Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010

Ο αιώνιος Εβραίος στην Ελλάδα

Ο επισκεφθείς την Ελλάδα, Ντομινίκ Στρος-Καν είναι το πλέον αντιπροσπευτικό παράδειγμα του αιώνιου Εβραίου. Είναι το απόλυτο παράδειγμα, ως προς το παρουσιαστικό (φυλετικά) και ως προς την συμπεριφορά (τραπεζίτης-αδίστακτος εξουσιαστής). Δείτε και τις παρακάτω εικόνες και κρίνετε:



Να τελείωνουμε με την 'σπίθα' του Μίκη

Του Θύμιου Παπανικολάου

Επειδή κάποιοι δεν θέλουν να δούνε την πραγματικότητα, σχετικά με την «Κίνηση Μίκη», θα υποχρεωθούμε να μιλήσουμε πιο διεξοδικά  υπό τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων.
Παρατήρηση πρώτη
α).Τα χαρακτηριστικά του κειμένου της «σπίθας» είναι άκρως καθεστωτικά, πασπαλισμένα με ένα αφηρημένο πατριωτισμό. Τον «πατριωτισμό» μιας ιστορικής περιόδου που έχει περάσει ανεπιστρεπτί: Τον «πατριωτισμό» του εθνικού καπιταλισμού (ένας πατριωτισμός ουτοπία).
β). Με θεμέλιο αυτόν τον κοινωνικά απροσδιόριστο «πατριωτισμό» το κείμενο της «σπίθας» δεν προσδιορίζει τίποτα συγκεκριμένα. Απλώς κινείται σε επίπεδο ηθικών καταγγελιών για τους «εθνικούς κινδύνους» και σε ουτοπικά «αιτήματα». Δηλαδή σε «αιτήματα» με βάση τις καθεστωτικές λογικές διαπραγμάτευσης και διαχείρισης.
Πιο απλά: η λογική του κειμένου, ανεξάρτητα από....

Τα Top 10 πιο δημοφιλη παιχνιδια στο Facebook

Τα τελευταία χρόνια το facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας κι έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας μια και για τους περισσότερους από μας είναι αδύνατο να περάσουν μια μέρα δίχως να επισκεφτούν το profile τους. 

Εκτός από μέσο διασύνδεσης, επικοινωνίας, φλερτ και κουτσομπολιού, το facebook είναι και μέσο διασκέδασης, καθώς τα πιο πολυχρησιμοποιημένα applications είναι τα παιχνίδια του. 


Για να δούμε λοιπόν ποια είναι τα....

Στις Βρυξέλλες οι «Τούρκοι Δ. Θράκης»! Απέκτησαν γραφεία και ξεκινούν λόμπινγκ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!


Γραφεία στις Βρυξέλλες απέκτησε η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δ. Θράκης. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της «Ομοσπονδίας» τα γραφεία εγκαινιάσθηκαν την 1η Δεκεμβρίου – μέσα στην απόλυτη σιωπή από ελληνικής πλευράς.

Τα γραφεία βρίσκονται σε απόσταση τετρακοσίων μέτρων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , γεγονός που προσφέρει, όπως αναφέρεται, τη δυνατότητα στους εκπροσώπους της «Ομοσπονδίας» να έχουν άμεση επαφή με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – ώστε να γίνεται το αναγκαίο λόμπινγκ. Ο πρόεδρος της «Ομοσπονδίας» κ. Χαλίτ Χαμπίμπογλου δήλωσε, μεταξύ άλλων ,τα εξής: «Ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία των Τούρκων της Δ. Θράκης. Η φωνή της Μειονότητας θα ακούγεται στις Βρυξέλλες. Από τώρα και στο εξής η φωνή μας θα ακούγεται πιο δυνατά».
Ανάλογο δημοσίευμα έκανε την...

"Έκανε τον ζητιάνο ο...

