιρό υποτιθέμενης δημοκρατίας για πρώτη φορά κρατούνται παράνομα και αντισυνταγματικά εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού επειδή ανεβαίνουν τα ποσοστά του κόμματός τους και δη ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Όσο για τις “κακουργηματικές πράξεις” να σου πούμε ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητος για όλους τους κατηγορουμένους, αλλά φυσικά σου διαφεύγει αυτή η λεπτομέρεια. Επίσης, να σου πούμε ότι...

Η Χούντα Σαμαρά απέκλεισε τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής από την ορκωμοσία της Περιφέρειας Αττικής!


Πριν λίγο 6 διμοιρίες ΜΑΤ απέκλεισαν παρανόμως τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής από το να παρευρεθούν στην ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτήν την ώρα ορκίζονται...

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: ΑΝΤΩΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΧΕΙ 54% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20%!

Η κυβέρνηση Σαμαρά βλέπει το τέλος να πλησιάζει, μοιραία και άβουλη.
Ο Χαρδούβελης έχει χαθεί μέσα στον Ωκεανό του ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα ο ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ να είναι ο ίδιος με τον παλαιό και να επαναληφθεί το ουρλιαχτό της κοινωνίας.
Είναι τέτοια η απόγνωση των ιδιοκτητών ακινήτων που δίνει την ευκαιρία στους μάλλον σφιχτούς Κινέζους να αγοράζουν βίλες στη Γλυφάδα και στο Παλαιό Ψυχικό με 120.000 ευρώ.
Όσο για τα διαμερίσματα των 80 τ.μ (τελευταίας 20ετίας) αυτά περνάνε σε Κινέζους και Ρώσους με 35 και 45.000 χιλιάδες ευρώ.

Μιλάμε για κανονικό χαρακίρι των ταλαίπωρων ιδιοκτητών ακινήτων. Σκοτώνουν μ’ αυτό το τρόπο τους κόπους μιας ζωής.
Ένας από τους μεγαλοεπιχειρηματίες της χώρας, ο Γιώργος Μπόμπολας, στην τελευταία του επικοινωνία με τον Σαμαρά του είπε:

-Ακόμα κι αν σε στηρίξω και καταφέρεις να εξασφαλίσεις 180 βουλευτές για Πρόεδρο Δημοκρατίας, το μόνο που θα...

Παρόντες οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές στις ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών και Περιφερειακών συμβουλίων

Οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος πρόκειται να παρευρεθούν κανονικά στις ορκωμοσίες των δημοτικών συμβουλίων Αθηνών και Πειραιώς και του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας αντίστοιχα. Προς τούτο, έλαβαν ειδική άδεια από την Εισαγγελία των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατούνται, προς «δόξαν» της επαράτου Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Η εικόνα της μεταγωγής των Συναγωνιστών μας από τις φυλακές Κορυδαλλού προς τους χώρους όπου θα ορκιστούν, θα είναι βεβαίως ένα...

Bankingnews: Το αντιρατσιστικό έκτρωμα περιλαμβάνει τα πάντα πλην του ρατσισμού κατά των Ελλήνων


Bankingnews: Το αντιρατσιστικό έκτρωμα περιλαμβάνει τα πάντα πλην του ρατσισμού κατά των Ελλήνων

Εκτρωματικές οι προσεγγίσεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου....
Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα εμπεριέχει εκτρωματικές προσεγγίσεις εις βάρος των Ελλήνων. Από μόνο του το νομοσχέδιο είναι προσβλητικό γιατί θέτει στην Ελλάδα θέμα ρατσισμού. Επίσης περιλαμβάνει πολλά ύποπτα σημεία που χρήζουν όχι απλής προσοχής αλλά σοβαρής διερεύνησης.
1) Π.χ. ποιος θα κρίνει αναφορές π.χ. στο διαδίκτυο για άλλες φυλές ή θρησκείες.  Τους Τσιχαντιστές του ISIS στο Ιράκ και την Συρία ή το Ισραήλ που.....

