Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

Δεν του έφταναν τα μέχρι τώρα σήριαλ...Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει να φέρει και νέα μογγολοσειρά με τίτλο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τώρα όσοι από εσάς θα δείτε την τουρκική προπαγάνδα που ανεφέρεται σε έναν ακόμη σφαγέα των Ελλήνων είστε άξιοι της μοίρας σας...Ανθρωπάκια αποχαυνωμένα..
Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα φέρει η νέα τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», που αναμένεται να προβάλει το κανάλι λίαν συντόμως.
Το σίριαλ αναμένεται να....

Οι Έλληνες δολοφονούνται μες στα σπίτια τους και οι αστυνομικοί φυλάνε τη Λιάνη με απόφαση Ραγκούση!!! Τους δικαιούται λέει ως ''χήρα ηγέτη''...!!

Ο Ελληνικός λαός πληρώνει σήμερα με το αίμα του τα κατορθώματα του σοσιαλισμού και ζει την απόλυτη εξαθλίωση για να μην του παρέχονται ούτε τα στοιχειώδη όπως είναι η προστασία της ίδιας του της ζωής... Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα κι εμείς πληρώνουμε αστυνομικούς να φυλάνε τη Μιμή, τους οποίους λέει οτι δικαιούται κιόλας!! Αντιγράφουμε απο το iefimerida: 

Τι θρίαμβος, τι Τιμή....Αυτή είναι η πραγματική συγκέντρωση - απόδοσης φόρος τιμής στους πιο ανδρειωμένους...

Ρίγος συγκίνησης για κάθε Έλληνα Εθνικιστή

Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται αυτή τη στιγμή η τελετή μνήνης των Θερμοπυλών χιλιάδες Χρυσαυγίτες στο αιώνιο πεδίο του Ελληνισμού...

Η συνέχεια σε λίγο με περισότερο ρεπορτάζ στο site των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Υ.Γ.
Το ιστολόγιό μας και ο διαχειριστής του βρίσκονται στο σημείο-μνημείο της πιο ένδοξης ιστορίας της Φυλής μας

Ούτε να μετρούν δεν γνωρίζουν οι αναρχοάπλυτοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

Δεν θα θεωρήσουμε την αναφορά της Αστυνομίας ως κριτήριο ελέγχου της ποσότητας του κόσμου (μιλά για 3000 άτομα)...αλλά και η προπαγάνδα έχει κάποια όρια...
Λοιπόν λαθρο-λάγνοι, αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες και λοιποί θολοκουλτουριάρηδες για να καταλάβετε τι σημαίνει πορεία 15.000 ατόμων δείτε το παρακάτω βίντεο...

Αντιεξουσιαστές ήταν αυτοί που τις "έφαγαν" από τους ισλαμιστές συγκεντρωμένους..Δείτε τα χάλια τους και τι λένε οι ίδιοι..

Η ώρα που θα αρχίσει να πέφτει "μπερντές" σε κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν φανατικούς ισλαμιστές έφτασε..Το κακό είναι ότι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει και κάποιοι απ αυτούς δεν μπορούν να το πιστέψουν...και μιλάνε ακόμα για κοινωνικούς αγώνες και άλλες μπούρδες που δεν ισχύουν στις κοινωνίες των ισλαμοφασιστών...ενώ ξέρουν πως πολλοί από όσους βοηθάνε είναι οι χειρότεροι φασίστες σε παγκόσμιο επίπεδο...και μάλιστα αρκετοί απ αυτούς έχουν και πολύ άσχημο" παρελθόν στις χώρες τους..με βιοπραγίες,βιασμούς και φόνους για φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις.

Άπειρα τα παραδείγματα..όταν θα φτάσει η ώρα που δεν θα μπορούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και θα ζητάνε την συνδρομή στρατού και αστυνομίας..τότε τι θα πουν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που παίζουν με την εθνική ασφάλεια όλων των Ελλήνων?...Συγνώμη λάθος?...Δεν θέλω να σκέφτομαι πια θα είναι η τύχη τους από τους ίδιους τους Έλληνες...

Δείτε τι γράφουν και θα καταλάβετε..

Ένας Εθνικιστής βουλευτής "πέταξε με τις κλωτσιές" έξω από τη Βουλή το θίασο των αναρχομπολσεβίκων - λαθρομεταναστών που...

...ήθελαν να παραδώσουν ψήφισμα στο Προεδρείο της Βουλής.

Το θράσος τους δεν έχει όρια..Ωστόσο για κακή τους τύχη η "ασυλία" τους τελειώνει εκεί που υπάρχουν Εθνικιστές...
Και σε αυτή την περίπτωση (χθες) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου, ο δημοτικός σύμβουλος Π. Κωνσταντίνου της Ανταρσύα και ο Τ. Ασλάμ πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας βρήκαν "διόδια" πριν την έλευσή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από τον ελληνόψυχο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δ. Κουκούτση..

Αφού "έβαλαν την ωρά στα σκέλια" και αποχώρησαν εκτοξεύοντας απειλές(τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν...) έβγαλαν μια ανακοίνωση για την τραμπούκικη συμπεριφορά του βουλευτή..

Αλλά όπως είπε και ο Κασιδιάρης:

Τι κατάντια...!!Η Βουλή με φόντο τις ορδές των λαθροεποίκων και τη σημαία του Πακιστάν...

Δείτε τις φωτογραφίες και φρίξτε....

Εμετός: Κοιτάξτε τι έγραψε το "νούμερο" που είναι και βουλευτής, Πιπιλή για το θέμα των λαθρομεταναστών της Κορίνθου...

Όταν θεός γίνεται ο "μαμωνάς" και η φυλή δεν έχει καμια αξία...
"Πατριώτες" της 'λαϊκής δεξίας' εσείς συμφωνείτε...;

Μια οφειλόμενη απάντηση στους προπαγάνδιστες

Η μόνη απάντηση που μπόρεσε χθες να ψελλίσει ο ανεκδιήγητος υπουργός ΠΡΟΠΟ στην ερώτηση του Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη, ήταν για την Σύμβαση για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών και την υποτιθέμενη......

συνέχεια

Χρήστος Παππάς-Η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει την επαναφορά της θανατικής ποινής για τα ειδεχθη εγκλήματα!

Η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει στη Βουλή πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα υποστήριξε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Χρήστος Παππάς.
Η δήλωση του κ. Παππά έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην Κορίνθου με τον βουλευτή να λέει χαρακτηριστικά....

Οι ορδές των λαθρο-ΟΡΚΣ δεν σεβάστηκαν ούτε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη...Ντροπή για το "ελληνόφωνο" κράτος

Τέσσερις οι Έλληνες που ξυλοκοπήθηκαν απο τους ''αντιρατσιστές'' επειδή ήταν… κοντοκουρεμένοι!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το λέμε και το εννοούμε...Αν συνεχίσουν έτσι το ελληνόφωνο κράτος, οι γραικύλοι της Αριστέρας και τα λαθρο-Ορκς η μόνη λύση είναι τα....SA!

Το αληθινό τους ρατσιστικό πρόσωπο έδειξαν σήμερα κατά την διάρκεια του «αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου» οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και αφρικανοί και ασιάτες αλλοδαποί όταν ως νέα Τάγματα Εφόδου και ελέγχου ιδεολογικής ορθότητας επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τέσσερεις Έλληνες πολίτες στην Ομόνοια επειδή έτυχε να είναι… κοντοκουρεμένοι.
 
Με.....