... αστυνομικός που παρακολουθούσε τον καταζητούμενο και τον συνέλαβε ενώ βρισκόταν στο κουρείο"

Αυτό αποκάλυψε ο...

Κόλαφος ο Κουΐκ για τον Παναγιωτόπουλο…

“Θεωρείτε ότι έχετε επικοινωνία στη ΝΔ; Με ποιόν; Τον Παναγιωτόπουλο; Μα ο άνθρωπος δεν υπάρχει! Μπορώ να βρω στο τηλέφωνο τον οποιονδήποτε από οποιοδήποτε κόμμα, εκτός από τον Παναγιωτόπουλο. Εάν τον πετύχω ποτέ στα πεταχτά, θα μου πει: Τερενσούλη, σε παίρνω σε λίγο! Ε, δεν με παίρνει ποτέ! Μάλλον θέλετε να γλύφετε το....

Γελάκια και χαρούλες από τον Παπούλια μόλις είδε τον Στρος Καν. Άξιος;!

Ξεφτίλα από μόνη της η παραπάνω εικόνα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον αποικιοκράτη Στρος Καν σε θερμή χειραψία και χαριεντισμούς, εν μέσω δηλώσεων για την αναγκαίοτητα νέων μέτρων και νέων θυσιών του ελληνικού λαού.
Λίγη τσίπα δεν βλάπτει που και που.
Για να μην αναφερθούμε στο αξίωμα του Προέδρου και τι αντιπροσωπεύει.

Ο@ρχιδ@τος Καμμένος υποδέχεται τον ΔυΝάσΤη μας

Aς δημοσιεύσει ένα άρθρο συγνώμης το συντομότερο.


Η  σελίδα αυτή φτιάχτηκε ,για να είναι σε επιφυλακή για την φίμωση..
Και αυτό θα καταγγελει ,μέχρι να την κλείσει   το παρακράτος ,τα μμε,οι προβοκάτσιες και πρακτορισκοι
Το μοναδικό μας όπλο η ενότητα
Σε παγκόσμια φασιστική πατέντα χωρις καμιά διασταύρωση ένας δημοσιογράφος άρει την ανωνυμία μιας bloger  μόνο με χαφιεδισμούς
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ
Θα πάρουμε χαρτί από το δικαστήριο αν ...

O Assange και η wikileaks χρειάζονται την ψήφο μας

Όχι μόνο επειδή έκαναν τους αμερικάνους να τρέχουν και να μην φτάνουν αλλά μήπως και γλιτώσουμε την ξεφτίλα να γίνει ο Erntogan Πρόσωπο της χρονιάς στο εξώφυλλο του TIME!!!

Μέχρι στιγμής, στο δείκτη επιρροής προηγείται ο Assange και δεύτερος είναι ο Erdogan o οποίος όμως είναι πρώτος σε ψήφους!!! μιας και έχει βάλει όλα τα τουρκάκια να τον σταυρώνουν )(Τελικά το Πρόσωπο της Χρονιάς το διαλέγουν οι συντάκτες του περιοδικού αλλά η ψήφος του κόσμου επηρεάζει την άποψή τους).
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κόσμου είναι (αν θέλετε να ψηφίσετε τον Assange κάντε κλικ στο όνομά του και στη σελίδα που θα βγείτε ψηφίστε πάνω από τη φώτο του, στο κόκκινο κουτάκι, αφού πρώτα μετακινήσετε τον δείκτη στο 100 )):
Rank Name Avg. Rating Total Votes
1 Julian Assange 89 200710
2 Recep Tayyip Erdogan 83 204661
4 Jon Stewart and Stephen Colbert 83 66909
3 Lady Gaga 74 130651
8 The Unemployed American 68 15403
12 Liu Xiaobo 68 9359
7 Steve Jobs 64 19315
6 Barack Obama 60 21415
18 Craig Venter 56 6183
11 Mark Zuckerberg 52 13136
9 The Chilean Miners 50 21012
14 Hu Jintao 50 8873
16 Imam Feisal Abdul Rauf 49 7348
20 Elizabeth Warren, Mary Schapiro and Sheila Bair 48 5587
15 Robert Gates 42 9821
17 Nancy Pelosi 38 9611
13 David Cameron 34 15020
21 David and Charles Koch 34 6888
5 Glenn Beck 32 71869
10 Sarah Palin 32 23389
25 Hamid Karzai 30 6400
19 Arne Duncan 29 10084
23 Jonathan Franzen 23 9030
22 LeBron James 22 10439
24 Tony Hayward 22 8574