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ Η ΑΘΕΗ ΔΟΥΡΟΥ – ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΣΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

parakato.gr
Μπορεί ο mister Tsipras να πήγε στο Άγιον Όρος και να παρέστησε για λίγο τον… ευσεβή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι άλλαξε το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, το… καμάρι του ΣΥΡΙΖΑ, η Δούρου, που αναλαμβάνει σήμερα και επισήμως τα καθήκοντά της ως Περιφερειάρχης Αττικής, δε θα ορκιστεί με τον γνωστό θρησκευτικό όρκο, αλλά με… πολιτικό, γιατί είναι άθεη και αντίχριστη μαρξίστρια.
Γι’ αυτό το τεράστιο θέμα που δημιουργείται, περιμένουμε εναγωνίως τη....

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ – ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

potamiΤους παίρνει το ποτάμι τους “ποταμίτες” του Θεοδωράκη. Όπου φύγει – φύγει και μην τους είδατε… 
Ενα ένα τα στελέχη του Ποταμιού αποχωρούν απογοητευμένα από την κομματική λειτουργία, παρά τις βαρύγδουπες υποσχέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, που εμφανίζει το πολιτικό του εγχείρημα ως κάτι… “νέο” στην πολιτική ζωή της χώρας.
Τελευταίο κρούσμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κώστας Αργυρός, ο οποίος εμφανίζεται.....

Μπογιές και Συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη... Φωτογραφίες - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες εκδηλώσεις "αγάπης" για το ΣΥΡΙΖΑ και τη Δούρου από τους οπαδούς της ΑΕΚ είχαμε αυτή τη φορά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά επισκέφτηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ που φρόντισαν να υπενθυμίσουν στη ΔΟΥΡΟΥ και το ΣΥΡΙΖΑ ότι "ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ" και πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην είσοδο των γραφείων.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν και αφορούσαν κυρίως τη νέα Περιφερειάρχη της Αττικής, που μέσω όμορων δυνάμεων (οικολόγοι κτλ) προβάλει αντιρρήσεις στη δημιουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το "Δούρου καριόλ@ να.....

ΤΑ… ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ…



arxhgos5
Γράφει ο Αντίοχος.

Από χθες, κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά και των «σοβαρών» καθεστωτικών τσοντοκάναλων των (αναγραφομένων στη λίστα Λανγκάρντ…) ολιγαρχών του πλούτου, η «είδηση» ότι… ξεσηκώνονται οι γυναίκες κρατούμενες του Κορυδαλλού, γιατί πάνε να τις «στριμώξουν», προκειμένου να… καλοπερνάνε οι χρυσαυγίτες πολιτικοί κρατούμενοι. 
Επιπροσθέτως, οι «κρατούμενες» καταγγέλλουν ότι οι χρυσαυγίτες πολιτικοί κρατούμενοι «απαιτούν να τους σερβίρουν το φαγητό μόνο Ελληνίδες κρατούμενες και όχι αλλοδαπές», ενώ κάνουν λόγο για «ρατσιστική και χυδαία συμπεριφορά» από την πλευρά των χρυσαυγιτών εις βάρος των γυναικών κρατουμένων.
Πρόκειται βεβαίως για μια κλασσική επιχείρηση παραπληροφόρησης των ελεεινών και τρισάθλιων θαμώνων των υπογείων της.....

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 1922 ΚΑΙ Ο ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ

mikrasiatiki__article

Μετά τις περήφανες νίκες του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Στρατού στο Εσκί Σεχίρ, στην Κιουτάχεια και στο Αφιόν Καραχισάρ οι οποίες όμως δεν επέφεραν την καταστροφή του Κεμαλικού στρατού το Ελληνικό πολεμικό συμβούλιο αποφασίζει τη συνέχεια της προέλασης. Εκεί γράφονται μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες του Έλληνικού Στρατού. Παρόλη την κούραση των τμημάτων, την έλλειψη εφεδρειών λόγω σημαντικών απωλειών ανδρών, τα ανυπέρβλητα προβλήματα σιτισμού και γενικότερα ανεφοδιασμού του στρατού, πάνω στην γραμμή Καρά Νταγ-Τσαλ Νταγ-Αρντίζ Νταγ-Κάλε Γκρότο θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή χιλιάδες Έλληνες από τις....