http://www.time.com
Το βρήκαμε: εδώ
news-gr

Ο διάλογος Στρός Κάν Παπούλια...

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα νομίζουμε ότι είναι περιττό κε Παπούλια να ευχαριστούμε τον χασάπη του Ελληνικού λαού κε Παπούλια για ότι μας κάνει.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατανόηση που δείχνετε. Για το μεγάλο πρόβλημα που περνάει η Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός δίνει μια μεγάλη μάχη με πολλές δυσκολίες, ιδιαίτερα για τα ευάλωτα κοινωνικά στρώματα. Ελπίζω να βγούμε από αυτή την κρίση, η οποία δεν είναι μόνο ελληνική είναι και ευρωπαϊκή. Θα σας ακούσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί εχθές συνέβησαν πολλά πράγματα με τη Γερμανία να έχει στυλώσει τα πόδια της», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σχόλιο στο οποίο Στρος Καν αντέδρασε χαμογελώντας.

Ο  Στρος Καν απάντησε: .....

Χριστούγεννα με χιόνια και στην Αθήνα

Βαρυχειμωνιά και χιόνια αναμένονται στην Αθήνα από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Καιρός επιδεινώνεται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες και οι μετεωρολόγοι πιστεύουν ότι Χριστούγεννα στην πρωτέυουσα θα γιορτάσουμε με τις πρώτες νυφάδες χιονιού.

Σκηνές ΣΕΞ στο Dancing With The Stars



Να μια καλή πρόταση για τον ΑΝΤ1 και πως να 'εμπλουτίσει' το δικό του Show.

Διεισδύοντας στους «Πυρήνες»

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ
Η αστυνομική πλευρά των γεγονότων είναι γνωστή και δεν εκπλήσσει κανέναν. Οι συνήθεις γιάφκες, οι γνωστές αποθήκες, τα όπλα και τα εκρηκτικά σχεδόν ίδια, οι συνωμοτικοί κανόνες κοινοί από την εποχή των παράνομων κομμουνιστών της μετεμφυλιακής περιόδου και τα πρόσωπα επίσης δεν έχουν κάτι το σπάνιο, είναι νέοι, φοιτητές στις περισσότερες των περιπτώσεων. Πάντα έτσι ήταν. Αυτό δείχνουν η ευρωπαϊκή και η ελληνική εμπειρία. Τις ομάδες ένοπλης πολιτικής βίας συγκροτούσαν συνήθως νεαρά άτομα που κινούνταν στην περιθωριακή ζώνη μεταξύ αριστερισμού, αυτονομίας και αντιεξουσιασμού.
Εκείνο που εκπλήσσει και διαφοροποιεί την παρούσα περίοδο από άλλες είναι, πρώτον, ο αριθμός των εμπλεκομένων στις ομάδες ένοπλης βίας και, δεύτερον, ότι ο....

Η ΧΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ: Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ 
 
Δεκάδες χρόνια πίσω γυρίζει τον ελληνικό λαό το Μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση Παπανδρέου με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Θα επιφέρει βίαιη πτώση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων.

Για τους μεγαλύτερους, οι οποίοι έχουν ζήσει τη φτώχεια των δεκαετιών του 1950, του 1960 ή του 1970 και τη διαρκή βελτίωση της κατάστασης προς μεγαλύτερη υλική ευμάρεια τις επόμενες δεκαετίες, η οπισθοδρόμηση της εποχής του Γιώργου Παπανδρέου είναι σίγουρα κάτι πολύ δυσάρεστο, το οποίο όμως δεν τους εξεγείρει, όπως αποδεικνύει η ζωή. Ελπίζουν και νομίζουν ότι θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στη μιζέρια προηγούμενων δεκαετιών.

Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά με τους νέους. Το αίσθημα της αδικίας εις βάρος τους, τους πνίγει. Ιδίως όσοι....

19 Χώρες δεν θα βρίσκονται στην απονομή του Βραβείου Νόμελ

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 19 Χώρες μέχρι τώρα έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να μην εκπροσωπηθούν, δια επίσημου προσκεκλημένου, στην εκδήλωση για την απονομή του Βραβείου Νόμπελ, που διοργανώνεται στη Νορβηγία.

Μερίκες από αυτές είναι οι Κίνα, Ρωσία, Ιράκ, Ουκρανία, Κούβα, Σερβία, Βενεζούελα.

Πριν από 3 εβδομάδες, μόλις 6 είχαν ενημερώσει για την άρνηση τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Οι διοργανωτές θεωρούν ότι το κύμα φυγής, που εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες, έχει αιτία...

EKTAKTO: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ WIKILEAKS

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sky News, που επικαλούνται ανώτατες πηγές υπηρεσίας πληροφοριών, ο ιδιοκτήτης του WIKILEAKS, Jullian Assange, συνελήφθη πριν λίγα λεπτά.

Ζητούνται 7 Δις από αποκρατικοποιήσεις....

Αγώνα δρόµου για την είσπραξη 7 δισ. ευρώ από ιδιωτικοποιήσεις, κατά την τριετία 2011-13, αρχίζει τις επόµενες ηµέρες η κυβέρνηση στηρίζοντας τις ελπίδες της σε µεγάλο βαθµό στα ακίνητα του ∆ηµοσίου και κυρίως στο πρώην αεροδρόµιο του Ελληνικού. Οι βασικές κατευθύνσεις του προγράµµατος αναµένεται να συζητηθούν ίσως και εντός της εβδοµάδας σε – άτυπο – Υπουργικό Συµβούλιο, ενώ στα µέσα ∆εκεµβρίου θα συγκληθεί η ∆ιυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων για να λάβει τις πρώτες αποφάσεις υλοποίησής του.
Σηµειώνεται ότι,

Τι έχει στο μυαλό του ο 'στοχαστή'

Αλλαγές σοκ σε 54 φορείς

Τα αλλάζει όλα στις ΔΕΚΟ η κυβέρνηση. Απ΄άκρη σε άκρη του ευρύτερου δημόσιου τομέα, πλην των εισηγμένων στο χρηματιστήριο, αλλάζουν αμοιβές, εργασιακές σχέσεις και μοντέλο εταιρικής διακυβέρνησης. Στις αμοιβές μπαίνει ανώτατο πλαφόν, οι όροι εργασίας αυστηροποιούνται και οι διοικήσεις θα πρέπει πλέον να λογοδοτούν. Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή άμεσα, ώστε να ακολουθηθεί τις ερχόμενες ημέρες από το νόμο- «σκούπα» για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγαλμάτων.

Με τις δύο συγκεκριμένες παρεμβάσεις τα υπουργεία Οικονομικών και Υποδομών θέλουν να...

Κινήσεις προσχηματικές

OΙ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ που παίζεται στην Αθήνα είναι ασφαλώς ταλαντούχοι. Το σκηνικό που έχει στηθεί είναι αριστοτεχνικά καμωμένο. Στόχος, εν κατακλείδι, η εκ των υστέρων αναζήτηση συναινέσεων, κάτι εντελώς προσχηματικό. Ετσι κι αλλιώς η μάχη που θεωρητικά δίνεται σήμερα έχει τελειώσει προτού ακόμη αρχίσει εδώ και έξι μήνες.


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του μνημονίου -τους όρους του οποίου φάνηκε ότι...

Μια έρευνα που προκαλεί αίσθηση: CIA, Μοσάντ, Σόρος πίσω από το Wikileaks;

To WikiLeaks, έχει απασχολήσει πολύ κόσμο με τις απόρρητες πληροφορίες που δημοσιοποιεί και οι οποίες δεν θα μπορούσαν, παρά να βρίσκονται στα έγκατα των μεγαλύτερων μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη. Ξεφυτρώνει σα μανιτάρι και ευδοκιμεί εν αφθονία σε ΗΠΑ, Ιρλανδία, Γαλλία, Ελβετία, Πορτογαλία.. μέχρι στιγμής τουλάχιστον μίαwikileaks-1205 και δεν γνωρίζουμε, αν συνεχίσει, πού αλλού μπορεί να ξεφυτρώσει. Επι μήνες τώρα, όλος ο κόσμος παρακολουθεί τη διαρροή άκρως εμπιστευτικών εγγράφων. Έκπληκτοι παρακολουθούμε τη δημοσίευση εγγράφων που μόνο σε κατασκοπευτικές ταινίες συνηθίσαμε να βλέπουμε.
Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι τα έγγραφα αυτά έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από όλων των ειδών τα ΜΜΕ, κάποιες ερωτήσεις επέμεναν να τριγυρίζουν στο μυαλό μας.. Γιατί τώρα οι διαρροές αυτές; Μήπως αποσκοπούν κάπου; Και αν ναι, πού; Είναι πραγματικά τόσο εύκολο μία ομάδα ανθρώπων, όσο ειδικευμένοι και να είναι αυτοί, να έχουν την ευχέρεια και την πρόσβαση σε τόσες πληροφορίες; Δεδομένου ότι αυτό το φαινόμενο δεν ήταν μια υποκλοπή της στιγμής αλλά αντιθέτως μια διαδικασία με διάρκεια;
Πώς και δεν μπόρεσαν τεχνολογικά μεγαθήρια όπως είναι οι Υπηρεσίες Πληροφοριών CIA και NSA να εμποδίσουν την δράση τους; Αποφασίσαμε λοιπόν να διεξάγουμε έρευνα οι ίδιοι. Ιδού τα αποτελέσματα.
Wikileaks και Amazon.com
Δεν αργήσαμε να ανακαλύψουμε ότι αυτό το μυστηριώδες wikileaks μέχρι προχθές "εβγαινε" από διακομιστές της γνωστής σε όλους Αmazon. . Ο γερουσιαστής Τζο Λίμπερμαν, πρόεδρος της....

Βασιλική Γ. Τζότζολα : Ναι στην αναμέτρηση, όχι στην αντίστροφη μέτρηση.

"Άλλαξε τα όλα"

Αυτό κάνει από την πρώτη μέρα ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς.


Η ΕΛΠΙΔΑ ξεκινάει  μια σειρά συνεντεύξεων ενημέρωσης των αναγνωστών
και φίλων της με τα νέα πρόσωπα που ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς
στελεχώνει την νέα Νέα Δημοκρατία.
Αρχής γενομένης με ένα νέο και δυναμικό πρόσωπο την αναπληρώτρια
εκπρόσωπο της Ν.Δ. κ. Βασιλική Τζότζολα.

ΕΛΠΙΔΑ:   Πώς βρεθήκατε δίπλα στον Πρόεδρο, και πως σας αντιμετώπισαν
οι παλιότεροι, ποιες οι σχέσεις σας με τον  Π. Παναγιωτόπουλο.
B.T.:  Ήμουν δίπλα στον Πρόεδρο, όταν εκείνος επέλεξε να μου αναθέσει
καθήκοντα αναπληρωτού εκπροσώπου της ΝΔ. Προηγήθηκαν η εκλογή μου στην
ΕΚΟ Δικηγόρων,
η συμμετοχή μου στο 8ο Συνέδριο του κόμματος και η εκλογή μου ως....